eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
قنبر پلو قنبر پلو مواد لازم: برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم رب انار یک پیاله پُر رقیق شده پیاز یک عدد متوسط نمک و فلفل و پودر سیر به اندازه لازم . توضیحات رو این بار براتون در ویدیو گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید اما چند نکته باقی میمونه که اینجا اضافه میکنم . گردوها بهتر هست که فقط چهار تیکه بشن ولی ما خرد شده بیشتر دوست داشتیم . بعضی ها به گوشتشون آرد نخودچی میزنند که من نزدم چون وا نرفت🤗 . بعضی مواقع به این غذا شیره انگور هم میزنند و جدا روی برنج میریزند به همراه رب انار در شیراز دیده شده که مثل خورشت مواد که آماده شد کنار برنج برای سرو میارن😂👌🏼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد قارچ ۷ تا ۸ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج ۲ پیمانه خلال پسته و زرشک به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با یه پیاز و نمک فلفل و زرچوبه و مقداری اب گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و توی تابه با حرارت بالا تفت دادم و سرخ کردم . یه پیاز رو ریز خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و در حدی سرخ کردم و بعد مرغ های ریش ریش شده رو اصافه کردم و هم زدم کمی با هم تفت بخوره . قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده رو اصافه کردم و بعد از کمی تفت زعفران در حد خوب ریختم و هم زدم . نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد قارچ و مرغ همراه با ادویه پلویی (آماده از عطاری می گیرم) ریختم و گذاشتم دم بکشه . بعد از دم کشیدن روی برنج کمی برنج سفید بود رو برداشتم و کمی زعفران ریختم و توی دیس پلو رو کشیدم و از پلوی زعفرانی و همچنین زرشک و خلال پسته برای تزیین استفاده کردم . پ.ن : کمی از اب مرغ هم نگه داشتم که موقع خوردن کنار پلو باشه و بتونیم استفاده کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 💜فیله مرغ400تا500گرم(میتونید از مخلوط ران و سینه هم استفاده کنید) 💜یک عدد پیاز رنده شده 💜یک عدد پیاز خرد شده 💜سه عدد سیر رنده شده 💜زردچوبه فلفل دارچین عصاره مرغ نمک 💜زعفران 💜جعفری تازه 💜یک قاشق آرد سوخاری 💜دو عدد گوجه رنده شده 💜دو قاشق رب گوجه فرنگی طرز تهیه🔻 همون‌طور که دیدید ابتدا مرغ چرخ شده رو با پیاز و سیر و جعفری و ادویه ها مخلوط کردم و ازش توپک هایی درست کردم توپک ها رو سرخ کردم و داخل سس که شامل پیاز و سیر و ادویه و گوجه فرنگی و رب بود گذاشتم یک لیوان آبجوش بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته آخر سر هم میتونید آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید برنج هم که که به دو قسمت سفید و زعفرانی تقسیم کردم و روی هم ریختم و سطحشو صاف کردم و به همراه روغن گذاشتم 45دقیقه با دمکنی دم بکشه و بعد برش گردوندم و با توپ های مرغ خوشمزه و لیمو و جعفری تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم (یا روغن مایع یک چهارم لیوان) شکر ۴۰ گرم ( ۲ ق غ) شیر ولرم ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان) آب ولرم ۶۰ گرم(یک سوم لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آرد نان فانتزی یا آرد سفید شیرینی پزی تقریبا ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم (دو و نیم تا سه لیوان) شکلات به میزان لازم طرز تهیه🔻 مخمر من فوری هست و میشه مستقیم داخل مواد آردی استفاده کرد . اما از اونجایی که من و شما توی خونه ممکنه هفته ای یک بار بخوایم چیزی درست کنیم که توش مخمر باشه پس به عمل میاریم تا از کیفیتش و سالم بودنش مطمئن بشیم . برای به عمل اومدن خمیر مایه ، از شکر یا ارد استفاده میشه و یک قاشق از اون رو داخل اب ولرم می ریزیم و بعد مخمر رو داخلش می ریزیم . در ظرف رو میزاریم بهش تایم میدیم . مخمر اگر تازه باشه حتی در دقایق اول سریع روش حالت کفی میشه .هر چه قدر مخمرتون کهنه تر باشه دیرتر عمل میاد . نهایتا تا ده دقیقه عمل میاد . توی ظرف دیگه تخم مرغ و کره نرم و شیر ولرم و مابقی شکر و خمیر مایه به عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو کم کم داخل ریختم . همیشه آرد تقریبی هست توی نون ها ، کم کم اضافه می کنم و ورز میدم . حدودا ده دقیقه خوب ورز دادم .آرد زیادی لطافت نون رو می گیره خمیرتون رو سنگین می کنه . بعد خمیر رو داخل ظرف تمیزی که کمی چرب کردم قرار دادم ..روش رو پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم . تا زمانی که حجم خمیر بیشتر بشه .بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ده تا چونه تقسیم کردم . هر چونه رو با کف دست به شکل بیضی کمی پهن کردم و وسطش شکلات قرار دادم و بعد خمیر رو بستم . داخل سینی چیدم و روی خمیر با کارد خط انداختم . روی سینی پارچه تمیز کشیدم و ۲۵ دقیقه گذاشتم برای استراحت دوم بمونه و بعد برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و یک قاشق شیر استفاده کردم و رومال زدم .فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۹۰ درجه ۲۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم . روی نون هام تغییر رنگش خوب بود من یکی دو دقیقه هم گریل بالا رو خیلی کم روشن کردم که روی نون ها بیشتر تغییر رنگ بده . ظرف حاوی اب هم داخل فر از اول که روشن کردم قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف بشند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب زمینی ۱/۵ کیلوگرم گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم هویج ۲ عدد پیاز ۲ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم برای سرخ کردن و چرب کردن پنیر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۷۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه🔻 سیب زمینی ها رو بشورید پوست بگیرید و همراه نمک آب پز کنید بعد از پختن کاملاً باید بدون آب باشند . هویج ها رو رنده کنید و پیازها رو خرد کنید پنیر رو هم رنده کنید . در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازها رو کمی تفت بدید کمی که سبک شدن و تغییر رنگ دادن هویج های رنده شده رو هم بهشون اضافه کنید یه تفت بدید و مواد رو از تابه خارج کنید . در همون تابه گوشت چرخ کرده رو هم تفت بدید و بعد هویج و پیاز که تفت داده بودید رو به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و گاز رو خاموش کنید .در تابه رو ببندید که مواد خشک نشن. سیب زمینی های پخته شده رو له کنید بهش کره و پنیر رنده شده و یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشن . روی کاغذ روغنی رو چرب کنید پوره سیب زمینی رو به قطر یک سانت باز کنید اطرافشو مرتب کنید مواد گوشتی رو وسط پوره بریزید و دو طرف پوره رو به کمک کاغذ روغنی به هم بچسبانید. اطراف رول رو با دست مرتب کنید و اونو در سینی فر چرب شده بزارید روی اونو با یه تخم مرغ زده شده رومال کنید در فر ۲۱۰ درجه قرار بدید تا زمانی که رول طلایی بشه بعدم در ظرف سرو قرار داده و برش بزنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب گرم ۷۵۰ گرم آرد یک و نیم کیلو مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم شکر ۲ قاشق چای خوری نمک ۲ قاشق چایخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری دستور تهیه: آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند. پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند. بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
0 ترشی لیته فوری خوشمزه ترین ترشیه ک فورا آماده خوردن میشه خیلیم راحت درست میشه مواد لازم 👇 بادمجون یک کیلو هویج یک کیلو گل کلم نیم کیلو فلفل سبز هم بستگی ب ذائقه خودتون داره ک چقدر تند استفاده می‌کنید من ۴ تا ۵ تا فلفل سبز تند استفاده کردم نمک یک قاشق غذاخوری گلپر سائیده شده یک قاشق غذاخوری سیاه دانه یک قاشق غذاخوری نعنا خشک یک قاشق غذاخوری (قابل حذفه) زردچوبه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز ۵ لیوان ب اندازه ای ک بادمجون بپزن سیر یک بوته یا ۵ تا ۶ حبه ✅ یادتون باشه وقتی وسیله های لیته رو میشورید حتما بزارید خشک بشه آب نداشته باشه چون کپک میزنه و لیته خراب میشه . ✅ هویچ چون سفته اول هویچ رو خورد کنید بعد بقیه مواد رو اصافه کنید خورد کنید . ✅ سیاه دانه بریزید سردی سرکه رو میگیره. ✅ گلپر حتما بریزید تا سردی سرکه رو بگیره و هم ترشیخوشعطرو خوشمزه میشه . ✅ سرکه ک بادمجون رو پختید رو بزارید سرد بشه در آخر ب مواد اصافه کنید اگر دیدید ترشی لیته خشک هست کمی سرکه اصافه کنید . نه زیاد خشک باشه ن زیاد آبکی باشه . ✅ داخل شیشیه یا ظرف تمیز و خشک بریزید داخل جای سرد ویا یخچال نگهداری کنید این ترشی لیته بعدزیکی دوروز قابل استفاده هست . ✅ میتونید از زیره سبز و تخم گشنیز هم استفاده کنید . قابل حدفه ✅ سیر داخل کلیپ نیست چون یادم رفته بود بعد در آخر یک بوته سیر پوست گرفتم و شستم و خشک کردم داخل ترشی لیته خوردش کردم . 🌸تا فصل ترشی هست پیشنهاد میکنم این ترشی لیته فوری رو درست کنید در کنار غذا لذتشو ببرید 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 دیگه دستوری از این راحت و سریع تر برای درست کردن بستنی نداریم🙃 حتما ذخیره اش کن که داشته باشیش👌🤗 موادلازم : موز ۳عدد شیر نصف لیوان شکر ۳ق غ خامه صبحانه ۲ق غ در ابتدا موز ها رو خرد کنید و به همراه شکر شیر و خامه صبحانه میکس کنید داخل ظرفی بریزید و سلفون بکشید و ۷ساعت داخل فریزر استراحت بدید بعد از این مدت اسکوپ بزنید و نوش جان کنید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 تا حالا درست کردی؟ از اون خوشمزه های روزگاره😍 حتما یا بار امتحانش کن👌 مواد لازم گردو ۲۰۰گرم رب‌انار ۳قاشق آب یخ ۵-۴لیوان پیاز ۱عدد بادمجان ۴عدد زردچوبه ۱قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه ۱قاشق‌چایخوری نمک‌ اگه دوست داشتین یه کوچولو گلپر بزنید گردو و رب انار رو داخل تابه کمی تفت بدید بهش دولیوان اب و یخ اضافه کنید و اجازه بدید ۲ ساعت بپزه بعد از این مدت به خورشت پیاز داغ با زردچوبه نمک.و فلفل اضافه کنید به لخواه میتونید توی این مرحله گلپر بزنید و ۱ ساعت زمان بدید تا بپزه توی این مدت ۲ لیوان دیگه اب و یخ اضافه کنید بادمجون هارو پوست بکنید نگینی خرد کنید نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و فعد سرخ کنید و به خورشتتون اضافه کنید و ۱۵ دقیقه اجازه بدید بپزه و بعد این مدت خورشت شما آماده س نوش جون😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 پیازیک عدد گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم نمک وادویه به میزان لازم پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری چوب دارچین یک تکه گلاب به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری زعفران وزرشک به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• این خوراکی سالم و جذاب مناسب مدرسه و تغذیه بچه هاست😍 ۲۰ عدد خرما پوست و هسته گرفته رو له کنید. ۱لیوان جو دو سر پرک پودر شده ۲ ق ارده ۱ق چ دارچین مخلوط کنید. داخل ظرفی که نایلون گذاشتین بریزید و صاف کنید ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید. برای لایه دوم ۲۰ عدد خرما پوست و هسته گرفته رو له کنید ۱ لیوان بادام زمینی پودر شده ۲ ق ارده یا شیره مخلوط کنید و رو لایه قبلی بریزید و صافش کنید و ۲۰ دقیقه دیگه بزارید فریزر. برش بزنید و با شکلات تخته ای و پودر بادام و پسته تزیین کنید. مرسی که با ما همراه بودید🥰😍 نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 8 عدد کرپ 3 عدد تخم مرغ درشت پودر سیر و نمک به میزان دلخواه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری شیر 1/2 پیمانه آب 1/2 پیمانه آرد 3/4 پیمانه مواد میانی کرپ سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 تا 400 گرم آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد متوسط نمک و فلفل و ادویه دلخواه نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 100 گرم جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری . برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند. سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید. آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید. کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود. صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود. تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست. کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند. . برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم. پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد. سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. نمک و آرا ذرت اضافه کنید. آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد. در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید. هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید. کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید. کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته. مقداری پنیر پیتزا بریزید. در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بژی(شیرینی کرمانشاهی)😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛