#شیرینی_پفک_گردویی
زرده تخم مرغ 5 عدد
پودر قند 1لیوان سرخالی حدود 150 گرم(اگه پودر قند رو کمتر بریزید زرده خوب کشدار و غلیظ نمیشه)
گردوی نگینی ریز شده 150 تا 300 گرم
من 200 گرم گردو استفاده کردم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
من همیشه از وانیل خالص پودری استفاده میکنم
.
زرده ها+وانیل+پودر قند را با دور تند همزن 10 تا 12 دقیقه بزنید تا کاملا کشدار و غلیظ و سفت شود.
سپس گردوی خرد شده را اضافه و آروم با لیسک مخلوط کنید.
با کمک دو قاشق چایخوری از مواد با فاصله روی کاغذ روغنی داخل سینی بریزید.
اگر زرده به اندازه زده نشود یا وانیل مرغوب نباشد ممکن است بوی زهم زرده حس شود...پس با حوصله مرحله همزدن زرده رو انجام بدید تا کیفیت نهایی عالی بشه
اگر زرده کم همزده بشه و به غلظت لازم نرسه یا میزان گردویی استفاده شده در شیرینی کم باشه،شیرینیها پهن میشن
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه برای 15 دقیقه قرار دهید.
دمای ذکر شده بسته به قدرت فر ممکنه تعییر کنه...من دما رو کمتر از 160 درجه گذاشتم...
اگر دمای فر زیاد باشه شیرینی ترک میخوره یا ممکنه داخل شیرینی خوب نپزه و مایع بمونه
سعی کنید شیرینی ها رو زیاد بزرگ نگیرید تا سریع تر مغزپخت بشن.
برای توستر و فرهای برقی دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید.
وقتی شیرینی آماده ست که راحت از کاغذ روغنی جدا بشه.
شیرینی نباید تغییر رنگ دهد.
این شیرینی رو در ظرف دربسته و جای خشک نگهداری کنید ،نیازی به گذاشتن داخل یخچال نیست و حدودا 2 تا 3 هفته ماندگاری داره.
در تابه دو طرفه یا فر دست ساز هم قابل تهیه ست.
تعداد شیرینی بستگی به سایز دلخواه شیرینی شما داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️❤️❤️❤️
آموزش شیرینی #گردویی دارم همون #قرابیه معروف
فوقالعاده خوشمزه
مواد لازم و نکات و مینویسم براتون طرز تهیه هم میتونی داخل فیلم ببینید
⭕️مواد لازم
❌گردو 80گرم
❌سفیده تخم مرغ 90گرم
❌کیک اسفنجی یا شیفون 100گرم
❌شکر دانه ریز یا ی پالس آسیاب شده 170گرم
❌دارچین 1ق.م
❌اردبرنج1ق.م
❌کاکائو 1ق،م
❌پودر قند 1ق.م
❌روغن مایع 2ق.س
❌سرکه 1ق.س
⭕️دمای پیش گرمایش 190
⭕️دمای فر 175
⭕️طبقه وسط
⭕️المنت بالا پایین
⭕️زمان پخت 15دقیقه
⭕️زمان داغ زدن حرارت بسیار کم 8-13دقیقه بسته به جنس تابه
همه مواد با نیمی از سفیده رو داخل دستگاه میکس کنید بعد بقیه سفیده رو اضافه کنید روی حرارت کم بزارید به مدت 8_13 دقیقه وقتی شکر کاملا حل شد از روی حرارت بردارید دقت کنید مواد به جوش نیاد خیلی هم سفت نشه بعد روغن و سرکه رو اضافه کنید و بزارید ی ساعت استراحت کنه استوری رو ببینید حتما با فیلم کامل و نکات میزارم بعد از استراحت پودر قند و آرد برنج و اضافه کنید کامل که مخلوط شد داخ قیف بریزید و پایپ کنید داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15دقیقه بپزید
🚫🚫نکات مهم
شکر دانه ریز باشه حتما یا ی پالس آسیاب کنید
کیک بدون روغن باشه
داغ زدم مهمترین مرحله به نکات فیلم دقت کنید
بعد از استراحت چند دقیقه کامل مواد و هم بزنید
میزان کاکائو رو میتونید کم و زیاد کنید
حتما برای نمونه ی بار ی دونه داخل فر بزارید بعد بقیه مواد و پایپ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش پخت شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان
سیر: ۴ لوش
تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
آرد سخاری: ۱ لیوان
نمک: کمی
فلفل: کمی
پودر ریحان: ۱ قاشق
پودر پونه: ۱ قاشق
پودر جعفری: ۱ قاشق
فلفل قرمز
پنیر موزارلا
آرد: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سخاری: ۳ لیوان
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شيرينى عيد بدون فر و بدون همزن 😍😋
با چند قلم مواد ساده که همه تو خونه دارن
برای درست کردنش اینارو میخوایم 😍👇🏻
آرد قنادی ۲و۱/۳ لیوان تاجاییکه به دست نچسبه
پودر قند یک لیوان
کره به دما محیط رسیده ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر نوک ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
روغن مایع ۴ ق غ
تخم مرغ یک عدد شعله پخش کن از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده باشه با حرارت ملایم روی شعله مناسب تابه ۱۵ دقیقه بپزه برای تابه معمولی دمکنی بزارید و برای پخت فر برقی دما ۱۶۰ درجه و فر گازی دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درست کنید و لذتشو ببرید دوستتون دارم خیلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد توپی
برای ۱۸ عدد توپک
سیب زمینی ۳ عدد
خیار شور ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سس مایونز ۲ ق غ
کره مقداری
کلم سفیدو بنفش هویج و حتی جعفری به مقدار لازم
کاهو به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم حتی میشه کوبید بهش کره و نمک و سس مایونز ریختم و مخلوط کردم و یک ساعتی در یخچال گذاشتم .
برای مواد میانی دل به خواهی هست هر چی دوست دارید من کالباس نریختم و جاش سینه مرغ ریختم . مرغ پخته شده رو پودر کردم و حتی میشه ریز خرد کنین و همراه با ذرت و فلفل دلمه و خیارشور مخلوط کردم . (این مواد کاملا سلیقه ای می تونین حتی از نخود فرنگی و قارچ و ... هم استفاده کنین)
از سیب زمینی مقداری برداشتم و وسطش رو گود کردم و از مواد میانی داخلش قرار دادم و جمع کردم و گوله کردم .
این شکلی توپک ها رو درست کردم .
کلم سفید و بنفش رو ریز خرد کردم و هویج رو هم رنده کردم و این توپ های سیب زمینی رو توش غلتوندم .
داخل دیس چیدم و و مابینش کاهو قرار دادم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروکت_پنیری
سیب زمینی پخته رنده شده ۲عدد
تخم مرغ کوچک ۱عدد
سینه مرغ پخته و ریش شده نصف
پیازچه ریز خورد شده چندعدد
پنیر خامه ای ۲تا ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه
پودر سوخاری
کنجد
روغن سرخ کردنی
همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک گوشت سیب زمینی لوبیا سبز
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد. نوش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
توجه ❌ توجه❌
دغدغه #ترافیک و شلوغی بازارو داری؟؟ 😦
کاری نداره ما بازارو میاریم خونه هاتون😌😌😍😍
اینجا کلی #مانتو و #ست جذاب مزونی داریم
که قیمتاش زیر یه تومنه🤩🤩 باور نمیکنی؟ بزن رو لینک زیر👇👇👇👇😻😻😻
https://eitaa.com/joinchat/328401216C372b7e98ee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا
#خمیر_جادویی
مواد لازم:
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۱قاشق غ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن نصف فنجان
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱قاشق غ
اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و ۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد و سالم بود استفاده کنین.
آرد و بقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه
یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه
بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون و پارچه بکشین و ۱ ساعت استراحت بدین
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین و استفاده کنین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میوه رژیمی
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 1 پیمانه
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پُر
سیب یا گلابی، برش های نازک به تعداد دلخواهتون
خاکه قند و دارچین برای تزئین روی کیک
خب خانوما اول از همه فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنین
حالا زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنین
زرده ها را به همراه شکر و روغن ،وانیل و ماست با همزن دستی یا برقی خوب بزنین تا مخلوط شن
حالا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنین
میریم سراغ سفیده ها و با همزن برقی دور تند حسابی میزنین تا خوب پف کنه به قدری که ظرفشو برمیگردونین سفیده ها ازش نریزن
حالا مثل شکل زرده ها و سفیده هارا در چندر مر حله باهم مخلوط میکنین و در حد چند ثانیه فقط در حدی که مواد یکدست مخلوط شن با همزن برقی میزنیم زیاد با همزن نزنین که پف کیک نخوابه
حالا قالبتونو چرب کنین مواد کیک رو تو قالب بریزین و به هر تعدادی که دوست داشتین برش های نازک سیب قرار بدین و بزارینش تو فر طبقه وسط برای 40 تا 50 دقیقه بمونه و حسابی پف کنه .
نکته:مدت زمان ماندن کیک در فر تقریبی است و شما با توجه به تنظیمات فر خودتون ممکنه چند دقیقه اختلاف داشته باشین با دستور گفته شده .
نکته: این کیک کاملا کم شیرین و کم کالریه برای عزیزانی که محدودیت غذایی دارن شما میتونین با توجه به رژیم خودتون از میوه بیشتر و خاکه قند بیشتر استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳کیک یزدی👩🍳
✅آرد ۳۰۰ گرم
✅تخم مرغ ۳ عدد
✅شکر ۲۰۰ گرم
✅ماست ۱۷۵ گرم
✅روغن مایع ۱۷۵ گرم
✅گلاب ۲ قاشق غذاخوری
✅زعفران غلیظ ۱ ق چ(به دلخواه)من برای رنگ کیک استفاده کردم شما دوست نداشتید میتونید استفاده نکنید
✅عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
✅بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
✅هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری
✅وانیل نوک قاشق چایخوری
✅نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
54.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوپ قارچ و شیر👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری شکر
1.5 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پنس نمک
1.5 لیوان آرد
بستنی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید سپس شکر و شیر و آرد و روغن و بکینگ پودر و وانیل را افزوده و ترکیب کنید ، دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز را گرم کرده با اسپری یا کره چرب کنید و با ملاقه مواد رو ریخته صبرکنید بپزد سپس خارج کرده و تزیین کنید (موز ، توت فرنگی ،شکلات خورد شده ، نوتلا ، پسته و فندق....به دلخواه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی
🌸دعا می ڪنم
✨شبتون پر امید
🌸برکت در زندگیتون فراوان
✨زندگیتون آرام
🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی
✨دنیاتون پراز آدمهای خوب
🌸و امضاء خدا
✨پای تک تک آرزوهاتون
🌸بهترینها رو در
✨هر شب شعبان براتون آرزومندم
شبتون بخیر ✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🥀برنائب برحق
🍃امامت صلوات
🥀برصاحب انوار
🍃 قیامت صلوات
🥀خواهی که به روز
🍃حشر نگردی مایوس
🥀بفرست به پیشگاه
🍃مهدی (عج)صلوات
🥀اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍃مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🥀وَعَجِّلفَرَجَهُــم
✾࿐༅🍃🌼🍃༅࿐✾
خدمت علاقمندان به آموزش شیرینی😊
خوشمزه با بافتی مابین نخودچی وشیرینی آردی
مناسب برای پذیرایی درایام نوروز
#شیرینی_فسایی
آشپزی خاص
مواد لازم:
روغن جامد ۱۴۰ گرم
کره گیاهی ۵۰گرم
پودر قند ۱۵۰گرم
آردسفید ۲۲۰گرم
نشاسته ذرت ۳۰گرم
آردنخودچی ۶۰گرم
هل دوق چ
محلول زعفران وتخم خرفه یا کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن جامدرو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده وقتی از حرارت افتاد ۷تا ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا سفت بشه تا روغن صاف مخصوص شیرینی آماده بشه،،،روغن صاف شده رو باکره که به دمای محیط رسیده وپودرقند باهم مخلوط کرده وباهمزن برقی میزنیم تا پوک وحجیم بشه،،،،بعدهل (من هل سبز رو آسیاب میکنم عطرش بهترِ،،از پودرهل آماده استفاده نمیکنم)وآردسفید وآرد ذرت وآردنخودچی روباهم مخلوط کرده وبه مواد اضافه میکنیم وبا دست ورز میدیم ویا ازچرخ گوشت رد میکنیمfatimamoeni. خمیررو در پلاستیک فریزر بین ۲تا ۴ساعت دریخچال استراحت میدیم ،،،وبعد بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت یاچندمیل پهن میکنیم وقالب میزنیم،اصل کاتر نان فسایی گرد هست،،، من به سلیقه خودم با کاتر طرح برگ قالب زدم،وروش رو بامحلول زعفران وکنجدرومال زدم ودرفرگرم شده،،بادمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۰ تا۱۵دقیقه بپزه،، دمای فرها متفاوتِ پس حین پخت شیرینیا روکنترل کنید تا نسوزه وبعد پخت شیرینی سفت نشه،،،
برای اینکه شیرینیا جذاب تر بشن من کاتر رو از روی پلاستیک زدم،،،،
اگه بعداز ورز دادن خمیر انسجام لازمه رو نداشت میتونید چند قطره روغن مایع اضافهکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این اندازه ها برای داشتن یک کیلو شیرینی مناسبه.
اندازه ها به گرم بود یکی یکی وزن کردم و با پیمانه اندازه گرفتم تا کسانی که ترازو ندارن راحت باشن.
آرد سفید نیم کیلو ( معادل 5 پیمانه )
روغن جامد 300 گرم ( معادل 2 پیمانه + یک قاشق غذا خوری )
پودر قند 350 گرم (معادل 3 پیمانه و نیم ) حتما پودر قند باشه .
پودر نارگیل 250 گرم (معادل 4 پیمانه و ربع )
طرز تهیه ؛
1-- قبل از هرکار نیاز داریم که روغن را آماده جامد که تو بازار هست نیمه جامده وبرای شیرینی مناسب نیست . روغن قنادی هم که خیلی مضر هست و طعم جالبی نداره . یه قوطی روغن نیمه جامد که زعفرانی هم نباشه را روی حرارت بذاریم تا کاملا آب بشه. . ( لازم نیست داغ بشه؛ فقط آب بشه )
بعد که آب شد اگر عجله داریم 2 ساعت بذاریم فریزر یا 8 ساعت تو یخچال تا ببنده. ,روغن صاف و یکدستی بدست میاد که همون روغن صاف قنادی هست.
که برای نخودچی و بقیه شیرینی هایی که نیاز به روغن جامد دارن می تونین استفاده کنین .
2-- روغن جامد را با پودر قند مخلوط میکنیم با همزن میزنیم تا کاملا یکدست و مثل خامه سبک شود .
3 -- آرد را الک کنید و به روغن اضافه کنید وبا ورز دادن آرد را به خورد روغن دهید باحوصله ورز دهید نگین خمیر سفته با ورز دادن درست میشه. ریختن روغن زیادی ممنوع .
4 -- پودر نارگیل را تو مخلوط آرد وروغن بریزید وخوب چنگ بزنید تا یکدست بشه . خمیر باید کمی سفت ولی شکننده نباشه و حالت پذیر باشه .
نکته ؛ اگر پودر نارگیلتون زبر بود یک دور آسیابش کنید .
6 -- خمیر نیاز به استراحت نداره.
7 -- خمیر را به قطر یک سانت روی پلاستیک باز کنید و با کاتر مورد نظر قالب بزنید . من با قالب شیرینی مربایی قالب زدم ؛ وسط شیرینی را با پودر نارگیل رنگی پر کردم .
8 -- سینی فر را با روغن جامد خیلی کم چرب کنید( خیلی کم )و شیرینی را در فر با حرارت 175 به مدت 15 دقیقه بپزید .
9 -- بعد از پخت کاملا که سرد شد از سینی خارج کنید .
نکته ها ؛ بعد از ده دقیقه پخت سینی فر را خارج کنید و جابه جا کنید تا همه جای شیرینی یکدست بپزد ؛ اگر شیرینی بیشتر تو فر بمونه پودر رنگی نارگیلتون تیره میشه . شیرینی را تو ظرف در بسته تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری است .
شیرینی آردی نارگیلی بلقیس بسیار خوشمزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛