کیک پنبه ای با سس شکلاتی
مواد لازم
4عدد تخم مرغ
1/5لیوان شکر
نصف استکان آب داغ
1لیوان آرد
1استکان روغن مایع
1لیوان نشاسته(گندم یا ذرت)
1پاکت وانیل(5گرم یا مقداری وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(10 گرم یا 2/5ق چ)
طرز تهیه
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید ودر ظرفهای جدا بریزید .ظرفی که سفیده تخم مرغها را میریزید باید خشک باشد و از زرده تخم مرغها نباید حتی 1 قطره در سفیده ها مخلوط شده باشد که در این صورت سفیده ها پف نخواهند کرد و حجیم نخواهند شد.
نصف شکر را در سفیده ها و نصف دیگر را در زرده ها
بریزید .سفیده تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا
کف کند و حجیم شود(ظرف را که بر میگردانید از
ظرف نریزد)
از طرف دیگر زرده تخم مرغها و شکر را 4 تا 5 دقیقه
با همزن برقی بزنید و آب داغ را روی زرده ها ریخته
و با هم ترکیب کنید سپس روغن را افزوده ومواد خشک را الک کرده به زرده ها
اضافه کنید و هم بزنید و در آخر سفیده ها را نیز اضافه
کرده و با لیسک به صورت دورانی همه را با هم ترکیب کنید تا سفیده ها به خورد مایه کیک برود.میتوانید از مایه کیک 2 قاشق غذاخوری جدا کرده و با 1قاشق مربا خوری پودر کاکائو و 1قاشق مربا خوری آب ترکیب کنید
و مثل من یک لایه رنگی شکلاتی داشته باشید.
مایه کیک درست شده را در قالب(چرب شده و آرد پاشی شده )بریزید و در آخر مایه کیک شکلاتی را روی آن
بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید(حدود30تا 45 دقیقه )
سس شکلاتی
نصف لیوان آب
نصف لیوان شیر
1قاشق غذاخوری آرد
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
همه مواد را در یک ظرف کوجک گود بریزید و روی گاز
مداوم به هم بزنید و بپزید و وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کنید و بدلخواه 40 تا 50 گرم شکلات در آن
میتوانید بریزید و تا داغ است هم زدن را ادامه دهید تا
شکلات در سس آب شود و در آخر روی کیک بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تيراميسو
بيسكوييت ليدي فينگر 1بسته
شكر 1/5پيمانه
شير2/5ليوان
آرد 3ق غ
وانيل 1ق چ
پنير ماسكارپونه 200 گرم
زرده تخم مرغ 2عدد
پودر كاكائوو ب ميزان لازم
ابتدا شير ،شكر،آرد و تخم مرغ را خوب باهم مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم بعد وانيل رو اضافه كرده هم زدن رو ادامه ميديم تا مايعمون يك كمي سفت بشه بعد از رو حرارت برداشته وقتي يك كمي خنك شد پنير را اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا پنير كاملا حل بشه.
حالا توي يك ظرف شير ولرم و كمي قهوه رو با هم مخلوط كرده و ليدي فينگرارو هر دو طرفشو ب شير زده ته ظرف ميچينيم و روش از مايع ك حاضر كرديم ميريزيم ب ترتيب تا اخر بعد توي يخچال گزاشته چهار ساعتي بعد توي ظرف سرو برگردونده و روش پودر كاكائوو پاشيده سرو ميكنيم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بدون_فر
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان چای خوری روغن (125 میلی لیتر)
1 فنجان شیر (200 میلی لیتر)
2 فنجان آرد
3 قاشق غذاخوری کاکائو
1 ق چ وانیل
1 ق چ بیکینگ پودر
برای تزیین:
شکلات تخته ای ذوب شده
قالب کیک را در قابلمه بزرگی قرار می دهیم مه اب موجود در ان در حال جوش باشه آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و درب آن را ببندید ، سپس به مدت 45 دقیقه با حرارت کم روی شعله بزرگ اجاق بزارید شعله پخش کن هم حتما بزارید ، بدون باز کردن درب آن بپزید و بعد از خنک شدن آن را جدا کنید ، سپس شکلات ذوب شده را روی آن بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_مرغ_و_قارچ
آماده سازی: 30 دقیقه
مواد اولیه :
قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
کالباس خرد شده ۲۵۰ گرم
خیار شور ریز خرد شده ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم و میزان لازم
چیپس خلالی ۱بسته
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سینه مرغ کامل ( پخته شده و ریش ریش شده) ۱عدد
فلفل دلمه ای ریز خرد شده
۱. ابتدا فلفل دلهای را کمه در روغن تفت می دهیم سپس قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم سپس از روی حرارت برداشته و کناری می گذاریم.
گراتن مرغ و قارچ
۲سپس تمام موادمان که شامل فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده،مرغ ،خیار شور و کالباس را باهم مخلوط کرده و سس مایونز را می زنیم.
گراتن مرغ و قارچ
۳. حال ته ظرفی گه با همان سرو خواهیم کرد را یک لایه چیپس خلالی ریخته وکاملا پخش می کنیم سپس از موادی که آماده کردیم را روی چیپس ریخته و کاملا پخش می کنیم سپس یک لایه پنیر پیتزا را ریخته و دوباره چیپس خلال ریخته وباز پنیر پیتزا روی چیپس ریخته و در فر ازقبل گرم شده در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_ترکی 😋😋
خمیر:
شیر - 250 میلی لیتر (گرم)
روغن نباتی -3 قاشق غذاخوری
مخمر - 5 گرم
شکر - 1 قاشق چایخوری
نمک -1 / 2 ق
آرد - 400-500 گرم
پر كردن:
گوشت چرخ کرده - 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی -200 گرم
جعفری و شوید -
نمک ، فلفل سیاه
پنیر موزارلا -300 گرم
روغن زیتون برای روغن کاری
1 قاشق غذاخوری کره -25 گرم
آماده سازی: مخمر را به شیر گرم اضافه کنید ، شکر و نمک را مخلوط کنید ، آرد الک شده را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. در پایان ، یک قاشق روغن نباتی اضافه کنید. روی خمیر را با فیلم چسبیده بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم قرار دهید. گوجه خرد شده را به صورت ریز خرد شده اضافه کنید. ، سبزیجات ، نمک ، فلفل سیاه و مخلوط کنید. خمیر مطابقت داده شده را به سه قسمت تقسیم کنید ، شکل آن را بپوشانید و با یک دستمال بپوشانید و اجازه دهید دوباره برای مدت 30 دقیقه باز شود. سپس خمیر را با قطر پهن کنیدوطبق کلیپ فرم دهید با انگشتان خود خمیر را به سمت داخل فشار دهید. موادگوشتی را در وسط قرار داده ، به طور مساوی پهن کنید و پنیر رنده شده را روی رنده درشت بپاشید و لبه ها را با روغن زیتون چرب کنید. ما در فر از قبل با دمای 220 درجه گرم شده به مدت 15-20 دقیقه می پزیم. در حالی که لبه های گرم با کره چرب می شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۶ الی ۸ عدد
آب لیمو ۵الی ۶ قاشق
۳ الی ۴ قاشق روغن
یک قاشق سس ( کچاب یا فلفل یا باربیکیو یا تریاکی )
ماست دو قاشق
نمک ، فلفل ، پودر سیر ،زیره سبز و آویشن به میزان لازم .
مواد لازم برای مزه دار کردن سیب زمینی ها :
سیب زمینی ۶ عدد متوسط
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
نمک ، فلفل ، پودر سیر ،آویشن و زیره به میزان لازم .
در ابتدا مرغ ها رو با آب لیمو ، روغن ، سس، ماست و ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زیره و آویشن ) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،همین طور سیب زمینی های خرد شده را با خامه و ادویه ها (نمک وفلفل ، پودر سیر ، زیره و آویشن ) مزه دار کرده و در سینی فر چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید 😍😋 حتما امتحان کنید
پ.ن : اگر زیر و روی موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند
پ.ن : به جای سیب زمینی می تونید از سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیوانی
لایه اول
کرم شیر
شیر ....۲لیوان
شکر.....۴ تا ۵ ق غ
خامه....۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین....۱ ق غ
نشاسته ذرت....۲ ق غ
ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وروی گاز بزارید تا غلیظ شود وبعد شکر را ااضافه کنید...
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد روی بخار آب گذاشته تا شفاف شود..خامه را هم به شیر اضافه میکنم و در آخر ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم..
قسمتی از لیوان را خیس کنید وژله رولی را بچسبانید(طرز تهیه ژله رولی در پیج هست) و بعد داخل یخچال گذاشته تا سفت شود .
سپس کرم شیر را ریخته ودرریخچال میزاریم تا ببیندد.
لایه دوم
برای لایه بعد ژله انگور را دوقسمت میکنیم یک قسمت آن رابا نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وبعد نصف لیوان بستی به اون اضافه میکنیم و روی کرم ریخته...
لایه سوم
نصف دیگر ژله انگور را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از سرد شدن روی ژله بستنی میریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پنکیک_کشمشی
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا آب ولرم : ۱ لیوان سرخالی
آرد : ۱ لیوان
کشمش : یک سوم لیوان
زعفران دمکرده : ۱ قاشق غ خ
بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل رز با سیب زمینی
بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم یه ربع داخل آب نمک بذارین که ورقه هاتون نرم بشه بعدا مطابق فیلم به شکل گل دربیارین بعد گلها رو بعد از شستن داخل آبکش بزارین که خشک بشه و بعد داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ها آرامشی دارند
از جنس خـدا
پروردگارت همواره
بـا تـو همراه است
امشب
از همان شبهاییست
که برایت یک شب بخیر
خــدایی آرزو کـردم
شبتون در آغوش اَمن خـدا
#شـب_خوش
اسموتی سه رنگ
اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه...
میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید.
میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید.
یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید.
اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه...
برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید.
بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم...
بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید.
از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا
اول کف سینی یا قالبتون رو چرب کنید. یه لایه نازک رو خمیر پیتزا پهن میکنیم و سس پیتزا رو رومال میکنیم.
اول ترکیب پنیر موزارلا و پروسس رو روی خمیر و سس میزنیم (این پنیر علاوه بر مزه خوبش خیلی خوب کش دار میشه)
سوسیس میزاریم مجدد پنیر مرغ و گوشت رو اضافه کرده و مجدد پنیر. قارچ اضافه کرده و سطح پیتزا رو پر پنیر میکنیم و روی اون رو با فلفل دلمه و زیتون و هرچیزی ک دوست داشتید تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_پیتزا
با بو و طعم محشر 😋
چهار عدد گوجه رسیده کبابی شده
فلفل دلمه ای کبابی شده ۱ عدد متوسط
دو حبه سیر
ریحان تازه یک مشت یا کمی ریحان خشک
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون یا مایع
نصف ق غ شکر
یک ق غ رب گوجه
بهمراه نمک یک قاشق مرباخوری،فلفل سیاه و پودر پاپریکا از هر کدوم یک قاشق چایخوری،
پودر پیاز یک قاشق چایخوری، تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری و فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
همه رو داخل میکسر یا غذا ساز ریخته
و خوب مخلوط کنید
بعد روی حرارت ملایم گذاشته
تا به غلظت برسد.
واسه روی خمیر پیتزا عالیه قبل از اینکه مواد رو روش
بریزید از این سس روی خمیر بمالید😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر پیتزا
به شدت پوک و ترد میشه. دیواره ی خمیر ترد و بیسکوییتی میشه و مرکز خمیر نرم و اسفنجی😍😍😍 ۳ لیوان آرد
نصف لیوان آب ولرم
۱قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری شکر
مایه خمیر ۱ غذاخوری
۳ قاشق غذاخوری روغن
۱لیوان دلستر گندم ترجیحا هی دی اما کم کم اصافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر و پودر خمیر مایه و نصف لیوان آب ولرم رو ترکیب کرده و ب مدت ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا حجمش دو برابر بشه. تمام مواد رو ترکیب کرده و ده دقیقه ورز میدیم، و در جای گرم به مدت ۱تا سه ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه. ب محض حجیم شدن از خمیر استفاده کنید اگر زمان بیشتری در جای گرم نگه دارید خمیر ترش میشه. کف قالب مخصوص رو چرب کنید خمیر رو پهن کنید و رومال کنید با سس مخصوص پیتزا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛