#کیک_کشمشی
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۳/۴ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
وانیل۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
گلاب ۱ ق غ به دلخواه
کشمش و گردو به میزان دلخواه
طرز تهیه
آرد و بکینگ پودر رو ۳ بارالک کنید
تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره
ماست، روغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید
قالب دلخواه رو با روغن جدا کننده چرب کنید
من از قالب میان تهی به قطر ۲۷ سانت استفاده کردم
۱/۳ از مایه کیک رو داخل قالب بریزید
کشمش و گردو رو با مقداری آرد مخلوط کنید و به باقیمونده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه
مایه کشمشی رو هم داخل قلب بریزید
قالب رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه
با خلال دندون چو کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست
از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید
کشمش رو از قبل بشورید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه چون اگه از کشمش خیس استفاده کنید بخاطر سنگین بودنش ته نشین میشه
#روغن_جدا_کننده
روغن نیمه جامد ۵۰ گرم(میتونید بجای روغن نیمه جامد از کره همدمای محیط استفاده کنید)
روغن مایع ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
طرز تهیه
همه مواد رو با هم مخلوط کنید با چنگال با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه
داخل شیشه در دار بریزید و تو کابینت یا یخچال نگه دارید. ماندگاری طولانی داره و برای چرب کردن قالب میتونید ازش استفاده کنید
اگه از کره استفاده کردید بهتره روغن جدا کننده رو تو یخچال بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_مرغ
تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه
تکه های مرغ رو همراه دو عدد پیاز چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید بهتره از مخلوط سینه وران استفاده کنید.ران دوست ندارید همون سینه.
مواد لازم👇
نصف سینه مرغ وران
تخم مرغ پنج عدد
زرشک یک چهارم پیمانه
جعفری ریز خرد شده یک پیمانه
پیاز دوعدد
آرد گندم یک قاشق
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و کمی پودر سیر وزعفران به میزان لازم.روغن برای سرخ کردن
تکه های مرغ رو با دو عدد پیاز چهار قاچ ،نمک وفلفل بپزید اینجا هم پیاز به گوشت طعم میده وهم پیاز ها نرم میشه.
عزیزان من از همون پیاز که با گوشت پختم استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه .اگر شما دوست ندارید پیاز داغ درست کنید ودو قاشق پیاز داغ توش بریزید(پیاز خام رو مسقیم داخل کوکوی مرغ نریزید خوشمزه نمیشه)
گوشت پخته شده رو با قیچی ویا با دست ریز خرد کنید هرچه ریز تر خردوبشه خوشمزه تره همون پیاز رو هم ریز خرد میکنیم.
توجه کنید.مرغ کاملا سرد باشه به تخم مرغ اضافه کنید.
تخم مرغ رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه میزنیم تا کف کنه این کار باعث میشه کوکو پف کنه .ادویه ها و آرد رو اضافه دوباره میزنیم تا صاف ویکدست بشه جعفری وزرشک وزعفران دم کرده اضافه کرده سپس مرغ پخته عزیزان این مرحله باید خوب قاطی بشه تا تخم مرغ به خورد مرغ بره.
روغن رو با حرارت کم داغ کنید وبا قاشق از مایه بریزید ودو طرفشو سرخ کنید.
این دستور سیب زمینی نداره خیلی خوشمزس امتحان کنید.
به جای آرد گندم میتونید آرد سوخاری بزنید.
سعی نکنید به جای زعفران زردچوبه بزنید. زعفران تو طعم کوکو بسیار موثره .
میتونید قارچ رو ریز خرد کنید وتفت بدید بهش اضافه کنید.
و یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده بهش اضافه کنید.
ویا کمی پنیر پیتزا بهش اضافه کنید.
تو دستور اصلی کوکوی مرغ اینا وجود نداره
روغن تا نصف کوکو بیاد وگرنه روش برشته میشه وداخلش خام
اگر پیازی که با گوشت پخته دوست ندارید بجاش دو قاشق پیاز داغ بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش قیمه بادمجون غذای مورد علاقه هر ایرانی
عزیزان این مقدار برای ۹ الی ۱۰ نفره
مقدار مواد قلقلی
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد رنده و آب گرفته شده
یک قاشق سر پر آرد نخود چی یا آرد گندم
نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط کرده وبه خوبی ورز میدیم ۵ الی ۶ دقیقه تا موقع سرخ شدن ترک برنداره ورز که دادیم قلقلی ها رو یک اندازه آماده کرده ومیزاریم یخچال حدود یکساعت تا خودشو بگیره
سپس قلقلی ها رو سرخ میکنیم واز ماهی تابه خارج کرده
مقدار مواد لازم برای سس خورشت
پیاز درشت ریز خرد شده
لپه یک لیوان
رب یک قاشق سر پر
چوب دارچین یک تکه
لیمو عمانی چهار عدد
نمک وفلفل سیاه وقرمز زردچوبه به میزان لازم
تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز تفت داده مقداری زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز زده وباهاش تفت میدیم رب اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم لپه نیم پز اضاقه آب رو میریزیم تا سس بجوش بیاد
سس که جوش اومد قلقلی سرخ شده یک تکه چوب دارچین نمک و پر لیمو اضافه درشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم تا بپزه
در این فاصله بادمجون ها رو پوست گرفته تو آب ونمک میزاریم تا تلخیشو پس بده بیست تا نیم ساعت سپس آبکش کرده و سرخ میکنیم
ده دقیقه آخر بادمجون سرخ شده به خورشت اضافه میکنیم خورشت که جا افتاد تکه های چوب دارچین خارج کرده و گاز رو خاموش کنید
به جای چوب دارچین میتونید پودر دارچین برنید منتهی اواخر پخت بزنید
به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره بزنید
زمان پخت این خورشت حدود یک ساعت ونیم الی دوساعته
چون بعضی از بادمجون ها تلخن وهمچنین لیمو عمانی بهتره پر لیمو رو جدا کنید لیمو رو چند دقیقه تو آب ولرم خیس کنید وبکشید به راحتی پوست ودانه ازش جدا میشه
من یک بوته سیر تازه درسته رو خوب شستم وانداختن تو خورشت موقع سرو خارج میکنم
سیر تازه به اندازه سیر خشک بو نداره اختیاریه دوست ندارید نریزید
عزیزان آگه ربتون کم رنگه وبازاریه دو قاشق بریزید من از رب خونگی استفاده کردم یک قاشق لازم بود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_لاری
گوشت رو معکبی کنین ۲ عدد سینه و ۲ عدد مغز ران
دو تا پیاز رو خلالی کنین و روی گوشت بریزین
زعفران غلیظ ۱ قاشق غ
ماست چکیده پرچرب ۱ لیوان
نمک ۲ ق چ
فلفل پاپریکا ۲ ق چ
فلفل تند 1 ق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز ۱ قاشق چ با دستتون بشکنین و بعد اضافه کنین
لیموترش تازه ۲عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء سوم قرآن(تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.17M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیپس
فرصت را دریاب ، پیش از آنکه به اندوه تبدیل شود . امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام مهربونا ، ایام به کام 🌺🌺
تنقلات خوشمزه ای که میشه ازش یاد کرد همین چیپس هستش ، که خیلی راحت میشه خونه درست کرد. بسیار عالی و خوشمزه و ترد 😋😊
من سیب زمینی ها رو پوست کندم .با هر وسیله ای که بشه حالا من رنده آلمانی استفاده کردم اما پوست کن خیلی بهتره نازکتر میشه . سیب زمینی ها رو نازک ورقه ای کردم . با چاقو هم میشه فقط باید نازک برش بدین کلفت که بشه چیپستون نرم میشه .
بعد داخل ظرفی آب و یخ ریختم و کمی نمک و یه مقدار سرکه خواستم چیپسم سرکه ای بشه سرکه سفید ریختم میشه سرکه قرمز هم ریخت . نخواستین هم می تونین نریزین . مقدارش هم بستگی به خودتون داره . (میشه ۱ ق چ بیکینگ پودر هم ریخت)
برای این سیب زمینی ها توی آب میزاریم تا نشاسته اش بره و بهم نچسبه موقع سرخ کردن .
بعد از یکی دو ساعت آبکش کردم و سیب زمینی ها رو توی یه پارچه تمیز پهن کردم و خشک کردم و توی یه ظرف کوچیک کمی روغن ریختم و کم کم سیب زمینی ها رو با حرارت ملایم سرخ کردم و بعد روی دستمال روغن گیر گذاشتم تا روغنش بره .
من کمی نمک داخل روغن هم ریختم و بعد از سرخ شدن کمی هم فلفل ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_موز_و_بیسکویت
میوه ادب ، خوش اخلاقی است. امام علی (ع) (غررالحکم)
آشپزی خاص
سلام اومدم با یه دسر خیلی خوشمزه و دوست داشتنی 😋😋🤗🤗 با مواد راحت 🌺
بیسکویت پتی بور یک بسته
موز ۱ عدد
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
موز رو خرد کردم . موز خرد شده همراه شیر ، نشاسته ذرت ، شکر ، زرده تخم مرغ رو داخل مخلوط کن ریختم و همه رو با هم میکس کردم . بعد داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . بعد از حرارت برداشتم و خامه رو اضافه کردم و ترکیب کردم .
بیسکویت رو هم پودر کردم .
داخل جام ها اول از مواد پودینگ موز ریختم و بعد روش بیسکویت پودر شده و دوباره مواد پودینگ ، به این شکل لایه به لایه ریختم .
از گردوی خرد شده هم در لایه ها استفاده کردم و در آخر روش شکلات چیپسی و گردو قرار دادم .
سه چهار ساعتی یخچال قرار دادم و بعد آماده است.
این میزان مواد برای ۳ تا ظرف میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_اسفناج
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن
پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید.
عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید
نصف بسته یوفکا
اسنفاج پاک کرده وشسته حدود۳۰۰ گرم
گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر
پیاز داغ سه قاشق سر پر
پنیر خامه ای سه قاشق پر
سیر سه حبه
زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
روغن دو قاشق
اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد
آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم
خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه
از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه
بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره
مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده کمی
کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر)
عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر
اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای
نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نارگیلی_شکلاتی
-مواد لازم :
-3 پیمانه پودرنارگیل
-3 عدد سفیده تخم مرغ
-نصف پیمانه شکر
-1 قاشق چایخوری وانیل
-4-5 قاشق غذاخوری خامه
-مواد گاناش:
-130 گرم شکلات تلخ
-120 گرم خامه
طرز تهیه :
- ابتدا همه مواد خمیرُ در ظرفی ریخته و مخلوط کرده، ورز بده تا خمیری منسجم به دست بیاد، اگه مواد منسجم نشد و در حال ریزش بود، میتونی غلظت موادُ با خامه تنظیم کنی.
- قالب مافین یا ساوارین رو از قبل با کره چرب کن و به اندازه کافی از مواد شیرینی آماده شده داخلشون ریخته و فشرده کن. (وقتی شیرینی پخت، برای خارج کردن شیرینی، قالبُ که زیر و رو میکنی، روشون گوده، اما اگه چنین قالبی نداری، موادُ در قالب معمولی مافین قرار بده و لبه هارو از وسط فشار بده تا دیواره ها کمی بالاتر و وسطش گودتر بشه.
- در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت حدود 15 دقیقه بپز، پس از پخت از فر خارج کرده و صبر کن تا خنک بشن بعد از قالب بیرون بیارشون.
-در همین حین برای تهیه گاناش، خامه رو در تابه ای ریخته روی حرارت گرم کن، نجوشه، شکلات های خرد شده رو داخلش بریز و مخلوط کن تا یکدست بشه سپس داخل قیف بریز و بذار کنار تا کمی خنک بشه.
-در این فاصله شیرینی ها رو به آرامی از قالب خارج کرده و سس شکلاتی رو درون حفره ها بریز و با پودرنارگیل تزیین کرده و سرو کن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشک_بادمجان
آشپزی خاص
دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.امام علی (ع) (خوانساری)
سلام دوستان گلم از غذاها و پیش غذاهای سنتی و دوست داشتتی ،من یکی که خیلی دوسش دارم 😊🤗
بادمجان ۴ عدد
کشک ۲ الی ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ تا ۳ حبه
نعنا ۲ ق غ
زعفران مقداری
گردو در صورت تمایل
بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم و جلوی آفتاب قرار دادم (یا میشه نیم ساعت داخل آب و نمک انداخت) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریختم در تابه رو میزارم ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن .پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و زردچوبه ریختم و گردو ریز خرد شده و نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه ریختم و روش آب جوش حدودا نصف لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران و کمی نمک داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم .
برای تزیینش هم من از کشک زعفرانی ، نعنا داغ و پیاز داغ و گردو استفاده کردم .
این میزان تقریبا برای ۳ الی ۵ نفر مناسب هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد ماکارانی
ماکارونی فرمی یک بسته کمی کمتر من تمام بسته استفاده نکردم
نصف لیوان ذرت پخته شده
هویج پخته ونگینی خرد شده دو عدد کوچک
یک چهارم لیوان نخود فرنگی پخته شده
نیم لیوان خیار شور نگینی خرد شده
یک عدد سینه مرغ پخته شده وتکه ای شده
یک لیوان کلم سفید خرد شدا
سس مایونز ، ماست خامه ای و کمی سس خردل نمک وفلفل سیاه ، لیموی تازه
روغن زیتون چند قاشق
سینه مرغ و هویج پوست گرفته شده رو با یک عدد پیاز چهار قاچ مقداری آب ونمک و دارچین و کمی زنجبیل بپزید وبعد از پختن تکه تکه کنید(دوست دارید ریش ریش کنید)
ذرت ونخود فرنگی فریزیری رو با نصف لیوان آب بپزید
ماکارونی رو بپزید وابکش کنید
همه مواد رو به جز سس و ماست ونمک وفلفل واب لیمو با هم مخلوط کنید
روغن زیتون رو بریزید رو مواد وخوب مخلوط کنید این کار باعث میشه کاوری از روغن رو مواد باشه وسس فوری به خورد مواد نره
سس و ماست ونمک وفلفل سیاه واب لیمو رو با هم مخلوط وبزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد بریزید رو مواد وخوب با هم مخلوط کنید . ( سس مایونز دوبرابر ماست باشه بریزید)مثلا دو قاشق سس یک قاشق ماست خامه ای
بجای سینه مرغ میتونید از کالباس استفاده کنید
کمی شوید تازه هم خیلی خوشمزس
کلم خیلی خوشمزش میکنه یکدفعه هم که شده امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_بستنی
آشپزی خاص
گنج هاى روزى در وسعت اخلاق نهفته است. امام علی (ع) (کافی)
سلام طاعات و عباداتتون قبول 🙏⚘️
یکی از دسرهای دوست داشتنی و خیلی خوب و عالی برای افطار 🤗😍
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت یا گندم ۴۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ)
شکر ۶۰ گرم (تقریبا ۱/۴ لیوان)
گلاب ۲ ق غ
بستنی وانیلی ۷۰ گرم (تقریبا ۴ ق غ)
خامه صبحانه ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شیر و نشاسته و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم. مدام هم زدم
اگر قالبی بخواید ژلاتین می خواد ، روی ۱/۳ لیوان آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد از حرارت برداشتم و اضافه کردم . مواد رو مدام روی حرارت ملایم هم زدم تا به غلظت مناسب برسه . آخر کار گلاب رو ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گداشتم که کمی از دما بیفته . بستنی و خامه رو هم ریختم و مخلوط کردم .
من دو قسمت مواد رو کردم و به یک قسمت زعفران اضافه کردم .
قالب دلخواه رو خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و از فرنی زعفرانی ریختم و گذاشتم یخچال و وقتی کمی بست ، مواد ساده رو ریختم و گداشتم یخچال ، حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . طرح دسر من طوری بود که دوست داشتم برش بدم و با چاقوی مرطوب و خیس و تیز برش دادم و از پودر پسته به عنوان تزیین استفاده کردم .
می تونید همین دسر رو به صورت تک نفره داخل جام و لیوان درست کنید ، در این صورت ژلاتین قابل حذف هستش .
🛑نکات :
👈اگر خامه و بستنی نریزید شما فرنی ساده با نشاسته دارید و مشکلی نداره .
👈فرنی رو اگر ساده بدون بستنی و خامه بخواید درست کنید می تونید از آرد برنج جای نشاسته استفاده کنید .
👈جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه ، فقط میزان شکر رو تنظیم کنید چون خامه قنادی شیرین هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_اهری
آشپزی خاص
سخن نرم گوی تا دوستت بدارند . امام علی(ع) (غررالحکم)
سلام عزیزان دوباره با یه نون خوشمزه و عالی اومدم . این نون برای منطقه اهر هست به خاطر همین بهش میگند نان اهری 🤗
طاعات و عباداتتون هم قبول .😊
برای ماه مبارک می تونید درست کنید و سر سفره افطار استفاده کنید . برای من هم دعا کنید 🙏🌺
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳لیوان)
ماست ۸۰ گرم (۱/۳لیوان)
سرکه سفید ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
تخم مرغ و پودر قند رو حدود ۳ دقیقه با همزن خوب زدم . روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم .داخل ماست بیکینگ پودر رو ریختم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و کمی زدم . سرکه رو هم اضافه کردم . پودر هل و زنجبیل رو هم ریختم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و ترکیب کردم . خمیر کمی چسبنده است که کاملا طبیعی هست . یک ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم .
بعد استراحت خمیر رو پهن کردم و با کاتر گرد ( یا طر لیوان و یا هر وسیله دیگر ) قالب زدم. در سینی با کمی فاصله چیدم . سینی رو من چرب نکردم اگر جنس سینی شما طوری هست که نیاز هست سینی رو چرب یا کاغذ روغنی بندازید .
برای رومال ، زرده تتم مرغ ، زعفرلن ، ۱ ق م شیره انگور (بابت تیره تر شدن رنگ رومال) و خیلی کم نمک ترکیب کردم و رومال زدم . با چنگال به صورت افقی وعمودی روش طرح انداختم و وسطش کمی کنجد پاشیدم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۹۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .
برای من ۹ تا نان شد .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛