eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای این غذا شما میتونید مواد میانی رو از قبل آماده کنید وموقع استفاده سریع درست کنید 👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم :500 گرم گوشت چرخ شده 1 پیمانه پنیر موتزارلا 1 عدد پیاز نگینی خرد شده 2تا3 حبه سیر 1 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده(بدون پوست) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه ادویه جات از هر کدوم 1 قاشق چایخوری (نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا، ادویه مکزیکی) نان تورتیلا کره ذرت کنسروی طرز تهیه : . ابتدا مواد میانی رو آماده کنید. در تابه روغن ریخته وپیاز و سیر را ریخته وکمی تفت دهید وپیاز که سبک شد گوشت چرخی رو اضافه وتفت داده ، ادویه جات را اضافه کنید، رب گوجه و گوجه نگینی خرد شده را اضافه وهمگی رو با هم تفت بدید تا گوشت پخته وآب آن کشیده شود. 👩‍🍳👩‍🍳 . در یک طرف نان تورتیلا مقداری پنیر موزارلا (پیتزا) ریخته ومقداری از مواد گوشتی وکمی ذرت اضافه وباز مقداری پنیر ریخته و نان رو تا زده و در تابه که کمی روغن ریخته اید گذاشته ودو طرف نان رو کمی سرخ کنید تا پنیر داخل نان آب شود، بعد سرخ شدن به شکل مثلث برش زده وبا سس ماست یا سس دلخواه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از کباب بوقلمون که من خودم واسه اولین بار درست کردم وعاشقش شدم😋 . موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج کوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفری خردشده کمی زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه : اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. 🤗🤗 به همین راحتی وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧀☘️ مواد لازم : پنیر سفید یک پیمانه. پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی. طرز تهیه: ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
: آب حدود4لیوان 2لیوان عدس قرمز (دال عدس) 1 لیوان بلغور گندم ریز(للک) 1/2 لیوان روغن زیتون یامایع 1 عدد پیاز متوسط خوردشده 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز شیرین 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 6-7 شاخه پیازچه تازه خوردشده جعفری خوردشده 1 قاشق غذاخوری آبلیموتازه 1 قاشق غذاخوری نمک(میتونید کمتربریزید) . عدس را در یک ظرف بشویید و حدود 1 لیتر آب را اضافه کنید وروی حرارت بزارید تا پخته شود ودرآخرای پخت حدود نصف لیوان آب داشته باشد وبلغورگندم رااضافه ومیزاریم که و15 دقیقه تاآب به خورد بلغور بشه وکنارمیزاریم. نصف لیوان روغن مایع یا روغن زیتون را به تابه اضافه و پیاز خورد شده را ریخته تا سرخ شود. وفلفل قرمز ورب رااضافه کنید تا رنگ رب باز شود وبوی خامی رب هم گرفته شود. نمک وفلفل سیاه وآب لیمو رابه مواد کوفته اضافه ومخلوط میکنیم. سپس پیاز سرخ شده را روی عدس و بلغورریخته، بهمراه پیازچه وجعفری خورد شده وخوب مخلوط کرده وازمواد یک گلوله متوسط برداشته وبادست گرد میکنیم وطبق فیلم یک گودالی ایجاد کرده ودرظرف سرو میچینم وبا سبزیجات تازه وکاهو پر وروش رابا برش لیمو تزئین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 250 گرم کره (دردمای محیط) 2 عدد تخم مرغ (سفیده وزرده جدا، زرده برای داخل خمیر وسفیده برای رومال خمیر) 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/2استکان شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 بسته بکینگ پودر10گرمی(1 قاشق مرباخوری) 3/5 تا 4 لیوان آرد 1 استکان فندق خرد شده کنجد برای تزیین طرز تهیه: همه مواد رابجز فندق وآرد وبیکینگ پودررا درظرفی بریزید وهمزده ومخلوط کنید. بیکینگ پودر رااضافه وآرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیف بدست بیاد وبه دست نچسبه. فندق رادر آخر ریخته وکمی ورز دهید. خمیر را دررینگ و یا میزکاربا دست به ضخامت 1 سانت باز کنید وطبق ویدئو برش بزنید وروی خمیر را با فرچه سفیده تخم مرغ بزنید وکنجد را روی سفیده بپاشید تاهمه سطح خمیر کنجدی شود. بعد سینی را درفر از قبل گرم شده بادمای 180 درجه گذاشته تا زمانی که قرابیه ها پخته و طلایی شوند. پ. ن. زمان پخت به فر شما بستگی دارد زمان پخت حدود15 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اين نوع ترشى رو دست ندين خيلى عالى و خوشمزه ميشه ، مخصوصا خوردنش با ماكارونى و كته ديگه حرف نداره اين مقدار موادى كه گفته شده براى دو كيلو گوجه ، دو كيلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو كيلو بادمجون سياه كه طرزتهيه دو مدل ترشى هم در پستاى ديگه براتون ميزارم ✅مواد لازم سبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شويد،نعناع،ريحون بنفش كرفس از نوع سبزيش :يك كيلو كه شويد و جعفريش بيشتر باشه هويج :3 عدد سير :1 بوته فلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گيژله بيبار)3 عدد گوجه فرنگى سفت :2 كيلو طرزتهيه اول سبزى رو ريز خرد كنيد و بعد شستن و ابكش كردن بزاريد خشك بشه فلفل و هويج و سيرا هم شسته و نگينى ريز خرد كنيد وقتى از خرد كردن تموم شديد همه ى مواد رو با سبزى مخلوط وكمى نمك روش پاشيده و هم زده و كنار ميزاريم گوجه ها رو هم بعد شسته شدن و خشك كردن قسمت بالا رو از بدنه ى گوجه جدا و نزاريد كنده بشه و مقدار كم از گوشت گوجه رو خالى كرده و كمى نمك وسط گوجه پاشيده و كنار ميزاريم تا همه ى گوجه ها به اين شكل اماده بشه و به طور دلمه شكم گوجه رو پر تا تمام گوجه ها به اين شكل پر بشه و در ظرف گود به ترتيب رديف و روهم چيده و چند تا فلفل تند سبز و حبه سير هم اضافه و مخلوط سركه و اب و نمك روش ميريزيم و درش رو بسته تا 4 الى 7 روزه اماده سرو و نوش جان براى اب ترشى من نصف اب نصف سركه ى سفيد استفاده ميكنم ؛مثلا يك ليوان اب باشه يك ليوان سركه كه به اضاى هر يك ليوان ق چ خ نمك ميزنم زدن نمك رو باز خودتون اختيارى بزنين اول كم زده و بچشيد اگر كم بود ميتونيد اضافه كنيد همچنين عزيزانى كه تند دوست دارن يك اب باشه و يك و نيم سركه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل برای دَم دادن زعفران وجود داره روش اول: دَم دادن با آب جوش، ک با این کار وقتی ب صورت مستقیم آب جوش روی زعفران ریخته بشه بوی اصلیش میپره درسته زود رنگ باز میکنه ولی اون بوی زعفران حفظ نمیشه. روش دوم: دم دادن با یخ، ک ب این روش زمان زیادی لازم تا زعفران رنگ باز کنه و شاید اونطور ک باید هم رنگ باز نکنه. و اما روش سوم و آخر ک خودم انجام میدم و ب شدت توصیه میکنم: اول از همه زعفران رو میسابم (الزامیه، ب رنگ دهی زعفران کمک میکنه و زعفران حیف و میل نمیشه) بعد نصف قاشق چایخوری زعفران سابیده شده به همراه دو یا سه تیکه یخ کوچیک توی ظرف میزارم و مقداری آب جوش روی زعفران ریخته و زمان میدم تا کاملا رنگ باز کنه. اگر روی بخار غیرمستقیم (روش بنماری و یا بخار کتری و یا سماور و یا بخاری و یا شوفاژ و ... هم بزارید ک چ بهتر) بهتر هم رنگ باز میکنه. اون بخار باعث میشه ک یخ آب بشه و شک ب زعفران میده و ب مرور یخ آب میشه. حتما تست کنید و کلی لذت ببرید. من هر موقع زعفران زیاد آماده کنم تو ظرف در دار تو فریزر نگه میدارم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خامه ای ۱۱۳ گرم عسل یک چهارم پیمانه دارچین یک چهارم ق چ نان تست تخم مرغ ۲ عدد شیر ٢ ق غ وانیل ۲ ق چ دارچین یک چهارم ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. طرز تهیه : دو عدد نون تست رو روی هم میزاریم و با وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم میچسبه نون ها رو اغشته به تخم مرغ میکنیم سپس در ارد سوخاری میزنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم نون ها توی روغن پف میکنه بعد از سرخ شدن نون ها رو از وسط برش بدین و با هر چی دوست داشتین پر کنین من داخلشو با مرغ پخته ریش ریش شده و مایونز و نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد شده پر کردم . ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😋 موادلازم گوشت چرخکرده 1کیلو پیاز2تا رنده شده تخم مرغ 4تا آرد 2ق پنیر مازرلا 150 گرم سیب زمینی 2عدد پودرسیر 1ق م نمک و فلفل و فلفل قرمز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به آخرین چهارشنبه🌹 بهمن ماه خوش آمدی 🌺 امروز از خدا برای تک تک تون اینگونه آرزو کردم روزتون پر از خوبی لحظه هاتون پر از آرامش نگاهتون پر از مهربانی دوستی هاتون پر از صفا رزق و روزی تون پر از برکت زندگیتون پر از محبت🍃🌸
مواد لازم آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایی تن ماهی این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است نکته توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت) موادلازم 6عدد بادمجان 300گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده 1 عددپیاز یک لیواب آب جوش 2 عددفلفل قرمزوفلفل سبز 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه برای سس: 1 قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم 1 لیوان آب طرز تهیه: ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید سپس 2قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر 200درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید . داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید. بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر200 درجه ازقبل گرم شده 20 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کیک آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد آب نارنگی 1 لیوان روغن مایع 1/2 لیوان بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ رنده پوست نارنگی 1 ق چ مواد لازم برای سس نشاسته ذرت 1 ق غ آب 3 ق غ آب نارنگی 1/2 لیوان شکر 1/4 لیوان طرز تهیه کیک👇 آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید قالب رو چرب و آردپاشی کنید یا با روغن جداکننده خوب چربش کنید. تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو 5 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره. آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه. مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود یکساعت بزارید بپزه. طرز تهیه سس نشاسته ذرت رو در آب حل کنید، آب نارنگی و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. کیک که کمی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد سس گرم رو بریزید روش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رشته پلو برنج 4 پیمانه🥣 رشته پلویی 200 گرم🥢 دارچین،زیره،زعفران و روغن به میزان لازم🤗 . برای مرغ🐓 سینه مرغ 2 عدد🐥 خلال بادام 50 گرم✌🏻 پیاز داغ 2 ق.غ😉 خلال پوست پرتقال 2 ق.غ🍊 زرشک 1 ق.غ🍇 نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران😍 عرق بهار نارنج😋 کره و روغن🍯 . اول رشته رو به برنج در حال جوش اضافه میکنین و وقتی به اندازه کافی رشته و برنج پخت(حدود 10 دقیقه)آبکش میکنید.🤗 برای دم انداختن برنج رو لایه لایه به قابلمه اضافه کنید و دارچین و زیره و زعفرون رو بین برنج بریزید و بذارید دم بکشه.😊 . برای مرغش هم مرغ رو داخل کره و روغن تفت بدین و ادویه ها رو اضافه کنید.🔥 کمی که تفت خورد خلال بادام و پیازداغ رو اضافه کنید و یه لیوان آب بهش اضافه کنید.🥛 تو این مرحله خلال پوست پرتقال که تلخیش گرفته شده رو اضافه کنید و بذارید بپزه.😉 وقتی مرغ پخت بهش زرشک رو اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه خاموشش کنید.🐥 . راجع به تزیین روی پلو همه چی سلیقه‌ای هست.🤗 ما خرما،خلال پست،زرشک و بادام هندی اضافه کردیم.😅 که با کمی کره و بهار نارنج تفتشون دادیم.😋 خلاصه که درست کنید و لذت ببرید.😍 در ضمن ته‌دیگ رشته پلو میتونه با ته‌دیگ ماکارونی رقابت کنه.😅 ————————————————————— پ.ن:شما روزای آخر سال چه غذایی میخورید؟🤗 بفرستین واسه همه دوستاتون یاد بگیرن😍 در ضمن اون قابلمه روغن نیست،اون آب روغن هست که یه قاشق روغن با یه لیوان آب و زعفرون درست شده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما مواد را با ترازو وزن کنید. آرد سفید سه صفر(آرد قنادی)450 گرم(حدود 3 و 1/2 پیمانه سرخالی) کره به دمای محیط رسیده 300 گرم به جای کره به همان اندازه از مارگارین(کره گیاهی)که لوازم قنادیها و سوپر مارکتها دارند استفاده کنید. به جای کره از 225 گرم روغن قنادی استفاده کنید ولی روغن نیمه جامد به هیییچ عنوان نباید استفاده کنید. شکر 150 گرم(حدود 1/2 +1/4 پیمانه) تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری استاندارد کره دمای محیط+شکر+تخم مرغ+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 3 قاشق غذاخوری استاندارد از آرد را کنار بگذارید. سپس بقیه آرد را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا مواد به صورت خمیر دربیاید. در خمیرهایی که کره دارند به هیچ عنوان مواد رو تا جای ممکن ورز ندید و با قاشق مواد رو مخلوط کنید حرارت دست کره داخل را آب میکنه و خمیر به روغن می افته و در نهایت باعث خشک شدن شیرینی میشه. اگر نیاز به ورز دادن بود اینکار رو فقط با نوک انگشت انجام بدید. خمیر را ترجیحا با ترازو وزن و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت 3 قاشق آردی که جدا کردید و به قسمت دوم پودر کاکائو را اضافه و فقط در حد یکدست شدن با نوک انگشت مخلوط کنید. خمیرها را در کیسه فریزر پهن کرده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال خارج کرده به صورت مستطیل به ضخامت 2 تا 3 میلی بین دو نایلون پهن کنید. دقت کنید هر دو خمیر را به صورت هم اندازه پهن شوند. سپس خمیر کاکائویی را به کمک نایلون زیر آن روی خمیر سفید قرار داده و به کمک نایلون خمیر را لوله کنید. در این مرحله اگر خمیر زیاد سرد باشد زمان لوله کردن ترک میخورد. سپس خمیر را 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس به ضخامت نیم سانت برش زده و در سینی فر (بدون کاغذ روغنی یا چرب کردن)با فاصله قرار دهید. در فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. اگر برشها را زیاد نازک بزنید یا خمیر بیشتر از 20 دقیقه در فر بماند شیرینی خشک و بیسکوئیتی میشود. شیرینی بعد از 20 در فر نرم است ولی بعد از خنک شدن خودش را میگیرد. فر برقی دما 20 درجه کمتر ◀50 تا 60 عدد شیرینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛