eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷مواد لازم: 🔹4 عدد تخم مرغ 🔹1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 🔹1 لیوان شیر 🔹نصف لیوان روغن مایع 🔹3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🔹1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔹1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 🔹2.5 لیوان آرد 🔹2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر آشپزی خاص ♨️طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان ❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2لیوان شیر و 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و 2 قاشق غذاخوری عسل ودرظرفی بریزید وروی حرارت بزارید تا ژلاتین حل بشه. . سر طالبی یا گرمک را برش بزنید وکاملا خالی کنید وبا برش‌های میوه دلخواه( توت فرنگی، انبه، پاپایا، کیوی و...) پر کنید . وطبق فیلم ژله را روی میوه ها بریزید تا کاملا توی طالبی پرشود وبعد برای یک شب دریخچال بزارید تا خوب ژلاتین بسته شود وبعد برش بزنید وتزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🌺بسته آموزشی بیماریهای زنان در طب اسلامی ایرانی 🌺با تدریس نخبه درجه یک کشور در حوزه سلامت 🌺با تخفیف ۵۰ درصدی بعلاوه هدایای ویژه ی با ارزش و ۳ ماه پشتیبانی 🌹فقط تا ۳۰ تیر🌹 اطلاعات بیشتر👇👇👇 https://eitaa.com/AbolfazlPirhadi ۰۹۳۰۶۲۳۴۷۲۰ واتساپ
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚✨💙عید سعید غدیر مبارک♥️✨💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای دستور تهیه :👇 یک کیلو سینه مرغ را مکعبی خرد کردم و داخل سه تا کاسه تقسیم کردم به یک ظرف یک قاشق مربا خوری چاشنی شاندیز به یه ظرف دیگه یک قاشق مرباخوری چاشنی عشایری وبه دیگری یک قاشق مرباخوری چاشنی بندری زدم و دوباره به هر کدوم از ظرفها نصف قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعد به هر ظرف کمی نمک آبلیمو وروغن زیتون زدم یک عدد پیاز ویک عدد فلفل دلمه ای رو خلالی کردم واضافه کردم و مخلوط کردم و روی ظرفارو و سلیفون کشیدم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغها خوب مزه دار بشه و بعد سیخ چوبهارو نیم ساعت داخل اب خیس کردم وبعد تکه های مرغ رو به سیخ چوبی زدم و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کردم اول حرارت رو کمی زیاد کردم بعد اینکه رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه رو گذاشتم تا مغز پخت بشه به همین راحتی جوجه کبابهای خوشمزه با طعمهای مختلف درست کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم . استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه باترکریم (سوئیسی) 👆🏻👆🏻 جایگزین خامه زده شده قنادی برای تزیین و روکش کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه استامبولی(لوبیا پلو)👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 آرد۲ ليوان( آرد مخصوص شيريني باشه بهتره) پودر كاكائو ٦ ق چ بگینک پودر ٢ ق چ شكر ١/٥ ليوان تخم مرغ ٢ عدد شير ١ ليوان روغن مايع ١/٢ ليوان آب جوش ١ ليوان وانيل قبل ازهر كاري فر رو روشن کنیدروي دماي ١٨٠ درجه تا گرم بشه و قالب مورد نظرتون كه آلومنيوم هست روبا كره پودر كاكائو كاور كنين حالا آرد بكينگ پودر، پودر كاكائو رو سه بار الك كنين به همراه شكر توي يه كاسه بزرگ بريزين مخلوط كنين تا يكدست بشه وسط مواد خشك يه گودي درست كنين مايعات مثل شير،روغن مايع ،تخم مرغ وانيل رو اضافه كنين باهمزن۳ دقيقه بزنين وقتي مواد كاملا يكدست شد آب جوش رو اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد و توي قالب مورد نظر بريزين (يكي دو بار به صورت عمودي به قالب ضربه بزنين تا هواگيري بشه) بعد بفرستين تو فر حدود ٣٥ تا۴٠ دقيقه زمان لازمه تاكيك آماده سرو بشه مايه كيك خيس شكلاتي نسبت به كيكاي ديگه شل تره(پس فكر نكنين كه نياز به آرد اضافه داره) براي اينكه بفهمين كيكتون كامل پخته كافيه يه سيخ چوبی داخل كيك فرو كنيد و اگه مواد كيك بهش نچسبيدیعني آماده اس حواستون باشه كيك كاملا خنك بشه و بعد از تو قالب درش بيارين(وقتي داغه ممكنه سالم بيرون نياد) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگ زردآلو😍😋 • برگ زردآلو ،بهترین جایگزین برای تنقلات مضره!😋 پنج لیوان آب رو به همراه دو لیوان شکر داخل یه تابه بزرگ بریزین تا بجوشه یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنین و اجازه بدین ۵ دیقه بجوشه زرد آلو هایی که هسته شو جدا کردین رو داخل شربت بریزین و یک دقیقه زمان بدین بعد از ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین داخل شربت بمونه بعد از ۲ دقیقه داخل آبکش بریزین تا شهد اضافه خارج بشه (نکته:زردآلوها رو زیاد روی هم نریزین تا له نشه، از زرد آلو های سفت استفاده کنین تا موقع جوشیدن ، فرمشو حفظ کنه ) زردآلوهای خنک شده رو داخل سینی که از قبل نایلون گذاشتین ،بچینین دو روز زیر آفتاب بزارین بهتره کمی نرم تر بردارین (میتونین به قطعات کوچکتر هم تقسیم کنین و حبه زرد آلو درست کنین) داخل پلاستیک بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین نوش جان🥰 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛