eitaa logo
آشپزی خاص
95.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی خاص
جزریه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#ترشى_فلفل🌶 فلفل سبز رو كمى بجوشونيد و اب رو دور بريزيد فلفل هارو با نسبت ٢به ٣ اب و سركه توى شيشه قرار بديد سير و نمك و ترخون فراموش نشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕 🌸 فیلم آموزشی مرحله به مرحله 👇 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🍽اشترودل گوشت 🔸مواد لازم برای۵ نفر 🔸گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم 🔸قارچ   ۵۰۰ گرم 🔸پنیر پیتزا   ۲۵۰ گرم 🔸کره   ۶۰ گرم 🔸آرد گندم   ۴۵۰ گرم 🔸روغن مایع   ۱۰۰ گرم 🔸شیر   ۱۲۵ میلی لیتر 🔸پیاز   ۲ عدد 🔸تخم مرغ   ۲ عدد 🔸شکر   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری 🔸نمک برای خمیر  ۱ قاشق چای خوری 🔸مایه خمیر   ۲ قاشق چای خوری 🔸نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم ♨طرز تهیه 🔹اول مایع خمیر رو با کمی شیر و یک قاشق سوپخوری شکر قاطی کنید و بزارین تا  عمل بیاد. روغن مایع و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید. 🔹آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایع اضافه کنید و تخم مرغ و روغن هم اضافه کنید خمیر رو ورز بدید و روی آن را با روغن چرب کنیددو مخلوط را یک جای گرم قرار بدید تا عمل بیاد. 🔹بعد از یک ساعت میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید. 🔹برید سراغ مواد داخلش اول پیاز رنده شده را 4دقیقه  تفت بدید و بعدش گوشت را اضافه کنید بعد از اینکه رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ و نمک فلفل و ادویه اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرد کنید مواد را 5دقیقه تفت بدید بعد داخل خمیر بریزید و از پنیر پیتزا روی آن بریزید . 🔹اشترودل ها را به مدت 20دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 200درجه سانتی گراد قرار بدید و بعد از اینکه حاضر شد سرو کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
اشترودل گوشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
فلفل هندی می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به ترشی فلفل هندی اضافه کنید ترشی فلفل هندی خوشمزه و اشتها کنار غذاهایتان آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 45 دقیقه مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل هندی :  فلفل سبز خرد شده500 گرم سیر خرد شده250 گرمپوست لیمو ترش به میزان لازم فلفل خشک هندی 10 عددتخم گشنیز1 فنجانزیره سبز1/2 فنجانمیخک5 عددفلفل سیاه1/4 فنجانروغن زیتون یا روغن کنجد3 فنجانآبلیموی تازه1/2 فنجاننمک3 قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی فلفل هندی : تخم گشنیز،زیره سبز،میخک و 5 عدد فلفل قرمز را درون آسیاب ریخته و بگذارید نیمه آسیاب شود. درون ماهیتابه ریخته و با حرارت متوسط کمی بو بدهید. در ماهیتابه دیگر روغن را ریخته و با حرارت متوسط فلفل، سیر، 5 عدد فلفل قرمز، لیمو و نمک را به مدت 15 دقیقه تفت بدهید. آب لیمو را هم اضافه کنید. ادویه را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه دیگر تفت بدهید. درون شیشه در دار ریخته و به مدت 20 دقیقه حمام آب جوش بدهید.   نکته : می توانید مقداری هویج رنده شده و یا انبه سبز هم به مخلوط فلفل اضافه کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
ترشی فلفل هندی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم: بادمجان متوسط 2 عدد سرکه سیب 2 فنجان سیر ۲ حبه درشت نمک و فلفل به میزان دلخواه جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نکته: ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند. طرز تهیه: بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند. در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید. به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید. نکته: برای ظاهر زیباتر ترشی بادمجان می توانید پوست بادمجان ها را نگیرید و آنها را با پوست خرد کنید و در شیشه بریزید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
ترشی بادمجان با روغن زیتون اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 # پیش_غذای ساده اما لذیذ مواد لازم: بادمجان  ۴ عدد متوسط جعفری ریز شده  ۲ / ۱ لیوان پیازچه ریز شده  ۲ / ۱ لیوان کشک  ۱ لیوان مایونز  ۱ قاشق غذاخوری ارده  ۱ قاشق غذاخوری نمک  ۱ قاشق مرباخوری آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری سیر کوبیده شده  ۲ عدد روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری   طرز تهیه: ۱. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان‌ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود. ۲. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن‌ها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید. ۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. ۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید. نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مطبل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
ِ . مواد لازم: لکوم ....................... 120 گرم ماست شیرین ........... 450 گرم عسل ...................... 1 قاشق چای خوری آب ......................... 1 قاشق مرباخوری چوب بستنی ............ به تعداد لازم . . طرز تهیه: سفت، و آب را در می ریزیم و خوب می کنیم. ها را برش می زنیم و به مخلوط ماست اضافه می کنیم. مایه ی بستنی را درون های بستنی ریخته و چوب بستنی ها را وسط مایه ی بستنی و درون قالب، فیکس می کنیم. قالب بستنی را درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی آماده شود. . 1: لکوم یکی از های معروف است که شبیه به می باشد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱