eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
قهوه اسپرسو به دو روش تهیه میشه یکی توسط دستگاه برقی و یکی هم روی اجاق . اسم این دستگاه موکاپات می باشد . این شیوه روی اجاق هستش دستگاه برقی اسپرسوساز که خوب قیمتش هم که زیاده و دردسترس خیلی ها نیستش عالیه و در ضمن ارزون تره 🙈 فکر کنم همه چیز در کلیپ گویا باشه . روش تهیه اش توی کلیپ مشخصه . فقط یه نکته بگم با دستگاه های برقی اسپرسوسازهای های حرفه ای که توی کافی شاپ ها می بینین یا حالا یه عده توی منزل هم تهیه کردن و دارن، فرق داره روشش . دوستان توی این روش به هیچ وجه نباید قهوه فشرده بشه ،فشرده کردن برای قهوه ساز برقی هستش . عزیزان قهوه نباید بجوشه اگه بجوشه بوی سوختگی میده 😉 . یه نکته درش رو باز نزارین وقتی روی گاز میزارین من فقط برای اینکه توی کلیپ نشون بدم چه شکلی این قهوه بیرون میاد برای کلیپ تهیه کردن این کار رو انجام دادم درش بسته باشه و حتما حرارت ملایم باشه قهوه خوشمزه تر هم میشه . دوستان تایم پرسیدن حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به حرارت داره حرارت کم باشه کمی طول می کشه . اگه می خواین به قهوه شیر و شکر اضافه کنین بهتره شیر و شکر رو داخل دستگاه نریزین بعد اینکه دم کشید توی فنجون بریزین . قهوه ترک به این روش نمیشه . : اشتباه نکنین با این دستگاه روی گاز کف ایجاد نمیشه کفی که شماها میگین توسط دستگاه اسپرسوساز برقی ایجاد میشه . میزان قهوه ای که داخل قهوه جوش می ریزین به ذایقه هر کس ربط داره بخواین غلیظ باشه بیشتر بریزین کاملا سلیقه ای است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹1 لیوان شیر 🔹1 لیوان شکر 🔹2 لیوان آرد 🔹2 عدد تخم مرغ 🔹1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 🔹 1 قاشق مرباخوری وانیل ♨️طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅براى جدا كردن استخوان ماهى اول ماهى رو دو ساعت در يخچال ميزاريم ، چون ماهى تازه رو نميشه به راحتى استخوانش رو ازش جدا كرد ✅يا اينكه ماهى رو اگه عجله اى بود 45 تا يك ساعت فريزر ميزاريم فقط نبايد يخ ببنده ✅بعد بيرون مياريم و پولكاشو ميگيريم و همينطور دم و بالاشو )و ميشوريم و تو اب چكان ميزاريم تا كاملا ابش بره ✅بعد با يه چاقو يا كارد تيز استخوان قسمت بالاى گردن ماهى رو ازش جدا ميكنيم و با دو انگشت اشاره و وسط كه به هم چسبانديم از زير استخوان فشار ميديم تا كمى استخوان رو بالا مياريم تا بتونيم به راحتى جدا كرد ✅همينطور ادامه تا پايين مياريم به ارامى ك گوشت به استخوان نچسبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اکثرا از ماهی قزل آلا یا هامور استفاده میکنم البته اینو بگم تو شهر ما فقط چند نوع ماهی هست .از نظر طعم ولطاف این دو از همه بهتره امروز از ماهی هامور استفاده کردم ............................. ماهی رو تمیز وپوستشو جدا کنید وخوب بشورید وبزارید تو آبکش آبش کاملا بره ماهی رو برش بزنید به برشهای ماهی سرکه یا آب لیموی طبیعی یا آب لیموی تازه بزنید به دو طرف ماهی. نمک وزردچوبه وکمی سیر رنده ،بزنید به برشهای ماهی طوری بمالید تمام ماهی به این مواد آغشته بشه یکی دو عدد پیاز خلالی یا نگینی خرد کنید کف ظرف پیاز بریزید وتکه های ماهی رو روش بزارید ودوباره پیاز بریزید روش سلفون بکشید بزارید یخچال ،حدود سه الی چهار ساعت. وقتی ماهی مزه دار شد بیرون بیارید وپیاز وسیر رو از ماهی جدا کنید در ظرفی مقداری آرد وزردچوبه وکمی فلفل قرمز مخلوط ودو طرف ماهی رو به این مخلوط بزنید وسرخ کنید مگه ماهی بدون سیب زمینی سرخ شده میشه 😉 من امروز از سیب زمینی نیمه آماده نوبر سبز استفاده کردم واقعا ترد وعالیه👌 درست کردنش خیلی راحته😊 ماهی تابه رو ،روی شعله گاز گذاشتم مقداری روغن ریختم تا گرم بشه سیب زمینی رو تو فریزیر درآوردم منجمد تو روغن بریزید با دمای بالا سرخ کردم دمای بالا باعث میشه کمتر روغن جذب بشه، نمک وفلفل یادتون نره. به همین راحتی😍ترد وخوشمزه 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل مرغ به روشهاے دیگه هم پخته مے شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست ڪنید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیڪه ڪارتون زیاده بهترین گزینه است طرز تهیه👇👇 سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربڪا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط ڪنید همه جاے تڪه هاے مرغ را با این ادویه پوشش دهید برنج را دانه تر ابڪش ڪنید ڪف قابلمه روغن بریزید و هر چیزے دوست دارید به عنوان تهدیگ بذارید من سیب زمینے را قالب زدم وگذاشتم مقدارے از برنج را بریزید مرغ را روے برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینے هم بذارید ومابقے برنج را بریزید دم ڪردن....... شعله پخش ڪن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا ڪاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود ڪاملا مے پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع ڪشیدن غذا ڪمے از برنجتون را هم زعفرانے ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری 🔹شکر 1قاشق غذاخوری 🔹شیر ولرم1/2پیمانه 🔹تخم مرغ 2عدد 🔹شکر 8قاشق 🔹پودر کاکائو 2قاشق 🔹کره آب شده 1/4پیمانه 🔹وانیل کمی،نمک کمی 🔹آرد حدود350گرم ♨️طرز تهیه: ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید و خمیر سفید رو دورش رول کنید این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید وروش کنجد وسیاه دونه بپاشید ودر فر 180 درجه با کاسه آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نون حفظ بشه وتا وقتی که روی نون طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛