eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ها آرامشی دارند از جنس خـدا پروردگارت همواره بـا تـو همراه است امشب از همان شب‌هایی‌ست که برایت یک شب بخیر خــدایی آرزو کـردم شبتون در آغوش اَمن خـدا
اسموتی سه رنگ اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه... میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید. میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید. یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید. اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه... برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید. بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم... بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید. از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا اول کف سینی یا قالبتون رو چرب کنید. یه لایه نازک رو خمیر پیتزا پهن میکنیم و سس پیتزا رو رومال میکنیم. اول ترکیب پنیر موزارلا و پروسس رو روی خمیر و سس میزنیم (این پنیر علاوه بر مزه خوبش خیلی خوب کش دار میشه) سوسیس میزاریم مجدد پنیر مرغ و گوشت رو اضافه کرده و مجدد پنیر. قارچ اضافه کرده و سطح پیتزا رو پر پنیر میکنیم و روی اون رو با فلفل دلمه و زیتون و هرچیزی ک دوست داشتید تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با بو و طعم محشر 😋 چهار عدد گوجه رسیده کبابی شده فلفل دلمه ای کبابی شده ۱ عدد متوسط دو حبه سیر ریحان تازه یک مشت یا کمی ریحان خشک دو قاشق غذا خوری روغن زیتون یا مایع نصف ق غ شکر یک ق غ رب گوجه بهمراه نمک یک قاشق مرباخوری،فلفل سیاه و پودر پاپریکا از هر کدوم یک قاشق چایخوری، پودر پیاز یک قاشق چایخوری، تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری و فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری همه رو داخل میکسر یا غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید بعد روی حرارت ملایم گذاشته تا به غلظت برسد. واسه روی خمیر پیتزا عالیه قبل از اینکه مواد رو روش بریزید از این سس روی خمیر بمالید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر پیتزا به شدت پوک و ترد میشه. دیواره ی خمیر ترد و بیسکوییتی میشه و مرکز خمیر نرم و اسفنجی😍😍😍 ۳ لیوان آرد نصف لیوان آب ولرم ۱قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر مایه خمیر ۱ غذاخوری ۳ قاشق غذاخوری روغن ۱لیوان دلستر گندم ترجیحا هی دی اما کم کم اصافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر و پودر خمیر مایه و نصف لیوان آب ولرم رو ترکیب کرده و ب مدت ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا حجمش دو برابر بشه. تمام مواد رو ترکیب کرده و ده دقیقه ورز میدیم، و در جای گرم به مدت ۱تا سه ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه. ب محض حجیم شدن از خمیر استفاده کنید اگر زمان بیشتری در جای گرم نگه دارید خمیر ترش میشه. کف قالب مخصوص رو چرب کنید خمیر رو پهن کنید و رومال کنید با سس مخصوص پیتزا. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قنبر پلو قنبر پلو مواد لازم: برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم رب انار یک پیاله پُر رقیق شده پیاز یک عدد متوسط نمک و فلفل و پودر سیر به اندازه لازم . توضیحات رو این بار براتون در ویدیو گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید اما چند نکته باقی میمونه که اینجا اضافه میکنم . گردوها بهتر هست که فقط چهار تیکه بشن ولی ما خرد شده بیشتر دوست داشتیم . بعضی ها به گوشتشون آرد نخودچی میزنند که من نزدم چون وا نرفت🤗 . بعضی مواقع به این غذا شیره انگور هم میزنند و جدا روی برنج میریزند به همراه رب انار در شیراز دیده شده که مثل خورشت مواد که آماده شد کنار برنج برای سرو میارن😂👌🏼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد قارچ ۷ تا ۸ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج ۲ پیمانه خلال پسته و زرشک به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با یه پیاز و نمک فلفل و زرچوبه و مقداری اب گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و توی تابه با حرارت بالا تفت دادم و سرخ کردم . یه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و در حدی سرخ کردم و بعد مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کردم و هم زدم کمی با هم تفت بخوره . قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده رو اصافه کردم و بعد از کمی تفت زعفران در حد خوب ریختم و هم زدم . نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد قارچ و مرغ همراه با ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه . بعد از دم کشیدن روی برنج کمی برنج سفید بود رو برداشتم و کمی زعفران ریختم و توی دیس پلو رو کشیدم و از پلوی زعفرانی و همچنین زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده کردم . پ.ن : کمی از اب مرغ هم نگه داشتم که موقع خوردن کنار پلو باشه و بتونیم استفاده کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 💜فیله مرغ400تا500گرم(میتونید از مخلوط ران و سینه هم استفاده کنید) 💜یک عدد پیاز رنده شده 💜یک عدد پیاز خرد شده 💜سه عدد سیر رنده شده 💜زردچوبه فلفل دارچین عصاره مرغ نمک 💜زعفران 💜جعفری تازه 💜یک قاشق آرد سوخاری 💜دو عدد گوجه رنده شده 💜دو قاشق رب گوجه فرنگی طرز تهیه🔻 همون‌طور که دیدید ابتدا مرغ چرخ شده رو با پیاز و سیر و جعفری و ادویه ها مخلوط کردم و ازش توپک هایی درست کردم توپک ها رو سرخ کردم و داخل سس که شامل پیاز و سیر و ادویه و گوجه فرنگی و رب بود گذاشتم یک لیوان آبجوش بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته آخر سر هم میتونید آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید برنج هم که که به دو قسمت سفید و زعفرانی تقسیم کردم و روی هم ریختم و سطحشو صاف کردم و به همراه روغن گذاشتم 45دقیقه با دمکنی دم بکشه و بعد برش گردوندم و با توپ های مرغ خوشمزه و لیمو و جعفری تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم (یا روغن مایع یک چهارم لیوان) شکر ۴۰ گرم ( ۲ ق غ) شیر ولرم ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) آب ولرم ۶۰ گرم(یک سوم لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آرد نان فانتزی یا آرد سفید شیرینی پزی تقریبا ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم (دو و نیم تا سه لیوان) شکلات به میزان لازم طرز تهیه🔻 مخمر من فوری هست و میشه مستقیم داخل مواد آردی استفاده کرد . اما از اونجایی که من و شما توی خونه ممکنه هفته ای یک بار بخوایم چیزی درست کنیم که توش مخمر باشه پس به عمل میاریم تا از کیفیتش و سالم بودنش مطمئن بشیم . برای به عمل اومدن خمیر مایه ، از شکر یا ارد استفاده میشه و یک قاشق از اون رو داخل اب ولرم می ریزیم و بعد مخمر رو داخلش می ریزیم . در ظرف رو میزاریم بهش تایم میدیم . مخمر اگر تازه باشه حتی در دقایق اول سریع روش حالت کفی میشه .هر چه قدر مخمرتون کهنه تر باشه دیرتر عمل میاد . نهایتا تا ده دقیقه عمل میاد . توی ظرف دیگه تخم مرغ و کره نرم و شیر ولرم و مابقی شکر و خمیر مایه به عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو کم کم داخل ریختم . همیشه آرد تقریبی هست توی نون ها ، کم کم اضافه می کنم و ورز میدم . حدودا ده دقیقه خوب ورز دادم .آرد زیادی لطافت نون رو می گیره خمیرتون رو سنگین می کنه . بعد خمیر رو داخل ظرف تمیزی که کمی چرب کردم قرار دادم ..روش رو پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم . تا زمانی که حجم خمیر بیشتر بشه .بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ده تا چونه تقسیم کردم . هر چونه رو با کف دست به شکل بیضی کمی پهن کردم و وسطش شکلات قرار دادم و بعد خمیر رو بستم . داخل سینی چیدم و روی خمیر با کارد خط انداختم . روی سینی پارچه تمیز کشیدم و ۲۵ دقیقه گذاشتم برای استراحت دوم بمونه و بعد برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و یک قاشق شیر استفاده کردم و رومال زدم .فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۹۰ درجه ۲۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم . روی نون هام تغییر رنگش خوب بود من یکی دو دقیقه هم گریل بالا رو خیلی کم روشن کردم که روی نون ها بیشتر تغییر رنگ بده . ظرف حاوی اب هم داخل فر از اول که روشن کردم قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف بشند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب زمینی ۱/۵ کیلوگرم گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم هویج ۲ عدد پیاز ۲ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم برای سرخ کردن و چرب کردن پنیر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۷۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها رو بشورید پوست بگیرید و همراه نمک آب پز کنید بعد از پختن کاملاً باید بدون آب باشند . هویج ها رو رنده کنید و پیازها رو خرد کنید پنیر رو هم رنده کنید . در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازها رو کمی تفت بدید کمی که سبک شدن و تغییر رنگ دادن هویج های رنده شده رو هم بهشون اضافه کنید یه تفت بدید و مواد رو از تابه خارج کنید . در همون تابه گوشت چرخ کرده رو هم تفت بدید و بعد هویج و پیاز که تفت داده بودید رو به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و گاز رو خاموش کنید .در تابه رو ببندید که مواد خشک نشن. سیب زمینی های پخته شده رو له کنید بهش کره و پنیر رنده شده و یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشن . روی کاغذ روغنی رو چرب کنید پوره سیب زمینی رو به قطر یک سانت باز کنید اطرافشو مرتب کنید مواد گوشتی رو وسط پوره بریزید و دو طرف پوره رو به کمک کاغذ روغنی به هم بچسبانید. اطراف رول رو با دست مرتب کنید و اونو در سینی فر چرب شده بزارید روی اونو با یه تخم مرغ زده شده رومال کنید در فر ۲۱۰ درجه قرار بدید تا زمانی که رول طلایی بشه بعدم در ظرف سرو قرار داده و برش بزنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم ۷۵۰ گرم آرد یک و نیم کیلو مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم شکر ۲ قاشق چای خوری نمک ۲ قاشق چایخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری دستور تهیه: آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند. پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند. بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
0 ترشی لیته فوری خوشمزه ترین ترشیه ک فورا آماده خوردن میشه خیلیم راحت درست میشه مواد لازم 👇 بادمجون یک کیلو هویج یک کیلو گل کلم نیم کیلو فلفل سبز هم بستگی ب ذائقه خودتون داره ک چقدر تند استفاده می‌کنید من ۴ تا ۵ تا فلفل سبز تند استفاده کردم نمک یک قاشق غذاخوری گلپر سائیده شده یک قاشق غذاخوری سیاه دانه یک قاشق غذاخوری نعنا خشک یک قاشق غذاخوری (قابل حذفه) زردچوبه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز ۵ لیوان ب اندازه ای ک بادمجون بپزن سیر یک بوته یا ۵ تا ۶ حبه ✅ یادتون باشه وقتی وسیله های لیته رو میشورید حتما بزارید خشک بشه آب نداشته باشه چون کپک میزنه و لیته خراب میشه . ✅ هویچ چون سفته اول هویچ رو خورد کنید بعد بقیه مواد رو اصافه کنید خورد کنید . ✅ سیاه دانه بریزید سردی سرکه رو میگیره. ✅ گلپر حتما بریزید تا سردی سرکه رو بگیره و هم ترشیخوشعطرو خوشمزه میشه . ✅ سرکه ک بادمجون رو پختید رو بزارید سرد بشه در آخر ب مواد اصافه کنید اگر دیدید ترشی لیته خشک هست کمی سرکه اصافه کنید . نه زیاد خشک باشه ن زیاد آبکی باشه . ✅ داخل شیشیه یا ظرف تمیز و خشک بریزید داخل جای سرد ویا یخچال نگهداری کنید این ترشی لیته بعدزیکی دوروز قابل استفاده هست . ✅ میتونید از زیره سبز و تخم گشنیز هم استفاده کنید . قابل حدفه ✅ سیر داخل کلیپ نیست چون یادم رفته بود بعد در آخر یک بوته سیر پوست گرفتم و شستم و خشک کردم داخل ترشی لیته خوردش کردم . 🌸تا فصل ترشی هست پیشنهاد میکنم این ترشی لیته فوری رو درست کنید در کنار غذا لذتشو ببرید 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛