#رنگینک_قالبی
دوستان گلم . این هم از رنگینک از نوع قالبیش 😊. حالا اگه قالب هم ندارین می تونید توی یه ظرف مستطیلی کفش کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش بریزین و بعد که بسته شد برش بدین .
داخل قالب های ریز سیلیکونی هم به این صورت برای خودش هم یه جذابیتی داره و مدرن و لاکچری میشه 😀😉. من در حجم کم و تعداد کم درست کردم می تونید مواد رو هر چند برابر که بخواین بکنید . .
مواد لازم برای 11 عدد قالب این شکلی
آرد سفید یا آرد گندم 150 گرم (یک لیوان)
کره 100 گرم (یا روغن جامد)
پودر قند 20 گرم (2 ق غ)
پودر دارچین 1 ق م
پودر هل 1/2 ق چ
خرما یا رطب 150 گرم ( حدودا 12 تا 13 عدد)
گردو 100 گرم (حدودا 3 تا 4 ق غ خرد شده)
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه . بعد کره رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد پودر قند رو الک کردم و داخلش ریختم و دارچین و هل رو هم اضافه کردم و وقتی کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم .
از رطب و یا خرما می تونید استفاده کنید . هسته اش رو در اوردم من از رطب استفاده کردم و پوستش رو هم در آوردم اما اگر از خرما استفاده می کنید و بهم چسبیده هست دیگه نیاز به پوست در آوردن هم نداره و تکه کردم . گردو خرد شده رو بهش اضافه کردم .
داخل قالب( به قدر کافی روغن داره نیاز به چرب کردن قالب نیست خواستید می تونید چرب کنید ) مقداری از این مواد حلوایی ریختم و خوب فشرده کردم ( مواد خیلی داع نباشه یه کم از حرارت بیفته چون داخل قالب می ریزیم و همچنین خیلی هم سرد نشه) ، وسطش از مواد خرما و گردو قرار دادم و روش از مواد حلوا ریختم و خوب منسجم و فشرده کردم .
گذاشتم یخچال به مدت یک ساعت یا توی فریزر به مدت 20 دقیقه و بعد از قالب خارج کردم .
نکته 1 : اگر تعداد قالب هاتون کم هست و می خواین در حجم زیاد درست کنید وقتی یه سری رو از قالب خارج کردین بار بعدی مواد حلوایی تون خیلی خنک نشده باشه اگر خنک شده و گرمی نداره یه کم روی حرارت قرار بدین و مجدد کار رو شروع کنید .
نکته 2 : قالب های ریز سیلیکونی در شکل ها و سایزهای مختلف در لوازم قنادی ها موجود می باشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا_گوشت_قارچ
خوب بریم سراغ دستور و مقدار مواد اولیه:
اول اینکه این مقدار برای 4الی 5نفر هست.
شما نسبت به تعداد نفراتی که دارید مواد رو زیاد و کم کنید.
اول مواد داخل لازانیا رو آماده کنید، به این صورت که:
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید. داخل مقداری روغن تفت بدید. وقتی سبک و شیشه ای شد فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و کمی پودر اورگانو و پودر زنجبیل اضافه کنید و تفت بدید.
حدود 300 گرم گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
نصف یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
حالا 350 گرم قارچ خرد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. درب تابه رو میبندیم تا قارچ و گوشت خوب پخته بشه.
دو الی سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم.
این از مواد داخل بریم سراغ درست کردن سس بشامل:
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد سفید رو کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته بشه. بعد یه قالب کره 50گرمی رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
یک ونیم لیوان شیر سرد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گوله نشه.
وقتی سس به غلظت رسید آویشن و فلفل سیاه و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. سس بشامل آمادس. 😋 حالا یک قابلمه ی نسبتا بزرگ رو آب میکنیم. وقتی جوش اومد یک بسته ورق لازانیا رو داخل آب جوش قرار میدیم تا بپزه. حدود هفت الی هشت دقیقه کافیه. (برای من پیش پخت بود سه دقیقه گذاشتم جوشید)
وقتی ورقه ها نرم شد داخل آبکش میریزیم و روشو آب سرد میگیریم تا ورقه ها به هم نچسبه.
داخل یه ظرف پیرکس کمی سس بشامل میریزیم.
ورقه های لازانیا رو میچینیم. مواد گوشتی میریزیم. دوباره سس بشامل، پنیر پیتزا میریزیم. دوباره ورق لازانیا میچینیم و تا آخر به همین ترتیب ادامه میدیم تا ظرف مون پر بشه.
در آخر روی لازانیا رو با پنیر پیتزا پوشش میدیم و از خود ادویه ی لازانیا (که داخل جعبه های لازانیا هست) روش میپاشیم.
توستر رو از قبل با دمای 170 گرم کنید.
بذارید داخل توستر به مدت نیم ساعت. وقتی نیم ساعت تموم شد المنت بالا رو روشن کنید به مدت 3دقیقه تا پنیر ها طلایی بشن.
اگر خواستید داخل فر بذارید با حرارت 180 قرار بدید به مدت 30 دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد انار😋
#یلدا
مواد این سالاد🔻
🔶️کلم قرمز متوسط ریز خورد شده
🔶️۲ عدد اَنار
🔶️۱ عدد هویج رنده شده
🔶️کرفس
🔶️سس مایونز
🔶️خردل،نمک،فلفل قرمز خشک،آویشن
🔶️آبلیمو
🔶️ریحان خشک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل پنکیک 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_سه_رنگ بدون فر🤩💞
150 گرم کره یا مارگارین
یک لیتر و یک لیوان شیر
1 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی
1 لیوان شکر
1 ق چ وانیل(داخل فیلم مشخص نیست ولی ریختم)
2 بسته شکلات تخته ای 80 گرمی
1 ق غ پودر کاکاعو
ابتدا کره رو ذوب کنین و سپس آرد دوبار الک شده رو اضافه و خوب تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته شه، و بعد شیر و شکر رو بریزین و روی حرارت کم مدام هم بزنین تا کاملا یکدست شه و بعد وانیل رو ریخته( حتما موادتون صاف و یکدست باشه اگه نشد با همزن بزنید)و بعد درون قالب ،کاغذ روغنی بیاندازید و یک سوم موادو بریزین و داخل یخچال بذارین وبه بقیه مواد یک بسته شکلات خورد شده رو اضافه کنین و روی حرارت هم بزنید تا ذوب شه و موادتونو داخل قالب بریزین و دوباره در یخچال قرار بدین و به باقیمانده پودینگ 1 بسته شکلات و 1 ق غ پودر کاکاعو اضافه و روش روبا سلفون یا نایلون بپوشانید و داخل یخچال بذارین تا ببنده سپس کاغذ روغنی رو نواری برش بزنید و روی کیک بذارین و با پودر کاکاعو و پودر پسته تزیین کنین🤩❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی
مواد لازم :: ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
قالب ژله من فلزی و گنایش6 لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره )
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن).
بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن،
قالب ک با میوه پره شد،
با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش.
دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال
بعد بیرون میاریم.
من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله😋
من کیوی هارو با 1/4 آب و دو قاشق شکر 10 دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه،
ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده
ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی
مواد لازم :: ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
قالب ژله من فلزی و گنایش6 لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره )
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن).
بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن،
قالب ک با میوه پره شد،
با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش.
دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال
بعد بیرون میاریم.
من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله😋
من کیوی هارو با 1/4 آب و دو قاشق شکر 10 دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه،
ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده
ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه_سیب_زمینی
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید
من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم.
طرز تهیه :
ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس
تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره
تکه مرغ پنج تکه
گوجه فرنگی رسیده یک کیلو
رب یک قاشق غذاخوری
کره حدود50 گرم
پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم )
سیر دوحبه
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم
آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز
من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم
از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده
تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه .
مرغ که پخت از آب خارج کرده
تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم
مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم
پوره گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره
طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید
یا نصف نصف استفاده کنید
سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه شما هم عاشق غذا های چرب و خوشمزه مثل لازانیا و پیتزا هستید حتما ازین غذا هم خوشتون میاد
برای درست کردن خمیر غذا ابتدا مخمر رو میریزیم بعد شکر رو اضافه میکنیم، تخم مرغ، روغن نباتی، نمک و شیر ولرم و سپس آؤد رو اضافه می کنیم و ورز میدیم تا شکل بگیره
در ظرف دیگه یه پیاز رو رنده می کنیم. سیر رو له می کنیم و اضافه می کنیم
ارد سوخاری و نمک رو اضافه میکنیم سایر ادویجات هم میریزیم. تخم مرغ و روغن نباتی، گوشت چرخ کرده گوساله و جعفری خرد شده روهم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا کلیه مواد کاملا مخلوط بشن
مقداری از خمیر که اماده شده رو برداریم و داخلش گوشت میذاریم و بصورت گوله ای داخل تابه چرب شده می چینیم
سس غذا رو آماده میکنیم و روش مواد چیده شده می کشیم و در نهایتا با سبزی تزیین می کنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و میذاریم داخل فر تا پخته بشه
مواد اولیه:
1 پیاز
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 40 گرم
نصف قاشق چایخوری نمک 4 گرم
آویشن ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، فلفل دلمه ای ، نعناع
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 20 میلی لیتر
300 گرم گوشت گاو چرخ شده
جعفری
برای خمیر
3 فنجان آرد گندم 340 گرم
1 بسته مخمر خشک 10 گرم
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ای 20 گرم
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری روغن نباتی 40 میلی لیتر
نصف قاشق چایخوری نمک 4 گرم
1 لیوان شیر گرم 200 میلی لیتر
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی حدود 20 گرم
1 قاشق غذاخوری ماست حدودا 20 گرم
3 قاشق غذاخوری روغن تقریبا 30 میلی لیتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_بستنی_هندوانه
.
ژله بستنی طرح هندونه آوردم براتون 🍉🍉🍉
لطفا ورق بزنید اسلاید آخر ویدئوی آموزشیشو ببینید
❤❤❤
ابتدا داخل لیوانی که خشک باشه با کمک قلم موی آشپزخونه و شکلاتی که روی بخار آب جوش بازش کردید طرحهایی شبیه خطهای روی پوست هندونه بکشید و اجازه بدید شکلات سفت بشه
یک بسته ژله ی سبز رنگ رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و اجازه بدید خنک بشه ولی نبنده بعد یک لیوان بستنی که چند ساعت بیرون بوده و نرم شده و تقریبا هم دمای ژله شده رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا بستنی داخل ژله حل بشه و ژله اتون خیلی دو رنگ نشه (اگر دوست داشتید چند قطره رنگ خوراکی هم می تونید بهش بزنید)
بعد بزاریدش داخل یخچال تا ژله خوب ببنده و حالا با کمک قاشق توپی از دور تا دور لیوان نیم دایره هایی از ژله خالی کنید ، و به کمک دستمال و کمی آبجوش ژله های روی دیواره رو پاک کنید و خشک کنید باز به کمک قلم مو و شکلات آب شده دونه های هندونه رو داخل نیم دایره ها بکشید و لیوانتون رو از ژله بستنی خنک شده و قرمز رنگ پر کنید بزارید یخچال ببنده و با هر چی دوست داشتید روشو تزیین کنید
به جای اینکه از قاشق توپی استفاده کنم می تونستم از اول ژله بستنی قرمز رو روی یک ظرف کم قطر بریزم مثلا نیم سانت تا ژله ببنده بعد نیم دایره هایی ازش برش بزنم و به دیواره ی خشک لیوان بچسبونم بعد ژله ی سبز و خنک رو داخل لیوان بریزم اما فکر کردم ممکنه دونه های هندونه رو با این روش نشه کشید .
دوستتون دارم شاد باشید ❤❤
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_خربزه زمستونی 😍😍
داخل خربزه رو با قاشق بستنی مثل ویدیو خالی کردم و بعد با پاناکوتای شکلاتی و کرم توت فرنگی پر کردم و گذاشتم داخل یخچال تا ببندن بعد وسط دسرها رو با کمک قاشق یک راه باز کردم وبا ژله ی شیر و زعفرون پرش کردم و دوباره داخل یخچال قرار دادم و بعد هم برشش زدم، شما می تونید از ژله ی ساده یا ژله بستنی هم استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سالاد فصل👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛