eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
-مواد لازم : -3 پیمانه پودرنارگیل -3 عدد سفیده تخم مرغ -نصف پیمانه شکر -1 قاشق چایخوری وانیل -4-5 قاشق غذاخوری خامه -مواد گاناش: -130 گرم شکلات تلخ -120 گرم خامه طرز تهیه : - ابتدا همه مواد خمیرُ در ظرفی ریخته و مخلوط کرده، ورز بده تا خمیری منسجم به دست بیاد، اگه مواد منسجم نشد و در حال ریزش بود، میتونی غلظت موادُ با خامه تنظیم کنی. - قالب مافین یا ساوارین رو از قبل با کره چرب کن و به اندازه کافی از مواد شیرینی آماده شده داخلشون ریخته و فشرده کن. (وقتی شیرینی پخت، برای خارج کردن شیرینی، قالبُ که زیر و رو میکنی، روشون گوده، اما اگه چنین قالبی نداری، موادُ در قالب معمولی مافین قرار بده و لبه هارو از وسط فشار بده تا دیواره ها کمی بالاتر و وسطش گودتر بشه. - در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت حدود 15 دقیقه بپز، پس از پخت از فر خارج کرده و صبر کن تا خنک بشن بعد از قالب بیرون بیارشون. -در همین حین برای تهیه گاناش، خامه رو در تابه ای ریخته روی حرارت گرم کن، نجوشه، شکلات های خرد شده رو داخلش بریز و مخلوط کن تا یکدست بشه سپس داخل قیف بریز و بذار کنار تا کمی خنک بشه. -در این فاصله شیرینی ها رو به آرامی از قالب خارج کرده و سس شکلاتی رو درون حفره ها بریز و با پودرنارگیل تزیین کرده و سرو کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.امام علی (ع) (خوانساری) سلام دوستان گلم از غذاها و پیش غذاهای سنتی و دوست داشتتی ،من یکی که خیلی دوسش دارم 😊🤗 بادمجان ۴ عدد کشک ۲ الی ۳ ق غ پیاز ۱ عدد بزرگ سیر ۲ تا ۳ حبه نعنا ۲ ق غ زعفران مقداری گردو در صورت تمایل بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم و جلوی آفتاب قرار دادم (یا میشه نیم ساعت داخل آب و نمک انداخت) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریختم در تابه رو میزارم ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن .پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و زردچوبه ریختم و گردو ریز خرد شده و نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه ریختم و روش آب جوش حدودا نصف لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران و کمی نمک داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . برای تزیینش هم من از کشک زعفرانی ، نعنا داغ و پیاز داغ و گردو استفاده کردم . این میزان تقریبا برای ۳ الی ۵ نفر مناسب هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد ماکارانی ماکارونی فرمی یک بسته کمی کمتر من تمام بسته استفاده نکردم نصف لیوان ذرت پخته شده هویج پخته ونگینی خرد شده دو عدد کوچک یک چهارم لیوان نخود فرنگی پخته شده نیم لیوان خیار شور نگینی خرد شده یک عدد سینه مرغ پخته شده وتکه ای شده یک لیوان کلم سفید خرد شدا سس مایونز ، ماست خامه ای و کمی سس خردل نمک وفلفل سیاه ، لیموی تازه روغن زیتون چند قاشق سینه مرغ و هویج پوست گرفته شده رو با یک عدد پیاز چهار قاچ مقداری آب ونمک و دارچین و کمی زنجبیل بپزید وبعد از پختن تکه تکه کنید(دوست دارید ریش ریش کنید) ذرت ونخود فرنگی فریزیری رو با نصف لیوان آب بپزید ماکارونی رو بپزید وابکش کنید همه مواد رو به جز سس و ماست ونمک وفلفل واب لیمو با هم مخلوط کنید روغن زیتون رو بریزید رو مواد وخوب مخلوط کنید این کار باعث میشه کاوری از روغن رو مواد باشه وسس فوری به خورد مواد نره سس و ماست ونمک وفلفل سیاه واب لیمو رو با هم مخلوط وبزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد بریزید رو مواد وخوب با هم مخلوط کنید . ( سس مایونز دوبرابر ماست باشه بریزید)مثلا دو قاشق سس یک قاشق ماست خامه ای بجای سینه مرغ میتونید از کالباس استفاده کنید کمی شوید تازه هم خیلی خوشمزس کلم خیلی خوشمزش میکنه یکدفعه هم که شده امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص گنج‏ هاى روزى در وسعت اخلاق نهفته است. امام علی (ع) (کافی) سلام طاعات و عباداتتون قبول 🙏⚘️ یکی از دسرهای دوست داشتنی و خیلی خوب و عالی برای افطار 🤗😍 شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت یا گندم ۴۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) شکر ۶۰ گرم (تقریبا ۱/۴ لیوان) گلاب ۲ ق غ بستنی وانیلی ۷۰ گرم (تقریبا ۴ ق غ) خامه صبحانه ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ) پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) شیر و نشاسته و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم. مدام هم زدم اگر قالبی بخواید ژلاتین می خواد ، روی ۱/۳ لیوان آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد از حرارت برداشتم و اضافه کردم . مواد رو مدام روی حرارت ملایم هم زدم تا به غلظت مناسب برسه . آخر کار گلاب رو ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گداشتم که کمی از دما بیفته . بستنی و خامه رو هم ریختم و مخلوط کردم . من دو قسمت مواد رو کردم و به یک قسمت زعفران اضافه کردم . قالب دلخواه رو خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و از فرنی زعفرانی ریختم و گذاشتم یخچال و وقتی کمی بست ، مواد ساده رو ریختم و گداشتم یخچال ، حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . طرح دسر من طوری بود که دوست داشتم برش بدم و با چاقوی مرطوب و خیس و تیز برش دادم و از پودر پسته به عنوان تزیین استفاده کردم . می تونید همین دسر رو به صورت تک نفره داخل جام و لیوان درست کنید ، در این صورت ژلاتین قابل حذف هستش . 🛑نکات : 👈اگر خامه و بستنی نریزید شما فرنی ساده با نشاسته دارید و مشکلی نداره . 👈فرنی رو اگر ساده بدون بستنی و خامه بخواید درست کنید می تونید از آرد برنج جای نشاسته استفاده کنید . 👈جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه ، فقط میزان شکر رو تنظیم کنید چون خامه قنادی شیرین هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص سخن نرم گوی تا دوستت بدارند . امام علی(ع) (غررالحکم) سلام عزیزان دوباره با یه نون خوشمزه و عالی اومدم . این نون برای منطقه اهر هست به خاطر همین بهش میگند نان اهری 🤗 طاعات و عباداتتون هم قبول .😊 برای ماه مبارک می تونید درست کنید و سر سفره افطار استفاده کنید ‌ . برای من هم دعا کنید 🙏🌺 تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳لیوان) ماست ۸۰ گرم (۱/۳لیوان) سرکه سفید ۱ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) تخم مرغ و پودر قند رو حدود ۳ دقیقه با همزن خوب زدم . روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم .داخل ماست بیکینگ پودر رو ریختم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و کمی زدم . سرکه رو هم اضافه کردم . پودر هل و زنجبیل رو هم ریختم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و ترکیب کردم . خمیر کمی چسبنده است که کاملا طبیعی هست . یک ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم . بعد استراحت خمیر رو پهن کردم و با کاتر گرد ( یا طر لیوان و یا هر وسیله دیگر ) قالب زدم. در سینی با کمی فاصله چیدم . سینی رو من چرب نکردم اگر جنس سینی شما طوری هست که نیاز هست سینی رو چرب یا کاغذ روغنی بندازید . برای رومال ، زرده تتم مرغ ، زعفرلن ، ۱ ق م شیره انگور (بابت تیره تر شدن رنگ رومال) و خیلی کم نمک ترکیب کردم و رومال زدم . با چنگال به صورت افقی وعمودی روش طرح انداختم و وسطش کمی کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۹۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم . برای من ۹ تا نان شد . بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗🎗آموزش ویدیویی🎗🎗 آب ۱ چهارم پیمانه آبلیمو ۱ چهارم پیمانه شکر ۳ چهارم پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق س اسانس و رنگ دلخواه 🔴دوستان بهتره برای تزیین کیک به شکل حرفه ایی از بریلو حاضری استفاده کنید ,بریلو حاضری تو لوازم قنادیها با قیمت مناسب فروخته میشه ,خونگیش هر کاری کنی به کیفیت بیرون در نمیاد ,این ژله رو برای تزیین شیرینی وتزیین دسر می تونید استفاده کنید,این آموزش برای دوستانی که دسترسی برای تهیه ژله بریلو حاضری ندارن می تونه گزینه خوبی باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
سلام روزتون بخیر🖐 دستور وکلیپ: بامیه ی ترد وخوشمزه ای که به هر شکلی می تونید تهیه ش کنید خمیر این بامیه یه مرحله پخت کوتاه داخل فر داره وبعد سرخ کردن حالا دلیل اینکه تو فر میره چیه😛؟ ❌ اول اینکه به هر شکل وبا هر ماسوره وطرحی که خواستین می تونین خمیر بامیه را شکل بدین وبا یه پخت کوتاه داخل فر شکلشون حفظ میشه و موقع سرخ شدن بهم نمی ریزه ❌دوم اینکه سرخ کردن شون بعد از پخت داخل فر خیلی کوتاه میشه و مثل بامیه معمولی طول نمیکشه و ❌سوم اینکه روغنتون هم کف نمیکنه با این میزان مواد حدود ۳۰ تا بامیه خواهید داشت شیر ۲ پیمانه (۵۰۰گرم) از آب هم می تونید استفاده کنید روغن مایع ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) شربت بار یا عسل ۱ق س آرد ۱ و۲/۳ پیمانه (۲۵۰گرم ) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۳_۲ عدد بکینگ پودر ۱/۴ ق چ (من نریختم) 👈شیر ،روغن مایع وشربت بار را باهم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم قرار دهید به محض جوش زدن مخلوط آرد الک شده وبکینگ پودر را اضافه وسریع مخلوط کنید حرارت را کم کنید مدام خمیر را هم بزنید وزیر ورو کنید تا خمیر یکدست ولطیف شود حدود ۱۰ دقیقه با حرارت کم داغ بزنید(یعنی مرتب زیر ورو کنید ) سپس خمیر را داخل ظرفی منتقل کنید پس از ولرم شدن تخم مرغ اول ووانیل را اضافه وخوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ دوم واگر خمیر خیلی سفت بود تخم مرغ سوم نیز اضافه شود(من ۳ تا تخم مرغ استفاده کردم میزان تخم مرغ بستگی به جنس آرد وسفتی خمیر داره) غلظت خمیر طوریه که با فشاار دست از قیف خارج بشه یعنی کمی سفته خمیر را داخل قیف پارچه ای محکم بریزید وبا ماسوره دلخواه هر طرحی دوست داشتین شکل بدین ✔ماسوره استفاده شده: ماسوره سلطان هست (بزرگ) درون فر از قبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ای بپزید وقتی پختند که براحتی از قالب جدا شوند پس از پخت وسرد شدن درون روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید وبلافاصله درون شربت ولرم بیندازید ⭕می تونید دستور بامیه قبلی خودمون 😛 را هم به این شکل درست کنید یعنی وقتی خواستین شکل های خوشگل وشیک بهشون بدین به این روش عمل کنید موقع سرخ کردن هم راحتترین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوست هرکس راهنمای عقل اوست و سخن او دلیل فضل او . امام علی (ع) (غررالحکم) از تنقلات سالم و خوشمزه 🙂🤗 اول میوه دل خواه رو تمیز شستم و گذاشتم خشک بشه . بعد با رنده آلمانی یا چاقوی تیز اره ای یک دست برش دادم . 👈میشه چاشنی دل خواه مثل نمک دریایی ، فلفل ، جوزهندی و ... هم استفاده کرد. من میوه ها رو در شربت غلتوندم . بهتره اول میوه های ترش در شربت غلتونده بشه و بعد میوه های شیرین . پرتقال رو داخل شربت می علتونیم تا تلخ نشه . میوه سیب و موز توی مجاورت هوا سیاه میشن ، کمی اب لیمو یا اب مرکبات اضافه میشه کرد ‌. من برای شربت از دو سوم لیوان شکر و یک لیوان آب رو با هم مخلوط کردم تا شکر حل بشه . اول پرتقال و بعد کیوی رو داخل شربت قرار دادم . حدود دو دقیقه داخل شربت گذاشتم . بعد میوه های شیرین رو داخل شربت قرار دادم . از اون جا که میوه های ترش ، ترشیش به شربت در میاد ، سیب و موز هم داخل این شربت بعد پرتقال و کیوی قرار دادم تا کمتر سیاه بشن . 🌸برای خشک کردن چندین راه هست ، 👈روی بخاری یا شوفاژ (پکیج) : من این جا به این روش خشک کردم .یک فویل آلومینیومی روی شوفاژ انداختم . روش یک پارچه تمیز نخی قرار دادم . میوه ها رو چیدم ، پارچه باعث میشه کمتر نیاز به زیر و رو کردن میوه بشه . حرارت و درجه شوفاژ خیلی بالا نباشه تا میوه ها یکدست خشک بشند و حالت چروکیده نگیره . 👈داخل فر : داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و نیوه رو بچینید . درجه حرارت فر کمترین حالت ممکن باشه . سینی رو در فر که درش نیمه باز هست قرار بدید ، ۳ تا ۴ ساعت تقریبا زمان می بره ، در این فاصله چندین بار میوه ها رو زیر و رو کنید . 🛑نکات : مدت زمان خشک شدن میوه ها به ضخامت برش ها ، حرارت شوفاژ و نوع میوه داره . موز و کیوی زودتر خشک میشن و پرتقال و نارنگی دیرتر . میوه ها در ابتدا تا زمانی که روی بخاری یا شوفاژ هستند کمی نمدار به نظر می رسه ، اما وقتی خنک شد ، سفت میشه ‌ یعد از خشک شدن در جای خشک و خنک نگه داری کنید ، ماندگاری بالایی داره ،در یک کیسه پارچه نخی و یا ظرف درب دار قرار بدید . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همنشين خوب نعمت و همنشين بد، بلا و مصيبت است. امام علی (ع) (غررالحکم) یه دسر ساده و راحت 🌹 شیر ۲ لیوان پودر کاسترد ۳۵ گرم (حدود ۳ ق غ) شکر ۶۰ گرم (حدود ۴ تا ۵ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ پودر ژله دل خواه ۱ بسته پودر ژله (من ژله انار استفاده کردم) با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیرمستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه ‌. می خوام کج قرار بدم و شکل کج بگیره ، ظرف ها رو داخل ظرفی(من از قالب مافین استفاده کردم ) به شکل کج قرار دادم و ژله رو ریختم و گذاشتم در یخچال تا ببنده . برای کاستارد ، پودر کاستارد و شکر رو با هم مخلوط کردم ، شیر رو کم کم ریختم و ترکیب کردم ، روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه و بجوشه و آخر کار وانیل ریختم . ژله وقتی بست ، کاستارد رو که از دما افتاده در مابقی لیوان ریختم ‌. (بین ریختن ژله و کاستارد خیلی فاصله نندازید ) در یخچال قرار دادم تا ببنده و در اخر روش دونه انار ریختم . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آن کس نزد خدا محبوب تر است که برای بندگان سودمندتر است . پیامبر اکرم (ص) (نهج الفصاحه) این نون حسابی نرم و لطیفه . می تونید برای صبحانه همراه عسل و مربا و یا حتی با پنیر میل کنید 🤗 آب ولرم ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شیر ولرم ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) شکر ۱ ق م پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) نمک کمی آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان) در آب ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . در ظرف بزرگتر ، شیر ولرم ، روعن مایع و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید . خمیر رو یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا برای ورز دادن از رستگاه خمیرزن کمک بگیرید . خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم ، حدود یک ساعت جای نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده ، پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . خمیر رو من به ۶ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو در ظرفی قرار دادم . روی هر چونه کمی روغن زدم و روش نایلون کشیدم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشه . بعد هر چونه رو روی صفحه کار با دست باز کردم و پهن کردم . کمی کره روی خمیر زدم و مالیدم و بعد خمیر رو از دو طرف یک تا زدم و بعد پیچیدم . در سینی با فاصله از هم چیدم . روش رو پوشوندم حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه . روی نون ها خط انداختم . برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ ، زعفران ، ۱ ق م شیر استفاده کردم و روی خمیر رومال زدم . ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر قرار دادم . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛