eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در مصرف سویا اگه زیاده روی بشه شاید ضرر داشته باشه وگرنه یکماه یکی دو دفعه خیلی هم خوبه☺شام سبک وخوشمزه ، واسه گیاه خوران عااالیه عزیزان هر کتلتی اگه با روغن کم سرخ بشه مغز پخت نمیشه باور کنید با روغن کم سرخ کنید روغن بیشتر جذبش میشه تا روغن زیاد .این کتلت زیاد روغن جذب نمیکنه بسیار هم خوش طعمه😉 این مقدار مواد مقدار کتلته تو فیلم سویا دو لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی خام‌ یک عدد نسبتا بزرگ تخم‌مرغ دو عدد سیر دوحبه جعفری خرد شده دوالی سه قاشق آرد معمولی ویا آرد سوخاری یک الی دو قاشق نمک،فلفل،زردچوبه و زیره آسیاب شده به مقدار لازم زیره هم نداشتید اشکال نداره سویا رو با کمی آب و زردچوبه ونمک میپزیم حدود ده الی 15 دقیقه مواظب باشید شعله بالا باشه سر میره سپس آبکش کرده وخوب با دست بچلانید . سیب زمینی خام وپیاز رو رنده کرده و آبشو بگیرید واسه این ابتدا رنده میکنیم که آبشو بگیریم اگر آبشو نگیرید مواد کتلت شل ول میشه وانسجام نداره مجبورید هی آرد به خوردش بدید در نتیجه کتلت سفت میشه سویا وپیاز وسیب زمینی وسیر رو با دستگاه یا غذا ساز ویا مخلوط کن میزنیم ویا از چرخ گوشت استفاده کنید. تا خوب له ویکدست بشه سپس تخم مرغ وجعفری وادویجات (زردچوبه کم بزنید چون موقع پخت هم زردچوبه زدیم)کیک قاشق آرد رو اضافه وبا دست خوب بزنید تا انسجام پیدا کنه اگر دیدید شله کمی دیگه آرد بزنید روغن رو داغ کرده و دو طرف کتلتها رو خوب سرخ کنید وبا نون سنگک وکاهو،خیار شور وگوجه فرنگی قاچ شده چه شود😉 عزیزان اونکی با هاون ریختم تو مواد زعفران نبود فلفل قرمز بود آسیاب کردم عزیزان اگر آرد سوخاری داشتید آرد سوخاری بزنید خوشمزه تره من نداشتم میتونید سویا رو به جای اینکه بپزید یکساعتی خیس کنید ولی با سویای پخته خیلی خوشمزه تره اصلا بوی سویا رو حس نمیکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت سویا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 😍😍 مواد:تخم مرغ 1 عدد،روغن مایع نصف استکان،آب 1 استکان،نمک مقداری،بکینگ پودر ،آرد به مقدار لازم،خمير مايه فوري :شکر 2 لیوان،آب 2 لیوان،زعفران به مقدار لازم،گلاب يك قاشق غ طرز تهیه:ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. بعد حدود يك ساعت درجاي خنك استراحت ميديم ،بعد از خمير به اندازه يك نارنگي برميداريم و با وردنه پهن ميكنيم و با قالب دلخواه شكل در مياريم و در روغن داغ سرخ ميكنيم ،بعد از سرخ شدن داخل شربت ميريزيم و خوب از شربت ميپوشونيم ، ميذاريم خنك بشه.من از سه سايز قالب طرح گل استفاده كردم روي هم گذاشتم و با خلال پسته روي هم نگهداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 برای اینکه کوکوسبزیتون فوق‌العاده خوش طعم بشه 2 الی 3 قاشق ماست به مواد کوکو اضافه کنید و بعد سرخ کنید . طعم متفاوت و دلچسبی رو تجربه میکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 ‌ شیر یک لیوان‌ خامه 400 گرم‌ پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ ▫️وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) 🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. من از قبل ژله‌‌ی توت‌فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌فرنگی‌های خرد شده ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست . برای مهمانی ها هم که عالیه . سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره . من قبلا هم توی پیج گذاشته بودم دو مدل دیگه با کمی تغییر مواد که توشون یک کوچولو موادشون فرق می کنه . در کل از خوشمزه ترین سالادهاست . مواد رو من واقعا چشمی ریختم اندازه ها دست خودتونه یک تقریبی نوشتم . کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد هویج 2 تا 3 عدد نخود فرنگی 3، 4 ق غ ذرت 3 ، 4 ق غ خیارشور 3 تا 4 عدد کشمش به میزان دلخواه کالباس خرد شده 4 تا 5 ق غ سس مایونز به میزان لازم ماست به میزان لازم نمک و فلفل تمامی مواد دل به خواه و با سلیقه خودتون می تونین بریزین و کم و زیاد کنین . من چشمی ریختم . کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین . کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم . مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره . هویج هم رنده کردم . خیارشور رو خرد کردم . نخودفرنگی رو هم پختم . تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم . برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم . دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد اندونزی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.مواد لازم: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ماست 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون آویشن فلفل نمک 4 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری کره. مواد لازم برای برنج 1،5 فنجان برنج 1 پیاز خشک کوچک 1 قاشق غذاخوری کره 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون کشمش نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه بادام 1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون) 1،5 لیوان آب گرم طرز تهیه بوقلمون: ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند. طرز تهیه برنج: برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید 1لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه 1/5لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه. در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج بوقلمون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیروک جزو دسته شیرینی ها حساب میشه که انواع پیروک رو داریم البته🤗. این نوع پیروک غذایی هست که من درست کردم .در واقع چیزی شبیه پای و تارت و با یک کم تفاوت در نوع خمیر و پیچیدن و مواد . برای 2 الی 3 نفر برای خمیر زرده تخم مرغ 2 عدد شیر 120 گرم (نصف لیوان) روغن مایع 60 گرم (یک چهارم لیوان) نمک 1/2 ق چ بیکینگ پودر 1/2 ق چ آرد سفید 270 گرم(کمتر از 2 لیوان) مواد میانی گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم قارچ 4 تا 5 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد رب گوجه 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن و ادویه دلخواه پنیر پیتزا دلخواه مواد به دمای محیط برسه . زرده تخم مرغ و شیر و روغن و نمک روبا هم مخلوط کردم . آرد بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و کم کم داخلش ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . ورز دادن هم زیادی نمی خواد و الا روغن میفته خمیر وقتی منسجم شد کافیه . داخل کیسه فریزرقرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ درست کردن مواد میانی . مواد میانی کاملا دل به خواه هست . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم . گوشت و فلفل دلمه ای رو هم ریختم و تفت دادم . ادویه های دلخواهم رو ریختم و رب گوجه اضافه کردم و کمی تفت خورد از حرارت برداشتم . خمیر رو بعد از استراحت دو قسمت کردم . یک قسمت بیشتر از قسمت دیگه هست . در واقع به نسبت 2/3 و 1/3 . اون مقدار خمیری که بیشتر هست رو برای کف و زیری لازم هست . یک ظرف گرد به قطر 23 تا 25 سانت خوبه . کمی چرب کردم و قسمت زیاد خمیر رو در کف ظرف خوب پهن کردم .خمیر رو از لبه های طرف هم کمی به بالا کشیدم . حالا سوراخ هایی در کف خمیر ایجاد کردم و روش کمی سس گوجه و بعد پنیر پیتزا ریختم و بعد از مواد گوشتی ریختم و باز به دلخواه کمی پنیر پیتزا ریختم .پنیر پیتزا قابل حذف هست و برای اینکه مواد گوشتی دیده بشه من کمتر ریختم روی مواد . اگر دوست داشتید زیاد هم میشه ریخت . حالا رفتم سراغ خمیری که کم بود و اون رو با وردنه پهن کردم نوارهایی به درازا برش دادم و روی مواد گوشتی چیدم . طرح و مدل دادن دست خودتونه . و با قالب گل مینا هم چند تا طرح گل زدم . از زرده تخم مرغ همراه با زعفران به عنوان رومال استفاده کردم و روی خمیر رومال زدم . داخل فر 180 درجه 25 دقیقه قرار دادم . آخر هم دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که روی خمیر خوش رنگ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پپروک گوشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛