eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
# نان_پنجره_ای 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# نان_پنجره_ای 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حال در پودر قند، پودر هل می ریزیم و هم می زنیم و بعد روی شیرینی ها الک می کنیم. # نان_پنجره_ای 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اب 2/3لیوان اردسفید2/3لیوان نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم پکینگ پودر1/2ق چ سیب زمینی 170گرم ، تقریبا دوعددمتوسط کره 15گرم_ازروغن جامدیا مایع نیزمی توان استفاده کرد_ تخم مرغ درشت 1عدد درابتداسیب زمینی هاراابپزکنید پوست بگیرید وسپس داغ داغ بارنده ریزرنده کنید،اب وکره رابرروی حرارت ملایم بگذاریدبه محض ذوب شدن کره وجوش امدن اب ،اردالک شده رایک مرتبه به ان اضافه کنیدمدام هم بزنیدتاخمیرکاملاوسط ظرف جمع گرددولطیف ویکدست شودکمی زیروروکنید _من حدودیکی دودقیقه،خمیررازیروروکردم_بعدخمیررابه ظرف دیگری منتقل کنیداجازه دهیدتاخمیرولرم شودپس ازولرم شدن وازدماافتادن به ان تخم مرغ ونمک وفلفل رابیفزاییدخوب هم بزنیدیابادست ورزدهیدسیب زمینی رنده شده رانیزاضافه کنیدوورزدهید تاخمیرکاملا یکدست شود،خمیرنسبتا سفتی خواهیدداشت،ان رادرقیف ریخته،باکمی فشاردست وباماسوره دلخواه وبه شکل دلخواه درروغن داغ ،باقیچی ببریدوباحرارت ملایم سرخ کنید،مدام زیروروکنیدتابامیه هاکاملا یکدست سرخ شوند،سرخ کردن بامیه ها،کمی زمانبراست،باحرارت زیادسرخ نکنید. *اگرخمیربیش ازاندازه سفت بودمی توان کمی تخم مرغ دیگربه ان افزود 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سیب_زمینی_بامیه_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام به شما مهربانان یه لقمه"نون" یه کاسه"ماست" یه عشق"پاک" یه حرف"راست" رفاقت"بى کم وکاست" هرچی"محبت و صفاست" تو ذات تک تک شماست روزگارتون پرازشادی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
با سوجوق و قارچ مواد لازم تخم مرغ دو عدد ،یکی از زرده ها برای رومال شیر یا ماست ،نصف پیمانه،به دمای محیط رسیده آ ب ولرم نصف پیمانه روغن مایع ،نصف پیمانه شکر یک قاشق سرخالی نمک،یک قاشق چایخوری آ رد تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری مواد داخل پیده ✔ سوجوق،یک عدد ( شبیه سوسیس عزیزان ترک میدونن چیه بجاش میتونید از گوشت چرخی استفاده کنید یا سوسیس ) قارچ پنج عدد متوسط،قارچ را خورد ودر ماهی تابه کمی تفت می دهیم آ بش خارج بشه و با یک قاشق روغن کمی تفت می دهیم. تخم مرغ ،یک عدد می تونید پنیر پیتزا هم بزنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای درست کردن خمیر همه مواد هم دمای محیط و آ ب باید ولرم باشه ،فراموش نشه،برای همه خمیر ها باید این نکات و رعایت کرد.🔴🔴 تخم مرغ،ماست ،روغن ،آ ب ولرم را مخلوط کرده ،به دو پیمانه آ رد خمیر مایه و شکر و.نمک را مخلوط کرده الک می کنیم ،رو مواد و در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم می زنیم و به اضافه کردن آ رد ادامه می دهیم.آ خرای کار آ رد را کم کم اضافه کنید باید خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد ،یک ربع ورز می دهیم مشنبی فریزر روش کشیده و پتو پیچ کرده،چهل دقیقه استراحت 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
من خمیر و به چهار قسمت تقسیم کردم ،شما می تونید هشت قسمت کنید و پیده های کوچیکتر، از پنیر پیتزا هم می تونید استفاده کنید.زرده تخم مرغ و یک قاشق روغن مایع را مخلوط و کناره های خمیر می کشیم. و در فر داغ دمای صدو نود درجه ،یه پیاله آ ب داخل فر بزارید و بیست دقیقه بزارید بپزه .بعد از یک ربع یدونه تخم مرغ البته سلیقه ای هست بشکنید وسط پیده و پنج دقیقه ادامه به پخت و.در نهایت دو دقیقه گریل نوش جان🌹 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خمیر بعد از استراحت👆👆 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پیده خوشمزه ما آمادس نوش جان😋🌹 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😍😍 ژله پرتقال برای نوشابه نارنجی ژله شاتوت برای نوشابه سیاه و ژله الوورا با بستنی برای دوغ استفاده میشه داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده بعد شیشه رو از قسمت زیر برچسب به صورت افقی توسط چاقو یا قیچی نازک میبریم باید مواظب باشیم تا ژله آسیب نبینه بعد برچسب و درشو میذاریم روی ژله. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه: باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش. من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو، نمک ،فلفل ودارچین اضافه می کنم و تمام. فکر کنم همه چیزو گفتم اگه موردی جا انداختم بعدا اضافه می کنم. برای این ته دیگ هم، همون قابلمه ای که قراره برنج رو توش دم بذارم، کف قابلمه رو روی نون میذارم دورش رو برش میدم قشنگ اندازه کف قابلمه ام میشه خوب وتمیز. نوش جان 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱