eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
49 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کف سینی به ابعاد 30×40 سانت را چرب و کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید. 5 عدد تخم مرغ درشت را از یخچال خارج و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد. نسبتی که برای رولت استفاده میکنم...به ازای هر تخم مرغ درشت، 25 گرم آرد، 25 گرم شکر دانه ریز برای این دستور به 5 عدد تخم مرغ درشت+ آرد(حدود نصف پیمانه)+ گرم شکر(1/3پیمانه)نیاز داریم سفیده را با دور تند همزن دو دقیقه بزنید و وقتی کف کرد نصف مقدار شکر را کم کم اضافه و آنقدر بزنید تا سفت و برفی بشه و از کاسه نریزه. ..زرده+ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل+بقیه شکر+ شربت بار یا عسل یک قاشق را یک دقیقه با دور متوسط همزن بزنید مدام هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. نصفپیمانه آرد+ نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر را مخلوط والک کنید. سفیده تخم مرغ و زرده را کم کم فولد میکنیم و بعد ارد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه و فولد میکنیم. آرد را با الک حتما اضافه کنید تا گوله نشه. مقداری از مواو را برداشته و با 1 قاشق پودرشکلات مخلوط کنید و روی کاغذ روغنی طرح بندازید و بزاربد 5 دقیقه داخل فر بزارید.سپس مایه را در سینی ریخته و صاف کنید. سپس سینی را 3 مرتبه روی سطح کار بکوبید تا حبابهای هوا از بین مواد خارج شده و بلافاصله سینی را در بالاترین طبقه فر قرار دهید.مدت پخت رولت بین 8_10 دقیقه هست....بعد از 8 دقیقه در فر رو باز کنید و با انگشت سطح رولت رو چک کنید اگه حالت اسفنجی داره و چسبنده نیست یعنی کامل پخته و باید سریع از فر دربیارید اگه بیشتر از 10 دقیقه رولت توی فر بمونه خشک و ترک میخوره.میتونید 8 دقیقه که پخت برای 2 دقیقه هم گریل رو بزنید تا روی رولت طلایی تر بشه. حالا سینی را از فر دربیارید و یک دقیقه صبر کنید و بعد پارچه نخی تمیزی را روی سینی بیندازید تا رولت آرام آرام خنک بشه و در طی خنک شدن خشک نشه.حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشه.بعد دورتا دور رولت را ببرید و روی پارچه یا کاغذ روغنی برگردانده و با پارچه رول کنید تا شکل بگیرد و،بعد خامه فرم(شکلاتی یا ساده) گرفته روی آن بمالید و در یخچال برای چند ساعت استراحت دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی سیب زمینی هویج ذرت جعفری لبو نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان لقمه ای یک عدد تخم مرغ+نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه ارد+یک ق غ سرصاف بکینگ پودر+یک پنس نمک و کمی رنده پوست پرتقال اگر دوست داشتید روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ارد بزنید تا اندازه بشه من یه مقدار بیشتر زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی وبزنید بعد توی روغن سرخش کنید میتونید یک قاشق شکر هم بریزید دویت داشتین شیرین بشه کمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب زیباے میلاد 🎉 قائم آل محمد(ص)🌼🍃 دعا میکنم شبتون پر امید بختتون سپید عشقتون خدا زندگیتون پویا حاجتتون روا و لحظه هاتون 🎉 پر از آرامش باشه 🌼🍃
🌸 🌸ان شاءالله 💗قلبتون لبریزاز مهربانی 🌸وجودتون 💗سرشاراز سلامتی 🌸زندگی تون 💗پراز عشق و محبت 🌸همراه با عاقبت بخیری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
واسه این پیش غذا به مواد زیر نیاز داریم👇 میگو سایز درشت 1 عدد تخم مرغ پودر سوخاری پانکو آرد سفید سبزیجات خلال شده شامل فلفل دلمه ای رنگی (ک من از زرد استفاده کردم) کرفس و هویج سس مورد نیاز هم سس تارتار اول از همه توی یه کیسه زیب لاک ارد سفید را ریخته و بهش میگو رو اضافه میکنیم و حسابی تکون میدیم تا کل میگو ها ب ارد آغشته بشن. بعد تخم مرغ را هم زده تا از لختگی در بیاد و بهش مقداری نمک و فلفل سیاه میزنیم و قاطی میکنیم. میگو را اول ب تخم مرغ و بعد ب پودر سوخاری میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. در شات ها ابتدا سس تارتار میزنیم و بعد کرفس و فلفل دلمه ای و هویج خلال شده میزنیم و میگو ها را در لبه شات ها قرار میدهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر بادمجان 4 عدد کشک 2 اای 3 ق غ پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 تا 3 حبه نعنا داغ مقداری زعفران مقداری گردو در صورت تمایل بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم موند(ترجیحا جلوی آفتاب بزارین تا تلخیش بره) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریزین اگه دیدین روغن کمه در تابه رو بزارین ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن . زیادی روغن ضرر داره .پیاز رو خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و بهش نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه همراه سیر و پیاز و نعناع ریختم و روش آب جوش حدودا نصف الی یه لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران دم کرده داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . میتونین یه مقدار گردو رو هم بکوبین و توی کشک بادمجان بریزین . برای تزیینش هم من از زعفران ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه👌 گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی . برای 6 تا کلوچه آرد سفید حدودا 250 گرم ( یک و دو سوم لیوان) تخم مرغ 1 عدد شیر 25 میلی ( 3 ق غ) آب ولرم 25 میلی ( 3 ق غ) ماست 50 گرم (2 ق غ) شکر 70 گرم (یک سوم لیوان یا حدودا 4 ق غ) کره 30 گرم پودر خمیر مایه 2 گرم (1 ق چ) نمک نوک قاشق بیکینگ پودر 1/4 ق چ برای مواد میانی : پودر گردو 100 گرم (نصف لیوان )/ شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) / کره 30 گرم/ آرد سفید 30 گرم ( 2 ق غ)/ پودر دارچین 1 ق م /پودر جوز هندی 1 ق چ آب ولرم و 1 ق شکر رو مخلوط و پودر خمیر مایه روبهش اضافه و در ظرف رو گداشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد. کره و شیر رو با هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . بعد گذاشتم کمی از حرارت بیفته . تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم از لختگی بیرون بیاد ، ماست و شکر رو هم اضافه کردم . کره و شیر رو هم اضافه کردم . خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم . نمک و بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل مواد ریختم و خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . بعد توی ظرف تمیز خمیر رو گذاشتم روش رو پوشوندم و یک و نیم ساعت استراحت بکنه . برای مواد میانی : کره و آرد رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . بعد از حرارت برداشتم و همه مواد رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .(پودر جوز هندی قابل حذف) بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، توی دستم چونه ها رو کمی پهن کردم ، از مواد میانی 2 تا 3 ق م ریختم و گوله کردم و پیچیدم ، بعد با کف دستم کمی پهن کردم و توی سینی فر چیدم . من مهر مخصوص این کلوچه ها رو نداشتم با یه قالب گرد، (حتی یه درب بطری نوشابه )مهر زدم . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . در فر از پیش گرم شده 190 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم ، اخر کار یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا کمی روش خوشرنگ بشه . ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین که کلوچه ها خشک نشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ:دوعدد شکر:چهار قاشق غذاخوری وانیل:نصف قاشق چایخوری نمک:یک پنس بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر آرد:دو پیمانه پودر کاکائو؛دو قاشق غذاخوری شیر:یک ونیم پیمانه تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید شیر وارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .به غلظت مایه در کلیپ دقت کنید در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه سپس روی قفسه بزارید تا خنک بشه روی هم نزارید کع خمیر بشه سپس مواد میانی رو اماده کنید. صد گرم پنیر لبنه یا ماسکار پونه وصد گرم خامه وهفتاد وپنج گرم پودر کرم شانتی(یا پودر خامه)وکمی وانیل ودو قاشق غذاخوری پودر قند رو مخلوط وبا همزن برقی بزنید تا فرم بگیره وروی یکی از پنکیک با قیف کرم بریزید وپنکیک دیگه رو روش قرار بدید ودر صد وپنجاه گرم شکلات ذوب شده(به روش بن ماری ذوب کنید) یک طرف پنکیک رو در شکلات ذوب شده فرو ببرید وروی کاغذ روغنی بچینید تا شکلات روش ببنده وبه دلخواه میتونید روش رو با مغز یا ترایفل تزیین کنید.نوش جان پ ن؛ میتونید فقط بهش خامه فرم گرفته هم بزنید بازم خوشمزست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه صبحانه یک بسته پودر خامه 3 تا 2 قاشق غذاخوری (یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه) میوه دلخواهتون😊 کوکی که خونگی باشه بهتره شکلات تخته ایی برای تزیین میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید، خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید. میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رٌستو گوساله با پوره سیب زمینی مواد قسمت گوشتی👇🏼 700-750 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی 1 عدد پیاز (ریز رنده شده) 1 لیوان آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ 1 فنجان آب 1 ق م نمک 1 ق م زیره 1 ق م پودر فلفل قرمز 1 ق م پول بیبر مواد پوره سیب زمینی👇🏼 6 عدد سیب زمینی 2 ق غ کره 2 فنجان شیر 1 ق چ نمک 👈🏼سیب زمینی ها را درشت خرد کرده آبپز کنید و بعد با کره و شیر و نمک له کرده صاف و یکدست شود و قوام پوره پیدا کند مواد سس👇🏼 3 ق غ روغن مایع 1 ق غ سر پر رب گوجه فرنگی 1 عدد پیاز خلالی 2 فنجان آب 1 ق چ نمک1 ق م پودر فلفل قرمز 1 ق م پول بیبر 1 ق چ فلفل سیاه تهیه سس👇🏼 پیازهای خلالی را داخل روغن کمی تفت دهید و‌سپس رب و نم و ادویه و آب را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا قوام پیدا کند طرز تهیه👇🏼 ابتدا گوشت چرخ کرده را با همه مواد گوشتی خوب مخلوط کرده و ورز دهید اگر دستگاه خمیر زن دارید توصیه میکنم با دستگاه این کار را انجام دهید چون میخواهیم قوامش مثل گل شود مه این کار را با آب انجام دهید داخل کاغذ روغنی بسیار فشرده بپیچید و روی کاغذ را با فرچه آب بمالید چون نمیخواهیم سطحش برشته شود داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیق بپزید سپس در فر را باز کرده و نصف لیوان آب رویش بریزید(همه جایش) و دوباره 15 دقیقه دیگر بپزید کلا 30 دقیقه کافیست سپس برش زده و داخل ظرف بچینید و رویش سس ریخته و دوباره 15 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا سطحش طلایی شود پوره سیب زمینی را تا فر داغ بود 10 دقیقه داخل فر گذاشتم تا قوام بهتری پیدا کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 🎥 💢✍ آرد سفید: 150 گرم(معادل یک لیوان)، کره: 75 گرم(معادل یک قالب پنجاه گرمی و یک سوم از یک قالب دیگر)، پودر قند:50 گرم(معادل یک چهارم لیوان)، تخم مرغ:1 عدد(خیلی ریز)،وانیل: نوک ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجان‌ها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید. نوش جان😘😘 💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
WWW.ZAKERIN.IR - Haaj Hossein Sibsorkhi.mp3
14.22M
🎉🎊🎉 ️سرود جشن نیمه شعبان شادمانه🎉🎊🎉 به فدای تو تو که اومدی❤️ 👤حسین سیب سرخی میلاد باسعادت امام زمان (عج) مبارک 💚 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان شکم پاره با سس بشامل در فر مواد لازم: 3 عدد بادمجان محلی و یا 6 عدد بادمجان درختی برای مواد داخل : 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 3_4 عدد فلفل سیوری سبز 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی و ‌1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 قاشق مرباخوری نمک 1 عدد گوجه فرنگی برای سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد آرد و کره را با هم روی اجاق تفت بدید، وقتی بوی خامی آرد گرفته شد 1 لیوان شیر را کم کم اضافه کرده، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده مدام هم بزنید کمی که جوشید اجاق را خاموش کنید. طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را از وسط نصف کنید. به کمک فرچه با روغن زیتون چرب کنید کمی هم نمک بپاشید و داخل سینی فر بچینید. در فر 180 درجه تا زمانیکه روی آن سرخ شود بپزید. در این حین که میپزد، ماهیتابه نچسبی را روی اجاق بذارید، گوشت چرخ کرده را خوب تفت دهید اگر کم چرب هست کمی روغن اضافه کنید. به ترتیب، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای قرمز، فلفل سبز را اضافه کرده هرازگاهی هم بزنید. رب ها، نمک و درصورت دلخواه کمی فلفل سیاه اضافه کنید. نزدیک به زمان خاموش کردن اجاق، گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده هم اضافه کنید. داخل بادمجان ها را به کمک چنگال کمی فشار داده باز کنید، داخل آن ابتدا مواد چرخ کرده را گذاشته، سپس روی آن سس بشامل را بریزید بطوریکه سطح آن را بگیرد. درصورت دلخواه روی آن گوجه فرنگی و فلفل گذاشته و دوباره نیم ساعت داخل فر بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید سه صفر(از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید) 2 پیمانه میزان آرد همیشه تقریبی هست و ممکنه بسته به جنس اردتون کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد(در صورت عدم دسترسی به قاشق استاندارد از 2 قاشق مرباخوری خمیر مایه استفاده کنید) شکر 1 قاشق چایخوری آب ولرم نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد نمک 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1/4 پیمانه ابتدا آرد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی خمیر مایه+شکر+آب ولرم را مخلوط کرده و 5 دقیقه روی آنرا بپوشانید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند. در یک کاسه تخم مرغ+نمک+روغن مایع را با چنگال مخلوط کنید. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و آرد را به تدریج اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر جمع شده را روی آن قرار داده و ورز دهید. در صورتی که خمیر زیاد چسبناک بود کم کم آرد به آن اضافه و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید و آرد زیادی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت و کیفیت پیراشکی شما بد میشود. در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچسبد ولی خشک نیست. کاسه ای را با روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را در آن بچرخانید تا کمی چرب شود و بعد با کارد +روی آن ایجاد کرده و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرم حدود 1/5 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس پف خمیر را با مشت بخوابانید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح کار باز کنید(به ضخامت 2 میلی) سپس با کاتر گرد قالب بزنید یا خمیر باز شده را روی قالب پیراشکی بیندازید و با مواد پیراشکی داخل آنرا پر کنید. میتوانید دور پیراشکی را با چنگال مدل بدهید تا زیباتر شود. من از مخلوط مرغ +قارچ+فلفل دلمه+جعفری ساطوری استفاده کردم. پیراشکی های آماده را در سینی آردپاشی شده بچینید و روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت داده سپس در روغن داغ سرخ کنید. یا با زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال کرده و در فر 180 درجه بپزید. حدود 20 عدد پیراشکی با این دستور خواهید داشت. برای فریز کردن پیراشکی میتوانید در قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و صبر کنید جوش بیاد و پیراشکی ها را دوتا دوتا در قابلمه بیندازید که اول پیراشکی ته آب میرود و وقتی به روی آب آمد پیراشکیها را دانه دانه در صافی ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد فریز کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛