ماهی شکم پر
مواد لازم
ماست، 1 پیمانه
پیاز، 1 عدد
زعفران دمگرفته، 2 قاشق غذاخوری
نمک، 1 قاشق چایخوری
فلفل، ⅓ قاشق چایخوری
سبزی معطر (گشنیز، جعفری)، 100 گرم
سیر، به دلخواه
گردو (بلغور شده)، ⅓ پیمانه
زرشک، به دلخواه
رب انار (تمر هندی)، 1 پیمانه
ماهی (سفید، کپور، قزلآلا)، 1 عدد
لیمو ترش، 1 عدد
پسته، ⅕ پیمانه
آلوی هستهگیریشده، 4-5 عدد
📜 طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خلال کنید و همراه با نمک و فلفل و ماست مخلوط کنید.
ماهی را استخوانگیری کرده و داخل ماهی را با قلم مو زعفران بکشید و سپس آب لیموترش بریزید و در دمای محیط به مدت 35-40 دقیقه بگذارید با این مواد مزهدار شود و اگر مدت زمان بیشتری خواستید استراحت دهید در یخچال نگهداری کنید.
داخل تابهای کمی روغن بریزید، سبزیهای ساطوریشده را اضافه کرده و سرتفت دهید، وقتی سبزی تغییر رنگ داد به آن گردوی خردشده و سپس گوشت آلو، سیر، تمر هندی و در انتها خلالهای پسته را اضافه کنید و بلافاصله از روی شعله بردارید.
ماهی را از مواد مزهدار شده بردارید و محتویات داخل شکم آنرا دربیاورید و با مواد جدید پر کنید، و در انتها شکم ماهی را با نخ و سوزن بدوزید.
ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید و کف آن را پیاز حلقهشده بچینید و ماهی را روی پیازها قرار دهید و آب اضافه کنید. آب را به مقداری اضافه کنید که فقط پیازها را دربربگیرد و سپس در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
نکته: اگر ماهی بزرگ بود چند شیار مورب روی بدن ماهی ایجاد کنید و داخل فر قرار دهید. زمانی که از فر خارج کردید روی هر یک از شیارهایی که ایجاد کردید یک حلقه لیمو قرار دهید.
نوش جان!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لواشک_انجیر
2 کیلوگرم انجیر (انجیر تازه)
1/2لیوان اب
1/2لیوان پودرگردو (دلخواه)
.
طرزتهیه :
ابتدا انجیر ها راشسته و خردکنید ودرقابلمه ریخته وبزارید روی حرارت باشعله متوسط وآب رابهش اضافه کنید، ووقتی که آب به جوش آمد وچند جوش زد اونموقع درب قابلمه را ببیندید وبزارید با حرارت کم انجیرها پخته ورنگ آن قهوهای روشن شود. وبعد درمخلوط کن ریخته ومربا راپوره کنید ودرآخر سینی را کاغذ روغنی انداخته وکمی چرب کنید (خیلی کم) ومواد رادرسینی پهن کرده بصورت یکنواخت وصاف(نه خیلی نازک ونه خیلی ضخیم) وسینی را درجای خشک ودرمعرض هوا به مدت4 تا5 روز بزارید تا آب انجیر خشک ولواشک آماده شود. (مرتب چک کنید نزارید لواشکا زیاد خشک بشن).
وبعد آن را باقیچی برش زده وبه شکل دلخواه درآورید ودر ظرف درب داربزارید تا خشک نشه ویا در کیسه فریزر گذاشته وبزارید فریزر وهروقت خواستید تازه استفاده کنید. نوش جان😋
🌷پ. ن. اگه خواستید گردو استفاده کنید همون اول با انجیر بزارید پخته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
برای خمیر
2 عدد سیب زمینی خام 500 گرم
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان شیر 400 میلی لیتر
4 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم
شوید
5 قاشق غذاخوری آرد 140 گرم
برای مواد گوشتی
گوشت گاو چرخ شده 300 گرم
1 پیاز
2 عدد فلفل سبز
3 قاشق غذاخوری روغن میلی لیتر
نمک ، آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_کرمدار 🧇 😋
🔸هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترفند گرفتن تلخی بادمجان 👌
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین
روش من برای پخت ته چین
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده
آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم
تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت
عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_آلفردو
این مقدار مواد برای سه نفره
مواد لازم :
نصف بسته پاستا پنه
نصف سینه مرغ متوسط خرد شده
5تا6عدد قارچ
50گرم کره
2لیوان شیر
1تا2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
2قاشق پرآرد
1 استکان پنیر پارمسان(از پنیر پیتزا هم میشه استفاده کرد )
نمک وفلفل سیاه
پودرآویشن
طرزتهیه :
بدر تابه نصف کره رو ریخته وآب که شد فیله مرغ خرد شده را اضافه کردم وکمی تفت دادم تا آب مرغ کشیده بشه وبعد یک حبه سیر پوره شده ونمک وفلفل وآویشن زدم وبعدکمی همزدن قارچ اسلایس شده را اضافه وتفت دادم وتابه را از رو حرارت برداشتم وسس سفید را آماده کردم.
برای سس، توی ظرف دیگه مابقی کره را ریختم وآب که شد شیر وآرد را اضافه کردم وسریع هم زدم تا آرد گلوله نشه وبا حرارت کم گذاشتم چند دقیقه ای سس به غلظت برسه ونمک وفلفل زدم وخامه را هم درآخر اضافه کردم وبعد کمی همزدن از رو حرارت برداشتم وسس سفید را به مواد مرغ وقارچ اضافه کردم وهم زدم و بعد پنیر پارمسان را ریختم وبعد کمی همزدن پاستای پخته شده را اضافه وگذاشتم با شعله کم 20 دقیقه ای بمونه تا مزه سس به خورد پاستا ومواد مرغمون بره وطعم سس رو بگیره وبرای سرو با پنیر پارمسان تزیین کردم. کمی جعفری هم میتونید بریزید(من جعفری نداشتم)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_کباب_تابه_اي
مرغ ١ كيلو
پياز ١ عدد
فلفل دلمه ١عدد
آبليمو ٢ق س
ماست ١ الي ٢ ق س
روغن ٣ ق س
زعفران ٣ ق س
اول از همه جوجه ها را به زعفران آغشته كنيد نيم ساعت زمان دهيد ما ميخواهيم جوجه مزه زعفران بگيرد نه پياز و مواد ديگر ،در ضمن اينطوري زعفران كمتري استفاده ميشه و جوجه هم زعفران بيشتري جذب ميكند
سپس يك پياز را خلالي درشت كنيد ١ ق م نمك بزنيد دو دقيقه چنگ بزنيد تا آب پياز در بياد و نرم شود سپس ب جوجه ها اضافه كنيد و باز دو دقيقه چنگ بزنيد فلفل دلمه اي نگيني شده را اضافه كنيد و دو دقيقه چنگ بزنيد
آبليمو ، نمك ، ماست و فلفل بزنيد و چنگ بزنيد يكساعت در يخچال استراحت دهيد بعد روغن مايع را اضافه كنيد و باز چنگ بزنيد بمدت ١٢ ساعت در يخچال قرار دهيد. اگر از تكه هاي استخوندار استفاده ميكنيد با چاقو برشهاي كم عمق بديد يا ٢٤ ساعت استراحت دهيد تا ترد شود. توجه داشته باشيد كه تكه هاي مرغتون از جوجه هاي ذغالي كمي نازكتر باشد چون حرارت ذغال بيشتر از گاز ميباشد.
در تابه روغن يا مخلوط روغن و كره بريزيد حرارت ملايم و تابه در باز باشد جوجه ها را سرخ كنيد و چند بار زيرورو كنيد تا يكنواخت سرخ شوند.
نكته: ماست ب اين ميزان كافيست بيشتر از اين مقدار فقط ماست را هدر داديد.
نكته: اگر عجله داريد ميتونيد فقط يكساعت مواد و استراحت دهيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت)
موادلازم
۶عدد بادمجان ۳۰۰گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده
۱ عددپیاز
یک لیواب آب جوش
۲ عددفلفل قرمزوفلفل سبز
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه
برای سس:
۱ قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم
۱ لیوان آب
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید
سپس ۲قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید
خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر ۲۰۰درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید .
داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه
سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه
وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید.
بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر۲۰۰
درجه ازقبل گرم شده ۲۰ دقیقه بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسکوئیتی دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه .
یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلات 😋😋😋😋
براتون یه پست شیرین آوردم که فوق العاده خوش طعمه و به عنوان دسر توی مهمونیهاتون عالیه👌
.
مواد لازم:
۱ بسته ژله آلوئه ورا
۱/۵ لیوان شیر
۱/۵ لیوان بستنی وانیلی
۳ ق غ خامه صبحانه
۱ ق غ پودر کاکائو
۷ گرم پودر ژلاتین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نکات_خارج_کردن_ژله_از_قالب
اول بگم که لایه ی اخر ژله ی من پنج دقیقه تو یخچال بودو خوب سفت نشده بود به همین دلیل رد چاقو روش میمونه اگه بزارید کامل سفت بشه اینجوری نمیشه..از همه جنس قالب شیشه ای، پلاستیکی،فلزی،سیلیکونی، تفلون و ..می توانید استفاده کنید..اما قالب پلاستیکی برای دفعات اول راحت تره،
اگه از قالب فلزی استفاده میکنیدقبل از ریختن ژله توش آب بگردونید و توفریزر بزارید ده دقیقه،اگه از قالب پلاستیکی استفاده میکنید خیلی کم با قلمو چربش کنید.
برای اینکه ژله شفاف ترو یکدست تری داشته باشیم ظرف ژله رو روی بخار آب بزارید..برای اینکه ژله کاملا وسط ظرف قرار بگیره خیلی کم کف ظرفتون رو خیس کنید تا اگه کج از قالب درومد به راحتی بتونید جا به جا کنید..
برای ژله های رنگارنگ و رنگین کمان بزارید لایه ی زیرین نیم بند بشه یعنی انگشت که میزنید چسبنده باشه سفت نشده باشه که اگه خیلی سفت بشه حتما لایه ها از هم جدا میشن، همچنین ژله ها حتما خنک بشه وگرنه لایه های زیر رو آب میکنه و رنگا قاطی میشه...
برای اینکه ژله راحت تر از قالب خارج بشه به جای ۲ لیوان آب از ۱/۵ لیوان آب استفاده کنید و اگه میخواید ترکیبی باشه یعنی با بستنی ، شیر، خامه یا شیرعسل مخلوط کنید نصف لیوان بریزید و حتما به دمای محیط برسه و ژله خنک بشه تا دو رنگ یا دون دون نشه اگه از خامه استفاده میکنید قبلش قشنگ با چنگال همش بزنید تا روان بشه یا از همزن استفاده کنید...
اگه با تمام این کارا شیری که توی ژله ریختید دون دون شد بعد از هم زدن از صافی رد کنید مشکلتون حل میشه...
اگه میخواید بدونید قالبتون چقدر جا برای ژله داره از همون لیوانی که میخواید برای درست کردن ژله استفاده کنید با آب قالب رو پر کنید ببینید چند لیوان جا داره.
من هیچوقت از آب گرم، سشوار.برای خارج کردن ژله استفاده نمیکنم چون بافت ژله رو خراب میکنه.اگه ژله اصولی درست بشه و سفت بشه اصلا نیازی به آب و حتی دخالت دست نیست. همینجور که تو فیلم میبینید با نوک چاقو به راحتی خارج میشه . میتونید نهایت یه لیوان آب گرم کنارتون بزارید چاقو رو تو آب بزنید و بعد شروع به خارج کردن از قالب بکنید. یا قبلش ده دقیقه ژله تو دمای محیط بمونه.
یا اگه دوست دارید از آب کمک بگیرید آب جوش نباشه گرم باشه فقط دو یا سه بار ظرف رو ده ثانیه تو آب بزارید کافیه.
ژله رو بیشتر از ۴۸ ساعت تو یخچال نگه ندارید چون رطوبتش رو از دست میده و مثل لاستیک میشه
و درآخر ژله درست کردن بسیار حوصله میخواد😀😩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شكلاتى
آرد سفيد سه تا چهار ليوان
خمير مايه يه ق غ خ
شير يك ليوان ولرم
كره ٥٠ گرم دماى محيط رسيده باشه
تخم مرغ يك عدد
نمك يه ق چ خ
وانيل نصف ق م خ
شكر نصف ليوان
شكلات چيپسى ١٠٠ گرم
براى رومال زرده ى تخم مرغ و دو قاشق شير
اول از همه چهار پنج قاشق شير ولرم رو با خمير مايه و يه قاشق مربا خورى شكر پنج دقيقه استراحت ميديدم تا كف كنه...
سه ليوان ارد رو سه بار از الك رد كنيد و توى ظرف گودى بريزيد و وسطش رو باز كنيد،
خمير مايه اى عمل اومده رو توش بريزيد و كمى ارد روش بريزيد و يك ربع استراحت بديد،بعد يك ربع شير رو وشكر رواضافه كنيد و بعد وانيل و تخم مرغ و نمك و كره ى نرم شده رو و با دست ورز بديد تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياريد و به دستتون نچسبه،اگر ديديد خمير به دستتون مى چسبه دوباره ارد اضافه كنيد و در اخر شكلات چيپسى رو اضافه كنيدو ورز بديد،اين خمير رو دوساعت جاى گرم استراحت بديد تا خمير ور بياد،خمير رو به ١٢چونه تقسيم كنيدويه دستمال روش بندازيد و يك ربع دوباره استراحت بديدو بعد روى خمير روبا مخلوط زرده ى تخم مرغ و شير رومال كنيد و توى فرى كه از قبل با دماى ١٧٠ درجه گرم شده بذاريد تا زيرش طلايى بشه و در اخر گريل رو روشن كنيد تا روش هم طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉🍉🍓🍓🍑🍑🥝🥝با اسموتي تابستوني چطوريد؟
خوشمزه ، طبيعي، سالم خلاصه عاليه
بريم كه ٤تا اسموتي درست كنيم به سادگي
١)توت فرنگي_كيوي
يك پيمانه توت فرنگي +نصف پيمانه كيوي +١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ
ميكس ميكنيم
٢)انبه_آناناس
يك پيمانه انبه +نصف پيمانه آناناس + ١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ
ميكس ميكنيم
٣)هندوانه_ليمو
يك پيمانه هندوانه + آب يك عدد ليمو ترش + ١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ ميكس ميكنيم
٤)بلوبري_ليمو
يك پيمانه بلوبري + آب يك عدد ليمو + ١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ
ميكس ميكنيم
واقعا راحت و دوست داشتني و خوشمزن براي تابستون و گرما عالين امتحان كنيد
نوش جان 🍏🍎🍐🍊🍋🍈🍓🍇🍉🍌🍒🍑🍍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ شکم پر🍄🍛
واقعا عالیه پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید👌👌
🍁🍁اما دستورشو بگم؛
🍄🍄قارچای بزرگ انتخاب کنید.داخل قارچتون یکم کره و گوشت بریزید واسه سسشم از رب گوجه و روغن رو با مقداری آب تفت بدید و روی مواد بریزید بزارید داخل فر.
🌹یادتون نره از سس کچاب هم میتونید استفاده کنید.
بعد ک مواد تغریبا داخل قارچ ها تنوری شد از فر بیرون بیارید و پنیر پیتزارو اضافه کنید🤗🤗
میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید یا از کالباس و سوسیس به جای گوشت استفاده کنید
در هر صورت مواد داخلش سلیقه ایه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#توتک نون محلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_چیپس_غنچه
یه چیپس عالی و متفاوت برای تزیینات در مهمونی هاتون
به راحتی درست کنید و لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛