eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 3 نفر سینه مرغ 1 عدد (یا فیله مرغ) پیاز 1 عدد سس مایونز 2 ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا 10 تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به 4 تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم 3 تا 4 ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 6-7 سیب زمینی (700 گرم) ؛ 2 عدد تخم مرغ؛ آرد 60 گرم (½ فنجان) ؛ نمک و فلفل؛ پنیر و ژامبون طرز تهیه🔻 سیب زمینی را با چنگال سوراخ کنید و در مایکروویو با حداکثر تنظیمات به مدت 8-10 دقیقه قرار دهید یا ابپز کنید بگذارید سیب زمینی ها خنک شوند ، سپس پوست آنها را گرفته و له کنید. تخم مرغ ، آرد ، نمک و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. یک ظرف نچسب را با روغن چرب کرده و نیمی از مخلوط سیب زمینی را روی آن پخش کنید. پنیر ورقه شده و ژامبون را اضافه کنید. روی آن را با نصف سیب زمینی باقیمانده بریزید. هر طرف را 5-4 دقیقه با حرارت متوسط بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 خامه صبحانه (پاکتی صورتی) 300 گرم شیر 3 پیمانه شکر یک دوم پیمانه پودر ژلاتین 1/5 قاشق سوپ خوری وانیل 5_6 قطره ژله انار ساده یا اکلیلی فرمند 1 بسته ژله آلوئه ورا 1 بسته آب جوش 3 لیوان دانه انار 100_150 گرم طرز تهیه🔻 داخل نصف پیمانه از شیر ، پودر ژلاتین را ریخته و بن ماری کنید ، خامه و 2/5 پیمانه شیر رو روی حرارت بزارین و با هم زن بزنید تا کامل باز بشه ، قبل از این که بجوشه زیر شعله رو خاموش کنید و وانیل و بعد ژلاتین و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارین کنار تا خنک بشه ، پودر ژله انار و آلوئه ورا رو هر کدام را جداگانه با 1/5 لیوان آب جوش مخلوط کنید و بزارین کنار تا خنک بشه ، حالا لیوان های مورد نظرتون رو داخل قالب مافین به صورت کج بزارین ، حالا دیگه سلیقه ای که هر طبقه رو چه رنگ ژله ای بریزین ، من اول پاناکوتا رو به صورت مورب ریختم ، گذاشتم یخچال تا کامل ببنده ، بعد ، دوباره لیوان رو کج کردم و ژله انار رو ریختم و گذاشتم یخچال تا کامل ببنده، بعد از اون دونه های انار رو با ژله آلوئه ورا مخلوط کردم و ریختم و گذاشتم یخچال تا کامل ببنده ، لایه آخر رو دوباره پاناکوتا ریختم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا کامل بست ، بعد هم با دونه های انار و پونه های تازه ی تو تراس تزئین شون کردم ، بچه ها این گزینه خیلی مناسبه برای شب یلدا ، حتما درست کنید و لذت ببرین در کنار خانواده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور و ایده را با توجه به دستور چیز کیک اناری که قبلا آموزش داده بودم تهیه کردم پس می تونیم حتی بگیم نوعی چیز کیک اناری مدرنه😅 طرز تهیه دسر🔻 ژله انار یک بسته(هر ژله دیگه ای هم می تونه باشه ولی ژله انار متناسب با رنگ رولت وایده مون هست) اب جوش 1و1/2 پیمانه یا لیوان 👈ژله را با آب جوش مخلوط وبنماری کنید(یعنی روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید وهم بزنید)تا ژله کاملا شفاف شود پس از خنک شدن درون ظرف مناسبی بریزید (کف ظرف نایلون بکشید وکمی چرب کنید) ودرون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شود (اگر از شب قبل تهیه کنید بهتره ،ژله خوب منسجم میشه و موقع برش، تمیز برش میخوره) پس از بستن به قطعات مربعی برش بزنید وکنار بگذارید، 👈یک انار متوسط نیز دون کنید و کنار بگذارید، پودر ژلاتین 1ق س اب سرد 5ق س 👈پودر ژلاتین واب سرد را نیز مخلوط وبنماری کنید وپس از بنماری اجازه دهید تا کاملا خنک شود، پنیر خامه ای 200 گرم (ماسکارپونه بهتره ،من ماسکارپونه زدم ،نبود لبنه جایگزین کنید) خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم (جایگزین،،، مخلوط 200 گرم خامه صبحانه + 5ق غ پودر قند ) پنیر خامه ای همدمای محیط را با همزن کمی بزنید تا باز شود سپس خامه را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید شیرینی ان را بچشید اگر کم بود می تونید کمی پودر قند اضافه کنید، درنهایت پودر ژلاتین بنماری وخنک شده را کم کم اضافه کنید وسریع هم بزنید ژله ودانه های انار را نیز اضافه ومخلوط کنید 🛑نکته :پودر ژلاتین پس از بنماری شدن حتما خنک بشه و پنیر وخامه نیز همدمای محیط، در غیر اینصورت موقع اضافه کردن پودر ژلاتین مایه دسر گوله خواهد شد ویکدست درنمیاد😉 دسر را درون قالب استوانه ای بریزید ودر یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود قالب برای این میزان مواد: یک طلق مربع 25 بردارید دو طرف ان را به هم برسانید وبا چسب محکم کنید که به شکل لوله ای به قطر 6 سانت شود سپس ته ان را سلفون بکشید، درنهایت دسر را روی نان رولت بگذارید ورول کنید، رول را درون کاغذ بپیچید وچندساعتی در یخچال بگذارید سپس برش بزنید (یک لایه نااازک خامه روی نان رولت کشیده شود برای چسبیده شدن بهتر دسر به نان) از برشها واضافه های اطراف نان تاج انار را تهیه کنید وبا شکلات سفید به آن بچسبانید، رولت قرمز🔻 سایز قالب مربع 25 (دستور کامل رولت قرمز داخل پست،،، کیک رولی هندوانه ای ،اینجا جا نمیشه توضیح بدم مطابق رولت سبزی که گفتم تهیه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یه غذای خوشمزه و عالی ، غذای شمالی . این غذا خیلی دلبر و خوشمزه است من که خیلی شیفته این جور غذاهام . اگر فسنجون دوست دارین حتما از این غذا هم خوشتون میاد. برای 2 تا 3 نفر مرغ چند تکه پیاز یک عدد آب انار طبیعی یک لیوان آب یک لیوان رب گوجه یک ق غ رب انار 2 تا 3 ق غ نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم آلوچه چند عدد انار دون شده 3 تا 4 ق غ تکه های مرغ رو یه کم سرخ کردم نمک و فلفل ریختم . مرغ ها رو برداشتم . توی همون ظرف یه دونه پیاز خرد شده رو یه کم تفت دادم بهش زردچوبه اضافه کردم ، رب گوجه هم ریختم و یه کم تفت دادم . آب انار و بعد آب اضافه کردم . می تونین کلا آب انار بریزین و حتی می تونین کلا آب بریزین . رب انار و نمک هم اصافه کردم و جوش که زد تکه های مرغ رو اصافه کردم و درش رو گداشتم تا بپزه . چندتا الوچه هم از قبل خیس کردم . یک ربع آخر آلوچه و بعد انار دون شده رو بهش اضافه کردم و با در باز گداشتم بپزه . در گذاشتنی یه کم دونه های انار سفید میشه . خورش جا افتاده و آماده است . اگر رب انارتون ترش هست می تونین داخلش شکر بریزین و براساس سلیقه خودتون تنظیم کنین ریختن اب انار اختیاریه می تونین اب بریزین جاش ، انار و رب انار وآب انار بستگی به نوع انار و علاقه تون داره که ترش خیلی دوست دارین یا کمی شیرین و یا ملس همه شون دل به خواهیه و براساس ذایقه تون تنظیم کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز من مهمونام زیاد بود مواد رو حدودا دو برابر کردم تو کلیپ. برای این غذای خوشمزه و دلچسب ابتدا چهار تا سیب زمینی متوسط آبپز شده رو با گوشتکوب له و پوره میکنیم بعد بهش کمی نمک و فلفل و آویشن و و حدود چهار ق غ آرد نخودچی میزنیم از مایه سیب زمینی اندازه یک گردو برمیداریم گردش میکنیم و داخلش حفره ایجاد میکنیم داخلش رو با مایه گوشتی یا هر چیز دیگه از جمله مرغ و یا کالباس و غیره پر میکنیم البته من با مایع مرغ مشابه مایه ماکارونی ولی با مرغ پرش کردم و روش کمی پنیر پیتزا میرزیم قسمت پر شده رو میبندیم حالا توپهای سیب زمینی رو سوخاری میکنیم به این صورت که ابتدا داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری میچرخونیم( من داخل ظرف در بسته تو یخچال گذاشتم تا مهمونام میان سرخ کنم که ترد و داغه داغ سرو کنم ) میتونید داخل یه قابلمه گود یا شیر داغ کن با روغن زیاد که خوب داغ شده سرخ کنید (من داخل سرخ کن سرخ کردم ) مواد میانی که من استفاده کردم🔻 پیاز داغ رو داخل تابه ریختم و مرغ ریش ریش شده قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا آب قارچ گرفته بشه و فلفل دلمه ها نرم بشن بعد رب رو اضافه کردم و باز تفت دادم تا حسابی سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها برای درست کردن این مدل تیرامیسو تکنفره به هیچ قالبی نیاز نیست پس با خیال راحت میتونید برای شب یلدا درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم🔻 بیسکوییت لیدی فینگر :1 بسته ، پنیر ماسکار پونه: نصف بسته(100 گرم)، خامه فرم گرفته(یا خامه صبحانه) : 200 گرم ، پودر نسکافه فوری : یک عدد، آب جوش:یک لیوان ، پودر قند: 2 ق غ ،انار دون شده:مقداری، آب انار: یک سوم استکان کوچک طرز تهیه🔻 پنیر و خامه و یک قاشق از پودر قند رو دو دقیقه با همزن میزنیم تا پنیر نرم بشه و مواد یکدست بشن ، سپس آب انار رو اضافه کرده و هم میزنیم ، بعد داخل قیف میریزیم. پودر نسکافه و آب جوش و یک قاشق پودر قند رو باهم مخلوط کرده و کنار میزاریم. طلق رو تا زده و از وسط با قیچی برش میدیم، دو سر طلق برش داده رو با چسب نواری بهم میچسبونیم برای کف طلق هم یه طلق دایره شکل میبریم . بیسکوییت ها رو داخل نسکافه میزنیم و دور تا دور و کف طلق چیده و روی بیسکوییت ها از مخلوط خامه و پنیر ریخته، انار دون شده میریزیم و این کار رو چند بار تکرار میکنیم. سپس دسر هارو به مدت پنج تا هفت ساعت داخل یخچال قرارمیدیم. بعد ازین مدت طلق ها رو باز کرده و به دلخواه تزیین میکنیم. *این دسر هرچی بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه . *به جای لیدی فینگر میشه از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کرد. *اگر با خامه قنادی درست بشه خوشمزه تره ولی اگر در دسترس نبود هم میشه خامه صبحانه استفاده کرد. *با این مقدار مواد سه دسر تکنفره میشه درست کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین . داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . . مواد لازم برای 11 عدد قالب این شکلی آرد سفید یا آرد گندم 150 گرم (یک لیوان) کره 100 گرم (یا روغن جامد) پودر قند 20 گرم (2 ق غ) پودر دارچین 1 ق م پودر هل 1/2 ق چ خرما یا رطب 150 گرم ( حدودا 12 تا 13 عدد) گردو 100 گرم (حدودا 3 تا 4 ق غ خرد شده) آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم . از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم . داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم . گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت 20 دقیقه و بعد از قالب خارج کردم . نکته 1 : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید . نکته 2 : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوب بریم سراغ دستور و مقدار مواد اولیه: اول اینکه این مقدار برای 4الی 5نفر هست. شما نسبت به تعداد نفراتی که دارید مواد رو زیاد و کم کنید. اول مواد داخل لازانیا رو آماده کنید، به این صورت که: یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید. داخل مقداری روغن تفت بدید. وقتی سبک و شیشه ای شد فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و کمی پودر اورگانو و پودر زنجبیل اضافه کنید و تفت بدید. حدود 300 گرم گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. نصف یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. حالا 350 گرم قارچ خرد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. درب تابه رو میبندیم تا قارچ و گوشت خوب پخته بشه. دو الی سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم. این از مواد داخل بریم سراغ درست کردن سس بشامل: یک و نیم قاشق غذاخوری آرد سفید رو کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته بشه. بعد یه قالب کره 50گرمی رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. یک ونیم لیوان شیر سرد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گوله نشه. وقتی سس به غلظت رسید آویشن و فلفل سیاه و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. سس بشامل آمادس. 😋 حالا یک قابلمه ی نسبتا بزرگ رو آب میکنیم. وقتی جوش اومد یک بسته ورق لازانیا رو داخل آب جوش قرار میدیم تا بپزه. حدود هفت الی هشت دقیقه کافیه. (برای من پیش پخت بود سه دقیقه گذاشتم جوشید) وقتی ورقه ها نرم شد داخل آبکش میریزیم و روشو آب سرد میگیریم تا ورقه ها به هم نچسبه. داخل یه ظرف پیرکس کمی سس بشامل میریزیم. ورقه های لازانیا رو میچینیم. مواد گوشتی میریزیم. دوباره سس بشامل، پنیر پیتزا میریزیم. دوباره ورق لازانیا میچینیم و تا آخر به همین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف مون پر بشه. در آخر روی لازانیا رو با پنیر پیتزا پوشش میدیم و از خود ادویه ی لازانیا (که داخل جعبه های لازانیا هست) روش میپاشیم. توستر رو از قبل با دمای 170 گرم کنید. بذارید داخل توستر به مدت نیم ساعت. وقتی نیم ساعت تموم شد المنت بالا رو روشن کنید به مدت 3دقیقه تا پنیر ها طلایی بشن. اگر خواستید داخل فر بذارید با حرارت 180 قرار بدید به مدت 30 دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد انار😋 مواد این سالاد🔻 🔶️کلم قرمز متوسط ریز خورد شده⁣ 🔶️۲ عدد اَنار⁣ 🔶️۱ عدد هویج رنده شده⁣ 🔶️کرفس⁣ 🔶️سس مایونز⁣ 🔶️خردل،نمک،فلفل قرمز خشک،آویشن⁣ 🔶️آب‌لیمو⁣ 🔶️ریحان خشک⁣ ⁣ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل پنکیک 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدون فر🤩💞 150 گرم کره یا مارگارین یک لیتر و یک لیوان شیر 1 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی 1 لیوان شکر 1 ق چ وانیل(داخل فیلم مشخص نیست ولی ریختم) 2 بسته شکلات تخته ای 80 گرمی 1 ق غ پودر کاکاعو ابتدا کره رو ذوب کنین و سپس آرد دوبار الک شده رو اضافه و خوب تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته شه، و بعد شیر و شکر رو بریزین و روی حرارت کم مدام هم بزنین تا کاملا یکدست شه و بعد وانیل رو ریخته( حتما موادتون صاف و یکدست باشه اگه نشد با همزن بزنید)و بعد درون قالب ،کاغذ روغنی بیاندازید و یک سوم موادو بریزین و داخل یخچال بذارین وبه بقیه مواد یک بسته شکلات خورد شده رو اضافه کنین و روی حرارت هم بزنید تا ذوب شه و موادتونو داخل قالب بریزین و دوباره در یخچال قرار بدین و به باقیمانده پودینگ 1 بسته شکلات و 1 ق غ پودر کاکاعو اضافه و‌ روش رو‌با سلفون یا نایلون بپوشانید و داخل یخچال بذارین تا ببنده سپس کاغذ روغنی رو نواری برش بزنید و روی کیک بذارین و با پودر کاکاعو و پودر پسته تزیین کنین🤩❤️ ‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :: ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم) قالب ژله من فلزی و گنایش6 لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره ) هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه. من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ، ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن). بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن، قالب ک با میوه پره شد، با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش. دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال بعد بیرون میاریم. من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله😋 من کیوی هارو با 1/4 آب و دو قاشق شکر 10 دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه، ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :: ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم) قالب ژله من فلزی و گنایش6 لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره ) هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه. من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ، ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن). بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن، قالب ک با میوه پره شد، با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش. دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال بعد بیرون میاریم. من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله😋 من کیوی هارو با 1/4 آب و دو قاشق شکر 10 دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه، ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم. طرز تهیه : ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود50 گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛