eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
(بدون فر و همزن) 🔹مواد لازم : یک لیوان روغن جامد پخت و پز (اول ذوب کنید بعد بزارید یخچال تا سفت بشه) ۲۰۰ گرم (میتوانید کره نرم شده استفاده کنید یا مخلوط کره و روغن جامد) یک لیوان سر خالی پودر قند الک شده = ۱۲۰ گرم یک عدد زرده تخم مرغ یک ق چ پودر هل تازه آسیاب شده(با کمی شکر آسیاب کنید که کاملا پودر بشه) دو و نیم لیوان آرد سفید قنادی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم نیازه (کم کم بریزید تا خمیرتون سفت نشه) یک ق غ گلاب مرغوب یک ق غ خ شیر مغزبادام و بریلو برای تزیین به دلخواه یک ق غ عسل عسل وزعفران برای رومال 🔹طرز تهیه: روغن جامد یا کره و پودر قند و هل را ۳ دقیقه با همزن دستی یا برقی بزنید . عسل و زرده تخم مرغ و شیر و گلاب را اضافه و ۲ دقیقه هم بزنید . کم کم آرد را اضافه و مخلوط کنید با دست کمی ورز دهید تا خمیر نرم و جمع شود (مراقب باشید ممکنه همه آرد نیاز نباشه چون قدرت جذب آردها متفاوته) زیاد خمیر را ورز ندهید. خمیر را در نایلون و یکساعت در محیط استراحت دهید ✅میتوانید در یخچال یک شب هم استراحت دهید بین دو نایلون از خمیر به قطر نیم سانت با وردنه پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید کف ماهیتابه دو لایه کاغذ روغنی بگذارید که کف شیرینی زود نسوزه، و شیرینی ها را کمی با فاصله کنار هم بچینید یا در قالب گالوانیزه برای داخل فر یا توستر (نیازی به کاغذ نیست) شیرینی ها را بچینید من روی یک سری از شیرینی ها کمی عسل زدم و بادام چسباندم 🔥داخل فر یا توستر = طبقه وسط = فقط با حرارت پایین= درجه ۱۸۰ = به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که کمی زیر شیرینی طلایی شود 🔥در تابه که حتما زیرش گذاشتید با درب بسته ، ۱۵ دقیقه با حرارت خیلی کم که زیرش کمی طلایی بشه. ✅✅ شیرینی ها نباید تغییر رنگ دهند تا سرد نشده اصصصلا بهش دست نزنید وقتی کاااااملا سرد شد روشونو با مخلوط عسل گرم شده و زعفران غلیظ رومال کنید و با بریلو و پودر پسته تزیین کنید ✅✅ این شیرینی بسیاااااااار خوشمزس مزه اش یه چیزی بین سوهان و بامیه است 😋😋 ✅در ظرف در بسته در یخچال یکماه و در فریزر دو ماه ماندگاری داره. 👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 میتوانید شیرینی را بدون رومال و تزیین درست کنید و در فریزر بگذارید و هر موقع نیاز داشتید کافیه از فریزر خارج کرده تا همدمای محیط شوند و تزیین و سرو کنید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔸مواد لازم : کره حیوانی یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند الک شده = ۵۵ گرم معادل کمی بیشتر از یک سوم لیوان نشاسته ذرت (ترد و سفیدرنگه)= ۳۰ گرم معادل یک چهارم لیوان آرد سفید قنادی = یک لیوان معادل ۱۲۵ گرم (کمی اضافه تر کنار دستتون بزارید) وانیل نوک ق چ زرده تخم مرغ یک عدد بریلو برای تزیین 🔸طرز تهیه: کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر قند و وانیل ۳ دقیقه با همزن هم بزنید تا سبک بشه ، زرده را اضافه و دو دقیقه هم بزنید و دورشو جمع کنید . نشاسته ذرت و آرد را اضافه و با دست ورز دهید تا جاییکه خمیری بسیار لطیف به ما بده. خمیر را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتردلخواه آنرا قالب بزنید و در سینی بچینید. این شیرینی را در فر یا توستر با درجه ۱۷۰ طبقه وسط ۱۵ دقیقه بپزید. در فر دستساز ، یا ماهیتابه روی اجاق هم این شیرینی عالی میشه . وقتی شیرینی کاملا سرد شد ، با بریلو و رنگ خوراکی یا مارمالاد یا شکلات ذوب شده داخلشو پر کنید و تزیینش کنید . میتوانید این شیرینی را بدون تزیین بپزید و در ظرف در بسته در فریزر ۲ ماه نگهداری کنید .موقع سرو ، سه ساعت زودتر از فریزر خارج کنید تا همدمای محیط شوند و سپس تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔸مواد لازم : نصف لیوان روغن جامد پخت و پز= ۱۰۰ گرم یک لیوان سرخالی پودرقند الک شده = ۱۳۰ گرم یک ق چ هل تازه آسیاب شده یک لیوان آرد سفید قنادی= ۱۲۵ گرم کمی آرد اضافه کنار دستتون باشه پودر کاکائو یک ق مربا خوری نوک ق چ جوش شیرین یا بکینگ پودر تخم خرفه یا خشخاش برای روی شیرینی 🔹طرز تهیه: روغن و پودر قند و پودر هل را ۳ دقیقه با همزن بزنید تا روشن بشه. جوش شیرین یا بکینگ پودر و ارد را اضافه و ارام ورز دهید تا خمیر لطیف بدست بیاد. وقتی گلوله میکنید باید ترَک نخوره و از هم باز نشه. من خمیر را نصف کردم به یکی کمی ارد و به دیگری پودر کاکائو زدم داخل سینی گالوانیزه من کاغذ نگذاشتم. گلوله های هم اندازه درست کنید و با تخم خرفه تزیین کنید. 🔅هم در فر و هم در توستر و هم در ماهیتابه روی گاز و هم در فر دستساز میشه پخت. 🔅چون شیرینی قندی باید تَرَک بخوره اول میزاریم فر ۲۰۰ درجه داغ بشه شیرینی ها را داخل فر میگذاریم وقتی ترک خورد درجه را ۱۷۰ درجه بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر که پخت خارج کنید . ✅داخل ماهیتابه کم ترک میخورن 🔅وقتی کامل سرد شد میتونید به دلخواه روشون پودر قند الک کنید 🔅ویدیو را کامل ببینید و توضیحات روی ویدیو را بخونید ✅ اگر زیادی بپزه داخلش سفت میشه ، به اصطلاح، هسته دار میشه چون شیر و تخم مرغ نداره، در ظرف در بسته ماندگاری طولانی داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) آرد ۲۷۰ گرم ( کمی کمتر از ۲ لیوان) بیکینگ پودر ۱ ق چ میانی مغز گردو یک لیوان ( مغز بادام و یا پسته و یا ترکیبی) پودر قند یک لیوان گلاب ۲ ق غ پودر هل ۱ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق م کره (روغن جامد) رو آب کردم و گذاشتم از حرارت بیفته . بیکینگ پودر و ماست رو مخلوط کردم زرده های تخم مرغ رو با چنگال زدم . ماست رو که با بیکینگ پودر مخلوط کردم بهش اضافه کردم .کره آب شده رو ریختم . آرد الک شده رو کم کم ریختم تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه. ریختن آرد زیادی لطافت شیرینی تون رو می گیره ، ممکنه همه آرد استفاده نشه .روش رو پوشوندم و دو ساعت در یخچال استراحت گذاشتم موند . میانی : می تونید از هر نوع مغزی استفاده کنید ، من پودر گردو استفاده کردم ، پودر قند ، پودر هل و دارچین رو هم اضافه کردم و گلاب کم ریختم. خمیر رو با وردنه باز کردم ، با کاتر گرد یا لیوان قالب زدم و مواد میانی گذاشتم . به دو صورت گرد و یا نیم دایره پیچیدم .می تونید به اندازه گردو از خمیر بردارید و مواد میانی بزارید و بپیچید ، حسابی قل بدید که جایی درز بمونه ترک می خوره . روغن روی حرارت کم و گرم بشه.قطاب ها رو توش انداختم و سرخ کردم . بعد هم داخل آبکش گذاشتم تا روغن اضافیش بره . وقتی از حرارت افتاد توی پودر قند غلتوندم . اگه داغ باشه و پودر قند روش بریزید حالت خمیری و اگه خیلی سرد باشه بهش نمی چسبه . 🛑نکات : گلاب زیاد داخل مواد میانی نریزید که اگر زیاد باشه باعث ایجاد بخار و ترک خوردن قطاب میشه . در مدل گرد خوب توی دست قل نخوره و جای ترک بمونه ، موقع سرخ شدن ترک می خوره . اگر حرارت در موقع سرخ شدن زیاد باشه ترک می خوره ،مغز پخت نشه و خمیری بشه. خوب سرخ نشه توش حالت خمیری می مونه . خمیرهایی که داخلشون تخم مرغ دارند کف ایجاد میشه ، بعد از چند بار سرخ شدن روغن رو صاف کنید . همون لحظه درست کردید سرخ کنید ، از قبل درست نشه و نمونه تا همه خوب پف کنه . پخت در فر : سینی رو کمی چرب کنید داخل سینی بچینید .فر ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه . حدودا ۲۵ تا ۳۰ عدد قطاب میشه. ماندگاری :داخل ظرف درب بسته محیط خنک یا یخچال حدودا ۱۰ الی ۱۵ روز 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ یک عدد(میتونید ازمخلوط ران وسینه مرغ استفاده کنید) دنبه گوسفندی ۱۰۰گرم پیاز یک عدد نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه زعفران سخاوتمندانه😊 نان لواش یکی دوکف دست گوشت مرغ دنبه و پیاز را خرد کرده ادویه ها و زعفران را اضافه کنید هم بزنید و چرخ کنید در آخر نان لواش رو هم داخل چرخ گوشت بیندازید هم چسبندگی کوبیده زیاد میشه هم چرخ گوشت به راحتی تمیز میشه مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. ۱_برای سیخ گرفتن حتما مرتب دستتان را با آب خیس کنیدوسر وته کباب را جمع کنید ۲_روی زغال را خاکستر بگیرد که کباب نسوزد ومغز پخت شود ۳_مرتب سیخها رو روی آتش زیرورو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم: 2 عدد موز له شده 3 عدد تخم مرغ 1/4 پیمانه کره بادام زمینی (60 میلی لیتر) 3 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل 1 1/2 فنجان ماست یونانی بدون لاکتوز (360 میلی لیتر) 1/2 پیمانه شیر بادام (120 میلی لیتر) 2 پیمانه جودوسرپرک (480 میلی لیتر) 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین • تاپینگ ها: 1/2 فنجان توت فرنگی، ورقه شده (120 میلی لیتر) 1/4 فنجان شکلات چیپسی تلخ (60 میلی لیتر) ••••● ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛