eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه سفارش دسر و فینگرفود میگیری این ته چین قالبی مجلسی رو هم بذار تو منوت 🤩 اگه میخوای یه غذای متفاوت درست کنی برای خانوادت و یا مهمونات این ته چین گزینه ی مناسبیه🤩 چیا میخوایم: سینه ی مرغ نصف سینه زرشک کاراملی شده خلال پسته خلال بادام پیاز خلالی سرخ شده برنج ۴ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم روغن مایع سه چهارم لیوان ماست سفت و چیکده یک پیمانه سر پر(ماست سون) طرز تهیه: برنج رو از شب قبل با نمک خیس کنید. قابلمه آب رو بذارید رو حرارت وقتی جوش اومد برنج رو بریزید نمکش رو اندازه کنید و کمی دون و زنده آبکش کنید. مرغ رو با نمک و زعفرون بذارید تا بپزه و آبش غلیظ بشه. زرشک رو با کره و زعفرون و کمی شکر سرخ کنید(زرشک کاراملی). فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه. مرغ که پخت کاملا ریش ریش و خرد کنید. و پیاز داغ زرشک کاراملی و مغزها رو بهش اضافه کنید. ۴-۵ قاشق آب مرغ هم بریزید و مخلوط کنید بذارید کنار. تو ظرف دیگه تخم مرغ ها رو بشکنید. زعفرون غلیظ رو بریزید و همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه. ماست و روغن مایع رو خوب مخلوط کنید تخم مرغ زعفرون رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. برنج آبکش شده رو قاشق قاشق اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. زیاد هم نزنید که برنج خرد بشه. کف قالب رو با کره و زعفرون حسابی چرب کنید. نصف برنج زعفرون رو بریزید و با پشت قاشق کمی فشرده کنید. مخلوط مرغ و زرشک رو روی برنج طوری بریزید که از اطراف قالب فاصله کمی داشته باشه که بعد از پخت مرغ ها از اطراف ته چین مشخص نباشه. کمی با پشت قاشق مرغها رو فشرده کنید که به برنج بچسبه.. مابقی برنج زعفرون رو بریزید و صاف کنید و کمی با پشت قاشق فشرده کنید. روی قالب رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو سوراخهایی ایجاد کنید تا موقع پخت تو فر، هوا گردش داشته باشه و پخت بهتری داشته باشه. یک ساعت و نیم طبقه وسط فر قرار بدید. بعد از این مدت دربیارید و فویل رو جدا کنید و دوباره تو فر بذارید تا کاملا طلایی بشه. بسته به داغی فر بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه تا طلایی بشه. تو ظرف سرو برگردونید و به سلیقه خودتون تزیین کنید. نکته ها: پیازداغ رو حذف نکنید چون ته چین طعمش متفاوت میشه. از آب مرغ حتما چند قاشق بریزید توی مخلوط مرغ و زرشک که این فوت کوزه گری ته چینه! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ ۲ عدد آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید) فلفل قرمز ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ نمک ۱.۵ ق چ سیر رنده شده ۱ حبه تخم مرغ ۲ عدد آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم) بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م) آرد ۵ ق غ روغن برای سرخ کردن ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد. در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇 هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست. ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه. این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید. این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید ▫️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میدونی راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه تو چیه درست کردنش خیلی اسونه رفقا اول ۱ قاشق چای خوری زعفرون رو با چند تا یخ بریزید تو شیشه حالا ۴ تا ماهیچه رو با زعفرونتون مزه دار کنید نیم ساعت تا ۲ ساعت بعد ۳ تا پیاز ،۱ بوته سیر ،میخوایم بریزید کف تابه یا قابلمه نوک قاشق فلفل سیاه و قرمز و زر چوبه حالا ماهیچه ها رو بچینید روش و ۱ساعت درشو بزارید ،بعد از یک ساعت نمک و زعفرون رو بهش اضافه کنید چند تا چوب دارچین بریزید روش و دوباره بزارین بپزه ،حالا برین سراغ برنج ، ۲ ونیم پیمانه برنج رو ۳ ساعت خیس کنید و با یک پیمانه باقالی و ۳ قاشق شوید خشک و نمک و زرد چوبه و روغن دم بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه صبحانه یک بسته پودر خامه ۳ تا ۲ قاشق غذاخوری (یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه) میوه دلخواهتون😊 کوکی که خونگی باشه بهتره شکلات تخته ایی برای تزیین میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید، خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید. میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان شیر ۱ فنجان روغن نصف فنجان بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان موز ۱ عدد شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم ‌ طرز تهیه🔻 (میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید) شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید. قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید. با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه. ‌کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید. ۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن. بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با موز و روکش شکلات😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن بادمجان مواد لازم :👇 سیب زمینی دو عدد متوسط بادمجون متوسط چهار عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ سیر دو حبه نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم سس بشامل دستور تهیه :👇 دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره سپس دو طرفشون سرخ کنید تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیه‌ای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه گوجه‌اختیاریه عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه سس بشامل‌ یا سس سفید خودمونی سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره یا بیست وپنج‌ گرم یک لیوان شیر لیوان گرم ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه اگه‌ دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊 🔻اینارو لازم دارید... 1️⃣گوشت چرخکرده 2️⃣پیاز 3️⃣جعفری 4️⃣نمک و فلفل 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی🌼 برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر) ران مرغ نيم كيلو سينه مرغ نيم كيلو پياز ١ عدد بزرگ سير ٢ عدد جعفري خرد شده (٣ قاشق غ خ ) تخم مرغ ١ عدد پودر سوخاري ١ پيمانه زعفران دم كرده ٤ قاشق غ خ نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق چ خ پاپريكا ١ قاشق چ خ زرد چوبه نصف قاشق چ خ تخم گشنيز آسياب (نصف قاشق چ خ ) ليمو تازه ١ قاشق غ خ گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان نعنای که برای این شربت استفاده میشه از اون دسته نعنای باشه که برگهاش نوک تیز‌وکشیده هستن یکی از خانوما گفت بهش میگیم نعنا عطری نت هم سرج کردم بهش میگن نعنای تند فلفلی عزیزان نعنا( پونه) که برگ پهن دارن وهمراه سبزی خوردن استفاده میکنید خوشمزه نمیشه شیرینیش غالب میشه بو وعطری نداره این مقدار شربت توی بطری مقدار مواد داده شده شکر دو کیلو کیلو؛ نعنا ۷۰۰ گرم (پاک کرده شسته) چهارلیوان آب بریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز تا جوش بزنه جوش که زد یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو بریزد ندارید دو قاشق آب لیمو بریزید شعله متوسط باشه وهم نزنید تا شکر خودش تو آب حل بشه وقتی جوش آومد شعله رو کمی کمتر کنید وبزارید آروم بجوشه وقوام بیاد .توووووجه کنید دیواره قابلمه زود زود با فرچه آغشته به آب لیمو پاک کنید تا شکرک نزنه فرچه نداشتید با پارچه تمیز خیس تمیز کنید .حال که شربت قوام اومده نعنای که از قبل تمیز وشستیم و‌دسته کردیم ،داخل شربت قوام اومده بندازید سه الی چهار دقیقه که گذشت کافیه گاز رو خاموش کنید دم کنی بزارید دوازده الی بیست وچهار ساعت سپس اونو از یه پارچه تمیز رد کنید با آب لیمو یا لیموی‌تازه نوش جان بفرمایید.عزیزان این مقدار سه چهار لیتر شربت حاصلشه مثل شربت آلبالو باید با آب رقیق شه موقع سرو آب لیمو میزنی البته با لیموی تازه طعمش واقعا عالی میشه این شربت برای ماه مبارک رمضان بسیار گواراست وبرطرف کننده عتش وتشنگی ست 💝عزیزان شهد دقیق مثل شربت بامیه وزولبیا باید قوام بیاد اندازه آب کافیه کم نیست امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید شربت آگه به اندازه کافی قوام نیاد کپک میزنه آگه بیش از حد قوام بیاد شکرک میزنه دقت کنید توووووجه کنید آگه بعد از اینکه از پارچه تمیز رد کردید دیدید شربت رقیق هستش دوباره بزارید رو گاز با شعله کم تا دوباره قوام بیاد دم کنی برای این میزاریم تا در قابلمه عرق نکنه آب لیمو رو به شربت اضافه نکنید فقط موقع سرو بریزید عزیزان این شربت خوب قوام اومده باشه تا دوسال تو یخچال دوام داره عزیزان شربت نعنا هیچ وقت رنگش به سبز نمیزنه مگر اینکه رنگ خوراکی بزنید آگه دوست دارید رنگش سبز کم رنگ باشه چند قطره رنگ خوراکی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با خمیر نازک به جای پودر نارگیل میتونید پودر پسته، بادام گردو یا مخلوط بریزید که به اینصورت باقلواهای دیگه تهیه کردین😉 طرز تهیه خمیر: روغن جامد یا نیمه جامد اب شده ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) ‌من نیمه جامد استفاده کردم ماست شیرین و ترجیحا سفت ۱/۲ پیمانه(۱۲۰گرم) آرد به مقدار کافی تا جایی اضافه ومخلوط شود که خمیر لطیفی شکل گیرد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ( ۱و۲/۳ تا ۲ پیمانه) . 👈روغن جامد اب شده و ماست همدمای محیط را خوب مخلوط کنید سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کرده وهم بزنید تا خمیر لطیفی شکل گیرد همین که خمیر یکدست ولطیف شد کافیه ولزومی به ورز دادن زیاد نداره چون به روغن میفته خمیر را در محیط ودرون نایلون یک ساعت استراحت دهید دراین فاصله مواد میانی را تهیه کنید، مواد میانی: پودر نارگیل چرب ۳۰۰ گرم ، کمی آسیاب کنید مغز گردو ۷۰ گرم (می تونید حذف کنید) پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم (یک پیمانه سرخالی) شربت یا شهد غلیظ به مقدار کافی (تقریبا یک پیمانه) 👈پودر نارگیل اسیاب شده و پودر قند را باهم مخلوط کنید کم کم شربت را اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی شکل بگیره خمیر خیلی خشک یا بیش از حد شل نباشه مغز گردو را نیز اضافه ومخلوط کنید ✔مواد نارگیلی را تا زمان پهن شدن داخل نایلون نگهداری کنید که خشک نشود پس از استراحت خمیر ،آن را به ۲ قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را بین دونایلون ‌ نازک به ضخامت تقریبا ۲ میلی پهن کنید یک لایه از خمیر را کف قالب پهن وخوب یکدست کنید سپس مواد نارگیلی را بین دونایلون پهن کنید ودرون قالب روی لایه اول خمیر برگردانید در همه قسمتها یکدست وفشرده کنید درنهایت لایه دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید لایه ها را خوب بهم فشرده کنید اضافه های آن را بگیرید وبرش بزنید درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه حدود ۲۰تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا زیر باقلوا طلایی وباقلوا از ظرف جدا شود روی باقلوا نیازی به طلایی شدن ندارد پس ازپخت بلافاصله روی آن مقدار کمی شربت خنک بریزید حدود نصف پیمانه شربت زیاد نیاز نداره در حدی که از حالت سفید بودن خارج بشه ورنگ وطعم بهتری بگیره اجازه دهید تا شربت کاملا جذب باقلوا شود و باقلوا کاملا خنک تزیین کنید ونوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛