#نان_مارمالادی_شکلاتی😋
مواد لازم:🌺
شیر......یک پیمانه
روغن مایع.....نصف پیمانه
تخم مرغ.......دو عدد
نمک.....1قاشق.چ.خ
شکر.....2قاشق چ.خ
خمیرمایه....1ونیم قاشق غ.خ.سرخالی
آرد....به میزان لازم
شکر برای نان.......6 ق غ
طرز تهیه:🌺
یک چهارم پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه راباخمیرمایه وشکر مخلوط کرده ده دقیقه استراحت میدهیم...تخم مرغ وشیر هم دمای محیط وروغن مایع ونمک راباهم مخلوط کرده و سپس بکینگ پودر را اضافه میکنیم وبعد سه قاشق آرد اضافه کرده وبعد خمیرمایه را اضافه میکنیم.بعدآرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود وبدست نچسبد.رود خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند ور بیاید وحجمش دوبرابر شود.وقتی خمیر را با انگشت فشار دهید گود شود اما به حالت اولیه برنگردد..
هرچی دوست داشتید بین خمیر بگذارید هرجور دلتون خواست.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کشمشی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#مقدار_مواد_اولیه_برای_غذاهای_نذری_برای_100_نفر
باسلام وتسلیت به مناسبت ایام محرم.عزیزان برای درست کردن نذوراتشون مشکل اندازه گیری دقیق دارن به همین دلیل استاندارد نذری به تعداد100 نفروبراتون تنظیم کردم
👇👇👇👇👇اشپزی خاص
🍟خورش قیمه نذری (برای 100 نفر)
مواد لازم:
لپه 3 کیلوگرم
گوشت خرد شده 10 کیلوگرم
سیب زمینی 7 کیلوگرم
روغن4 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی2ونیم کیلوگرم
پیاز5 کیلوگرم
آبلیمو به مقدار لازم
زعفران 1 مثقال
هل و گلاب به میزان لازم
نمک و فلفل و زرچوبه ودارچبن به میزان لازم
🌹🌹🌹
🍛عدس پلو نذری ( برای 100 نفر)
مواد لازم:
برنج 15 کیلوگرم
عدس4تا 4ونیم کیلوگرم
گوشت چرخ کرده 6تا7کیلوگرم
کشمش 3 کیلوگرم
زعفران1 مثقال
روغن 4 کیلوگرم
هل و دارچین به میزان لازم
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
🌷🌷🌷
🍲خورش قورمه سبزی (برای 100 نفر)
موادلازم:
گوشت گوسفندي 8 كيلو گرم
لوبيا چیتی یاقرمز 2تا 2ونیم كيلو گرم
پياز 10 كيلو گرم
ليمو عماني 1 كيلو گرم
سبزي قورمه 10 كيلو گرم
(شامل تره 3کیلو، جعفري 4کیلو،گشنيز 1کیلو،اسفناج 1کیلوو800گرم،شنبليله 200گرم)
روغن 4-5کیلو
نمک فلفل زردچوبه به مقدارلازم
برنج برای پخت پلو15 كيلو گرم
🌹🌹🌹
🍱زرشک پلو نذری (برای 100 نفر)
مواد لازم :
مرغ بدون پوست 150گرم برای هرنفر(35کیلوبرای100نفر)
پیاز متوسط ۶ تا ۷ کیلو
رب گوجه فرنگی 2تا3کیلو
زرشک حدودا ۲ کیلو
شکربرای هر 150گرم زرشک 1قاشق سوپ خوری
زعفران 1مثقال
نمک و زردچوبه فلفل به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدارلازم
برنج حدودا18 کیلو
روغن 3کیلو
🌷🌷🌷
🍖خورش فسنجان نذری (برای 100نفر)
موادلازم:
گردو50 تا60کیلو
مرغ 20کیلو
زعفران نیم مثقال
پیاز رنده شده 4کیلو
برگ بو 12 برگ
رب انارمرغوب 2-3کیلو
شکربه دلخواه 1کیلو
نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
🌷🌷🌷
🍜آش رشته نذری(برای100نفر)
مواد لازم:
لوبیا قرمز 1ونیم کیلو گرم
عدس 2ونیم کیلوگرم
نخود 1ونیم کیلو
لوبیا چیتی 250 گرم
پیاز 5کیلو
سیر 2کیلو
سبزی آش 15 تا20کیلو
(تره 4کیلو.چغندر3کیلو.شوید2ونیم کیلو.گشنیز 2کیلو.شنبلیله نیم کیلو.جعفری 5کیلو.اسفناج 3کیلو)
کشک 2کیلوگرم یا بیشتر
رشته مخصوص آش 6کیلویا بیشتر(بستگی به نوع وانداره رشته داره)
نعناداغ به میزان لازم
زرد چوبه فلفل نمک مقداری
روغن به میزان لازم
🌹🌹🌹
🏵شله زرد(برای 100نفر )
مواد لازم:
برنج نیم دانه 3کیلو
شکر 5تا6کیلو
زعفران 1ونیم مثقال
گلاب 4-5پ
دانه هل 1/4پ
کره 300گرم
پودردارچین برای تزئین دلخواه
مغز خلال بادام600-700گرم
🌹🌹🌹
🍮حلوای مجلسی(برای 100 نفر)
مواد لازم:
آرد گندم700 گرم
آرد برنج 300 گرم
کره 300 گرم
روغن جامد 250 گرم
هل ساییده شده 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت حلوا
شکر 800 گرم
آب 2 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
زعفران ساییده شده 2 قاشق چایخوری
🌹🌹🌹🌹
آلتماس دعا
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
✅حلوا مجلسی😋
✍مواد لازم:
آرد سبوس دار (آرد سنگک) ۲ لیوان ونیم
شکر یک لیوان
گلاب نصف لیوان
آب نصف لیوان
زعفران دمکرده یک چهارم لیوان
پودر هل یک قچ
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع یا جامد (یا ترکیب هردو) نصف لیوان
🍜طرز تهیه:
ابتدا شکر وآب و گلاب را باهممخلوط میکنیم و روی حرارت ملایممیگذاریم تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند، حالا زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم و شربت را میگذاریمکنار...
آرد را در ظرفی الک کرده و روی حرارت ملایم ۴۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد رفته و آرد نسکافهای شود...
آرد را از روی حرارت برداشته و مجدد الک میکنیم (این الک کردن در بافت حلوا تاثیر دارد) دوباره آرد را روی حرارت میگذاریم، کره و روغن را افزوده و خوب مخلوط میکنیم، شربت از دما افتاده را به آرد و روغن داغ اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم...
بعد از چند دقیقه دستهقابلمه را گرفته و گهوارهای تکان میدهیمتا حلوا وسط ظرف جمع شود... برای تزیین حلوام هم اول نون بستنی هامو از وسط نصف کردم و بعد حلوارو وقتی که گرمه لای نون ریختم.
گل های روز حلوا هم با قالب فشاری گل مینا قالب زدم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کیک_شنی 1
این کیک در واقع از لحاظ بافت، شبیه کیک شربتی هست با طعمی متفاوت.
مواد لازم:
آرد یک و یک چهارم پیمانه؛
روغن مایع نصف پیمانه؛
شکر دو سوم پیمانه؛
ماست پرچرب (سِوِن) یک پیمانه؛
تخم مرغ 3 عدد؛
بیکینگ پودر 1 ق سوپخوری؛
هل یک هشتم ق چ؛
مواد رویه:
پودر نارگیل تفت داده شده نصف پیمانه (من کمی بیشتر ریختم)؛
شیرعسلی والفجر نصف قوطی (200 گرم)؛
طرز تهیه:
برای این کیک بهتر است از قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 سانتیمتر استفاده کنید تا کیکتان زیاد ضخیم نشود. کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ و اطراف قالب را کمی با روغن جدا کننده چرب کنید.
تمام مواد را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند.
برای برشته کردن پودر نارگیل، آن را در سینی پهن کنید و سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 الی 6 دقبقه بگذارید تا پودر نارگیل تغییر رنگ دهد و برشته شود. دقت کنید که زیاد در فر نماند که بسوزد.
برای تهیه مایه کیک، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
شکر و تخم مرغ و هل را در کاسه ای ریخته و 5 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید. ماست و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بزنید تا مواد مخلوط شوند. همزن را کنار بگذارید و مخلوط ارد و بیکینگ پودر را طی سه مرحله روی مواد الک کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. اکنون قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان را وسط کیک فرو کنید، تمیز بیرون آید. بعد از بیست دقیقه حتما کیک را تست کنید. اکنون قالب را از فر درآورید و بلافاصله شیرعسلی را روی سطح کیک داغ پخش کنید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. سپس پودر نارگیل برشته را روی سطح آن بپاشید. قالب را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس به دلخواه آن را برش زده و با پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کیک_شنی_2
طرزتهیه:
آرد دو پیمانه
شیر گرم یک پیمانه
شکر آسیاب شده یک پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل نوک ق.چ
بیکینگ پودر دوق.م
پودر هل یک ق.چ سرخالی
روغن مایع سه چهارم پیمانه
مواد روی کیک
شیر عسلی الفجر نصف قوطی
پودر نارگیل تفت داده شده یک پیمانه
پودر پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با شکر با دور تند پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کرم رنگ و پفکی،بعد وانیل و پودر هلو روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب جذب مواد بشه،بعد شیرو که گرم کردیم میریزیم داخل مواد و سریع به هم میزنیم،آرد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و تو سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید،عمیق و دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله آردی نمونه.کف قالب مستطیل ۳۰*۲۵ و چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره هارو هم چرب کنید ،هم آردپاشی،تا سطح کیک صافه بشه و یک اندازه پف کنه،،موادتون و بریزید تو قالب به سمت چپ و راست تکون بدیدش تا همه جای قالب موادتون یکسان پخش بشه،بذارید تو بر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه ،بعد نیم ساعت چک کنید ،چون دمای فرها متفاوته ،سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید،اگر تمیز بیرون اومد و هر موقع روی کیک هم کمی سرخ شد ،از فر خارج کنید.به محض بیرون اوردن از فر همونطور که داغه ،شیر عسلی بریزید رو سطح کیک،من نصف قوطی ریختم،بعد هم پودرنارگبلی که تفت دادیم و رنگش کمی کاراملی شده رو اضافه کنید،اجازه بدید کاملا خنک بشه،بعد برش بزنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#آشپزی_ایرانی
#خورش_پرتقال
⤵️ مواد لازم
1- مرغ تکه تکه شده 1 عدد
2- آب پرتقال 250 سی سی
3- خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده 150 گرم
4- زعفران 1 قاشق سوپ خوری
5- شکر 40 گرم
6- مغز پرتقال 1 عدد
7- آب لیمو ترش تازه 2 قاشق سوپ خوری
8- زنجبیل رنده شده 2 قاشق سوپ خوری
9- خلال پسته به میزان دلخواه برای تزئین
10- نمک و فلفل به میزان دلخواه
⤵️ طرز تهیه
1- مرغ رو توی یه تابه همراه با کمی روغن و نمک و فلفل سرخ کنید
2- توی یه قابلمه مرغ و یک لیوان آب بریزید و با حرارت زیاد بذلرید جوش بیاد
3- بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید و بذارید 50 دقیقه بپزه
4- در 30 دقیقه آخر آب پرتقال ، خلال پوست پرتقال ، زعفران و شکر رو اضافه کنید و بذارید تا مرغ کاملا بپزه
5- در انتها فیله پرتقال ، آب لیمو ترش ، زنجبیل تازه و کمی نمک اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید
خورش رو در ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته تزئین و همراه با برنج سرو کنید . نوش جان 😊
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱