#دسر_نسکافه
#دسر
شیر ۱ لیوان گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
نسکافه تلخ ۱ ق غ
پنیر خامه ماسکار پونه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱بسته
پودر قند ۱۲۰ گرم
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو به روش بن ماری باز میکنیم
بعد داخل ظرفی پنیر خامه و پودر قند و شکر رو میزنیم تا کامل مخلوط بشن
بعد شیر گرم که نسکافه رو داخلش حل کرده بودیم و خنک شده رو به همراه ژلاتین خنک شده اضافه میکنیم
میتونید داخل قالب یا مثل من داخل جام بریزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#_دسر_حلواى_كاراملى
موادلازم:
پودر كرم كارامل ١بسته
شير٢/٥پيمانه
گلاب٢ق س
شكر١/٤پ
پودر كاسترد٢ق غ
كره٥٠گرم
زعفران دم كرده ١ق س
پودر ژلاتين ١ق س
✍طرزتهيه:
شكر را روى حرارت ملايم قرار داده تا كاملاً آب شود ورنگش طلاي بشه بعد كره را ريخته و تفت ميدهيم تا بخورد شكر برود پودر كاسترد ،شير،پودر كارامل ،گلاب،زعفران و پودر ژلاتين را روى حرارت قرار داده تا فقط گرم شود در حين هم زدن شكر و كره را اضافه و مرتب هم مى زنيم تا يكدست بشه و كمى غليظ بشه و مايه داخل كارامل را ريخته هم مى زنيم وقتى يكدست شد از روى حرارت برداشته و دلخل قالب مورد نظر ريخته داخل يخچال ميزاريم تا خوشو بگيره.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کیک شلیل
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
کره صد گرم
ارد سفید دو لیوان
ماست نصف لیوان
شکر یک لیوان
وانیل نوک قاشق چایی خوری
پکنیک پودر یه قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت یه قاشق
شلیل دو عدد
طرز تهیه
کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم ...کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱