کیک_انگلیسی
کیکی فوق العاده خوشمزه با بافت معرکه و پف عالی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۳۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
گردو و کشمش دلخواه هست و میتوانید اصلا نریزید
📝طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده...
سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی میزنید تا جای که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد...
وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود...
بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود...
سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم...
ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد...
آرد و پیکینگ پودر را رابه مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه میکنیم، البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم...
سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود...
شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید...
مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست...
فر را از قبل روشن کنید...
درجه حرارت ۱۸۰ ومدت ۴۵ دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره😘
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#مرغ_مجلسی_نذری
طرز تهیه:
من ۱۵۰ عدد ران مرغ پختم که براى اين تعداد، سه كيلو پياز رو درشت خرد كردم و ريختم ته ظرف و کمی تف دادم. یکی يكى رانها رو زردچوبه زدم و توى روغن تف دادم تا رنگش كمى طلايى شود و از خامى در بياد. مرغها رو توى ظرف روى پيازها چيدم و لا به لاى مرغها پيازهای کوچک سالم و چوب دارچين گذاشتم و يه قاشق ادويه و زردچوبه و پودر زنجبيل و مقدارى نمك را با صافى روى مرغها ريختم و روش رو سس رب (توضیح در پی نوشت) و چند تا دونه فلفل سياه و فلفل سفيد ريختم و همينطور لايه بعدى تا ديگ پرشد. در دیگ رو بستم و از ساعت پنج صبح گذاشتم تا دوازده ظهر آماده شد.
.
پ ن۱: سس مخصوص: دو قوطى رب را در كمى روغن سرخ كرده و زردچوبه و ادويه و فلفل سياه و نمك زده و يك چهارم ليوان آبليمو و پنج ليوان آب بریزید
پ ن۲: نیازی به ریختن آب توی غذا نیست
فوروارد فراموش نشه👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#_جوجه_ترش
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
گشنیز و نعناع 100 گرم
سیر 2 حبه
آب نارنج 3 قاشق غذاخوری
روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید.
سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود.
6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند.
در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم.
پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20 دقیقه بپزد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#رولت_دورنگ
گوشت مرغ 1 کیلو
گوشت قرمز ۱ کیلو
پیاز ۴ عدد
سیر ۶ حبه درشت
نمک و فلفل ادویه و زعفرون به مقدار کافی
مواد میانی:
ساقه کرفس و گردو و هویج و زرشک و کشمش
مواد سس:
پیاز و رب گوجه و آلوچه و هویج و ادویه و نمک و فلفل
هر کدوم از گوشت ها رو با ۳ حبه سیر و دوعدد پیاز دوبار چرخ میکنیم
و ادویه جات میزنیم
و زعفرون رو به گوشت مرغ اضاف کرده خوب ورض داده
و بعد اول گوشت قرمز رو مربع و به قطر یک سانت باز کرده و گوشت مرغ رو هم همین طور و بعد روی گوشت قرمز قرار داده و مواد میانی روش میچینیم( هویج رو نیم پز کنید)
و رول کرده و در فریزر یک ساعت قرار میدهیم و سرخ میکنیم و درون سس قرار میدهیم
پیاز رو سرخ کرده رب گوجه نمک و فلفل و ادویه زده رو باهاش سرخ میکنیم دو لیوان آب میریزیم و هویج و آلوچه توش قرار داده
وقتی جوش آمد رولت ها را توش قرار داده و با حرارت کم میزاریم تا سس غلیظ بشه و مرتب سس روی مواد میدیم و رولت ها رو میچرخونیم توی سس
و بعد درآورده و برش میزنیم.
نوش جااان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#نون_خرمایی
مواد لازم :
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیرولرم 1 لیوان
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
خرما پوست کنده به مقدار لازم
کنجد یا سیاه دانه به مقدار دلخواه
طرزتهیه:
خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک وروغن رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو با چند قاشق از آرد مخلوط میکنیم وبه مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه باورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و بعد داخلش رو را با خرما کاملا پر کرده و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و روی آن کنجد یا سیاه دانه پاشیده و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم.
هیچ آغازی،
زیباترازسلام نیست،
سلام دوستان
آرزودارم برای شما،
عشق باشدومهربانی
ویک دنیاسلامتی
سلام صبح بخیر
@ashpaziykhs