🔷#شامى_لذيذ
موادلازم
گوشت چرخکرده 100 گرم
سیب زمینی 200 گرم (2عدد متوسط)
پیاز متوسط 1عدد
تخم مرغ 1عدد
سبزی خشک معطر 2_3قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
طرزتهيه
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
صبح زیبا بهاری شما بخیر ☕😊🌸
سه شنبه 10 فروردین ماه
رابا نامِ زیبای🌸
خداشروﻉڪڹ💕
تاروزت پُر از برکت
پراز نور الهی✨
پراز شادی پراز سلامتی
وپراز آرزوهای دست
یافتنی بشه 🌸🍃
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نظرتون چیه درمورداین کاپوچینو چیه؟
مواد؛
1 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری قهوه دانه ریز
1 قاشق چایخوری شکر
1-2 قاشق غذاخوری آب سرد
میکسر
شکلات به مزه آماده
شکر دلخواه
اماده سازی ؛
اول از همه ، بیایید شیر را درون قابلمه بریزیم و آن را تا اندازه فنجان گرم کنیم و وقتی جو شاومد خاموش کنیم.
همانطور که در لیوان دیگری مشاهده می کنید ، بیایید قهوه ، شکر و آب سرد را دانه ریز کرده و کاملاً با یک سر مخلوط کن آنها را مخلوط کنید و وقتی به یک قوام غلیظ رسید ، اجازه دهید آن را درون فنجان بریزیم. کسانی که قند دوست دارند می توانند به شیر شکر اضافه کنند و بیایید شیر را به آرامی داخل فنجان بریزیم. و بیایید گرم تزیین و سرو کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_زعفرانی
درابتدا برروی 1لیوان نشاسته گل دونه درشت باشه خییلی بهتره تاپودر دو لیوان اب سرد ریخته ،بدون هم زدن یکساعت کناربگذارید،پس ازاین زمان اب رویی نشاسته را گرفته و دور ریخته و نشاسته ته نشین شده رادرون ظرف نچسب بریزید،
5لیوان اب سرد و2 لیوان شکر اضافه کنید اگر شیرینتر دوست دارین 2و1/2لیوان شکربریزید ولی شیرینیش با دو لیوان مناسبه روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تا شکر حل شود به محض حل شدن شکر 1/4ق چ جوهر لیمو یا 1ق م آبلیمو اضافه کنید برای شفافتر شدن مسقطی زده میشه اکنون باحرارت ملایم هم بزنید تا مسقطی کم کم شروع به غلیظ شدن کند،
حدود یکساعت پس از کمی غلظت گرفتن 1لیوان گلاب ریخته و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا مسقطی غلیظ و غلیظتر شود حدود یکی دو ساعت دیگه سپس به مقدار کافی زعفران ودر نهایت پس ازاینکه غلظت آن به مانند فرنی شد 50 گرم کره یا 1/3لیوان روغن مایع و به مقدار دلخواه
خلال بادام اضافه کنید من کمی پودر هل هم میزنم دوباره هم بزنید تا درنهایت غلظت نهایی آن به حدی شود که جای رد قاشق برروی مسقطی باقی بماند و مسقطی کاملا غلیظ و شیشه ای شود،سپس مایه رادرون ظرف یا سینی ای به ارتفاع یک سانت ریخته نیازی به چرب کردن ظرف نیست وبا قاشق چرب ان را پهن کنید سه چهارساعتی دریخچال بگذارید وپس ازبسته شدن برش بزنید،
توجه کنید عزیزان پخت مسقطی زمانبره حدود سه ساعتی با حرارت ملاااایم طول میکشه،چرا؟تا هم مسقطی شفاف بشه هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه نشاسته باحرارت ملایم پخته میشه وبوی خامیش میره اگر حرارت رازیادکنید وسریع مسقطی راسفت کنین بوی خامی نشاسته درمسقطی حس میشه،پس حرارت کم وزمان طولااانی
اگر مسقطی سفید رنگ خواستین تهیه کنید به جای اب شیر جایگزین کنید واگرکاکائویی به جای زعفران پودرکاکائو
داخل مسقطی سفید میتونین پودر نارگیل بزنید،
برای همزدن هم میگیم مرتب هم بزنید که لخته وگلوله ای نشه وگرنه میشه هرازگاهی هم هم نزد ولی طوری که مواظب باشین،،، چون نشاسته زود گوله میشه و حالت لخته ای میگیره
غلظت نهایی مسقطی هم درحد ماست باشه،شلترم باشه مسقطی میبنده وخوشمزست ولی انسجام کمی داره
می تونین از یک ق غ گلوکز هم برای کشدارشدن استفاده کنید
این میزان تقریبا یک سینی سی در چهل میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_کباب_کوبیده
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋
یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 .
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست چکیده 4 ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم 12 در 30 هستش .
در فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت 45 دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تركی
موادلازم: 1 پيمانه آب ولرم، 1 پيمانه شير ولرم/ 1 ق غ خ شكر/1 ق چ خ نمك/ 2 ق غ خ خمير مايه/ روغن 1/3 پيمانه/1زرده تخم مرغ/4و نيم پيمانه آرد/ .
.
طرز تهيه: ابتدا به شكر و نمك و خمير مايه آب و شير اضافه كرده خوب بهم مى زنيم روى آن را بمدت 15 دقيقه مى پوشانيم تا كف كند.
سپس آرد را كم كم به آن افزوده و با قاشق مخلوط مى كنيم و بعداز آن شروع به ورز دادن خمير مى كنيم.
بعد از 10 دقيقه ورز دادن خمير راگرد مى كنيم و در ظرفى قرار داده روى آن را مى پوشانيم و براى استراحت اول به مدت 1 ساعت در جاى گرمى قرار مى دهيم.
بعد از يك ساعت خمير را كه پف كرده كمى ورز مى دهيم تا پف آن گرفته شود سپس در سينى فر كاغذ روغنى گذاشته و خمير را با دست روى آن پهن مى كنيم و روى آن را مى پوشانيم و براى 30 دقيقه ديگر استراحت مى دهيم.
بعد از استراحت دوم با دست روى خمير را شكل داده و فرو رفتگيهايى روى آن ايجاد مى كنيم.
1 عدد زرده تخم مرغ را كمى زده و با برس روى خمير مى كشيم سپس روى آن كنجد مى پاشيم. خمير را در فر 230 درجه به مدت 18-20 دقيقه طبخ مى كنيم.
نكته: درجه حرارت فرها با هم فرق دارند حتما در طى پخت مرتبا چك كنيد شايد نياز باشد كه زمان پخت كمتر يا بيشتر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آدانا_کباب تو فر
مواد لازم :👇
بادمجون درشت : 4-3 عدد
فلفل شیرین درشت : 3 عدد
فلفل تند : 2-1 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
گوجه : 3 عدد
پیاز درشت : 1 عدد
جعفری خورد شده : 1 پیمانه
سیر : 1 حبه
روغن مایع : 1 ق غ
کره : 20 گرم
نمک، پاپیریکا، فلفل سیاه : مقدار لازم
.
دستور تهیه :👇
در ابتدا بادمجون ،فلفل تند،فلفل شیرین و گوجه رو روی گاز کاملا کبابی کنین و بعد از پوست کردن با چاقو کاملا خورد کنین.
پیاز،جعفری ،گوشت،سیر و ادویه ها رو بهش اضافه کنین و مثل کباب کوبیده یک ربعی ورز بدین.
این مرحله خیلی مهمه و سعی کنین خسته نشین. حالا روشو بپوشونین و به مدت 1 ساعت بزارین تو یخچال.
از یخچال در بیارین و موادتون رو به پنج تا شش قسمت دربیارین و گلوله کنین.
این عملیات گوله کردن به باز نشدن کبابتون موقع پخت کمک میکنه.
داخل سینی فر یا تابتون رو چرب کنین وهمونطور که تو فیلم مشخصه به شکل کباب کوبیده دربیارین و مابینشون گوجه بزارین و داخل فریکه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردین قرار بدین و به مدت 30 دقیقه بپزین واواخر پخت کره اب شده رو بهش اضافه کنین.
اگرم تو تابه روی گاز میپزین زمان پختتون 40-30 دقیقه است.
کباب ما کمی آبداره ونباید سفت شه که لطافتش رو از دست میده.
طوریکه نونتون رو به کف تابه آغشته کنین و روی کباب ها قرار بدین.
این غذا با نون و برنج عالیه.
برای دورچین هم از مخلوط پیاز،گوجه و جعفری خورد شده و سماق استفاده کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری
#میگو_پفکی
اول باید میگو رو تمیز کرد رگ پشت میگو رو با برش دادن بیرون بیارین اگه مثل من از میگوی تمیز شده آماده استفاده میکنید که لازمه فقط قسمت زیر شکم یه برش بزنید و رگ تیره رنگی اون قسمت هست بیرون بیارین.بعد هم مزه دار کنید با پودر سیر،نمک و فلفل و زعفرون و پیاز خرد شده.تقریبا چهار پنج ساعت تو یخچال بمونه.بعد سه تا تخم مرغ و کمی نمک و فلفل و زعفران دمکرده با همزن دستی بزنید یک چهارم پیمانه ماءالشعیر ساده و یک چهارم پیمانه شیر بهش اضافه کنید بعد یک پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید.غلظت خمیر مثل ماست همزده میمونه و برای حدود نیم کیلو میگو کافیه.حالا میگوها رو از پیاز جدا کنید.اول در آرد سفید بزنید بعد در خمیر و در روغن فراوون که داغه با حرارت متوسط سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله بذارین تا روغن اضافیش خارج بشه.کاملا پفکی و ترد میشه.حالا اگه می خواین میگو سوخاری داشته باشین که حالت کرانچی داشته باشه و زیر دندون صدا بده (من اینو بیشتر دوست داشتم) بعد از اینکه میگو رو در خمیر فرو بردین داخل آرد سوخاری پانکو بزنید و در روغن سرخ کنید.این مدلی اگه کمی هم بمونه حالت کرانچی اون از بین نمیره ولی میگو پفکی زودتر حالت تردی و کرانچیش از دست میده و نرم میشه.هر دو روش خوبه و میگوی خوشمزه ای خواهید داشت.از این خمیر میتونید برای مرغ و پیاز هم استفاده کنید ولی برشهای مرغ نباید ضخیم باشه تا بتونه مغز پخت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #خلاقـیت 🎈
ترفندهایی برای پوست کندن انواع میوه سبزی و خوراکی های مختلف🍋🧄🌰🐟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_سبزینه
برگ ریحان تازه
برگ جعفری تازه
آب پیاز
روغن زیتون
خامه یا ماست چکیده
نمک و فلفل سیاه پودر سیر
اب لیمو تازه
سبزیجات رو میکس کنید بقیه مواد رو اضافه کنید تیکه های مرغ رو هشت ساعت داخل این مواد مرینت کنید سپس به سیخ بکشید و کباب کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جامبوی گوشت قلقلی
مواد لازم برای تهیه :
800 گرم گوشت گوساله چرخ شده
آرد یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده یک دوم پیمانه
پارمسان یک چهارم پیمانه
سیر دوحبه
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
دو عدد تخم مرغ
ریحان خرد شده یک دوم پیمانه
پنیر ریکوتا 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهید
برای طرز تهیه سس ریکوتای :
پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی شیرعسلی
(پارت اول)
موادِ لازم :👇
خمیرِ فیلو مخصوص باقلوا = 1 بسته
کره = 250 گرم
گردو نیم کوب شده = 100 گرم
فندق نیم کوب شده = 100 گرم
هل آسیاب شده = 1 ق غ
دارچین = 1 تا 2 ق غ
-
برای شربت شیرعسلی باقلوا :
شکر = 1 پیمانه
آب = 1/5 پیمانه
شیرعسل = 4/3یک قوطی
گلاب = 3 ق غ
.
دستور تهیه :👇
ابتدا شربت رو درست میکنیم، توی شیر جوش یا قابلمه ی کوچیک شکر، آب و شیرعسل رو با هم مخلوط میکنیم به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد شعله رو کم میکنیم و کف روی شربت رو میگیریم حدود 5 دقیقه میزاریم بجوشه و بعد از 5 دقیقه گلاب رو اضافه میکنیم وقتی یکی دو جوش زد شعله رو خاموش میکنیم شربت باقلوا باید آبکی باشه، نکته مهم.
خمیرِ یوفکا رو از فریزر خارج میکنیم به مدت 8 تا 12 ساعت توی یخچال میزاریم تا به آرامی از حالت انجماد در بیاد این نکته خیلی مهمه چون اگر خمیر یوفکارو بلافاصله از فریزر توی محیط آشپزخونه بزارید امکان داره خمیر یوفکا تَرَک برداره که در اینصورت کاملا شکسته میشه یا اینکه خمیر خیس میشه و لایه ها به هم میچسبه پس بنابراین خیلی مهمِ که توی یخچال گذاشته بشه تا به آرامی از حالت انجماد در بیاد و حتما برای باقلوا از خمیر فیلو مخصوص باقلوا استفاده بشه
ابتدا کره رو توی یک ظرف قرار میدیم و ظرف رو روی بخار کتری میزاریم (بن ماری) یا اینکه روی شعله ی ملایم گاز میزاریم تا به آرومی ذوب بشه بعد کف سینی باقلوا رو کاملا به کره آغشته میکنیم یک لایه از خمیر باقلوا رو روی میز کار پهن میکنیم و به کره آغشته میکنیم سپس لایه ی دوم خمیر را روی لایه ی اول قرار داده و روی خمیر گردو و فندق چرخ شده میپاشیم سپس با یک سیخ چوبی یا یک نی بلند خمیر را رول میکنیم بعد دو طرف خمیر را به سمت مرکز خمیر فشرده میکنیم خمیر رو از سیخ خارج میکنیم و با کارد از وسط برش میزنیم دو طرف خمیر هم با کارد برش میزنیم تا یکدست بشه کف سینی باقلوا رو به کره آغشته میکنیم و باقلوا رو توی سینی یا قالب میچنیم و در آخر رو تمام باقلوا ها کره ی ذوب شده میریزیم طوریکه کف قالب و اطراف باقلوا کره دیده بشه و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار میدیم وقتی باقلوا رنگش کاملا طلایی شد از فر خارج میکنیم و بلافاصله شربت گرم رو روی باقلوای داغ میریزیم 6 تا 8ساعت اجازه میدیم تا شربت به خورد باقلوا ها بره و مزه ها با هم ترکیب بشن و باقلوا کاملا نرم بشه در آخر روی باقلواها رو با پودر پسته تزئین میکنیم و با چای داغ نوش جان میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی شیرعسلی
(پارت دوم)
پارت اول ویدئو در پست قبل هست.
نکات کلیدی و مهم در تهیه ی باقلوا :👇
شربت باقلوا باید آبکی باشه نیازی به اضافه کردن آب لیمو نداره بخاطر شیر عسل شربت شکرک نمیزنه اگر آبلیمو توی شربت بریزید شربت بدلیل وجود شیر به پنیر تبدیل میشه ... خمیر فیلو حتما باید مخصوص باقلو باشه و روی جلد خمیر توجه کنید که تصویر باقلوا باشه و روی جلد نوشته شده باشه خمیر باقلوا ... به محض اینکه باقلوارو از فر خارج کردید شربت گرم رو با ملاقه روی تمام باقلوا ها میریزیم توجه کنید یکهو نباید شربت ریخته بشه بعد از ریختن شربت صدای جلیزو ولیز شنیده بشه ... حتما باید کره به اندازه ای روی باقلوا ریخته بشه که کف و اطراف باقلوا کره ی ذوب شده دیده بشه مثل اینِ که بخوایید باقلوا رو درون کره سرخ کنید ،در این حد اصلا نگران نباشید تمام کره در حین پخت جذب باقلوا میشه و اثری ازش نمیمونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛