#کیک_زرافه
موادلازم برای قسمت سفیدرنگ:
سفیده تخم مرغ 5عدد
آردسفید1پیمانه
شکر1/2پیمانه
شیر1/4پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
بیکینگ پودر1ق م
وانیل1ق م
موادلازم برای قسمت زردرنگ:
زرده تخم مرغ 5عدد
آردسفید از 1 پیمانه 1ق غ سرپر کمتربریزید
شکر1/2پیمانه
شیر1/4پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
بیکینگ پودر 1ق م
وانیل 1ق م
پودرکاکائو به میزان لازم
تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(3بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها.
زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا 4لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ
یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه 4لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را3باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای180درجه سانتی گراد بمدت 40دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت 40دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید.
قطر قالب 25سانت
پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه
البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدیدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپسکیک شکلاتی🥯
.
موادلازم:
کیک شکلاتی 3بسته
خامه صبحانه 1 عدد
شکلات 3بسته
برای پوشاندن بیرونی
شکلات 3یا 4 بسته
بادام به دلخواه برای تزیین
.
طرز تهیه:
ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن 3 بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.3 بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ژله_ای
تخم مرغ 1 عدد
ماست 250 گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین)
روغن مایع 110 میلی (حدودا نصف لیوان)
شکر 210 گرم (تقریبا یک لیوان)
آرد سفید 300 گرم (2 لیوان)
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید.
داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم.
در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.
نوش جان🌼🌸🌼
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج_سرخ_شده_ژاپنی
.یه غذا از آسیا که با ذایقه ما هم جور هستش . برنج سرخ شده چینی با ژاپنی فرق می کنه . برای بچه ها هم خیلی عالیه خوشمزه و مقوی . .
برای 2 تا 3 نفر
برنج 2 پیمانه
پیازچه خرد شده 4 ق غ
جعفری خرد شده 4 ق غ
قارچ 6 عدد
سینه مرغ (یا ژامبون ) نصف عدد
سویا سس 2 تا 3 ق غ
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
برنج رو شستم و خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه (آبکش کنید). فقط خیلی نرم نشه بهتره کمی دون باشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته .
من از سینه مرغ استفاده کردم و تکه تکه کردم .
پیازچه ها رو هم خرد کردم .
داخل تابه ای گود کمی کره یا روغن ریختم و پیازچه ها رو داخلش ریختم و کمی تفت دادم و بعد سینه مرغ و سیر ریز خرد شده رو اضافه کردم .
قارچ ها رو هم نگینی خرد کردم و اصافه کردم و سرخ کردم .
سویا سس و پودر سیر و نمک و فلفل رو هم اضافه کردم .
برنج رو بهش اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و کمی سرخ کردم .
آخر کار جعفری های خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_کره_ای
حدودا 10 عدد کاپ کیک به این اندازه
تخم مرغ 2 عدد
کره 100 گرم
شیر 120 میلی (نصف لیوان)
شکر 160 گرم ( سه چهارم لیوان)
آرد سفید 225گرم ( یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
مواد از قبل به دمای محیط برسه .
کره و شکر رو با همزن خوب حدودا سه چهار دقیقه زدم .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل هم اضافه کردم .
شیر رو هم ریختم و یه دقیقه با همزن زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم . دیگه زیاد هم نزنین و الا پف کیک و کاپ کیک هاتون می خوابه .
من به نصفی از مواد پودر کاکائو یک قاشق ریختم و یه سری کاکائویی درست کردم .
داخل قالب کاپ کیک تا نیمه اش از مواد ریختم .داخل سینی فر چیدم .
فر از یه ربع قبل گرم کردم .
در طبقه وسط با دمای 180 درجه 25 دقیقه قرار دادم .
دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون چک کنید .
در مورد قالب کاپ کیک که از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنید این ها مقوایی هستند لوازم قنادی فروشی ها دارن نیاز به هیچی نداره خودش به تنهایی داخل فر گذاشته میشه . اگر از کپسول بخواید استفاده کنید اون ها نازک هستند اون ها رو داخل قالب مافین یا کیک یزدی باید بزارین و الا این طوری توی فر نمی تونین بزارین والا وا میره .
جای کاپ کیک می تونین داخل یه قالب بزرگتر هم بریزین و کیک کره ای داشته باشید قالب به قطر 20 خوبه .
تعداد کاپ کیک ها مربوط به اندازه قالبتون و نوع قالبتون داره . مثلا برای من با این قالب ها این تعداد شد .
در مورد جایگزینی جای شیر ، ماست میشه ولی بافت فرق می کنه ترجیحا شیر باشه . جای کره ، روغن مایع میشه در این صورت کاپ کیک ساده دارید و میزان همون میزان کره حدودا یک سوم لیوان .
بدون فر توی فر دست ساز میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی
قبل از هرچیز
ببینید قالبتون گنجایش چند لیوان مایعاتو داره
که به همون اندازه ژله درست کنید👌
بعد شیرو گذاشتم بیرون یخچال و
ژله آلوورا رو هم درست کردم وگذاشتم هردوشون به دمای محیط برسن(چون خیلی مهمه که ژلتون هم دما باشه و نبره)
بعد تو قالبای یخ رو یه ذره چرب کردم وژله رو ریختم وگذاشتم یخچال تا خوب سفت بشه
بعد از همون ژله آلوورا
یه کم کف قالب ریختم
و ژله رنگیا رو چیدم روش وگذاشتم یخچال... دوباره یه کم آلوورا ریختم
تا آخرش هم که یکی دو رنگ ژله مات ریختم
وچند ساعت گذاشتم یخچال که کاملا خودشو بگیره وبرگردوندم
همیشه واسه ژله ویترینی سعی کنید ورق ژلاتین بکار ببرید که ژله شفاف باشه وتوش دیده بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#شامى_لذيذ
موادلازم
گوشت چرخکرده 100 گرم
سیب زمینی 200 گرم (2عدد متوسط)
پیاز متوسط 1عدد
تخم مرغ 1عدد
سبزی خشک معطر 2_3قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
طرزتهيه
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
صبح زیبا بهاری شما بخیر ☕😊🌸
سه شنبه 10 فروردین ماه
رابا نامِ زیبای🌸
خداشروﻉڪڹ💕
تاروزت پُر از برکت
پراز نور الهی✨
پراز شادی پراز سلامتی
وپراز آرزوهای دست
یافتنی بشه 🌸🍃
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نظرتون چیه درمورداین کاپوچینو چیه؟
مواد؛
1 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری قهوه دانه ریز
1 قاشق چایخوری شکر
1-2 قاشق غذاخوری آب سرد
میکسر
شکلات به مزه آماده
شکر دلخواه
اماده سازی ؛
اول از همه ، بیایید شیر را درون قابلمه بریزیم و آن را تا اندازه فنجان گرم کنیم و وقتی جو شاومد خاموش کنیم.
همانطور که در لیوان دیگری مشاهده می کنید ، بیایید قهوه ، شکر و آب سرد را دانه ریز کرده و کاملاً با یک سر مخلوط کن آنها را مخلوط کنید و وقتی به یک قوام غلیظ رسید ، اجازه دهید آن را درون فنجان بریزیم. کسانی که قند دوست دارند می توانند به شیر شکر اضافه کنند و بیایید شیر را به آرامی داخل فنجان بریزیم. و بیایید گرم تزیین و سرو کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_زعفرانی
درابتدا برروی 1لیوان نشاسته گل دونه درشت باشه خییلی بهتره تاپودر دو لیوان اب سرد ریخته ،بدون هم زدن یکساعت کناربگذارید،پس ازاین زمان اب رویی نشاسته را گرفته و دور ریخته و نشاسته ته نشین شده رادرون ظرف نچسب بریزید،
5لیوان اب سرد و2 لیوان شکر اضافه کنید اگر شیرینتر دوست دارین 2و1/2لیوان شکربریزید ولی شیرینیش با دو لیوان مناسبه روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تا شکر حل شود به محض حل شدن شکر 1/4ق چ جوهر لیمو یا 1ق م آبلیمو اضافه کنید برای شفافتر شدن مسقطی زده میشه اکنون باحرارت ملایم هم بزنید تا مسقطی کم کم شروع به غلیظ شدن کند،
حدود یکساعت پس از کمی غلظت گرفتن 1لیوان گلاب ریخته و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا مسقطی غلیظ و غلیظتر شود حدود یکی دو ساعت دیگه سپس به مقدار کافی زعفران ودر نهایت پس ازاینکه غلظت آن به مانند فرنی شد 50 گرم کره یا 1/3لیوان روغن مایع و به مقدار دلخواه
خلال بادام اضافه کنید من کمی پودر هل هم میزنم دوباره هم بزنید تا درنهایت غلظت نهایی آن به حدی شود که جای رد قاشق برروی مسقطی باقی بماند و مسقطی کاملا غلیظ و شیشه ای شود،سپس مایه رادرون ظرف یا سینی ای به ارتفاع یک سانت ریخته نیازی به چرب کردن ظرف نیست وبا قاشق چرب ان را پهن کنید سه چهارساعتی دریخچال بگذارید وپس ازبسته شدن برش بزنید،
توجه کنید عزیزان پخت مسقطی زمانبره حدود سه ساعتی با حرارت ملاااایم طول میکشه،چرا؟تا هم مسقطی شفاف بشه هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه نشاسته باحرارت ملایم پخته میشه وبوی خامیش میره اگر حرارت رازیادکنید وسریع مسقطی راسفت کنین بوی خامی نشاسته درمسقطی حس میشه،پس حرارت کم وزمان طولااانی
اگر مسقطی سفید رنگ خواستین تهیه کنید به جای اب شیر جایگزین کنید واگرکاکائویی به جای زعفران پودرکاکائو
داخل مسقطی سفید میتونین پودر نارگیل بزنید،
برای همزدن هم میگیم مرتب هم بزنید که لخته وگلوله ای نشه وگرنه میشه هرازگاهی هم هم نزد ولی طوری که مواظب باشین،،، چون نشاسته زود گوله میشه و حالت لخته ای میگیره
غلظت نهایی مسقطی هم درحد ماست باشه،شلترم باشه مسقطی میبنده وخوشمزست ولی انسجام کمی داره
می تونین از یک ق غ گلوکز هم برای کشدارشدن استفاده کنید
این میزان تقریبا یک سینی سی در چهل میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 .
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 4 ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم 12 در 30 هستش .
در فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت 45 دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تركی
موادلازم: 1 پيمانه آب ولرم، 1 پيمانه شير ولرم/ 1 ق غ خ شكر/1 ق چ خ نمك/ 2 ق غ خ خمير مايه/ روغن 1/3 پيمانه/1زرده تخم مرغ/4و نيم پيمانه آرد/ .
.
طرز تهيه: ابتدا به شكر و نمك و خمير مايه آب و شير اضافه كرده خوب بهم مى زنيم روى آن را بمدت 15 دقيقه مى پوشانيم تا كف كند.
سپس آرد را كم كم به آن افزوده و با قاشق مخلوط مى كنيم و بعداز آن شروع به ورز دادن خمير مى كنيم.
بعد از 10 دقيقه ورز دادن خمير راگرد مى كنيم و در ظرفى قرار داده روى آن را مى پوشانيم و براى استراحت اول به مدت 1 ساعت در جاى گرمى قرار مى دهيم.
بعد از يك ساعت خمير را كه پف كرده كمى ورز مى دهيم تا پف آن گرفته شود سپس در سينى فر كاغذ روغنى گذاشته و خمير را با دست روى آن پهن مى كنيم و روى آن را مى پوشانيم و براى 30 دقيقه ديگر استراحت مى دهيم.
بعد از استراحت دوم با دست روى خمير را شكل داده و فرو رفتگيهايى روى آن ايجاد مى كنيم.
1 عدد زرده تخم مرغ را كمى زده و با برس روى خمير مى كشيم سپس روى آن كنجد مى پاشيم. خمير را در فر 230 درجه به مدت 18-20 دقيقه طبخ مى كنيم.
نكته: درجه حرارت فرها با هم فرق دارند حتما در طى پخت مرتبا چك كنيد شايد نياز باشد كه زمان پخت كمتر يا بيشتر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛