eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا قالبی روغن زیتون ۱ق غ گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم سیر ۲حبه نمک ۱ق چ فلفل ۱/۴ق چ گوجه بدون پوست خرد شده ۷۰۰گرم پاستای لوله ای ۴۵۰ گرم پنیر پارمژان ۱پ پنیر موزارلا ۱پ میتونید بجای گوجه از رب گوجه استفاده کنین ولی به میزان کمتر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لبو رو بصورت ورقه های نازک برش بدین و روی بخاری یا شوفاژ حتی مایکروویو خشک کنید. وقتی کاملا خشک شد، اون رو پودر كنيد ودر ظرف مناسب و دربسته نگه داری کنین. بعد به عنوان رنگ غذا میتونین ازش استفاده کنین هم میتونین مثل زعفران دم کردشو استفاده کنید هم پودر و باروغن تفت بدین بعد با برنج مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🌸🍃سلام صبح بخیر 🍃🌸 امروزِ تون سرشار 🌿 زالطاف خدا باد🍃 جان و دلت🌿 از هر غم و اندوه رها باد🍃 لبخند به لب،🌿 در دلت امید و پر از نور🍃 هر لحظه ات آمیخته☘ با مهر و صفا باد🍃 سلام صبحتون بخیر🍃🌼 بفرمایید صبحانه عزیزان😊☕️ ‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از غذاهای نونی که خودم خیلی غداهای نونی من من جمله دلمه ها رو خیلی دوست دارم گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد برنج نصف پیمانه لپه نصف پیمانه سبزی معطر خشک ۲ تا ۳ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...) رب گوجه ۲ ق غ فلفل دلمه ای ۴ تا ۶ عدد (فلفل دلمه ای هایی که وفشون ۳ تا برجستگی داره مناسبه) نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم آب لیمو یا سرکه شکر یا شیره زرشک لپه رو از قبل خیس کردم و آبش رو تعویض کردم و گذاشتم بپزه . برنج رو هم خیس کردم و با کمی نمک گذاشتم بپزه. کمی دون برداشته بشه . پیاز رو خرد کردم و داخل تابه با کمی روغن تفت دادم .گوشت چرخ کرده رو هم اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلفل و زردچوبه ریختم . برنج و لپه رو هم اضافه کردم .رب گوجه رو هم ریختم و تفت دادم . آخر کار سبزی رو اضافه کردم و مخلوط کردم و ازحرارت برداشتم . فلفل دلمه ای ها رو از سر برش دادم و جدا کردم داخلش رو خالی کردم .فلفل دلمه ای هایی که مناسب پخت پز هست در اصطلاح نر هستند اون هایی که کفشون سه تا برجستگی داره مناسبه . داخلش رو با مواد دلمه پر کردم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکردم جا بمونه کمی . برای تهیه سس : یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . زردچوبه و فلفل و رب گوجه ریختم و تفت دادم آب اضافه کردم . بسته به ذایقه من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم یک عده سرکه شیره می ریزن .یک عده شکر و اب لیمو 🙂 . کمی نمک هم ریختم . فلفل ها رو داخل قابلنه کنار هم چیدم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشه . حتما کنار هم باشه تا واژگون نشه و گذاشتم بپزه . حدودا یک و نیم ،دو ساعتی زمان می بره .وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریختم تا خوشمزه تر بشه . مواظب باشید زیاد هم نپزه تا له نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بار با کدوی پخته شده😁 آرد دو پیمانه شکر یک ونیم پیمانه پوره کدو حلوایی یک لیوان بکینگ پودر دو ق م خ وانیل نصف ق چ خ دارچین یک ق چ خ روغن یک دوم پیمانه شیر نصف پیمانه اول تخم مرغ و وانیل رو با همزن می زنیم تا یه کوچولو پف کنه بعد شکر رو بهش اضافه کرده و پنج دقیقه خوب هم می زنیم بعد روغن مایع رو اضافه کرده و درحد ترکیب شدن هم می زنیم بع پوره کدو رو اضافه کرده و ترکیب می کنیم بعد ارد و بکینگ پودر و دارچین رو سه بار الک کرده و به تناوب با شیر به مواد اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم بعد داخل قالب ریخته و دردمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ درجه می پزیم برای سس من از ترکیب نصف لیوان پوره کدو حلوایی و نصف لیوان از آبی که کدو حلوایی رو داخلش پختم با دو قاشق شکر یه قاشق گلاب و یه قاشق نشاسته ذرت استفاده کردم همه رو باهم ترکیب کردم روی حرارت گذاشتم تا به غلظت فرنی برسه خنک شد روی کیک ریختم نوش جان❤️❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست سون کاله نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم . نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسری با کدو حلوایی مواد لازم: کدو حلوایی 400 گرم پودر آگار-آگار 2 تا 3 قاشق چایخوری عسل 4 تا 5 قاشق چایخوری . طرز تهیه: ابتدا کدو را تمیز شسته و پوست بگیرید به صورت مکعبی خرد کنید. درون قابلمه ریخته یک لیوان آب روی آن بریزید و به مدت 20 تا 30 بذارید بپزه. درون قابلمه دیگر حدود 300 میلی‌لیتر آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد وقتی به جوش رسید پودر آگار-آگار را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل حل شود. کدو پخته شده را به همراه عسل و محلول آگار_آگار درون مخلوط کن بریزید و چند مرتبه مخلوط کنید. سپس درون قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر بگذارید. نوشجان 🌹 نکته: پودر آگار-آگار یک ماده ژلاتین گیاهیه هست که میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک رولی شکلاتی مواد لازم برای تهیه کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم) 3 قاشق غذاخوری آب گرم 1 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم) نصف استکان نشاسته ذرت (استکان کمرباریک ترک ، 20 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغ ها را در ظرفهای مختلف، جدا کنید. ظرفی که سفیده را میریزید باید خشک باشد و حتی 1 قطره آب و یا زرده تخم مرغ نباید قاطی شود. نصف شکر را به سفیده ریخته با هم زن برقی روی دور تند هم بزنید. تا وقتی کف های آن ثابت شده و سفت شود (حدود 5_6 دقیقه هم بزنید) نصف لیوان شکر باقیمانده را داخل زرده ها ریخته باز هم 3_4 دقیقه هم بزنید. آب گرم و مواد خشک را به زرده ها اضافه کنید. مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید. دوباره با هم زن برقی هم بزنید. قوام آن تا حد زیادی غلیظ میشود. درآخر سفیده های تخم مرغی که کف کرده اند را اضافه کرده بدون اینکه زیاد له کنید با کیک مخلوط کنید(یعنی پف سفیده گرفته نشود). مطابق ویدئو وقتی ظاهر یکدستی به خود گرفت داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. چون کیک نازک است زود میپزد. فر من در 6 دقیقه پخت. بعد از اینکه کیک پخت وقتی گرم است در کاغذ روغنی دیگری پیچیده رول کنید و کنار بذارید سرد شود. برای کرم: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است) نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی لیتری) 100 گرم پنیر لبنه 80 گرم شکلات تلخ آب شده و سرد شده طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. درآخر شکلات را اضافه کرده دوباره هم بزنید. کمی داخل یخچال نگه داشته روی کیک بمالید. برای روی آن: نصف پاکت خامه صبحانه(100 میلی لیتری) 80 گرم شکلات تلخ طرز تهیه: خامه را گرم کنید وقتی به قوامی رسید که شکلات در آن حل شود زیر آن را خاموش کنید و شکلات ها را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. درآخر روی کیک بریزید. مثل فیلم کیک را از وسط برش بزنید روی کیک کرم بمالید و سپس در قسمت کناری موز بذارید و رول کنید. روی کیک رولی سس شکلاتی بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باکس آجیل تو کلیپ مشخصه که چه مراحلی رو گذرانده نکته های مهم رو براتون مینویسم حتما برای درست کردن باکس نیاز به چسب حرارتی دارید تا کا سریع و محکم انجام بشه با چسب اتو و ...... نمیشه . چسب حرارتی یک دقیقه ای خشک میشه و محکم . ابتدا رفتم تو گوگل و سرچ کردم نقاشی کودکان نقاشی های مختلفی اومد و با کمک دخترم این عکس انتخاب شد و تو گوشی سیو کردم به جای کشیدن نقاشی یک پرینت از عکس گرفتم . سایز عکس بستگی به خودتون داره که چه سایزی نیاز دارید . عکس رو روی یک کارتن محکم یا فوم یک سانت بچسبانید . من چون تصویرم بزرگ بود دو تا فوم رو به هم چسباندم ( فوم رو از لوازم تحریر خریداری کنید . بازم میگم یا فوم یا کارتن محکم ) عکس را روی فوم چسباندم و دور کار را با کارد برش زدم . برای دیواره های باکس از مقوای جنس خوب استفاده کنید و ترجیحاً مشکی باشه تا خطوط مشخص بشه . نوارهای منظم و یکدست به عرض سه سانت برش زدم . ابتدا خطوط داخلی را کم کم چسب بزنید و نوارهای مشکی رو به صورت ایستاده روی چسب حرارتی بگذارید و با دست نگهدارید تا نوار محکم بشه ( لطفاً با حوصله کار کنید و صبور باشید ) ( من 9 صبح شروع به کار کردم و ساعت 11 تمام نوارها را چسباندم ) خطوط داخلی که تمام شد حالا اطراف کار را چسب بزنید و برای اطراف کار با همان نوار کاغذی دیواره درست کنید . گوشها و دُم را با عدس برشته و مغز تخمه ی آفتابگردان پر کردم . گل و پاپیون هم با نخود شکلاتی . و قسمتهایی را با اسمارتیز درشت . پنجه های گربه با مغز آفتابگردان و بدنه با نیم کیلو برنجک . چشمها و بینی تخمه آفتابگردان ریز و قسمت سفیدش با پشمک ( وقتی پشمک رو گذاشتم تو چشمش با قاشق فشرده کردم تا یکدست بشه ) برای حمل و نقل باکس و برای اینکه بهم نریزه بهتره روی باکس رو سلفون محکم بکشید و اطراف سلفون رو بچسبانید میزان مواد استفاده شده در این باکس نیم متری عبارتند از 👇 نیم کیلو برنجک 200 گرم مغز تخمه ی آفتاب گردان ( خام ) 300 گرم عدس برشته 300 گرم نخودشکلاتی مقدار خیلی کم تخمه ی آفتابگردان سیاه برای چشم و بینی و خیلی کم پشمک برای سفیدی چشم و مقداری اسمارتیز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ذرت ۱۱۰گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن شکر ۴۵۰ گرم (دو پیمانه) پودر ژلاتین ۴۵ گرم(یک چهارم پیمانه) گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن آب ۲ ویک چهارم پیمانه گلاب ۳ قاشق سوپ خوری رنگ مجاز خوراکی چند قطره پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری) نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد ۵ دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پفیلا گوجه ای دوسه قاشق روغن بریزید تو قابلمه تا داغ شه مواظب باشید نسوزه مقداری ذرت بریزید(ذرتهای چروکیده کهنه هستند) ودرشو بزارید وگاه گاهی قابلمه رو بلند کنید وچند دفعه از راست به چپ تکون بدید تا همه جای ذرتها پوستشو طلای بشه وقتی ذرتها صدای تق وتوقشون در اومد در قابلمه رو بردارید وشعله رو کم کنید . آبکش فلزی روش بزارید تا ذرتها نپرن بیرون نگران پاشیدن روغن نباشید از این خبرا نیست این یکی دو قاشق ،روغن جذب ذرتها شده ونمی پاشه بیرون،وقتی که صدای شکفتن ذرتا به تک وتوک رسید یعنی مرحله نهاییه شعله رو خاموش کنید پودر گوجه خشک روش الک کنید فوری در قابلمه رو بزارید وتند تند تکون بدید تا ذرتها داغه پودر گوجه بهشون آغشته بشه (ذرتها سرد بشن پودر گوجه بهشون نمیچسپه) سپس بریزید تو ظرف مورد نظر نوووووش جان بفرمایید آبکش به این دلیل میزاریم که ذرتها عرق نکنن وترد بشن وقتی شروع به شکفتن کردن حتما شعله‌رو کم کنید ذرت های کهنه ونم دار شکفته نمیشن ذرت کهنه چروکیده س عزیزان دقت کنید وقتی پودر گوجه اضافه میکنید گاز خاموش باشه وگرنه پودر گوجه فوری میسوزه عزیزان شعله گاز اولش متوسط باشه بعد از اینکه ذرتها شروع به شکفتن کردن متوسط رو به پایین باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان نودالیت را با این سس امتحان کنیددواز طعمش لذت ببرید 😋 برای دوتا سه نودالیت. توی تابه دوقاشق روغن بریزید دوقاشق پررب بزیزید وتفت دهید تا رنگ باز کنه بعد رب انار دوقاشق اگر ربتون ترش است وسه قاشق رب ملس باشه بستگی به ذائقه خودتان داره مخلوط کنید ودونیم لبوان ابجوش واسه دوتا نودالیت بریزید و سیب زمینی سرخ شده واب نصف لیموی تازه ونودالیت دوبسته با هر طعمی که دوست دارید فرقی نداره را اضافه کنیدوچاشنی نودالیت که توی بسته است را بریزید ونمک اضافه نکنید چون چاشنی نودل خودش نمک داره واجازه بدین رشته نودل باز بشه وبا سس مخلوط کنید وصبر کنید تا سس بخورد نودل بره وبعد درتابه را بذارید وحرارت را کم کنید تا جا بیفته بین پنج تا ده دقیقه و اماده است ومیل کنید وببینید چطور عاشق نودالیت می شین دوستان نودالیت با این سس احتیاج به هیچ چیزی دیگه نداره ولی اگر دوست داشتید با مرغ باشه این مدل بهترین گزینه ودرکنار نودل طعم بی نظیری داره طعم دار کردن مرغ. سینه مرغ را بصورت نواری در اورید با پودر سیر وپودرپیاز وپودرپاپریکاو فلفل سیاه ونمک طعم دار کنید بعد کمی ابلیموی تازه وروغن زیتون برنید ویه استراحت یک ساعته بهش بدین وتوی تابه تفت دهید تا طلایی بشه حواستون باشه مرغ را خشک نکنید یه پیاز را خلالی وتفت دهید سبک که شد فلفلهای دلمه ای رنگی را اضافه وتفت دهید قارچ را اضافه وتفت دهیددزردچوبه وفلفل سیاه وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرسیر بزنید وتفت دهید دراخر مرغ تفت خورده را اضافه ویه تفت مختصری بدین واماده است میتونید با نودالیت سرو کنید عاااالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلا 🙋 ببینید براتون چی آوردم ⁦👩‍🍳⁩ یه صبحانه آسون و لاکچری 😋😍💃 اصلا ،اصل زندگی همینه گاهی برای خودت با عشق آشپزی کنی و لابلای تهیه ای صبحانه مورد علاقه عزیزانت قر بدهی 💃 و برای خودت شادی بیافرینی ... یک یه چای خوش دم هم آماده کنی و بس بشینی بر سر سفره عشق و آرامش و چند لحظه ای غافل شوی از دغدغه های زندگیت و با لبخند خانوادت جرعه جرعه عشق و محبت را بچشی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ایتالیایی👌👌 بریم تو کارش 😋👈 پیاز نگینی خورد شده رو تفت میدیم و ژامبون رشته ای خورد کرده ی (هَم هَم) فلفل دلمه نگینی خورد شده بعد قارچ خورد شده رو همه باهم تفت میدیم و حالا یک یا دو ورق پنیر چدار یا گودا و بعد ترکیب کنید و بزارید کنار ... تخم مرغ هامون رو هم می‌زنیم و نمک و فلفل می‌زنیم بهش و میریزیم کف ماهیتابه یکم که پخت نون پیتا یا نون لواش میزارم روش و بر عکس میکنیم ،،،یک طرفش ترکیبمون رو میریزیم و میزاریم روش و آمادست برای سرو و نوش جان کردن😍🤪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایده برای شب یلدا🍉🍍🍎 به راحتی وبا استفاده از سیخ چوبی و کاتر های مختلف برش های زیبا به میوه ها بزنید و با چیدمان مناسب سبد میوه زیبا داشته باشید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛