eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ ناردونی براے 2 تا 3 نفر (خوش اشتها) مواد لازم : 3 تڪه مرغ 2 عدد پياز متوسط 1 قاشق غذاخورے رب گوجه 1 لیوان انار دون شده شیرین 2 لیوان آب جوش 1 استڪان رب انار رقیق (2 قاشق غذاخورے رب انار سفت) 5 تا 6 عددآلو بخارا نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه خوراڪے به میزان لازم دستور تهیه : ابتدا تڪه هاے مرغ بدون پوست را شسته و نمک و ڪمے زردچوبه و ادویه بزنید و ڪمے سرخ ڪنید. در تابه جداگانه پیاز رو خلال و یا نگینے خرد ڪنید ودر روغن سرخ ڪنید تا ڪمے ڪاراملے شود بعد ڪمے نمک وزردچوبه وفلفل، رب گوجه، رب انار وآلو و انار دون شده را اضافه ڪنید وهم بزنید تا موادمون یڪدست شود. بعد مرغ هاے سرخ شده را در ظرف گذاشته و 2 لیوان آب جوش ریخته ومواد پیاز سرخ شده را بهش اضافه ڪنید و حرارت را ڪم ڪنیدتا خورشت بجوش بیاد و پخته شود و به روغن بیفتد. نڪته : بعد بجوش آمدن خورشت حدود 2 ساعت حتما با حرارت ڪم بهش زمان بدید تا خورشت به روغن بیفتد. نوش جان راستے اگر از انار شیرین استفاده ڪنید رنگ خورشت تیره و اگه از انار ترش استفاده ڪنید رنگ خورشت قرمز روشن میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی و زیتون سبز مواد لازم: 2 عدد سیب زمینی آب پز شده 2 عدد فلفل قرمز کبابی شده (فلفل ترکیه ای ، فلفل را کبابی کنید و پوست فلفل را بکنید) 1 کاسه زیتون سبز شکسته 5_4 ساقه پیازچه مقداری جعفری و شوید 2 عدد لیمو 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 استکان روغن زیتون (میتوانید کم یا زیاد بریزید) طرز تهیه: تمام مواد را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا به نکته ودستور توجه کنید سفیده تخم مرغ حدود ده دقیقه روی حرارت بن ماری گرم می شه یه عده از دوستان کامنت گذاشتن که خام می مونه وخطرناکه حقیقت من نمیدونم اگر میدونیدکه خوب نیست و بهش شک دارین درست نکنید اینو جهت اطلاع گفتم تصمیم با خود شماست مواد لازم ..... سفیده تخم مرغ.....دو عدد شکر ....نصف پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی آب معمولی....دو قاشق غذاخوری عسل....یک قاشق غذاخوری نمک...یه پنس وانیل.....کمی طرز تهیه......تمام مواد به جزی وانیل را در ظرفی که تحمل حرارت داره بریزید وروی حرارت بخار آب بذارید وتایم بگیرید مرتب بهم بزنید تا ده دقیقه بعد با همون داغی توی کاسه همزن بریزید وبا بالاترین درجه همزن بمدت پنج تا هفت دقیقه‌ بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه و نوک همزن کرم به حالت قله ای بشه ودر آخر وانیل را بهش اضافه یه دور مخلوط وتماااااام نکات......این کرم از لحاظ طعم خیلی خوشمزه وسبک وبدون چربی است ولی باید همون موقع استفاده بشه و قابلیت نگهداری وفریز کردن را نداره اگر بمونه آب می اندازه پس بهتره به محض درست کردن استفاده بشه برای کاور کیک مناسب نیست هیچ کدوم از مواد را کم وزیاد نکنیدو جایگزین نکنید و طبق دستور و فیلم عمل کنید اگر محدودیت مصرف شکر دارین بهتره از این کرم استفاده نکنید چون جایگزین نداره عسل هم قابل حذف نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای 9 تا 10 عدد شامی گوشت چرخ کرده 250 گرم هویج متوسط 3 تا 4 عدد پیاز متوسط 1 عدد آرد نخودچی 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ 3 عدد تخم مرغ درشت پودر سیر و نمک به میزان دلخواه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری شیر 1/2 پیمانه آب 1/2 پیمانه آرد 3/4 پیمانه 🌸مواد میانی کرپ سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 تا 400 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد متوسط نمک و فلفل و ادویه دلخواه نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100 گرم جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری . برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند. سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید. آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید. کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود. صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود. ◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست. ◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند. . برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. ◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم. پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد. سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. نمک و آرا ذرت اضافه کنید. ◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد. در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید. هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید. کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید. کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته. مقداری پنیر پیتزا بریزید. در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز برگر داخل خمیر جادویی موادلازم: گوشت چرخ ڪرده 800 گرم(میتونیدےه پیازهم رنده ڪنید تومخلوط گوشت بریزید ) نمڪ 1ق چ فلفل 1ق چ پونه 1ق چ خمیرجادوییر660 گرم سے ڪچاپ نصف پیمانه پنیر مازارلا دو سوم پیمانه سوسیس پپرونے 2تڪه(تند) ڪره، سیر، جعفرے نصف پیمانه طرزتهیه: گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط ڪرده ورزشان دهید ومثل ڪلیپ سرخ ڪنید. ےڪ گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش ڪرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق ڪلیپ خمیررادور موادبپیچید. نان هاراروے ڪاغذ روغنے درقالب قرارداده وروشونوباقلمو (مخلوط ڪره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر180 درجه سانتے گراد بمدت 30 دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی ازاین خمیرمیتونید براے اشترودل وپیراشڪے وپیتزا و.. استفاده ڪنید. بافت این خمیرفوق العاده میشه. موادلازم: نمڪ نصف ق چ پودرخمیرمایه 1 ق م شیرولرم نصف پیمانه شڪر 1ق م آرد 2_1لیوان تخم مرغ 1عدد روغن مایع 3ق غ طرزتهیه: شیرروباشڪروخمیرماےه مخلوط ڪنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه ڪم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه ڪرده همشون بزنید.آردروکم ڪم اضافه ڪنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشگلل و خوشمزه😋 2 عدد بادمجان بزرگ 500 گرم گوشت چرخڪرده 1 عدد پیاز متوسط نصف دسته جعفری 2 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ زیره نمڪ براے سس: 1 ق غ رب 2 حبه سیر نصف فنجان روغن 2 لیوان آب ابتدا بادمجان هارو نصف ڪنید و مطابق فیلم برش بزنید و براے مواد گوشتے پیاز نگینے و گوشت چرخڪرده و جعفرے خورد شده و نمک و‌فلفل و‌زیره رو باهم مخلوط ڪنید و تفت بدین و داخل شیار بادمجان ها قرار بدین و براے سس, رب و تفت بدین و روغن و آب و سیر رنده شده بریزین و روے حرارت بذارین تا غلیظ شه و روے بادمجان ها ریخته و در فر 180 درجه بذارین بعد یڪساعت ببینید اگه سس ڪم بود مقدارے اب اضافه و 5 دقیقه دیگه بذارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 1 عدد سینه ے مرغ مڪعبے خورد شده یک بسته نان تست 2 عدد تخم مرغ نصف فلفل دلمه نمک و فلفل به مقدار لازم 2 ق غ پنیر ماسڪارپونه 1 ق غ سس مایونز 1 ق غ سس فرانسوی ڪاهو آرد سوخاری ابتدا لبه هاے نان تست رو بگیرین و دو‌عدد نان تست را روے هم بگذارید ( حتما دوتا نون تست روے هم بذارین وگرنه پف نمیڪنه)و با وردنه صاف ڪنید با یک وسیله گرد دایره اے در بیارین سپس داخل تخم مرغ و آرد سوخارے زده و در روغن داغ سرخ ڪنید خیلے ڪم تا حدے ڪه پف ڪنه داخل تابه ڪره بریزید و فلفل دلمه و سینه مرغ خورد شده و نمک و فلفل و پنیر ماسڪارپونه و سس مایونز و فرانسوے بریزید و سپس هم بزنید نان هاے تست رو از وسط نصف ڪرد و داخلش ڪاهو و موادو بریزید😋 نڪته خیلے مهم: دوستاے گلم حتما حتما اولش دوتا نون تست باید رو هم بذارین و با وردنه صاف ڪنید و بعد ڪاتر بزنید با یه نون تست نڪنید اینڪارو ڪه پف نمیڪنه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی شکلات داغ مواد لازم: اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری چیپس شکلات ۵۰ گرم چوب دارچین 3_2 تکه عسل ۱ قاشق چای خوری شیر ۲ لیوان خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: 1. ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت میکنیم. 2. شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم و دارچین را به آن اضافه میکنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد. 3. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکلات آب شود سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکلات داغ به غلظت دلخواه تان برسد. 4. چوب دارچین را از مواد جدا کنید.هات چاکلت را داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید. سایر نکات: 1. در صورت تمایل از شیر یا عسل بیشتری استفاده کنید. 2. میتوانید 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه یا پودر نسکافه هم به هات چاکلت اضافه کنید. 3. در صورت تمایل به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک سیب خوشمزه مواد لازم گوشت مرغ. کره وروغن. پیاز. رب گوجه فرنگی. قارچ. گوجه. فلفل دلمه ای. سیب زمینی. پنیر پیتزا. نمک. زردچوبه. ادویه. آویشن. مراحل پخت کاملا مشخص هست توی کلیپ فقط وقتی همه مواد رو توی ماهیتابه چیدین مقداری رب رو با یک استکان آب جوش مخلوط کنید ودرماهیتابه بریزید ودر ظرف رو ببندید تا غذای ما جا بیفته وآماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی روش جالب برای پخت مرغ😍☝️☝️ مواد لازم :عسل،انواع ادویه های دلخواه و مقداری روغن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه عربی مواد لازم: ارد.... یک پیمانه ،یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد رو بردارید و به همون اندازه پودر نشاسته با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها حسابی ترد بشن اب......یک پیمانه تخم مرغ.....دو عدد متوسط شربت بار یا عسل رقیق یا شکر.....یک ق غ وانیل....نوک ق چ کره یا روغن جامد......پنجاه گرم اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه شروع کرد ب قل ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و با کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیرو هم بزنید(پهن و جمع کنید) ،بعد بزارید کمی خنک شه سپس تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید، و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید( بادست راحتتره) خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه حالا روغن شناور رو بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمیر رو مطابق فیلم داخل روغن بندازید ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب مغز پخت و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین کمی که سرخ شد با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش یکدست برشته بشه، زمان میبره، بعد سریع اونهارو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید. بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشه و بیشتر تو شربت بمونه تا شربت خوب به خوردش بره ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشه تا بامیه باریک بشه و تپل نشه همیشه از قسمت پایین قیف خمیرو به بیرون فشار بدین برای سرخ کردن سری دوم بامیه بذارید روغن از حرارت بیافته بعد به کار ادامه بدین هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه باز باشه تا نرم نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک تیرامیسو ‌ مواد لازم براے ڪیڪ؛ 5 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شڪر نصف فنجان چایخورے آب ولرم (40گرم) 3 قاشق غذاخورے پودر ڪاڪائو 1.5 پیمانه آرد 1 بسته بیڪینگ پودر (10 گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم براے خیس ڪردن ڪیک ؛ 2 پیمانه شیر 2 قاشق غذاخورے دانه ے قهوه 2 قاشق غذاخورے شڪر براے ڪرم تیرامیسو؛ 3 پیمانه شیر 2 زرده تخم مرغ 1 پیمانه شڪر 1 پیمانه آرد 1 قاشق چایخورے نشاسته ذرت 400 گرم پنیر لبنه 1 بسته وانیل (5گرم) براے تزیین؛ پودر ڪاڪائو طرز تهیه ؛ اول از همه بگم ڪه وقتے این ڪیک رو بخورین معتاد بافت و طعم بینظیرش میشین. این دسر باب ڪساییه ڪه قهوه دوس دارن هارمونے طعم قهوه و پودر ڪاڪائو بینظیره اڪیداً توصیه میڪنم ڪه حتما امتحانش ڪنید. طرز تهیه ڪیڪ؛ تخم مرغ و شڪر رو داخل یه ڪاسه میریزیم و به مدت 15 دقیقه با سرعت زیاد همزن میزنیم و سپس مواد دیگه رو اضافه میڪنیم و با لیسک مخلوط مبڪنیم بعد خمیر ڪیک رو داخل قالب دایره اے 22 سانتے مترے میریزیم .و داخل فر از قبل گرم شده در دماے 170 درجه میزاریم بپزه. بعد از 25 دقیقه با یه خلال دندون تست میڪنیم ببینیم پخته یا نه بعد از فر درش میاریم و میزاریم خنک بشه. طرز تهیه ڪرم تیرامیسو ؛ همه ے مواد بجز پنیر لبنه و وانیل رو داخل قابلمه میریزیم میزاریم روے حرارت مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنے برسه بعد از روے حرارت برش میداریم وانیلو اضافه و مخلوط میڪنیم و میزاریم خنک بشه بعد پنیر لبنه رو اضافه و با همزن مخلوط میڪنیم.قهوه و شڪر و شیر گرم رو با هم مخلوط میڪنیم ڪیک رو به 3 قسمت مساوے تقسیم میڪنیم یه قسمتشو داخل قالب دایره اے میزاریم روشو با مخلوط قهوه خیس میڪنیم ڪرم تیرامیسو رو به 3 قسمت تقسیم میڪنیم روے لایه ے اول ڪیک از ڪرم میریزیم و صاف میڪنیم بقیه لایه ها به همین ترتیب روے ڪرم لایه آخر پودر ڪاڪائو الک میڪنیم بعد میزاریمش یه شب توے یخچال بمونه تا طعما به خورد هم برن. (توجه میزان قهوه رو بر اساس ذائقه تون میتونین ڪم و زیاد ڪنین) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛