eitaa logo
آشپزی خاص
94.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ .....1عدد سینه مرغ ......1 عدد نخود فرنگی..... 1 پیمانه هویج نگینی..... 1 عدد چیپس ...... 1عدد سوسیس کوکتل ......3 عدد پیاز متوسط .....1عدد سیر..... 3 حبه زعفران دم کرده ......مقداری  نمک وفلفل قرمز و سیاه و اویشن ......به میزان لازم پنیر چدار یا پارمزان...... نصف پیمانه عصاره مرغ....... 1عدد طرز تهیه: سینه مرغ ونمک وفلفل وزعفران وپیاز وسیر وتخم مرغ وکوکتل گوشت و عصاره مرغ رو در دستگاه میکسر قرارمیدیم تا خوب مخلوط وتمام مواد ریز وبه خوردهم بره بعد نخود فرنگی وهویج پخته ونگینی و‌پنیر رو به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد یک کیسه فریز رو باز میکنیم وچیپس رو کاملا خرد میکنیم وروی کیسه فریزر پخش می کنیم روی یک کیسه فریزر دیگه مواد گوشتی رو باز میکنیم به شکل مستطیل و یک هویج درسته وسطش قرار میدهیم و‌مواد رو دور هویج پیچیده و به شکل استوانه در میاریم روی این استوانه با قلمو تخم مرغ هم زده بمالید و بعد با دست بر داشته و روی چیپس های خورد شده قرار بدین چیپس خورد شده به همه همه جای سطح بیرونی ان بچسباند دو‌طرف نایلون زیر چیپس هارا بر روی رولت جمع کنید و با دست کمی فشرده کنید طوری که دور تا دور‌رولت به خوبی با چیپس خورد شده پوشیده بشه در این مرحله میتونید با دست رولت رو به شکل مثلث در بیارید طوری که بعد از برش مقطع مثلثی پیدا کنه و یا اگر قالب ناودونی فلزی مثلثی دارید درون اون قالب قرار بدین و شکل مثل به رولتتون بدین درون یک ظرف پیرکس و یا سینی فر کاغذ روغنی بندازید و‌روشو خوب چرب کنید حسابی با فرچه آغشته به روغن میکنیم ورولت رو به آرامی در ظرف قرارمیدیم ودر فری که بادرجه حرارت دویست درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرارمیدیم ووقتی یک طرف رنگش تغییرکرد رولت رو به آرومی برمیگردونیم تا طرف دیگر مثلث هم رنگش تیره تر بشه و بار دیگر هم میچرخونیم تا هر سه ضلع برشته بشه بعد از فر درمیاریم وقتی کمی سرد شد با چاقوی اره ای تیز به عرض دوسانت برش میدهیم و سرو میکنیم نکته :در صورتیکه قالب ناودونی فلزی داشتین میتونید به طور کلی رست چیکت رو درون قالب فلزی توی فر بپزید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رست چیکن اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‌عشق یعنی نام زیبای حسیـــن (ع) عشق یعنی نوکری پای حسیـــن(ع) عشق یعنی سرورت باشد حسیــن(ع) الهی که همیشه تنتون سالم دلتون بى غم و غصه,زندگیتون مملواز مهرصفا 🌸سلام صبح بخیر 🌸☘🌸☘🌸☘🌸 @ashpaziykhs
ليمو ترش مواد لازم تخم مرغ ٤عدد آرد ٢ليوان شكر1/5ليوان شير 1ليوان روغن مايع نصف ليوان آب ليمو ترش يه چهارم پيمانه رنده پوست ليمو يك قاشق سوپخوري بكينگ پودر 2ق م وانيل 1ق چ طرز تهیه تخم مرغ را به همراه شكر و وانيل آنقدر زده تا كاملا كف كند و كرم رنگ بشه بعد روغن مايع،شير و اب ليمو ترش اضافه ميكنيم هم ميزنيم رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده بعد ارد را به همراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و در سه مرحله به مايه كيك اضافه ميكنيم بعد دو سوم قالب مافين رو از مايه كيك پر ميكنيم و ٢٥دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠قرار ميديم و دو دقيقه گريل رو روشن ميكنيم... مواد لازم زرده تخم مرغ ١عدد شير يك ليوان وانيل كمي اب ليمو ترش يك چهارم پيمانه نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوري كره نصف قاشق غذاخوري شكر نصف پيمانه طرز تهیه ابتدا زرده تخم مرغ و وانيل رو كمي هم ميزنيم بعد بقيه مواد رو اضافه ميكنيم و روي حرارت قرار ميديم تا غلظتش مثه فرني بشه بعد كه خنك شد استفاده ميكنيم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک لیمو ترش اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم آرد: ۱/۲ پیمانه ذرت: ۲ پیمانه پنیرچدار: ۱/۲پیمانه پیازچه خردشده: ۱/۳پیمانه شیر: ۱/۲پیمانه تخم مرغ: ۲عدد نمک: ۱ق چایخوری پودرفلفل چیلی: ۱ق سوپخوری طرزتهیه همه مواد رامخلوط کنید. در روغن سرخ کنید. ساده وراحت! نوش جان اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوکوی ذرت اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آموزش (100 نفر) گوشت گوسفندي ............ 7 كيلو لپه ...................................... 4 كيلو پياز ..................................... 2 كيلو رب گوجه ............................ 3 كيلو مغز ليمو عماني .............. 200 گرم سيب زميني خام ........... 10 كيلو برنج .................................. 15 كيلو (هرنفر 150 تا 180 گرم ) روغن ................................ 10 كيلو زعفران ............................. 2 مثقال گلاب ................................. 200 ميلي ليتر ادويه مخصوص ................ 150 گرم * ادويه مخصوص شامل : پودر هل سبز-پودر جوز هندي- دارچين - زعفران خشك اسياب شده - كمي زردچوبه نمك ................................. 150 گرم فلفل ................................ 25 گرم زردچوبه ......................... 50 گرم طرز تهيه : پياز خلالي خرد كرده تفت ميدهيم، گوشت را به همراه ادويه مخصوص اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم. بعد از تغيير رنگ گوشت، لپه را كه از قبل خيس كرده ايم اضافه مي كنيم و تفت ميدهيم. سپس رب گوجه و آب اضافه مي كنيم. بعد از اين مرحله اجازه ميدهيم خورش بپزد. حين پخت قيمه زعفران دم كرده و گلاب اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم خورش جا بيفتد. سيب زميني ها را خلال كرده در آب سرد ميريزيم. داخل آب مقداري زعفران دم كرده ميريزيم تا رنگ سيب زمبني ها عوض شود سپس داخل ابكش بريزيد. سيب زميني ها را در روغن داغ با حرارت ملائم سرخ كنيد بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي بريزيد تا روغن إضافي سيب زميني ها گرفته شده و برشته شود اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آموزش قیمه نذری اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای 100 نفر گوشت گوسفند 7.5 کیلوگرم سبزی 15 کیلوگرم پیاز 5 کیلوگرم لوبیا قرمز 1.5 کیلوگرم لیمو اَمانی 150 گرم زردچوبه 100 گرم روغن 2.5 کیلوگرم آبلیمو تازه 1 پیمانه نمک به میزان دلخواه طرز تهیه سبزی را پاک کرده و ریز خورد میکنیم. آن را داخل قابلمه ریخته و تف میدهیم، قبل از اینکه آب آن کامل کشیده شود روغن به آن اضافه کرده و بعد کمی نمک هم اضافه میکنیم و شروع به تف دادن سبزی میکنیم. گوشت را داخل قابلمه با پیاز ریخته و میگذاریم قورمه شود و در چربی و آب خود دگوشت بپزد. در اواخر طبخ گوشت زردچوبه را اضافه کرده و خوب تف می دهیم. سبزی را پس از سرخ کردن آب میریزم و میگذاریم بجوشد. لوبیا قرمز را پخته و به سبزی اضافه میکنیم. لیموها را شکسته و هسته های آنرا جدا میکنیم و میکوبیم و کنار میگذاریم. گوشت را به سبزی اضافه کرده و میگذاریم بپزد. در ساعت پایانی پخت لیموها را افزوده و بعد از اندازه شدن آب خورش نمک و آبلیمو را اضافه میکنیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آموزش خورشت قرمه سبزی نذری اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد: 1 پیمانه کره یا روغن: نصف پیمانه شکر: 1 پیمانه شیر: 2 پیمانه گلاب: نصف پیمانه زعفران هل طرز تهیه توی یه دیگ، شیر و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت می ذاریم تا شکر حل بشه و شیر بجوشه و گلاب پ هل و زعفران را اضاف کرده و خاموش میکنیم آرد رو اول الک کردم و توی تابه یا دیگ تفت می دیم تا جایی که بوی خوشش بلند بشه اما زیاد تغییر رنگ نده...چون بهتره که حلوای شیر رنگش روشن باشه. کره یا روغن (یا مخلوطی از هردو) رو به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا روغن به خورد آرد بره کاملا وقتی خوب آرد سرخ شده مخلوط شیر رو کم کم توش می ریزیم و تند تند هم می زنیم.. مرتب هم می زنیم و حلوا رو می کوبیم به ظرف..اگه دیدین روغنش کمه م یتونین کمی اضافه کنین .. تا جایی که مثل همه حلواها از ظرف جدا بشه در ظرف ریخته و تزیین میکنیم عطر و طعم این حلوا واقعا عالی هست اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱