eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
باقلوای چیز کیک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
باقلوای چیز کیک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
: 500 گرم . 500 گرم . ژلاتين 1/2 قاشق چايخوري . 1/4 ليوان هل 1 قاشق چايخوري . دم کرده 1 قاشق چايخوري . 2 قاشق چايخوري : هويج را پوست بکنيد و خرد کنيد و داخل قابلمه اي بريزيد ، قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و 2 ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد هويج بپزد و نرم شود سپس با ميکسر هويج را پوره کنيد. هويج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بريزيد ، شکر را اضافه و مخلوط کنيد ، پس از اينکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتين و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه اي بريزيد و روي حرارت بخار آب قرار دهيد تا حل شود ) ، زعفران ، پودر هل و آبليمو را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد. اجازه دهيد مارمالاد خنک شود سپس داخل شيشه تميزي بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا آماده مصرف شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مارماد هویج اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
یه شیرینی مشهدی فرد اعلا که توی دهن آب میشه 😋😋بافتش عاالی بود حتما امتحانش کنید. آرد یکو نیم پیمانه  پودر قند. یک دوم پ شیرولرم یک ق غ عسل یا شربت بار. یک ق م نمک. نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زرده تخم‌مرغ یک عدد کره. صد گرم وانیل پودر یک سوم ق چ کره و پودر قند وانیل و نمکو دودقیقه با همزن بزنید بعد زرده رو اضافه دو دقیقه دیگه بزنید ،بعد عسل و شیرو با قاشق باهاشون مخلوط کنید ،بعدکاکائووبعد آرد رو اضافه ومخلوط کنید ،خیلی همش نزنید همین که مخلوط بشه کافیه ،حالا خمیر رو در کیسه فریزر کمی باز کنید بعد بره یخچال برای نیم تا یکساعت سپس هر بار مقداری از خمیر رو بردارید و زیرو روش کیسه فریزر بندازید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید هر چی سایز کاتر کوچکتر باشه باید ضخامت خمیر هم کمتر بشه ،هرباردیدین کار با خمیر سخت شده چنددقیقه داخل یخچال بذارید تا سفت بشه و راحتتر کاتر بخوره ،سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید حالاوسط نیمی از اونها رو با یک کاتر کوچک یا ته یک ماسوره کوچک در بیارید، فرو از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و کوکی رو برای هشت تا ده دقیقه در فر بذارید، وقتی خنک شد روش با قلمو عسل یا شربت غلیظ بمالید و در پسته پودر شده بزنید یا اینکه شکلات آب شده رو در قیف بریزید و روش خط‌های شکلاتی بزنید سپس کمی مارمالاد روی کوکی بدون سوراخ بریزیدوقسمت دیگه رو روش بذارید من مارمالاد هلو بینش زدم که دستورش در پیج هست ،تک تک مراحل کار و فر دست‌سازودر کلیپ براتون گذاشتم برای دیدن آموزش مارمالاد بزنید مارمالاد برای فر دستساز یک قابلمه یا تابه میخوایم که دربش خوب کیپ بشه تا گرما ی داخلش حفظ بشه بعدش یه پایه ی فلزی کوتاه که سینی یا ظرف شیرینی رو روش قرار بدیم تا باکف ظرف فر فاصله باشه من از یه قالب کاپ کیک استفاده کردم شعله پخش کن هم نمیخواد ،دم کنی هم نمیخواد چون شیرینی خشک رطوبتی نداره،حالا در ظرفو بذارید و یک ربع زودتر روی حرارت بذارید تا توش خوب گرم بشه مثل فر،حرارت زیرش نه باید اونقدر کم باشه نه زیاد باشه، حالا خمیر های کاتر زده رو در ظرف یا سینی بچینید وبرای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر دست ساز بذارید،بعد یک ربع چک کنید، زیاد تو فر بمونه خشک میشه. دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
شیرینی مشهدی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
استیک هاوایی مواد لازم : نیم کیلو گوشت ورقه ای دو قاشق سوپ خوری سرکه یک فنجان سویا سس سه حبه سیر له شده نصف فنجان روغن زیتون طرز تهیه : تمام مواد را به جز استیک ، در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم مخلوط میکنیم . استیک را در آن فرو ببرید به طوری که دو طرف آن کاملا آغشته شود . یک شب آن را در همین سس بخوابانید سپس آن را روی کباب پز کباب کنید . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
استیک هاوایی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
سوپ پای مرغ🐓🐓 اول یک عدد پیاز متوسط بارنده درشت خورد کرده ودر روغن تفت میدهیم کمی زرد چوبه میریزیم کمی بعد پای مرغ شسته شده وتمیز شده روبه پیاز اضافه میکنیم کمی که رنگش عوض شد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آب اضافه میکنیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#بعد از یه پیمانه کمتر بلغور جو اضافه میکنیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#بعد سه قاشق پر برنج خیس خورده اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱