باقلوا شعریه یا حلوای شعریه یک دسر عربی که خیلی راحته درست کردنش ، خیلی خیلی خوشمزه و عالیه 😊😍. فقط کافیه که موادتون رو آماده بزارید و شروع به کار کنید .
رشته شعریه یک بسته
شیر عسلی تقریبا تصف بسته (200 تا 250 گرم)
کره 50 گرم
پودر هل نصف ق چ
زعفران به میزان لازم
گردو خرد و نیم کوب شده نصف لیوان
اول از همه در مورد شیر عسلی که شیر تغلیظ شده هست . اگر بخواید آماده بخرید همون قوطی الفجر که لوازم قنادی ها دارند .
من خودم درست کردم .
در مورد رشته شعریه هم در لوازم قنادی فروشی ها دارند .
رشته ها رو داخل خود بسته خرد کردم . خیلی ریز نشه و بعد بسته رو باز کردم و با کره روی حرارت ملایم تفت دادم حدودا 5 ، 6 دقیقه تا کمی تغییر رنگ بده . حواستون باشه که نسوزه .
ریختن گردو و مغزی داخلش دل به خواهی هست اما بودنش که خیلی خوشمزه می کنه .
گردو خرد شده و زعفران و هل هم ریختم . دوست داشتید گلاب هم میشه ریخت که من نریختم .
شیر عسلی رو داخلش ریختم و حرارت رو خاموش کردم و با گرمایی که داخلش هست کم کم شروع میشه به اب شدن و یکدست شدن و مرتب هم زدم تا یکدست بشه . میزان شیر عسلی دل به خواهیه می تونید کل قوطی رو بریزید ولی خوب اون وقت هم خیلی شیرین تر میشه.
داخل ظرفم همون طور که گرم هست ریختن و صاف کردم و نیم ساعت موند و بعد برش دادم و روش خلال پسته ریختم .
این باقلوا حالت ترد داره 🙂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزای ستاره ای
مواد لازم و طرز تهیه+ آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا
ّ. 2 پیمانه آرد
2 ق.غ کره
1.2 ق.چ شکر
3.4 ق.چ نمک
1.2 پیمانه آب
1.2 ق.چ مخمر خشک
2 ق.غ پنیر خامه ای
2 ورق کالباس
4 ورق موزارلای تازه
4 ق.غ سس مارینارا
4 عدد گوجه گیلاسی
1 عددریحان
1 ق.چ فلفل سیاه
.
طرز تهیه خمیر: ابتدا در یک لیوان، مخمر خشک را با آب 45 درجه شکر، مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماندسپس آرد، کره ذوب شده، نمک و آب را در کاسه بریزید و مخمر عمل آمده را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهیدروی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا حجم آن دو برابر شودسپس کمی خمیر را با دست ورز دهید و در صورت چسبنده بودن روی آن کمی آرد بپاشید و با وردنه آن را باز کنید و با کاردک اطراف پیتزا، 5 شیار با فاصله یکسان ایجاد کنیدطرز تهیه پیتزا: بین هر دو شیار ایجاد شده، مطابق ویدیو، روی خمیر پنیر خامه ای بزنید، روی آن کمی کالباس خرد شده بریزید و روی آن فلفل سیاه بزنیدشیارها را مطابق ویدیو ببندید و وسط پیتزا که خالی مانده، سس گوجه یا مارینارا بریزید، روی آن پنیر موزارلای تازه قرار دهید و روی آن را با گوجه گیلاسی و ریحان بپوشانیدپیتزا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهیدنوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونر کباب ترکی
دستور تهیه : 👇
برای مزه دار کردن گوشت راسته گوساله نیاز داریم ب روغن زیتون خوراکی حدودا 4 قاشق آبلیمو نصف استکان و مقداری فلفل سیاه. روی ظرف سلفون میکشیم و ب مدت 1 ساعت توی یخچال میزاریم بعد ب گوشتمون نمک میزنیم.
برای مزه دار کردن فیله مرغ نصف لیوان ماست و دو قاشق سس مایونز نمک و فلفل سیاه و مقداری آبلیمو و 1 قاشق روغن زیتون نیاز داریم. ظرف مرغ هم سلفون کشیده و 1 ساعت در یخچال میزاریم.
بعد از 1 ساعت از یخچال در آورده و برای ترد شدن گوشت و راحت پخته شدن با بیفتکوب ویا گوشتکوب روی گوشت میکوبیم. بعد توی ظرف پیرکسمون 1 کاتر گرد میزاریم و نصف پیاز رو قرار میدیم (این کاتر باعث میشه پیاز تکون نخوره و ثابت بمونه) من از قالب پای استفاده کردم. روی پیاز 1 سیخ چوبی میزاریم و 3 فیله گوشت رو روی سیخ قرار میدیم. و 1 عدد از فیله مرغ رو میزاریم( ب ترتیب و از تیکه های بزرگ ب کوچیک) و در انتهای کار نصف دیگه پیاز رو قرار میدیم و سلفون میکشیم و خلال فلفل دلمه ای رنگی ( از فلفل قرمز و زرد و نارنجی نصف و فلفل سبز 1 عدد استفاده کردم میتونید کلا فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید) و 1 پیاز درشت خلالی توی ظرف پیرکس گذاشتم و ب مدت 1 ساعت در فر میزاریم( فویل باعث میشه حرارت حفظ بشه و گوشت مغز پخت بشه) بعد از این مدت از فر خارج میکنیم و فویل رو در میاریم و مجدد ب مدت نیم ساعت در فر میزاریم تا کاملا برشته بشه. ( تمام مراحل با شعله پایین فر هست) قارچ ها رو جدا سرخ میکنیم و در انتها و ب فلفل دلمه ای و پیاز اضافه میکنیم. و بعد با چاقو گوشت رو برش میدیم و بر بدن میزنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسری خوشمزه و دلچسب مطابق ذائقه و سلیقه همه 😍❤️
مواد لازم :
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه 200 میلیلیتر
شکلات 160 گرم
بیسکویت مادر
.
ابتدا شیر، تخم مرغ، شکر، نشاسته و آرد را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید، هم بزنید تا غلیظ شه. سپس شعله را خاموش کنید و وانیل، کره و خامه را اضافه کرده و با همزن به مدت 3 تا 5 دقیقه بزنید. دسر را به دو قسمت کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
بیسکویت را ابتدا به شیر آغشته کنید و در کف ظرف سروتون بذارید بعد دسر شکلاتی را روی آن ریخته و باز هم بيسکوئيت، مرحله بعد دسر وانیلی را ریخته و این روند را ادامه دهید تا تمام شود. در یخچال بذارید تا کامل خنک بشه. نوشجان 😍
❤️میتونید از هر نوع بيسکوئيت یا حتی تکههای کیک استفاده کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کدو_شکم_پر
مواد لازم:
کدو سبز 3 عدد
سیب زمینی آب پز 4 عدد
ژامبون 100 گرم
پنیر موزارلا یک بسته
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
روغن( بهتره روغن زیتون باشه)
، نمک و فلفل
دستور تهیه:
کدوها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن ها را تا جایی که می توانید خالی کنید. روی آنها کمی نمک و فلفل بپاشید و در یک سینی قرار دهید.
سیب زمینی های آبپز شده و پنیر موزارلا را به شکل نگینی خرد کنید. ورقه های ژامبون را هم خرد نمایید.
سیب زمینی،پنیر، ژامبون، روغن، آرد سوخاری، کمی پنیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط نمایید.
کدوها را که حالا کمی نرم شده است با مواد پر کنید. آنها را در سینی فر مرتب بچینید و روی آن آنها کمی پنیر رنده شده و روغن بریزید. آنها را در فر به مدت 30 دقیقه و در دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. دما و زمان پخت بستگی به نظر شما دارد بنابراین فرایند پخت را تا زمانی ادامه دهید که کدو از حالت خامی خارج شود.
کدوی شکم پر شما آماده است، نوش جان نمایید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_قارچ_پنیر
فینگر فود خوشمزه این فینگر فود واسه تولد ودورهمی عصرانه بسیار مناسبه عزیزان به بجای خمیر میتونید از کپسولهای مافین استفاده کنید دیگه نه خمیر میخواد نه قالب
خیلی هم عالی میشه کپسولهای کیک یزدی بسیار نازکه از اونا استفاده نکنید
مواد لازم
کره یک قاشق سوپ خوری
قارچ 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
خامه صبحانه نصف لیوان کمی کمتر
پنیر پیتزا نصف لیوان
پیازچه تازه خرد شده نصف لیوان
فر را با دمای 180 درجه گرم میکنیم
خمیر که عمل اومده رو تخته کار کمی آرد میپاشیم وبا وردنه باز میکنیم قالب میزنیم از لیوان هم میتونید استفاده کنید
قالب مافین را چرب کرده وخمیر که قالب زدیم میزاریم داخل قالبها وبا نون انگشتان باز میکنیم با چنگال به ته خمیر میزنیم تا موقع پخت وسط خمیر بالا نیاد میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی 15 دقیقه برای پخت اولیه
تو این فاصله قارچ رو شسته وخرد میکنیم وبا کره تفت میدیم نمک وفلفل سیاه اضافه وباهاش تفت میدیم پیازچه هم اضافه کرده هم میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم ودرشو میزاریم تا با گرمای قارچ پیازچه نرم بشه
در کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ رو زده خامه صبحانه اضافه کرده کمی نمک میزنیم با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه
پنیر پیتزا اضافه کرده و قارچ وپیازچه تفت داده شده همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم
خمیر رو از فر درآورده و با قاشق خمیر را از مواد قارچی پر کرده کمی پنیر پیتزا روش میریزیم ودوباره میزاریم تو فر تا روی پنیر طلای بشه روی پنیر که طلای شد درش بیارید لبه های مافین از کناره های قالب جدا کرده وبیرون میاریم وبا سس قرمز نوش جان کنید
عزیزان خامه اختیاریه دوست ندارید نریزید
توجه کنید قارچ خنک شده باشه به تخم مرغ اضافه کنید
عزیزانی که فر ندارن از روش بدون فر استفاده کنن عالی میشه طبق این روش توجه کنید وقتی بدون فر درست میکنید تو تک قالب باشه چون این قالبها تو بدون فر جا نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه
مواد لازم برای 3_4 نفر
اول از همه پیاز نگینی شده رو تفت میدهیم (2 پیازی ک توی مشت جا بشه) بعد 1 حبه سیر رنده شده رو کمی تفت میدهیم و گوشت تقریبا 300 گرم رو ب پیاز اضافه میکنیم. ادویه ها ک شامل فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1قاشق مرباخوری زردچوبه و ادویه خورشتی 1 قاشق مرباخوری بعد 1 کاسه پوره گوجه رو اضافه کردم ( حدود 4تا 5 عدد گوجه متوسط) وقتی آب گوجه کشیده شد و سرخ شد 2 قاشق رب گوجه اضافه کردم و سرخ کردم. بعد 1 لیتر آب اضافه کردم تا گوشت کاملا بپزه . بامیه نیم پز شده شده (تقریبا نیم کیلو) و نمک رو اضافه کردم و 15 دقیقه اجازه دادم تا جا بیفته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله مورب
قالب و پنج رنگ ژله دلخواه رو انتخاب کرده و نصف هر بسته را در نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل می کنیم. بعد می گذاریم در دمای محیط سرد شود و بعد دو یا سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی نرم به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. (به جای بستنی می توان حدود یک چهارم لیوان شیر ریخت). قالب را کمی چرب کرده و ابتدا یکی از رنگ ها رو ریخته و قالب رو با استفاده از یک تکیه گاه کج گذاشته و در یخچال قرار می دهیم.و به همین روش رنگ های دیگه را هم کج ریخته و در یخچال قرار می دهیم. فقط دقت کنید که ژله هاتون خیلی سفت نشن. وقتی از نیم بند شدن کمی سفت تر شد. ژله بعدی رو بریزید. تا ژله نشکنه و نصفی ازش در قالب نمونه.در مرحله آخر قالب رو صاف کرده و ژله پایانی رو میریزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💞سـلام صبحتون بخیر
🌼از خـدا میخواهم
💞هر آنچه آرزو داریـد
🌼بی دلیل نصیبتان شود
💞عشق و آرامش
🌼در کنارتان
💞عزت و خوشبختی
🌼همراهتان
💞سلامتی و تندرستی
🌼همیشہ در وجودتان باشـــد
💞و اِن شاءَاللّٰه دعاهاتون به
🌼آسمــان اجابت رسیده باشه...
💞پنجشنبه تون زیبا و پر برکت
🆔 #با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
زرشک تازه 500 گرم
شکر 750 گرم
وانیل 5 قطره
لیمو ترش نصف یک عدد
طرز تهیه🔻
زرشک رو پاک کنید و بشورین
شکر رو لا به لاش بپاشید ، بزارین نصف روز تو دمای آشپزخونه بمونه تا آب بندازه ،
قابلمه رو روی حرارت بزارین تا به جوش بیاد ، گاهی هم بزنید تا زیر و رو بشه ،
حرارت رو متوسط کنید تا سر نره ، حدود بیست دقیقه از زمان جوشیدن به بعد ، مربای ما آماده میشه ،
حواستون باشه وقتی شیره مربا به غلظت کافی رسید ، مربا آماده میشه ، شیره نه باید خیلی شل باشه و نه سفت ،
مربا بعد از خنک شدن سفت تر میشه و قوامش بیشتر میشه ،
زیر مربا رو خاموش کنید و بلافاصله وانیل و آب لیمو ترش رو اضافه کنید و مخلوط کنید ،
دقت کنید در قابلمه رو نزارین ، چون رنگ مربا تیره میشه ، به همین صورت بزارین خنک بشه و داخل ظرف شیشه ای بریزین و درش رو محکم کنید و داخل یخچال نگه داری کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
1 و 3/4 پیمانه شیر گرم رو با 1 عدد سفیده تخم مرغ و 1/3 پیمانه روغن مایع مخلوط کنید سپس 2 قغ شکر و 1 قچ نمک و 1 قغ پودر خمیر مایع آماده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید 10 دقیقه با در بسته بمونه تا عمل کنه،این مخلوط رو به کاسه حاوی 4 و 1/2 پیمانه آرد اضافه کنید و اول کمی مخلوط کنید و بعد شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید،یک کاسه رو چرب کنید و روی خمیرم چرب کنید و بزارید داخل کاسه و روشو 1 ساعت بپوشونید تا حجمش دو برابر بشه،1/2 پیمانه پنیر فتا یا انواع پنیر صبحانه و کمی پیازچه خورد شده و یا انواع سبزی تازه مورد علاقتون و 1/2 پیمانه پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کنید،وقتی خمیر استراحت کرد اونو به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمتو بردارید و با وردنه صاف کنید و مقداری مواد وسطش بزلرید و مثل فیلم مثلتی ببندین بعد همه رو کنار هم در قالب چرب شده بزارید و روشونو کمی چرب کنید و برای 1 ساعت مجددا استراحت بدین بعد با زرده رومال کنید و کمی کنجد و سیاهدانه برای تزیین بریزید و 40 دقیقه در فر 190 درجه که از قبل گرم شده یا 1 ساعت در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده قرار بدین و سپس سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هل و گلاب با کیک پز
پیتزا،پیراشکی،مرغ،جوجه،ماهی،کیک وشیرینی خلاصه هر چیزی که با فر درست میشه تو این کیک پز میتونید درستش کنید خیلی هم عالی میشه واسه عزیزانی که فر ندارن خیلی خوبه
توجه کنید در کیک پز رو هیچ وقت نشورید. خراب میشه ودیگه قابل استفاده نیست.
مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه
کیک پز رو به برق وصل کنید تا گرم بشه حدود پانزده دقیقه تا کیک پز گرم میشه میریم خمیر کیک رو آماده کنیم.
این مواد به اندازه قالب کیک پزه البته تو قالب سی در چهل هم عالیه میشه بخواید بزارید تو فر با دمای 180درجه درجه به مدت چهل وپنج دقیقه
آرد سه لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپ خوری نداشتید مشکلی نیست
تخم مرغ 5 عدد
شکر یک لیوان ونیم
ماست شیرین یک لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
گلاب اعلا یک چهارم لیوان پودرهل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری ویا دوقاشق مربا خوری
کشمش مقداری دلبخواهیه
آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
شکر وتخم مرغ رو حدود 4 الی 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید وقتی کرم رنگ وکشدار شد .ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه میزنیم .روغن مایع اضافه وگلاب وچند ثانیه میزنیم در حد مخلوط کردن هل رو اضافه کنید سپس آرد رو در چند مرحله اضافه با ویسک میزنیم مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا یکدست بشه
داخل قالب ریخته کشمش از قبل شسنه وخشک کرده روش میریزیم به مدت حدود 45 دقیقه تا یکساعت
تو فر با دمای صدوهشتاد به مدت 45 دقیقه قالب 30در 40
کیک پز که گرم شد نخواستید خمیر کیک توش بریزید به سرعت برق چرب کنید تا قالب سرد نشه
مقداری آرد وروغن جامد با هم مخلوط کردم تا مثل ماست شل در بیاد فالب رو باهاش چرب کردم روغن جامد نداشتید روغن مایع استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
1پیمانه توت فرنگی خورد شده رو کف قالب مورد نظرتون بریزید،1 پیمانه توت فرنگی خورد شده رو به همراه 4قغ شکر و 3/4پیمانه آب مقداری روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه سپس از صافی ردش کنید و توت فرنگی که در صافی مونده رو کناری بزارید و به آبی که باقی مونده 1/2قغ ژلاتین بن ماری شده بهش اضافه کنید (برای بن ماری کردنش ابتدا دو الی 3 قغ آب ولرم به پودر ژلاتین اضافه میکنید میزلرید یکم بمونه تا آب رو جذب کنه بعد روی بخار کتری آب میکنید تا حل بشه) و این مخلوط رو روی توت فرنگی های قالبتون بریزید و 1 ساعت بزارید یخچال.
1/2پیمانه ماست رو با با 2قغ شکر و توت فرنگی که از صافی رد کردین و باقی مونده بود و 1قچ آبلیمو و 1قغ ژلاتین بن ماری شده مخلوط کنید و 1/2پیمانه خامه هم بهش اضافه کنید و هم بزنید و وقتی مخلوط شد روی قالب ژله بسته شده بریزید و 2ساعت بزارید یخچال تا ببنده سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ 5 عدد
شکر 2 پیمانه
شیر 1/5 پیمانه
روغن 1/5 پیمانه
آرد 4/5 پیمانه
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
وانیل 10 قطره
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری سر پر
نمک یک پنسه
مواد لازم برای توپک نارگیلی🔻
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 1 پیمانه
پودر نارگیل 2 پیمانه
طرز تهیه🔻
سفیده تخم مرغ رو بزنید تا کف کنه ، کم کم پودر قند رو اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا سفیده سفت و سفید شود ، حدود 4 دقیقه ،
حالا نارگیل رو تو 2 مرحله به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید ، وقتی کامل مخلوط شد ، داخل یخچال بریزین ،
حالا برای کیک ، تخم مرغ ها رو بزنید تا از لختگی در بیاد ، وانیل و شکر رو اضافه کنید و 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کش دار و حجیم شود ،
شیر رو اضافه و مخلوط کنید ، روغن رو هم اضافه و مخلوط کنید با دور کند همزن ،
حالا ، مخلوط آرد ، پودر کاکائو ، نمک و بکینگ پودر رو که از قبل 3 مرتبه الک کرده اید ، را در سه مرحله به مواد اضافه و هر بار با دور کند همزن مخلوط کنید ،
قالبتون رو روغن جدا کننده بزنید و نصف مواد رو داخل قالب بریزید ، حالا از مواد نارگیلی به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته ، با دست گلوله کنید و مطابق فیلم ، وسط مواد کیک بچینید ، حالا نصف دیگر مواد کیک رو روی مواد نارگیلی بریزین و روش رو با لیسک صاف کنید ،
فرتون رو از 20 دقیقه قبل با 180 درجه سانتی گراد گرم کنید ، و قالب رو به مدت 50_60 دقیقه داخل فر بزارین ،
در پایان کیک رو با خلال دندان تست کنید ، اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛