فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
مواد بازم :
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
۱ عدد پیاز کوچک رنده شده
۵ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۱ عدد تخم مرغ کوچک
۱ قاشق مربا خوری سس فلفل
۱ قاشق دسر. خردل
۱ قاشق چای خوری. فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری نمک
نوک قاشق چای خوری زیره
۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
جعفری ریز خرد شده
سس:
۱ قاشق غذاخوری. کره
۱ عدد پیاز کوچک
۱ حبه سیر
۱ هویج
- ۶ قارچ
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق مربا خوری خردل
۲ لیوان آبگوشت / آب سبزیجات
(اختیاری آب جوش هم می توانید اضافه کنید)
خامه ۲ قاشق
نمک
جعفری ریز خرد شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#استانبولی_پلو
برای ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ، دارچین ، زعفران به میزان لازم
برنج رو از چند ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره.
پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلبل و زردچوبه و پاپریکا ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم و به مواد اضافه کردم و مقداری تفت دادم . به مقدار کم آب اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آب هم کشیده بشه . یک کم هم پودر دارچین اضافه کردم .
داخل قابلمه دیگه آب جوش ریختم و برنج خیس خورده رو اضافه کردم ، برنج که نیم پز شد و آماده آبکش کردن شد ، آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دل خواه قرار دادم و لا به لا از برنج و مواد گوشت و سیب زمينی ریختم ، لا به لای پلو هم ادویه پلویی ریختم و آخر هم کمی زعفران و گذاشتم که دم بکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
فیله مرغ ۸ عدد، پیاز ۲ عدد، نمک، فلفل و زردچوبه و پودر سیر و پودر پیاز، جعفری، ذرت نصف پیمانه، پنیر خامه ای ۲ ق غ،سس مایونز ۱ ق غ، نان تافتون، کاهو
🔴 فیله های مکعبی خرد شده رو تفت میدیم تا آب مرغ کاملا کشیده بشه پیاز خرد شده رو به مرغ اضافه میکنیم تا پیاز سبک بشه. ادویه،جعفری تازه رو به ترکیب مون اضافه میکنیم با ۱/۴ لیوان آب میزاریم حدود ۵ دقیقه کاملا موادمون بپزه بعد ذرت اضافه کرده کاملا که جا افتاد پنیر خامه ای و سس مایونز اضافه میکنیم داخل نون تافتون که به شکل قیف در اومده کاهو و مواد ترکیب مرغ قرار میدیم
▶️ میتونید داخل دستگاه یا تابه گریل هم بکنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
نوش جان 😄
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شپردزپای
این دستور برای 4تا5 نفر کافیه
طعم شپردزپای به مواد گوشتی و ادویه ای که استفاده میکنید ارتباط مستقیم داره.
گوشت چرخکرده 400 گرم
قارچ ورقه شده 250 گرم
پیاز درشت 1 عدد برای تفت گوشت
فلفل دلمه 1 عدد
مخلوط سبزیجات(ذرت+نخودفرنگی+هویچ)400 گرم
آویشن،پودر سیر،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
پنیر ورقه تست یا پنیر پیتزا به میزان دلخواه
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
خامه 3 قاشق
کره 3 قاشق
سس کچاپ برای داخل مواد گوشتی 2 تا 3 قاشق
من گوشت چرخکرده رو در پیاز نگینی طلایی شده و فلفل دلمه نگینی تفت میدم و بعد کمی زردچوبه به همراه نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری سس ووستشایر(یا در صورت عدم دسترسی یک قاشق غذاخوری سرکه بالزمیک) به همراه دو قاشق سس کچاپ اضافه و در پایان پودر سیر و آویشن و قارچ تفت داده شده اضافه و حرارت رو خاموش میکنم.
سبزیجات رو با در باز بپزید تا تغییر رنگ ندن.
و بعد به مواد گوشتی اضافه و مخلوط کنید.
در ورژن اصلی شپردزپای،پوره سیب زمینی در آخر روی سطح مواد گوشتی به صورت یکنواخت پهن میشه،برای زیبایی بیشتر میتونید پوره رو گوله و در دست فرم بدید یا با قیف روی مواد ماسوره بزنید.
تایم پخت 30 دقیقه در فر 180 درجه با حرارت پایین و در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پای طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان دستور#سوهان_توری_آرمیا
به روش خودم رادقیق براتون می نویسم ولی راضی نیستم کسی بدون ذکرمنبع استفاده کنه مثل شیرینی نارگیلی،فلورنتینا،شکومالدو...که دیدم اکثرپیجها_حتی پیجهای پرفالوئر_ درست کردن وتازه مختص به خودشون هم دونستن،
لطفا پستها رادقیق بخونید چون من همیشه خیلی ازنکات وتجربیات خودم راهم برای نتیجه گیری بهتر شما دقیق می نویسم فقط به فیلم تنها اکتفا نکنید،
#سوهان_توری_آرمیا
اصل این سوهان بامغزیجاتی مثل گردو،بادام یامخلوطی ازهردوهست ولی مثل من ازکنجدهم می تونین استفاده کنید،
مغزیجات خردشده مثل گردو،بادام یا مخلوط هردو یا کنجد 50گرم_اگرگردو یابادام زدین پودرنکنید خیلی ریز به اندازه ماش خردکنید_
کره 20گرم
شکر 100گرم
زعفران خشک اسیاب شده 1/4ق چ
پودرهل 1/4ق چ
اردسفید 1ق غ_ممکنه کمی بیشترهم استفاده بشه_
خامه صبحانه _بهتره ازخامه های شل مثل خامه پاک استفاده کنید_1ق غ
پودرپسته ،نارگیل و...برای تزیین به دلخواه
عسل 1ق م پر
کره،زعفران خشک وعسل رادرون ظرفی برروی بخاراب _به حالت بنماری_قراردهید تاکاملا یکدست شوند،سپس ازروی بنماری برداشته،شکر،پودرهل،ارد،پودرمغزیجات رااضافه کنید خوب مخلوط کنید درنهایت خامه رابزنید حال باقاشق هم بزنید تامایه کاملا یکدست وغلیظ شود،
یک قالب یا ظرف تفلون بردارید_داخل کلیپ می بینید که من هم ازقالب هم قابلمه تفلون استفاده کردم پس هرظرفی که تفلون باشه وقابل گذاشتن داخل فرمشکلی نداره_خییییلی کم ظرف راچرب کنید_کم چرب بشه نمیخوایین روغن به خوردسوهان بدیم _مایه رادرون قیف بریزید وبه اندازه فندق وبافاصله_فاصله راخوب رعایت کنید چون داخل فرپهن میشن وممکنه به هم بچسبند_بزنید،
فرراازقبل برروی 200درجه سانتی گراد گرم کنید سینی راداخل فربگذاریدوکنارفربشینید ظرف مدت ده دقیقه حتی کمترسوهانها شروع به جوشیدن وپهن شدن میکنه همین جوشیدن به علت حرارت فرباعث توری شدن اونها میشه،همین که طلایی شدن ازفرخارج کنید _نرم هستن_تانرمن برروی انها پودرپسته و...بپاشید واجازه دهیدتاکاملا سردشوند،پس ازسردوکااااملا خشک شدن براحتی جداکنید،
نکته خیلی مهم: غلظت مایه برای داشتن سوهانهای یک اندازه ومرتب مهمه پس وقتی مایتون اماده شد درابتدا یک عدد ازسوهانها رامی زنید وداخل فرمیگذارید اگرسوهانها خیلی پهن وپخش شدن وشکلهای نامنظمی داشتن بدونید مایتون شله پس کمی اردبهش اضافه می کنید ولی اگردیدین سوهانها حالت توری نشدند مایتون سفته وکمی خامه بزنید،پس یکی دوتامی زنیدتاقلقش بیاددستتون،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کاسترد_سوزان
مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده 300 گرم(اگه طعم کره رو دوست ندارید از مارگارین یا کره گیاهی استفاده کنید...من مارگارین استفاده کردم)
پودر قند 1 پیمانه(لیوان فرانسوی)
پودر کاسترد 1 پیمانه(لیوان فرانسوی)
❎پودر کاسترد رو از سوپر مارکت یا لوازم قنادی میتونید تهیه کنید.
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آرد 2 و 1/2 پیمانه(لیوان فرانسوی)
◀من از آرد سه صفر برای همه شیرینیها استفاده میکنم که از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید.
.
ابتدا مارگارین+پودر قند را حدود 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن و حجیم شود.
سپس وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید.
پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید.
آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
30 دقیقه خمیر را در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را کم کم بین دو نایلون پهن و کاتر بزنید.
و در سینی بچینید(سینی نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نداره)
◀میتونید از خمیر گلوله هایی بردارید و با چنگال فرم بدید.
◀من از کاتر فشاری استفاده کردم
سپس سینی را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بپزید ,شیرینی نباید تغییر رنگ دهید.
◀شیرینی بافت تردی داره واصلا خشک و بیسکوئیتی نیست.
◀در پایان بعد از سرد شدن شیرینی با شکلات ذوب شده تزئین کنید.
◀من از بریلو و شکلات ذوب شده برای تزئین استفاده کردم.
◀بریلو رو میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید.
❎ممکنه آرد کمتری بنا به جنس آرد مصرف بشه بنابراین آرد رو کم کم بریزید و وقتی خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید وگرنه خمیر خشک میشه و شیرینی موقع قالب زدن ترک میخوره
❎با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهی داشت.
❎اگه از مارگارین استفاده کنید تا سه هفته در جای خنک و در ظرف دربسته این شیرینی ماندگاری داره.
❎طعم شیرینی عالیه و مزه کاسترد و وانیل داره.
❎اگه کاسترد رو حذف کنید شیرینی مثل بیسکوییت سفت و خشک میشه،پس چیزی رو حذف و جایگزین نکنید.
❎برای فر برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید
❎در تابه دو طرفه یا در فر دستساز هم میتونید شیرینی رو درست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پست آموزشی 👇👇👇
لطفا ورق بزنید ومراحل کاررو ببینید 🙏
سلام به روی ماه تک تکتون 🌺
با این مقدار مواداولیه و با این سایز ۹ عدد کوکی خواهید داشت .
این کوکی بسیار خوشمزه و خوش بافت و نرم میباشد پیشنهاد میکنم
حتما درست کنید منتظر عکس های قشنگتون هستم 🙏🥰
موادلازم 👇👇
۱-آرد قنادی ۱۸۰گرم
۲_ بيکینگ پودر یک قاشق چایخوری استاندارد
۳_کره پاستوریزه حیوانی مثل شکلی ،دامداران ۱۰۰گرم
حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد
۴_شکر ۷۰گرم
۵_تخم مرغ کامل یک عدد با احتساب پوست ۶۰ تا۶۵ گرم
۶_وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
۷_ نمک ۱/۸قاشق چایخوری
۸_پودر کاکائو هلندی ۳۰گرم
۹_نشاسته ذرت ۲۰گرم
مواد میانی (مغزی)👇👇
۱_پودر نارگیل چرب ۷۰گرم
۲_شير عسلي ۴ قاشق غ خوری (شیرعسلی جایگزین ندارد )
دمای فر 👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طبقه وسط
نکات مهم 👇👇
ترکهای روی خمیر را درزمان گلوله کردن باید گرفته شود
خمیر کوکی ۵۰ گرم و خمیر مغزی ۱۵ گرم میباشد
لطفا بیش از حد در فر قرار ندهید تا خشک و سفت شود
بافت کوکی کاملا نرم میباشد .
خیییییلی کم روی کوکی را با آب مرطوب کنید وسپس ترافل شکلاتی
مقاوم به حرارت روش بریزید آب مثل چسب عمل میکند
#کوکی_شکلاتی با مغز نارگیل و شیرعسلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی_خونگی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه.
.
من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم.
.
اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه.
در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه.
اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید.
بقیه مراحل کاملا واضح هست.
اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید.
برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید.
میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید
بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چاکلت_چیپس_کوکی
مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱ ق چ
کره ۲۲۷ گرم (هم دمای محیط امام گرم نباشه مکعبی خرد کنین)
شکر ۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای روشن ۱ پیمانه
وانیل ۱ ق چ
تخم مرغ درشت و هم دمای محیط ۲ عدد
چیپس شکلات ۲ پیمانه
من چیپس شکلات را مخلوط شیرین و تلخ استفاده کردم
طرز تهیه:
ابتدا کره را داخل ظرف همزن بریزید شکر را اضافه کنید وشروع به هم زدن کنین تا سفید و سبک بشه
حالا تخم مرغ ها را همراه وانیل اضافه کنید خوب مخلوطش کنین
آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید
حالا تو دو یا سه مرحله به مواد اضافش کنید و به ارامی یا با دستگاه یا با لیسک مخلوط کنین
نوبت قسمت هیجان انگیزش ،چیپس شکلات
بریزین با لیسک مخلوط کنین
و با نوک انگشتا در حد مخلوط شدن هم بزنین و خمیر را جمع کنین
این خمیر بهتر ۲۴ ساعت تو یخچال استراحت کنه
ولی بیشتر از ۷۲ ساعت نشه
این استراحت تو یخچال هم باعث میشه طعم بهتری داشته باشه و هم ترد تر باشه
بعد استراحت کمی خمیر را در محیط قرار بدین که کار باهاش راحتتر بشه
حالا کل خمیر را وزن کنین و به تعداد دلخواهتون تقسیم کنین
که وزن هر کوکی را به دست بیارین
این خمیر تقریبا ۳۰ تا کوکی بهم داد چون من کوکیام را کوچیک در نظر گرفتم
تقریبا ۳۰ گرمی
حالا یا با اسکوپ بستنی یا با دست خمیر را گرد کنین و با فاصله در سینی بچینین
تو فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۲ تا۱۳ دقیقه بپزین
اینجوری کوکی های نرم و لذیذی دارین
بیشتر پختن باعث میشه کوکیا سفت بشه
وقتی از فر خارج کردین تا کوکیا داغ اگر روی کوکیاتون برجسته شده به ارامی با دست فشار بدین تا تخت بشن
البته این سلیقه ای
نکته این کوکی تقریبا کم شیرین اگر شیرین تر دوست دارین ۱/۴ دیگه شکر قهوه ای اضافه کنین
نکته ی بعدی اینکه اگر سری همزن من را ندارین اصلا مهم نیست با همزن برقی با سری معمولی درست کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍
اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه.
بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊
یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورك_پيتزا
مواد لازم:
خمير يوفكا مثلثى ١ بسته
گوشت چرخ كرده ٤٥٠گرم
پياز يك عدد بزرگ
قارچ ٥٠٠ گرم
فلفل دلمه اى ١ عدد
پودر پاپريكا و اويشن و فلفل ونمك
پنير پيتزا به مقدار لازم
تخم مرغ يك عدد،ماست يك فنجان روغن مايع نصف فنجان
طرز تهيه:
ابتدا پياز رو خرد كرده باكمى روغن داخل ماهيتابه ميريزيم بعد گوشت رو اضافه كردتفت ميديم سپس قارچ ورق ورق شده رو اضافه تاابش كشيده بشه بعد دو ق غ روغن و يك ق غ ابليمو اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم تا قارچها سرخ در اين مرحله ميتونين از كمى سس خردل ياسس گوجه ويا رب گوجه براى خوشمزه تر شدن مواد به همراه ادويه ها استفاده كنيد،مواد را كنار ميگذاريم و اجازه ميديم تا كمى خنك بشه(بنابه ذائقه ميتونيد ازسوسيس يا كالباس هم استفاده كنيد)
ماست وتخم مرغ وروغن مايع رو باهم مخلوط كرده وبا قلمو روى خمير ميماليم(اينكار هم خميرو چسبنده ميكنه براى رول كردن راحت تا باز نشه هم نرم شدن داخل خميربعداز سرخ شدن بورك ها ميشه)يك قاشق از مواد داخل خمير ميگذاريم كمى پنير پيتزا روى مواد ميگذاريم و خمير را رول ميكنيم و داخل روغن شناور سرخ ميكنيم وروى دستمال روغن كش قرار ميديم
البته داخل فر هم ميتونيد رژيمى تر تهيه كنيد😉
سينى فر كمى چرب شده باشه
فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميپزيم تا روى بوركها طلايى بشه و خود بوركها برشته و ترد ميشن وداخلش كاملا نرمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد مرغ و انار یه سالاد زمستونی خیلی خوشمزست که میتونید تو این شبای سرد درستش کنید و به عنوان یه شام سبک یا پیش غذای عالی ازش لذت ببرید😋
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز،سیر،برگ بو و نمک و پولبیبر: برای پخت مرغ
مخلوط شوید و جعفری: نصف لیوان
مغز گردوی خورد شده: نصف لیوان
ذرت کنسروی: نصف لیوان
انار دون شده: نصف لیوان
سس مایونز: به مقدار لازم
سیر رنده شده: ۲حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی
.
سینه مرغو با پیاز،سیر،دوتا برگ بو و نمک و فلفل میذاریم بپزه.
وقتی کامل پخت از آب در میاریمو میذاریم خنک بشه بعد خوردش میکنیم.
شوید و جعفری و مغز گردو رو هم خورد میکنیم.انارمونم دون میکنیم و بعد همه موادو به همراه ذرت داخل ظرفمون میریزیم.
سس مایونز،سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاهو بهش اضافه میکنیم و مواد سالادو خوب با هم مخلوط میکنیمو برای یکی دو ساعت یا بیشتر تو یخچال میذاریم تا مزه ها به خورد هم برن.اگر هم بخواییم بصورت قالبی سرو کنیم تو ظرف مورد نظرمون کیسه فریزر میندازیم و سالادو داخلش میریزیم یکم فشردش میکنیم و داخل یخچال میذارم چند ساعت بعد برمیکردونیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛