10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب سه جانبه 🍞🌶
به ازای یک سینه مرغ:
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف(تا یک) قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
رزماری - اگه تازه باشه عالیه (اختیاری): چند برگ
روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذا خوری
آب نصف لیمو تازه
ماست: ۱ قاشق غذا خوری
سیخهای حلزونی روی تابه چدنی، یا داخل ماهیتابه به خوبی میپزه. هر طرف ۳ الی ۴ دقیقه.
سبزیجات:
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه(هر رنگی): ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
اسفناج: در حد ۵-۶ برگ (جعفری هم خوبه)
نمک و فلفل
نون تست: ۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
شوید: یک قاشق چایخوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅مواد لازم :
ورقه لازانیا
گوشت چرخ کرده
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
سیر
رب گوجه
پنیر پیتزا
ادویه های دلخواهتون
( فلفل سیاه+نمک+آویشن+پودر پاپریکا +زردچوبه+ادویه کاری من استفاده میکنم )
✅طرز تهیه :
ابتدا سیر و پیاز رو تفت میدیم یکم ک طلایی شدن گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم
بعد ادویه های مورد نظرتون رو اضافه کنید من نمک فلفل سیاه ادویه کاری آویشن و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا زدم
قارچ هامون رو هم که جدا همراه نمک و ابلیمو سرخ میکنیم و به گوشتمون اضافه میکنیم
بعد فلفل دلمه ای و رب گوجه رو اضافه میکنیم و خوب قاطی میکنیم
آخر سر خیلی کم (1/4لیوان) آب اضافه میکنم در حدی که مواد لازانیا یکم باز بشه
❌ورقه های لازانیا رو هم همراه نمک بریزید تو ابجوش تا نرم بشن ❌
✳️حالا بریم سراغ سسمون
مواد لازم برای سسش (سس بشامل )
آرد 2ق/غ
شیر1/5لیوان
کره50گرم
نمک کم
ابلیمو نصف ق/چ
✅ آرد رو روی شعله ملایم تفت میدیم تا کرم رنگ بشه
بعد بهش کره اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم
تا حالت خمیری بشه
بعد بهش شیر و کمی نمک و ابلیمو اضافه میکنیم
و خوب بهم میزنیم تا سس کمی غلیظ بشه
و دیگه بردارید و بزارید کنار✅
❇️حالا کف قالبتون رو چرب کنید
ورقه های لازانیا رو بچینید با سس بشامل سطح ورقه هارو اغشته کنید
بعد مواد گوشتتون رو بریزید 👌
همین طور یه لایه سس یه لایه مواد رو بریزید
و لایه آخر باز ورقه لازانیا بزارید
و روشو کامل با پنیر پیتزا بپوشونید
برای تزئینش فلفل دلمه و گوجه رو ریز خورد کنید و بریزید رو پنیر و دیگه بزارید توی فر یا اون تستر
با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج_کرمدار
حجم پیمانه: 200 میلیلیتر (تقریبا 200گرم)
مواد لازم:
4 عدد تخممرغ
1 پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه روغن مایع
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوی وانیل
1پیمانه پوره اسفناج (فقط برگهای اسفناج رو پوره کنید)
مواد محلبی:
1 لیتر شیر
1پیمانه نشاسته
2قاشق غذاخوری آرد
1پیمانه شکر
1بسته کرم شانتی
مواد میانی:
1 پیمانه بلوبری، توتفرنگی و یا موز
مقداری چیپس شکلاتی
طرز تهیه :
برای درست کردن محلبی، همه مواد بهغیر از کرم شانتی را هم بزنید و روی شعله قراردهید، تا به قوام رسیده و غلیظ شود. بعد از اینکه محلبی آماده شد، آن را کناربگذارید تا خنک شود.
برای درست کردن کیک، ابتدا اسفناجها رو پوره کنید. سپس تخممرغ و شکر را هم بزنید. روغن را به اسفناج اضافه کرده هم بزنید و به تخم مرغ و شکر اضافه کنید.سپس آرد، بیکینگپودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.از قالب به قطر 22-24سانتیمتر استفاده کنید.قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 17درجه، حدود 45دقیقه بپزید. پخت کیک را با خلال دندان بررسی کنید.
کرم شانتی را داخل محلبی سرد شده بریزید و با همزن بزنید. در نهایت شکلات و تکههای میوه رو داخل محلبی بریزید و مخلوط کنید.
میان کیک را برش زده و داخل آن را کمی با قاشق خالی کنید تا کمی گود شود.داخل گودی تکه های میوه بچینید. سپس محلبی را روی میوهها بریزید. سطح محلبی را صاف کنید و روی محلبی کیک پودر شده بریزید حداقل 3-4ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
نوشجان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفناج کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
◀️ مواد خمیر:
آرد نان فانتزی 1 کیلو گرم
خمیرمایهی فوری 15 گرم
شکر 100 گرم
عسل 40 گرم
شیرخشک قنادی 30 گرم
رازیانه ¼ ق چ
معادل 2 گرم تقریبا
روغن مایع یا کره 100 گرم
من از روغن حیوانی استفاده کردم
آب 600 گرم
.
◀️ مواد میانی:
گردو 100 گرم
شکر 100 گرم
دارچین دو و نیم ق چ معادل 7 گرم
جوز هندی 1 ق چ معادل 2 گرم
هل ⅕ ق چ معادل 5 گرم
وانیل 5 گرم
روغن مایع یا کره آب شده 70 گرم
آب 30 گرم
آرد 100 گرم
دربارهی آرد باید بگم اگه ارد رو بو بدید خیلی طعم بهتری میگیره.
من 50 گرم آرد سفید قنادی استفاده کردم و 50 گرم سویق خالص خراسان رو استفاده کردم.
◀️ خب بریم سراغ مراحل پخت:
ابتدا مثل همهی خمیرها مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و بعد آب و روغن رو اضافه کنید و 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر کاملا نرم و منسجم بشه.
.
توی ظرف مناسب بذارید و روشو با سلفون بپوشونید.تا دوبرابر بشه.
.
◀️ حالا مواد میانی:
گردو رو آسیاب کنید.
همهی مواد رو باهم ترکیب کنید.
روغن و آب رو اضافه کنید و ورز بدید و توی دست فشار بدید تا منسجم بشه مثل توی عکس👌
.
◀️ سپس پف خمیر رو بگیرید.
اونو به تکههای 50 گرمی تقسیم کنید.
از مواد میانی بینش بذارید و چونه کنید.
سپس تمام چونهها رو با کف دست و با یک فشار صاف کنید تا مواد میانی به صورت یکدست پخش بشه.
حالا یا با دست یا با وردنه به قطر 10 سانت بازش کنید مثل عکس👌
.
اینجا به خمیر استراحت بدید تا کمی ور بیاد.
◀️ فر رو روی 220 درجه روشن کنید و 20 دقیقه گرم کنید.
.
وقتی خمیر ور اومد باید قالب بزنید.
❌ دقت کنید قالب باید کاملا روی خمیر فشار بیاره و به کف کار بچسبه وگرنه موقع پخت پف میکنه و شکلش رو از دست میده.
قالبهای بیرونی آهنیه اما قالبهای ما پلاستیکیه و زور زیادی نداره پس خیلی محکم فشار بدید.
من برای همین وزن چونه رو 50 گرمی گرفتم.
و اگر قالب ندارید به هر شکلی که میخواین فرم بدید. دو نمونه در عکسهای بالا هست.
مهم طعمشه😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت ترکی خوشمزه 😍
گوشت چرخ کرده 500 گرم
4 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز
نمک و فالفل سیاه و قرمز و زیره و پول بیبرمقداری
آرد 1 قاشق غذا خوری
1 عدد تخم مرغ
جعفری خورد شده مقداری
روغن مایع برای سرخ کردن
مراحل در اسلاید قابل مشاهدست 🤗
برای شکل دادن هم میتونید توی دست به صورت قلقلی دربیارید ویا میتونید از قالب استفاده کنید😍 نوش جان 🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت گوشت ترکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_کنجدی
مواد لازم:
کنجد خام 150 گرم
شکر قهوه ای 60گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
کنجد و شکر قهوه ای را محلوط کنید سپس سفیده و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.مواد باید انسجام داشته باشن ولی خیلی سفت هم نباشن. پس اگرانسجام کافی نداشتن کم کم کنجد اضافه کنید .
در سینی بر کاغذ روغنی بندازید با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید با قاشق کاملا فشرده کنید و روی کاغذ روغنی بذارید با پشت قاشق تختش کنید تا کاملا مغزپخت بشه.
با فاصله بذارید.
در فر گرم شده با حرارت 180 در فرهای برقی و 10-15 درجه بیشتر در فرهای گازی به مدت حدودا 10-14 دقیقه قرار بدید.(اطراف کوکی رنگ بگیره آمادست).
بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید پیشنهاد می کنم به یک طرف کوکی عسل بمالید و پودر پسته بزنید خیلی خوشمزه تر میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اشکنه😋😋😋
یادی کنیم از غذاهای قدیمی تر که زمانی واسه خودشون برو بیایی داشتن و زینت سفره ها بودن.
من که خیلی اشکنه دوست دارم و هرچندوقت یه بار درست میکنم.شما چطور؟ فقط اشکنه با اینکه فوق العاده ساده و از مواد کمی درست میشه ،هرکی یه جور درستش میکنه و بعضی چیزا بهش اضافه یا کم میشه.منم اینجوری درست میکنم.جدیدا هم بهش گوجه فرنگی اضافه میکنم که دوست عزیزی بهم این پیشنهاد رو داد و منم برای اولین بار امتحان کردم و پسندیدم.اشکنه با ترشی فوق العاده میشه هرچند که نان و ترشی و سبزی افتخار نداشتن که بااین غذا یه عکس یادگاری بگیرن 😊😃
پیاز ریزخردشده 1/2
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
آرد 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی درشت خردشده 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمک،فلفل سیاه به میزان لازم
شنبلیله خشک 1 تا 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی بزرگ 1 عدد خردشده
آب 6پیمانه
داخل قابلمه روغن بریزید،پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی شه.زردچوبه،نمک،فلفل و آرد رو هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت آب رو اضافه کنید.حالاسیب زمینی و گوجه فرنگی و سبزی رو اضافه کنیدو حرارت رو کم کنیدتا سیب زمینیها بپزه. شنبلیله عطر خیلی خوبی داره و من بیشتراین سبزی رو استفاده میکنم ولی میتونید کمی تره خرد شده هم بریزید توش.در صورت لزوم آب جوش اضافه کنید.اگر دوست داشتید یه مقدار ترش باشه میتونید 1 پیمانه گوجه سبز یا آلبالوی بدون هسته و یا 1/2 پیمانه آلوبخارا استفاده کنید.در آخر هم تخم مرغهارو در اشکنه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغها ببنده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛