eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل کاچی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀سلام به طلوع زیباے زندگی 🌿به دوستان خوبم 🍀روز زیباتون بخیر 🌿امروزتون پرازعشق 🍀امروزتون پراز شادے و آرامش 🌿امروزتون پراز خنده و 🍀امروزتون پراز بهترینها صبح زیباتون بخیر❤️
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه. نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه. مواد لازم🔻 تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه ماست 1/2 پیمانه گلاب 1 ق غ (دلخوه) پودر هل یا وانیل 1/4 ق چ بکینگ پودر 1 ق چ طرز تهیه🔻 تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 یک بسته ژله(طعم دلخواه) نصف لیوان آب سرد دو قاشق غ پودر ژلاتین دوقاشق غ گلوکز سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید پودرژله‌، اب، پودرژلاتین، گلوکز(من توی کلیپ بجای دو قاشق غ گلوکز اشتباهی مجددا نوشتم دو ق غ پودر ژلاتین!🤭😪) رو با هم مخلوط کنید و روی کتری بذارین(آب کتری در حال جوش باشه)،آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه عشقای من دقت و حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه. اگه میخواین پاستیل شفاف داشته باشین و مات نشه حتما کف ژله رو با قاشق بگیرید(من نگرفتم چون مات دوس دارم) وقتی که کاملا روان شد بر دارین و بریزین تو قالبتون سپس در یخچال بذارین به مدت 6-7 ساعت بعدا از قالب جدا کنید و در ظرف درب دار بریزین ممکنه اولش کمی چسبندگی داشته باشه ولی یک شب بمونه چسبندگیش از بین میره.کاملا کشدار وخوشمزه میشه حتما درستش کنین خیلی راحت و آسونه بدون مواد نگهدارنده چند نکته🔻 1)دوستان توجه کنید مواد پاستیل نباید جوش بزنه 2) بدون گلوکز هم میشه ولی دیگه اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و مثل ژله سفت میمونه 3)اگه میخواین پاستیل شفاف داشته باشین و مات نشه حتما کف ژله رو با قاشق بگیرید 4)قالبای پاستیل(شکلات) نیازی نیست چرب بشن 5)گلوکز،پودر ژلاتین و قالب پاستیل(شکلات) لوازم قنادیا دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خوشمزه ونرم با مواد پیتزا که بچها خیلی دوست دارند👌 مواد میانی هم به دلخواه میتونید تغییر بدید و از هر چی که دوست دارید وسط نون ها بزارید میتونید کمی آویشن ویا شوید خشک هم به خمیر اضاف کنید. مواد لازم برای خمیر🔻 آب ولرم: 1 پیمانه شیر ولرم: 1 پیمانه مایه خمیر: 1 ق غ شکر: 1 ق غ روغن: 4 ق س نمک: 1 ق چ آرد: 300 گرم معادل 4 پیمانه سمولینا: 100 گرم اگه نداشتید به جاش آرد بریزید (من آرد ریختم ) مواد میانی🔻 پیاز فلفل دلمه مرغ یا گوشت چرخ کرده ادویه ونمک وفلفل پنیر پیتزا و.... طرز تهیه🔻 شیر ولرم وآب ولرم ومایه خمیر وشکر با هم مخلوط کنید و5 تا ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد سپس روغن و آردونمک وسمولینا بهش اضاف کنید وخمیر ورز دهیدتا یکدست ومنسجم بشه خمیر نباید به دست بچسبه وخیلی سفت هم نباشه روی خمیر بگیرید وجای گرم یکی ،دوساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر بشه خمیر به چونه هایی به اندازه پرتقال بگیریدوروی چونه ها رو تا ده دقیقه بگیرید وبعد از این مدت طبق فیلم هر چونه رو باز کنید وسط خمیر ضخیم تر وکناره ها رو نازکتر کنید واز مواد میانی وسطش بزارید اگه دوست داشته باشید میتونید پنیر هم روی مواد بریزید وخمیر جمع کنید وبزارید تو سینی فر چرب شده بعد از تمام شدن چونه ها بازم یه ده دقیقه به نون ها استراحت دهید .روی نان ها را چند برش سطحی بزنیدو برای رومال میتونید یک تخم مرغ با نوک چاقو نسکافه هم بزنید وروی نان ها بمالید وکنجد وسیاه دانه ویا زیتون برش زده بریزید کره یا شیر هم به عنوان رومال میتونید بزنید در فر گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید بعد از پخت فر خاموش کنید واجازه دهید تا ده دقیقه نان‌ها در فر بمانند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر ولرم 100میلی لیتر کره 50گرم روغن یک قاشق سوپخوری وانیل 1/4قاشق مرباخوری آرد 300گرم خرما 300گرم گردو 100گرم زرده تخم مرغ یک عدد زعفران 1/8قاشق مرباخوری *همه مواد به دمای محیط رسیده باشه* طرز تهیه🔻 1_ابتدا شیر ولرم،کره و روغن را مخلوط کرده. 2_به تدریج آرد را اضافه کنید و کمی با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر یکدست شود. 3_خمیر را در ظرف تمیزی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند. 4_در این بین هسته خرما ها را خارج کرده و خرماها را با گردو پر کنید. 5_سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید و به وسیله پیتزا بر برش بزنید. 6_زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر را رومال کنید. 7_خرما ها را مطابق فیلم مابین خمیر بپیچید و دوباره روی خمیر را رومال کنید. *من به وسیله انتهای ماسوره،خمیر را به شکل دایره برش زدم و در نقطه اتصال دو خمیر قرار دادم که زیبا تر بشه* 8_فر را از یک رب قبل روی حرارت 180 درجه روشن کنید. 9_سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرما پیچ ها را درون سینی بچینید و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. با این مقدار مواد 25عدد خرما میتونید درست کنید😍 (من مواد را نصف کردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم میبینید. سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم. توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت و ادویه کاری و پودر زیره و پودر تخم گشنیز و فلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه و تا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت پیاز نمک فلفل سیاه لپه چوب دارچین لیمو عمانی زردچوبه رب طرز تهیه🔻 پیاز رو نگینی ریز خرد میکنیم، وقتی کمی طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم. سرخ ک شدن، زردچوبه، فلفل سیاه، چوب دارچین، لیمو عمانی، رب رو اضافه میکنیم. کمی ک تفت خوردن، لپه از قبل خیس خورده رو اضافه میکنیم. ( لپه رو اگ تفت بدیم خوب میپزه ولی له نمیشه) حالا ب مقدار کافی آب میریزیم. یک ربع اخر نمک هم میزنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزل‌آلا🔻 بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (می‌تونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده) آب پیاز: 1 عدد آب لیمو تازه: 2 عدد زعفران دم شده: 3 قاشق غذاخوری پودر سیر: 1 قاشق چای خوری پودر پیاز: 1 قاشق چای خوری زنجبیل: نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چای خوری نمک: 2 قاشق چای خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید 20 الی 30 دقیقه توی یخچال استراحت کنه. روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی🔻 آرد گندم: 10 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق غذاخوری زردچوبه: 2 قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایی‌خوری هر طرف ماهی باید به مدت 3 دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت 20 دقیقه توی فر 190 درجه بزارید. میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کیوی رسیده 500گرم شکر 125گرم پودر ژلاتین 8گرم آب 40میلی لیتر خامه فرم گرفته 150گرم پودر ژله کیوی نصف بسته طرز تهیه🔻 1_کیوی را پوست گرفته خرد کنید و در مخلوط کن میکس و پوره کنید. 2_کیوی پوره شده را از صافی عبور دهید. 3_شکر را اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و دو سه دقیقه بجوشد. *کیوی به خاطر آنزیم بالایی که داره مانع بستن ژلاتین میشود پس حتما باید چند دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد* 4_پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید تا اسفنجی شود سپس بر روی بخار آب قرار دهید تا روان شود. 5_ژلاتین حل شده را نیز به کیوی اضافه کنید. 6_مواد را بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. *گاهی هم بزنید تا ژلاتین کف ظرف ته نشین نشود* 7_پوره کیوی را به تدریج به خامه فرم گرفته اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. *برای زیبایی مقدار کمی رنگ ژله ای سبز به پوره کیوی اضافه کنید* 8_دسر کیوی را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا اصطلاحا ببندد. 9_پودر ژله کیوی را حاضر کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. 10_سپس ژله کیوی را بر روی دسر ریخته و در دوباره در یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1 کیلو گوشت گاو چرخ شده (پستانک) 1 پیاز 1 تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 لیوان چای خرده نان 1 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری خردل 1 قاشق چای خوری سس گوجه فرنگی 1 قاشق سس مایونز) 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز آسیاب شده ، آویشن نصف بطری نوشابه (آب معدنی) طرز تهیه🔻 پیاز آب آن تخلیه می شود. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه قرار می دهند. سپس تخم مرغ ، خردل ، سس گوجه فرنگی ، سس رشته و ملاس را اضافه کنید. ادویه جات و آب معدنی اضافه می شود. در آخر آرد سوخاری اضافه شده و ورز داده می شود و درب شیشه روی آن گذاشته و برش داده می شود. یک قاشق مخلوط کوفته درون جلد قرار داده شده و با دست فرم می گیرد. در آخر با نایلون بسته می شود و کوفته هایی که به شکل گرد در می آیند کنار گذاشته می شوند. این فرآیند اعمال می شود تا تمام ملات تمام شود. مقدار مورد استفاده را در یک سینی گرفته و در یخچال می گذارند. به مدت 1 ساعت استراحت داده می شود ، سپس مواد لازم برای همبرگر تهیه و از یخچال خارج می شود و در روغن داغ سرخ می شود. کوفته های اضافی داخل فریزر عمیق قرار می گیرند. هنگامی که از آن استفاده می کنید ، می توانید آن را از یک ساعت قبل حذف کرده و از آن استفاده کنید. توجه: در صورت عدم وجود آرد سوخاری ، می توان از آن در آرد معمولی استفاده کرد ، اما آرد سوخاری مرتب تر است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای قسمت زرد رنگ🔻 زرده تخم مرغ :5 عدد شکر: نصف پیمانه شیر: نصف پیمانه روغن :ربع پیمانه وانیل: 1 ق چ آرد: 1 پیمانه +1ق غ بکین پودر :1 ق چ مواد قسمت سفید کیک🔻 سفیده تخم مرغ: 5 عدد پودر تار تار: نصف ق چ یا 1پنس نمک روغن: ربع پیمانه شیر: ربع پیمانه بکین پودر: 1 ق چ آرد: 1پیمانه +1ق غ شکر :نصف پیمانه پودر کاکائو برای ریختن بین لایه ها به مقدار لازم طرز تهیه🔻 زرده وسفیده را جدا کنید زرده وشکر ووانیل خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه میتونید از کمی زعفران هم استفاده کنید روغن وشیر هم اضاف کنید ومرتب هم بزنید ارد وبکین پودر الک کنید وکم کم اضاف کنید وبا لیسک در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید وکنار بزارید برای درست کردن قسمت سفید سفیده وپودر تار تار یا نمک با همزن تمیز توی ظرف تمیز چینی هم بزنید بعد از این که شروع به خامه ایی شدن کرد شکر کم کم اضاف کنید ومرتب هم بزنید.روغن و شیرکم کم هم اضاف کنید و هم بزنید آرد و بکینگ پودر الک کنید وبه مواد اضاف کنید و در یک جهت با لیسک مخلوط کنید قالب میان تهی راابتدا چرب کنید وبعد آرد پاشی کنید وآرد اضافشو با برعکس کردن قالب خارج کنید طبق فیلم مواد را بریزید وبین هر لایه پودر کاکائو الک کنید در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید نیم ساعت اول اصلا در فر باز نکنید بعد از سرد شدن با شکلات یا پودر قند تزیین کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مدیترانه ای یک دوم قاشق غذاخوری سس خردل ،یک قاشق مرباخوری نعنا خشک، کمی نمک دریایی و فلفل سیاه،پودر گشنیز،بک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک،دو قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه ،با پنج‌ قاشق غذاخوری روغن زیتون بی بو مخلوط کنید و خوب هم بزنید نصف کاهوی رسمی رو مانند فیلم بالا خرد کنید خیار،گوجه فرنگی،فلفل دلمه ای،ترپچه،جعفری ساطوری رو داخل ظرفی بریزید و سس رو بهش اضافه کنید و در نهایت نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: شیر 1 لیتر نصف لیوان نشاسته نصف لیوان آرد 1 فنجان شکر 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو 1 وانیل 50 گرم کره یا مارگارین پودر وانیل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دوازدهم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.01M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛