eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: گوشت چرخکرده : 350 گرم سیب زمینی متوسط: 3 عدد پیاز متوسط: 1 عدد سیر : 2 حبه تخم مرغ : 1 عدد آردنخودچی : 2 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم. تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم. برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید. نکات: اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم. هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره. مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید. روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه. برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوآچا اسفناجی این پوآچا ترد است و بدون خمیر مایه در 5 دقیقه آماده میشود مواد لازم: 150 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) 1 استکان ماست (84 گرم) 1 عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای روی پوآچا) نصف استکان اسفناج آب پز شده که در غذاساز پوره شده و آب اسفناج گرفته شده 1 قاشق مربا خوری نمک 1 مشت شوید ریز خرد شده 1 استکان پنیر لور 4 الی 5 لیوان آرد 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) طرز تهیه: ابتدا مواد مایع را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید. آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید . از خمیر تیکه هایی به بزرگی نارنگی بردارید و گرد کنید. با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی پوآچاها زرده تخم مرغ بزنید و کمی کنجد بپاشید. در فر 180 درجه تا وقتی که کمی سرخ شود حدود 20 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای_ چوپان مواد لازم : سیب زمینی آب‌پز 3 عدد. خامه ی صبحونه 2قاشق غذاخوری. کره 1 قاشق غذاخوری. پنیر پیتزا به مقدار لازم. نمک و آویشن کمی. مواد میانی شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل. طرز تهیه : ابتدا مواد میانی رو مثل مایه ماکارونی درست میکنیم ولی فقط یک قاشق غذاخوری رب گوجه برای خوش رنگ شدن بهش اضافه می کنیم. سه عدد سیب زمینی بزرگ رو آب‌پز کرده به همراه خامه، کره و نمک داغ داغ پوره می کنیم، سپس‌ در ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه پوره ی سیب زمینی ریخته با پشت قاشق صاف می کنیم، لایه بعدی از مواد میانی ریخته، پودر آویشن می ریزیم،سپس‌ پنیر پیتزا ی رنده شده را روی گوشت ها می ریزیم، در پایان برای لایه آخر می‌توان پوره سیب زمینی را هم به صورت ساده و هم طبق فیلم روی مواد قرار داد. من به صورت پرسی درست کردم شما می تونین در یک ظرف بزرگ به صورت یک تکه نیز درست کنین. در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی سیب زمینی ها برشته شود. امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته:پیمانه و لیوان استفاده شده در دستور یکی هست و برای لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار و یا پیمانه قنادی هر دو یکیه. خمیر🔻 یک و نصفی قاشق غذاخوری خمیر مایه را با 3 چهارم لیوان آب گرم و یک قاشق شکر بزارید عمل بیاد . بعد 4 پیمانه آرد را داخل کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید و یک قاشق پر شیرخشک را اضافه و مخلوط کنید . سپس نصف پیمانه روغن را اضافه و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و 3/4 لیوان اب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و بزارید یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از یک ساعت ، خمیر را چانه های کوچک بگیرید و گرد کنید و اجازه دهید 15 دقیقه داخل سینی که کاغذ انداختید تخمیر شود. با ته یک لیوان یا کاسه که کمی چرب کردید وسط خمیر را گود کنید کناره هاز خمیر خیلی کلفت نباشد و با چنگال وسط خمیر را چند سوراخ بزنید و یک قاشق کوچک سس در وسط خمیر بریزید و بعد کمی پنیر پیتزا بریزید و فلفل دلمه ای کمی زیتون و سوسیس و یا کالباس رنده شده و دوباره پنیر پیتزا شما از هر موادی میتونید استفاده کنید. برای رومال🔻 یک زرده تخم مرغ وانیل نوک قاشق 1 قاشق غذاخوری شیر این مواد را مخلوط و کناره های نان را با این مواد رومال کنید و کمی کنجد بپاشید. فر را از 5 دقیقه قبل گرم کنید. به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بزارید تا بپزد دمای هر فر فرق دارد پس مدت پخت تغییر میکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 نان تست یک (1) عدد جعفری یه کوچولو فلفل پاپریکا یه کوچولو آرد یه کوچولو سس خردل یک (1) قاشق غذا خوری سس کچاپ یک (1) قاشق غذا خوری سوسیس هات داگ یک (1) عدد پنیر موزارلا بیست (20) گرم دستور پخت🔻 یدونه نون تست رو چهار طرفشو میگیریم بعد با وردنه صافش میکنیم بعد روی نون یه کوچولو جعفری ، فلفل پاپریکا ، آرد ، میریزیم بعد از اینه روشو سس خردل و سس کچاپ میمالیم میزاریم کنار سوسیس هاتداگمون رو تو دو قاشق روغن سرخ میکنیم بع روی نون پنیر موزارلا میریزیم سوسیس رو روی نون میزاریم بعد رولش میکنیم و توی یک قاشق کره سرخش میکنیم و تمام. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. نشاسته گل 130 گرم (یک لیوان) آب سرد 2 لیوان شکر یک لیوان ( می تونید بسته به ذایقه کمی بیشتر و یا کمی کمتر بریزید) گلاب نصف لیوان کره 50 گرم نشاسته و آب رو داخل قابلمه ریختم و مخلوط کردم .شکر رو اضافه کردم و روی حرارت کم قرار دادم و مرتب هم زدم . توقف نشه مرتب هم زده بشه . حدودا 30 تا 45 دقیقه مرتبا هم زدم فقط با این کار میشه که بوی خامی نشاسته رفع بشه. بعد بهش گلاب ریختم و مخلوط کردم و یک ربع هم هم زدم و در آخر کره ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . برای اینکه شکل هندوانه بشه . همونطور که گرم هست به 3 قسمت تقسیم کردم . یک قسمت بیشتر از دو قسمت دیگه باشه. قسمت بیشتر رو رنگ خوراکی قرمز ریختم و مخلوط کردم . یکی دیگه از اون دو قسمت رو رنگ خوراکی سبز ریختم و مخلوط کردم . قسمت قرمز رو به شکل استوانه ای و لوله ای در آوردم .قسمت ساده و سبز رو هم بین دو تا نایلون به شکل مستطیل پهن کردم . باسلوق قرمز استوانه ای رو به دور قسمت ساده پیچیدم و بعد کلش رو به دور باسلوق سبز پیچیدم و خوب جاهایی که درزی مونده صاف کردم . و بعد داخل یخچال 4 ساعتی قرار دادم . بعدش اگر دوست داشتید می تونید پودر نارگیل هم استفاده کنید . با یه چاقوی تیز که چربکردم برش دادم . برای دونه های هندوانه هم شکلات آب شده استفاده کردم و با خلال دندان طرح زدم . تعداد هم بسته به اینکه کوچیک و بزرگ درست بشه و برش بخوره متفاوته برای من 40 تا شد . ماندگاری هم حدودا 15 تا 20 روز داخل یخچال . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش اصیل و پرطرفدار ایرونی اناردون (ناردون)میشه گفت داداش فسنجونه از نظر طعم وظاهر شباهتی به هم دارن همین جا عرض کنم دونه های انار اصلا وابدا اذیت نمیکنه سعی کنید از اناری که هسته ش نازکه استفاده کنید اگر این خورش رو ترش مزه دوست دارید از چند آلوی بخارا استفاده کنید اگر ملس دوست دارید یک قاشق مرباخوری شکر بریزید من هیچ کدوم نزدم رب انار خودش کفایت میکنه وعالی میشه توی دستور اصلی گردو وجود نداره ولی من همیشه یک قاشق پر گردو میریزیم امتحان کنید عالی میشه سعی کنید از ران مرغ استفاده کنید سینه خشکه ران مرغ بعد از شستن حتما خشک کنید به این دلیل موقعی که سرخ میشه روغن نپره چهار تکه مرغ پیاز درشت یک عدد رب انار ترش پنج قاشق غذاخوری آب انار طبیعی دو لیوان(آب میوه انار استفاده نکنید)خودتون آب انار رو بگیرید انار دون یک لیوان گردو خرد شده یک قاشق پر اختیاریه دوست ندارید نریزید رب گوجه یک قاشق سیر دو حبه رنده شده نمک وفلفل سیاه وقرمز وروغن به میزان لازم من کمی زردچوبه هم زدم خیلی کم روغن رو گرم کرده تکه های مرغ رو باهاش سرخ کنید مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده پیاز رو میریزیم و تفت میدهیم سیر رنده شده اضافه کرده ادویه ها رو زده پیاز وقتی طلای شد رب گوجه فرنگی زده و سرخ میکنیم (حدود سی ثانیه) رب انار هم میریزیم سریع تفت داده واب انار رو اضافه میکنیم نمک میزنیم وقتی که جوش اومد تکه های مرغ رو برمیگردونیم داخل سس درشو میزاریم با شعله کم آروم بپزه چهل دقیقه که گذشت و سس کمی غلیظ شد گردو رو اضافه کرده باز درشو میزاریم ده الی پانزده دقیقه آخر انار دون شده میریزیم نمکشو میچشیم خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کرده اگر ترش مزه دوست دارید همراه گردو چند عدد آلوی بخار اضافه کنید. این خورش بسیار خوشمزس حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
59.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کلوچه فومن👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه دمپخت ماش با ماهیچه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرفدارها و متقاضی های پیراشکی کرم دار بسیار زیاد هستش .پیراشکی کرم دار هم دقیقا دستور دونات هست و توش یه کرم داره . با دستور زیر 9 تا پیراشکی و 6 تا دونات شد . در کل 15 تا میشه . تخم مرغ 1 عدد شیرولرم نصف لیوان آرد سفید قنادی تقریبا 2 لیوان پودر خمیر مایه 1 ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها ، نانوایی ها دارند ) کره 35 گرم شکر 2 ق غ نمک 1/4 ق چ یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو داخلش ریختم ، یه کوچولو هم زدم . در ظرف رو گذاشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد .حدود 10 دقیقه . تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم ، بقیه شکر و نمک رو ریختم و هم زدم ، کره هم که توی دمای محیط نرم شده بود و خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده ، به تدریج اضافه کردم . مقدار آرد همیشه تقریبی هستش به اندازه تخم مرغ ها بستگی داره . کم کم آرد رو اضافه کردم تا خمیربه دست نچسبه .بعد خمیررو حدود ده دقیقه ورز دادم و صد بار روی صفحه کارم کوبیدم . خمیر رو داخل ظرف تمیزگذاشتم روش یه پارچه تمیز کشیدم . جای نسبتا گرم یه ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . بعد با کاتر گرد قالب زدم . مهم نیستش همین جوری سلیقه ای انتخاب کردم . با ته لیوان و ... هم‌میشه . خمیر رو با وردنه قطر 1 سانت پهن کردم و بعد قالب زدم . و داخل سینی که کمی کفش آرد پاشی کرده بودم از یه وسیله ای مثل کاردک و یا کفگیر استفاده کردم . روش پارچه کشیدم و نیم ساعت استراحت دادم . حالا توی یه قابلمه کوچک روغن ریختم و با حرارت کم و با کفگیر دونات رو برداشتم و توی روغن انداختم . : نصف لیوان شیر سرد و یه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یه قاشق غذاخوری آرد سفید و یک سوم لیوان شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا از غلظت فرنی یه خرده سفت تر بشه و آخرش هم یک چهارم ق چ وانیل و یک ق غ کره ریختم و از حرارت برداشتم . :هم 50 گرم خامه صبحانه رو داخل طرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم ، وقتی جوشید 50 گرم شکلات تخته ای رو بهش اصافه کردم و هم زدم تا شکلات به خوردش بره ، بعد از حرارت برداشتم و وقتی از حرارت افتاد ، دونات خنک رو توش زدم و در آوردم . می تونین ساده و یا با پودر قند هم سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونات هندوانه ای مواد لازم برای دونات: تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان شیر ولرم یک لیوان کره ی آب شده یک چهارم لیوان خمیر مایه ده گرم (من از یک پاکت ده گرمی خمیر مایه ترک استفاده کردم) وانیل نصف قاشق چایخوری نوک قاشق مرباخوری نمک تقریبا سه و نیم الی چهار لیوان آرد طرز تهیه: شیر ولرم و خمیر مایه و یک قاشق از شکر را در ظرف گودی ریخته و با هم مخلوط کنید و ده دقیقه کنار بذارید تا خمیر مایه بعمل بیاید،بعد تخم مرغ،کره ی آب شده،بقیه شکر،نمک و وانیل را اضافه کرده و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید بعد آرد را الک کرده و کم کم به موادتون اضافه کنید و خمیر رو ورز بدین و تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه وقتی خمیر آماده شد روی ظرف را بپوشانید و خمیر را در جای گرمی قرار دهید تا 30 الی 40 دقیقه استراحت کند بعد از استراحت خمیر را با وردنه پهن کرده و کاغذ روغنی هایی که به شکل مربع بریدید رو زیر خمیر قرار دهید و خمیر را قالب بزنید و همراه با کاغذ روغنی زیرش توی سینی بچینید وقتی همه ی دوناتها رو قالب زدید روی دوناتها دستمالی بذارید و یکساعت بهشون استراحت بدین تا پف کنن بعد از یکساعت داخل ظرف گودی روغن بریزید و اجازه بدین داغ شود و دوناتها رو یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید سعی کنید زود زود دوناتها رو داخل روغن برگردونید یکطرف دونات که سرخ شد طرف دیگرش رو هم سرخ کنید و از روغن خارج کنید.بعد بسته به میل خودتون با شکلات یا هرچیزی که دوست داشتین تزئین کنید.من برای تزئین این دوناتها از کرم پیراشکی استفاده کردم وبه کِرِم رنگ خوراکی قرمز و سبز زدم. کرم تزئین دونات یا کرم پیراشکی: آرد یک پیمانه سرخالی شکر 1/5 پیمانه آب 2 پیمانه وانیل یک سوم قاشق چایخوری آرد و شکر را مخلوط کرده و آب را بهش اضافه کنید و دوباره مخلوط کنیدسپس روی حرارت ملایم بذارید و مدام مواد رو هم بزنید تا به صورت کرم درآید سپس از روی حرارت بردارید و بهش وانیل رو اضافه کنید و دوباره مواد رو قاطی کنید من مواد رو به دو قسمت تقسیم کردم و بهشون رنگ خوراکی قرمز و سبز زدم اگه موادتون کمی غلیظ شد یک قاشق چایخوری روغن مایع بهش اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد با همین کرم رنگی روی دوناتها رو به شکل هندوانه تزئین کنید و روی قسمت قرمز رنگش شکلات چیپسی قرار دهید.یا شکلات آب شده را توی کیسه فریزر بریزید و نوکش رو کمی سوراخ کنید و روی قسمت قرمز رنگ نقطه هایی از شکلات قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کره نرم شده: 1 قاشق غذاخوری مخمر: 20 گرم تخم مرغ کامل: 1 عدد زرده تخم مرغ: 1 عدد شکر: 1 قاشق غذاخوری وانیل شکری دکتر اوتکر ترکیه ای: 1 بسته (معادل 1 قاشق چایخوری وانیل شکری یا 1/2 قاشق چایخوری وانیل خالص) نمک: مقدار اندکی (نوک چاقو) شیر گرم: 1/2 لیوان آرد: 280-260 گرم نوتلا: برای پر کردن داخل شکر: 1 فنجان و دارچین: 1 قاشق چایخوری (شکر و دارچین را مخلوط کنید در آخر پیراشکی ها را داخلش بغلتانید) طرز تهیه🔻 200 گرم آرد را در کاسه بریزید وسط آن را باز کنید مخمر را به قسمت وسط اضافه کنید، شیر را به آن اضافه کنید سپس 1 تخم مرغ، 1 زرده تخم مرغ، یک قاشق شکر و وانیل را روی مخمر اضافه کنید و حدود 5-4 دقیقه خوب ورز دهید. اگر خمیر جمع نشد بقیه آرد را با دقت به آن اضافه کنید، سپس روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت استراحت دهید بدون اینکه خمیر را ورز دهید، مستقیماً گلوله هایی از خمیر مثل ویدئو بردارید و گرد کنید 3-2 دقیقه صبر کنید و سپس گلوله های خود را یکی پس از دیگری سرخ کنید. بعد از سرخ کردن پیراشکی ها را روی دستمال بگذارید تا روغنشون گرفته بشه بعد داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و داخل پیراشکی ها نوتلا یا هر شکلات صبحانه ای که دوست دارید تزریق کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدودا 9 تا 10 عدد دونات مرغ(3 تا 4 نفر)🔻 مرغ خام 350 گرم (سینه مرغ یا ترکیب سینه و ران) سیر 2 حبه سیب زمینی 1 عدد جعفری به میزان دلخواه نان تست 5 تا 6 عدد شیر یک لیوان تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و کاری به میزان لازم بیکینگ پودر 1/2 ق چ طرز تهیه🔻 می تونید هم از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید و هم از سینه مرغ و هم میشه از گوشت بوقلمون استفاده کنید . سیب زمینی رو پختم و پوستش رو کندم و رنده کردم . نون تست رو داخل شیر انداختم که به شیر آغشته بشه . نمی خواد خمیری بشه فقط با شیر نرم بشه . توی یک ظرف سینه مرغ چرخ کرده و سیب زمینی و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و ادویه جات دلخواه رو با هم مخلوط کردم . نون تست ها رو از شیر بیرون اوردن و کمی فشار دادم که شیرش خارج بشه و بعد داخل مواد ریختم و ورز دادم . بیکینگ پودر هم اضافه کردم . از مواد گوله ای برداشتم و داخل آرد سوخاری انداختم و غلتوندم و بعد کف دستم پهن کردم و به شکل گرد در آوردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم . داخل یک ظرفی روغن ریختم و روی حرارت قرار دادم که گرم بشه و بعد داخل روغن انداختم . یک طرفَ سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه و بعد خارج کردم . جذب روغن کمی هم داره 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛