فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خانگی
مواد لازم
آب ولرم : 2 لیوان (جوری که نه سرد باشه نه دست رو بسوزونه)
پودر مخمر فوری : 1 قاشق چ(مخمر معمولی رو حتما تا 10 دقیقه اسراحت بدید توی مرحله اول اب و شکر،)
شکر : 1 قاشق غ
روغن : 2 قاشق غ
نمک : 1/2 قاشق چ
آرد گندم :به مقدار لازم
طرز تهیه
اول آب ولرم + مخمر + شکر را مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت.
بدید .
سپس روغن مایع و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید .
حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شروع به جمع شدن کند و حواستون باشه زیار آرد نریزید وگرنه خمیرتون سفت میشه و پف نمیکنه و در اخر نونتون خشک میشه. وقتی خمیر هنر چسبنده هستش به سطح آرد پاشی شده منتقل کنید و با دستهای آردی حدود 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر لطیف شود.
خمیر را به ظرف چرب شده منتقل کنید و روی خمیر را چرب کنید و جازه بدید 1 الی 2 ساعت استراحت کند.
بعد استراحت پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و به 8 الی 10 یا 12 قسمت تقسیم کنید (بستگی به خودتون داره که بخواید نان نازک یا زخیم داشته باشید)
چانه هارو یکی یکی باز کنید و داخل تابه گرم شده بدون روغن یا با روغن هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه بپزید ( تایم پخت بستگی به نازک یا ضخیم بودن نان ها داره)
نکات:
خمیر را با آرد زیاد سنگین نکنید وگرنه نان ها حالت خمیری میگیره و خشک میشه . تا حد ممکنه با ورز دادن و آردی کردن دستها چسپندگی را بگیرید البته بعد استراحت هم چسبندگیش کم میشه.
میتونید از آرد قنادی هم استفاده کنید در اونصورت نان های سفید تری خواهید داشت.
نان ها اگر زیادی نازک باشن کمی خشک میشن و زیاد توی تابه حرارت نبینه وگرنه بازم خشک میشه.
بعد پخت حتما داغ داغ توی دستمال تمیز بپیجید تا عرق کنن نرم بمونن.
حرارت نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد.
بدون مخمر هم میتونید درست کنید فقط کافیه مخمر رو حذف کنید و بقیه مراحل رو همونجوری انجام بدید.
این نان رو هم میتونید بدون روغن هم با روغن درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بنیه_مرغ
دوستان یه توضیح مختصری بدم در مورد خمیر بنیه شما میتونید هر چیزی را که دوست دارید با خمیر بنیه پوشش بدین مثل پیاز حلقه شده که بهتره پیاز کوچک باشه فوق العاده خوشمزه می شه یا سیب یا موز یا ماهی یا میگو بایا سیب زمینی نیم پز یا گل کلم استفاده کنیدبا چاشنی های خوشمزه آلس پایس طعم دار کنید وپنج دقیقه ای توی خمیر بزنید وسرخ کنید
مواد لازم .......
آرد سفید یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پر
نمک وفلفل سیاه وپودرسیروپودرپیاز به مقدار دلخواه
مائ الشعیر بدون طعم کلاسیک درحدی که خمیر مورد نظر را بما بدهد
طرز تهیه...... میتونید هم از فیله مرغ استفاده کنید هم میتونید سینه مرغ را نواری برش بزنید کوچک ونازک نشه زیاد وچاشنی الس پایس بزنید من از ترکیب شاندیزی وبلوچی استفاده کردم طعم دزفولی را هم خیلی دوست داشتم دیگه نیازی به نمک وادویه جات نداره مخلوط کنید وکنار بذارید
ارد واردبرنج ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر وپودرسیروپودرپیاز و نمک وفلفل را مخلوط ومائ الشعیر را کم کم اضافه تا خمیری بدست بیاد که نه سفت ونه شل باشه وزعفران هم بزنید واسه خوشرنگ شدن رنگ خمیر فیله های طعم دار شده را توی خمیربزنیدوبذارید اضافه های خمیر چکه کنه وتوی روغن داغ ونسبتا شناور سرخ کنید یک طرف که طلایی شد طرف دیگه را سرخ کنید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه با سیب زمینی سرخ شده وسالاد وبنیه پیاز میل کنید طعمش فوق العاده لذیده تا بنیه مرغ گرمه سرو کنید مثل من نشه که یخ کرد باز گرم کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنیه مرغ
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با نون تست
پیاز رو نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه،گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم با نوک قاشق چوبی بزنید تا گوشت ریز ویکدست تفت بخوره نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن بهش اضافه وباهاش تفت میدیم قارچ سرخ شده وفلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وبا حرارت بالا تفت میدیم تا آب قارچ کاملا جمع بشه چند دقیقه اخر کمی سس گوجه میزنیم وباهاش تفت میدهیم.
کف ماهی تابه رو با کمی کره چرب کرده
کناره های برشته نون تست رو جدا کرده ومیچینم کف ماهی تابه.وکمی کره روش میمالیم
طبق فیلم سس وسپس پنیر،کمی اب روش میپاشیم سپس مواد گوشتی ،دوباره پنیر و چند عدد گوجه گیلاس و ذرت پخته شده وچند برگ ریحان اینا اختیاریه
در ماهی تابه رو میبنیدم و میزاریم رو گاز با شعله خیییلی کم تا زیر نون طلای وپنیر آب بشه
هر وقت کناره های پیتزا برشته شد.زمان پخت کافیه گاز رو خاموش کنید وبا سس نوش جان بفرمایید😉
پاشیدن آب،باعث میشه نون از حالت خشکی در بیاد
بجای گوشت چرخ کرده میتونید مرغ ریش ریش شده بهش اضافه کنید
به جای کوچه گیلاسی میتونید زیتون سیاه استفاده کنید
کره اختیاریه ولی تو طعم پیتزا خیلی تاثیر داره امتحان کنید
این پیتزا میتونید تو فر درست کنید با دمای صدوهشتاد به مدت بیست الی بیست وپنج دقیقه
ماهی تابه دو طرفه ندارید با فر دست ساز که پستای پایین گذاشتم طبق اون برید #لازانیا_اشرف_پز
میتونید تو ماهی تابه در دارکه کفش کمی ضخیم هست درست کنید.(ماهی تابه چدن).
پیتزا ویا لازانیا که بدون فر پخته میشه هیچ وقت روی پنیر طلای نمیشه من همیشه از پنیر فله(کیلوی) استفاده میکنم ارزونتره😉
واشر ماهی تابه رو در بیارید تا عرق نکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_سویا
در مصرف سویا اگه زیاده روی بشه شاید ضرر داشته باشه وگرنه یکماه یکی دو دفعه خیلی هم خوبه☺شام سبک وخوشمزه ، واسه گیاه خوران عااالیه
عزیزان هر کتلتی اگه با روغن کم سرخ بشه مغز پخت نمیشه باور کنید با روغن کم سرخ کنید روغن بیشتر جذبش میشه تا روغن زیاد .این کتلت زیاد روغن جذب نمیکنه بسیار هم خوش طعمه😉
این مقدار مواد مقدار کتلته تو فیلم
سویا دو لیوان
پیاز یک عدد
سیب زمینی خام یک عدد نسبتا بزرگ
تخممرغ دو عدد
سیر دوحبه
جعفری خرد شده دوالی سه قاشق
آرد معمولی ویا آرد سوخاری یک الی دو قاشق
نمک،فلفل،زردچوبه و زیره آسیاب شده به مقدار لازم زیره هم نداشتید اشکال نداره
سویا رو با کمی آب و زردچوبه ونمک میپزیم حدود ده الی 15 دقیقه مواظب باشید شعله بالا باشه سر میره
سپس آبکش کرده وخوب با دست بچلانید .
سیب زمینی خام وپیاز رو رنده کرده و آبشو بگیرید واسه این ابتدا رنده میکنیم که آبشو بگیریم اگر آبشو نگیرید مواد کتلت شل ول میشه وانسجام نداره مجبورید هی آرد به خوردش بدید در نتیجه کتلت سفت میشه
سویا وپیاز وسیب زمینی وسیر رو با دستگاه یا غذا ساز ویا مخلوط کن میزنیم ویا از چرخ گوشت استفاده کنید. تا خوب له ویکدست بشه
سپس تخم مرغ وجعفری وادویجات (زردچوبه کم بزنید چون موقع پخت هم زردچوبه زدیم)کیک قاشق آرد رو اضافه وبا دست خوب بزنید تا انسجام پیدا کنه اگر دیدید شله کمی دیگه آرد بزنید
روغن رو داغ کرده و دو طرف کتلتها رو خوب سرخ کنید وبا نون سنگک وکاهو،خیار شور وگوجه فرنگی قاچ شده چه شود😉
عزیزان اونکی با هاون ریختم تو مواد زعفران نبود فلفل قرمز بود آسیاب کردم
عزیزان اگر آرد سوخاری داشتید آرد سوخاری بزنید خوشمزه تره من نداشتم
میتونید سویا رو به جای اینکه بپزید یکساعتی خیس کنید ولی با سویای پخته خیلی خوشمزه تره اصلا بوی سویا رو حس نمیکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت سویا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#قریوش_شیرینی 😍😍
مواد:تخم مرغ 1 عدد،روغن مایع نصف استکان،آب 1 استکان،نمک مقداری،بکینگ پودر ،آرد به مقدار لازم،خمير مايه فوري
#شربت:شکر 2 لیوان،آب 2 لیوان،زعفران به مقدار لازم،گلاب يك قاشق غ
طرز تهیه:ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. بعد حدود يك ساعت درجاي خنك استراحت ميديم ،بعد از خمير به اندازه يك نارنگي برميداريم و با وردنه پهن ميكنيم و با قالب دلخواه شكل در مياريم و در روغن داغ سرخ ميكنيم ،بعد از سرخ شدن داخل شربت ميريزيم و خوب از شربت ميپوشونيم ، ميذاريم خنك بشه.من از سه سايز قالب طرح گل استفاده كردم روي هم گذاشتم و با خلال پسته روي هم نگهداشتم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترفند
برای اینکه کوکوسبزیتون فوقالعاده خوش طعم بشه 2 الی 3 قاشق ماست به مواد کوکو اضافه کنید و بعد سرخ کنید . طعم متفاوت و دلچسبی رو تجربه میکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#دسر_پاناکوتا_ژله
شیر یک لیوان
خامه 400 گرم
پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_اندونزی
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست .
برای مهمانی ها هم که عالیه .
سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره . من قبلا هم توی پیج گذاشته بودم دو مدل دیگه با کمی تغییر مواد که توشون یک کوچولو موادشون فرق می کنه . در کل از خوشمزه ترین سالادهاست .
مواد رو من واقعا چشمی ریختم اندازه ها دست خودتونه یک تقریبی نوشتم .
کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد
کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد
هویج 2 تا 3 عدد
نخود فرنگی 3، 4 ق غ
ذرت 3 ، 4 ق غ
خیارشور 3 تا 4 عدد
کشمش به میزان دلخواه
کالباس خرد شده 4 تا 5 ق غ
سس مایونز به میزان لازم
ماست به میزان لازم
نمک و فلفل
تمامی مواد دل به خواه و با سلیقه خودتون می تونین بریزین و کم و زیاد کنین .
من چشمی ریختم .
کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین .
کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم .
مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره .
هویج هم رنده کردم .
خیارشور رو خرد کردم .
نخودفرنگی رو هم پختم .
تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم .
برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم .
دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد اندونزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برنج #بوقلمون
.مواد لازم:
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ماست
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن فلفل نمک
4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره.
مواد لازم برای برنج
1،5 فنجان برنج
1 پیاز خشک کوچک
1 قاشق غذاخوری کره
3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کشمش
نمک ، فلفل سیاه ، دارچین خیلی کم ، آرد ادویه
بادام
1 لیوان آب (مایع گوشتی یا گوشت بوقلمون)
1،5 لیوان آب گرم
طرز تهیه بوقلمون:
ران بوقلمون را برش زده و حجه های سیر را گذاشته به مواد سس آغشته کرده در فویل پیچیده(دوستان فویلتون از اینایی باشه که از داخل کاغذی هستن) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعتی بپزید. سپس بیرون آورده سیب زمینی گذاشته و مجدد در فر گذاشته تا ران و سیب زمینی ها بپزند.
طرز تهیه برنج:
برنج را در روغن و کره تفت دهید ادویه جات و کشمش را اضافه کنید 1لیوان آب بوقلمون یا اب مرغ اگه از قبل دارین رو به همراه 1/5لیوان آب گرم به برنج اضافه کرده اجازه دهید برنج کته ای دم بکشه.
در اخر با سبزی دلخواه و بادام تزیین و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج بوقلمون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیروک_گوشت
پیروک جزو دسته شیرینی ها حساب میشه که انواع پیروک رو داریم البته🤗. این نوع پیروک غذایی هست که من درست کردم .در واقع چیزی شبیه پای و تارت و با یک کم تفاوت در نوع خمیر و پیچیدن و مواد .
برای 2 الی 3 نفر
برای خمیر
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر 120 گرم (نصف لیوان)
روغن مایع 60 گرم (یک چهارم لیوان)
نمک 1/2 ق چ
بیکینگ پودر 1/2 ق چ
آرد سفید 270 گرم(کمتر از 2 لیوان)
مواد میانی
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
قارچ 4 تا 5 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
رب گوجه 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن و ادویه دلخواه
پنیر پیتزا دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
زرده تخم مرغ و شیر و روغن و نمک روبا هم مخلوط کردم . آرد بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و کم کم داخلش ریختم . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . ورز دادن هم زیادی نمی خواد و الا روغن میفته خمیر وقتی منسجم شد کافیه . داخل کیسه فریزرقرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ درست کردن مواد میانی .
مواد میانی کاملا دل به خواه هست .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم . گوشت و فلفل دلمه ای رو هم ریختم و تفت دادم . ادویه های دلخواهم رو ریختم و رب گوجه اضافه کردم و کمی تفت خورد از حرارت برداشتم .
خمیر رو بعد از استراحت دو قسمت کردم . یک قسمت بیشتر از قسمت دیگه هست . در واقع به نسبت 2/3 و 1/3 .
اون مقدار خمیری که بیشتر هست رو برای کف و زیری لازم هست . یک ظرف گرد به قطر 23 تا 25 سانت خوبه . کمی چرب کردم و قسمت زیاد خمیر رو در کف ظرف خوب پهن کردم .خمیر رو از لبه های طرف هم کمی به بالا کشیدم .
حالا سوراخ هایی در کف خمیر ایجاد کردم و روش کمی سس گوجه و بعد پنیر پیتزا ریختم و بعد از مواد گوشتی ریختم و باز به دلخواه کمی پنیر پیتزا ریختم .پنیر پیتزا قابل حذف هست و برای اینکه مواد گوشتی دیده بشه من کمتر ریختم روی مواد . اگر دوست داشتید زیاد هم میشه ریخت .
حالا رفتم سراغ خمیری که کم بود و اون رو با وردنه پهن کردم نوارهایی به درازا برش دادم و روی مواد گوشتی چیدم . طرح و مدل دادن دست خودتونه . و با قالب گل مینا هم چند تا طرح گل زدم .
از زرده تخم مرغ همراه با زعفران به عنوان رومال استفاده کردم و روی خمیر رومال زدم . داخل فر 180 درجه 25 دقیقه قرار دادم . آخر هم دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که روی خمیر خوش رنگ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پپروک گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دبل_چاکلت
اگر شکلات تلخم استفاده بشه کیک تلخ مزه ای خواهید داشت
به جای روغن داخل کیک اگر کره دوست دارین می تونین کره جایگزین کنید،
طرز تهیه کیک:
3عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط رابا یک لیوان شکر(البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم ) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان شیر ولرم،از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود 150گرم شکلات اب شده رااضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید،
درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده 2لیوان ارد،نصف لیوان پودرکاکائو،یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک رااضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید ،درون قالب سایز 22 کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بصورت دورانی ریخته ،اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کاربکوبید وسپس درفر ازقبل گرم 180درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین،پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید،زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه،
سپس تزیین کنید،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی با سفید تخم مرغ
یه شیرینی با سفیده تخم مرغ ، با مواد راحت و آسون و خوشمزه من از روغن حیوانی ، کرمانشاهی استفاده کردم که خیلی شیرینی رو خوشمزه می کنه از اون جایی که توی شیرینی ها خیلی زرده به کار میره و سفیده ها می مونن ، این هم شیرینی با سفیده .
بافت شیرینی تقریبا نرم هست خوب نگه داری کنین تا خشک نشه .
برای طعم و رنگ و اسانس مورد نطرتون رو می تونین بدین
می تونین داخلش پودر کاکائو بریزین و یا حتی زعفران
برای 20 عدد
سفیده تخم مرغ 3 عدد (90 گرم)
آرد سفید 140 گرم (حدودا یک لیوان)
روغن جامد (صاف قنادی) یا نیمه جامد 90 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
پودر قند 90 گرم (حدودا نصف لیوان یه خردا بیشتر)
وانیل یا هل 1/4 ق چ
روغن که از قبل در دمای محیط بود رو با پودر قند الک شده با همزن 5 دقیقه زدم و بعد وانیل ریختم .
سفیده ها رو جدا (سفیده خنک باشه) با همزن اون قدری زدم تا فرم بگیره و از کاسه بیرون نریزه .
مخلوط پودر قند و روعن رو به سفیده اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد رو هم الک و داخل مواد ریختم .
خمیر شل مانند هست .
داخل قیف ریختم و هر ماسوره دلخواه قرار بدین .
در سینی فر طرح مورد دلخواه زدم .
روش کمی تخم خرفه ریختم .
فر از یه ربع قبل روشن کردم .
در طبقه وسط با دمای 170 درجه 10 تا 15 دقیقه قرار دادم .
نکات : ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست تا یکی دوماه عالی می مونه فقط بعد از خوب خنک شدن در ظرف درب بسته و خوب چفت بشه محیط خنک الزامی به یخچال نیست نگه داری بشه .
بدون فر توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین .
جای روغن از کره هم می تونین استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شیرینی با سفیده تخم مرغ 👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
معجون لیمو عسلی
✅ مواد لازم 🖊🖊
لیمو یک کیلو
عسل به میزان لازم
چند تا شیشه خشک تمیز
✅ لیموها را خوب بشورید سر وته لیمو با چاقو ببرید
لیموها را حلقه های نازک برش زدم و هسته هاش را جدا کردم..داخل ظرف شیشه ای خشک یک الی دو ردیف لیمو و بعد دو قاشق غذاخوری عسل ریختم تا پایان همین جور ادامه میدهیم در پایان یک قاشق عسل ریختم
درظرف را بستم ی سه روز پشت پنجره گذاشتم تا نور خورشید بهش بتابد. روز یک بار شیشه را تکون دادم تا عسل مخلوط و حل شود.در این مدت لیمو هم آب میندازه..بعد گذاشتم تو محیط خونه.
بعدده روز گذاشتم داخل یخچال تا زمستون به عنوان معجون سرماخوردگی ازش استفاده بکنم.«گاهی اوقات شيشه را تکون میدم »..معجون آماده شده باید چند هفته در یخچال باشد تا با نفوذ عسل درون لیمو،همه خواص عسل و خواص لیمو در هم آمیخته شود تا معجون لیمو عسلی آماده مصرف شود.
زمستون داخل چای یا به عنوان شربت استفاده میکنم..**شیشه نباید پر باشه سرخالی همیشه درنظر بگیرید که لیمو ها آب انداخت سرریز نشه
برای کسانی که طعم لیمو را دوست دارند عالی است یابچه هایی که عسل نمیخورن بالیمو طعم فوق العاده ای داره.یه قاشق لیمو عسلی روتوی یه لیوان آب جوشیده ای که سرد شده بریزید ونوش جان کنید.همینور که میدونید وقتایی که گلو ی شمادرد میکنه بهترین گزینه است واسه خوردن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ لیمو عسلی 👆👆👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ دوم لیمو عسلی 👆👆👆👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛