eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی خاص این دستور به سبک قنادی وبا روغن صاف قنادی تهیه میشه دستور خونگی با روغن نیمه جامد هم دارم ارسال میشه خدمتتون😊 ❌کامل توضیح میدم لطفا دقیق بخون روغن جامد قنادی شماره پنجاه ۳۰۰ گرم (می تونید به نسبت دو به یک ترکیب روغن جامد قنادی ۵۰ وروغن جامد آشپزخونه هم استفاده کنید یعنی ۲۰۰ گرم روغن صاف قنادی +۱۰۰گرم جامد آشپزخونه یا اگر روغن قنادیتون خیلی سفت بود نصف نصف بریزید ولی به سبک قنادی کامل روغن صاف پنجاهه😉) پودر قند یا پودر شکر الک ریز شده ۳۰۰گرم تقریبا دو پیمانه سرخالی (اگر کم شیرین دوست داری یا با روکش لاته خواستین تهیه کنید کمتر بریزید مثلا ۲۵۰ گرم) پودرهل ۱ ق س آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم ( ۲/۳ پیمانه) آردنخودچی مرغوب ۵۰۰ گرم ( حدود ۴ پیمانه پر) زعفران در صورت دلخواه کمی 👈آردنخودچی وآرد سفید را الک کنید وکنار بزارید روغن جامد +پودر قند+پودر هل با قاشق کمی مخلوط کنید وبا همزن خوب بزنید تا کاملا پوک وسفید وحجیم بشه سپس آردها را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با قاشق ودرنهایت خمیر را با نوک انگشتان جمع کنید خمیر نیاز به ورز نداره اگر پودری بود به دلیل متفاوت بودن نوع روغن و آردها از چرخ گوشت رد کن داخل نایلون وجای خنک ۲۴ ساعت استراحت بده داخل یخچال بزاری سفت میشه نگران نباش همدما شد دوباره نرم میشه بعد به ضخامت ۱ سانت یک سانت ونیم پهن کن قالب دلخواه بزن یا گوله ۸ گرمی بگیر وطرح بزن داخل قالب بچین وبفرست داخل فر از قبل گرم ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه حدود بیست تا سی دقیقه پخت شیرینی مهمه:اگر کم پخته بشه حالت خمیری داره وممکنه به کام بچسبه اگرم زیاد، رنگش عوض میشه وممکنه تلخ بشه تغییر رنگ نباید بده بعد پخت پودریه دست نزن باید چندین ساعت استراحت کنه وخنک بشه بعد جدا کنید روکش لاته: دو عدد زرده تخم مرغ را با ۲/۳ پیمانه سرخالی (حدود ۸۰ گرم) پودر قند الک ریز شده حسابی بزن تا سفید وحجیم بشه ۱/۴ ق چ آبلیمو هم بهش اضافه کن شکرک نزنه اگر خیلی شل بود ۱ق چ آرد سفید هم بهش اضافه کن اگرم خوب بود که هیچ می تونی کاکائویی یا زعفرونی هم تهیه ش کنی سریع تا خشک نشده روی خمیری که به ضخامت یک سانت پهن کردی یه لایه بکش نه خیلی ضخیم نه نازک صاف کن پودر پسته یا خلال یا کنجد بپاش بزار تا رویه خشک بشه بعد به سایز دلخواه برش بزن ودرون فر بپز ❌️می تونی مواد خمیر ولاته را نصف کنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندیشه کردن در خوبیها انگیزه ی به کار بستن آنها می شود . امام علی(ع) (میزان الحکمه) سلام مهربونا ، این ژله خیلی درست کردنش ساده است 🤗😊. البته شما می تونید از تخم شربتی بیشتر در ژله بیشتر هم استفاده کنید😊 . من برای این ژله از ۲ بسته پودر ژله استفاده کردم .ترکیب رنگ ها کاملا دل به خواهی هستش . من از دو رنگ آبی و نارنجی که تضاد هم هستند استفاده کردم . پودر ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش (به روش بن ماری) روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خنک بشه . دو قسمت تقسیم کردم .یکیش رو داخل یخچال قرار دادم تا یک کم بگیره و حالت کشسانی و نیم بندی کمی بشه . از این طرف کمی تخم شربتی رو با کمی آب مخلوط کردم . تا تخم شربتی لعاب بندازه . بعد زله که یک کمی نیم بند شده تخم شربتی رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . اگر بخواید تخم شربتی داخل ژله ته نشین نشه و همه جا باشه ژله تون باید یک کمی بگیره حالت کشسانی بشه . قالب رو با خیلی کم روغن مایع چرب کردم .قالب من پلاستیکی هستش .داخل طرح قلبی این ژله ترکیب شده با تخم شربتی رو ریختم . برای لایه بعدی یک بسته پودر ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد بهش ۲ ، ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم ریختم و مخلوط کردم . (جای بستنی می تونید نصف لیوان شیر هم بریزید فقط شیر از قبل در دمای محیط قرار بگیره) روی لایه قبلی نصف از این ژله ریختم و یخچال گذاشتم و بعد مابقی زله ها رو آبی و پرتقال رو هم لایه لایه ریختم . فقط هر لایه از نیم بند کمی سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه و بین ریختن لایه ها وقفه نیفته تا لایه ها به هم بچسبند . بعد از اینکه قالب با ژله ها پر شد در آخر ۵ ، ۶ ساعتی یخچال بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم جایی گیر نداره روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چيزی كه مايه تقرب به خدای متعال است كوچک مشمار ، اگر چه پاره خرمايی باشد .امام صادق (ع) (کافی) سلام یه شیرینی و کیک ساده و راحت ، بدون فر با مواد ساده و دم دستی 🤗😊 تخم مرغ یک عدد شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) ماست یا شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) زعفران ۱ ق غ گلاب ۱ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه خوب زدم ، تا کرم رنگ و کشدار بشه ، ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و در حد ترکیب شدن مخلوط کردم . ریختن زعفران و گلاب کاملا دل به خواهی هست دوست داشتید از هر کدام ۱ ق غ می تونید بریزید . تابه ای رو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه و روعن ریختم و حرارت کم باشه و وقتی روغن گرم شد با قاشق از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . از روغن هم روشون ریختم تا پف کنه رویه اش و وقتی یک طرف سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه . روی یک صافی قرار دادم تا اگر روغنی هم مونده باشه گرفته بشه . میشه با شکلات و انواع مغزی و پودر قند و ... هم تزیین کرد و سرو کرد. برای من ۱۴ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد. امام علی (ع) (بحارالانوار) سلام یکی از شربت های خوشمزه و سنتی 😍😊، که باعث رفع عطش ، رفع استرس میشه نشاط آور و.... کلی فواید 🤗 درست کردنش هم که خیلی راحته و ماشاا... همه واردند 😊 برای دوستان که تازه می خوان آشپزی کنند . آب ۴ لیوان شکر ۴ لیوان گلاب نصف لیوان زعفران به میزان لازم میزان آب و شکر برابر هم هستش . زعفران رو سابیدم و داخلش یخ انداختم . آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم و هم زدم تا شکر حل بشه و بعد گذاشتم بمونه تا به قوام بیاد ، آخر کار زعفران و گلاب رو ریختم . تایم حدودا ۲۰ دقیقه ولی بازم چک کنید . حجم آب و شکرتون بیشتر باشه تایم هم بیشتر میشه . شربت که خنک شد داخل شیشه درب دار ریختم و محیط خنک قرار دادم . اگر حرارتتون زیاد باشه شربتتون شکرک می زنه ، این شربت نیازی به آب لیمو یا جوهر لیمو هم نداره. می تونید با خاکشیر ، تخم شربتی و تخم ریحان هم این شربت رو میل کنید . از قبلش خاکشیر رو بشورید که تمیز بشه و همچنین تخم شربتی و تخم ریحان رو خیس کنید لعاب بندازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اندازه هر کس به اندازه همت اوست. امام علی (ع) (نهج البلاغه) سلام مهربونا و همراهان عزیز 🌹 کیک بدون شکر و با شیره انگور ، چه برای کسانی که منع مصرف شکر دارند و چه برای کسانی که حتی منع مصرف ندارند عالی و خوشمزه و بافت خوبی داره 😍🤗 تخم مرغ ۳ عدد شیره انگور ۲۰۰ گرم (سه چهارم لیوان) شیر ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . شیره انگور و شیر و روغن مایع رو ریختم و کمی مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و۳ بار الک کردم. مواد آردی رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . قالب به قطر ۱۸ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری قرار دادم تا خنک بشه و در اخر روش شابلون گداشتم و با پودر قند روش طرح زدم . پ.ن : جای شیره انگور می تونید ، شیره توت و یا خرما حتی استفاده کنید . جای شیره انگورمی تونید شکر یا شکر قهوه ای هم استفاده کنید . میزان شیرینی نرمال و به نظدم خوب هست اگرپر شیرین دوست دارید تا یک لیوان می تونید شیره انگور بریزید . بدون فر به راحتی می تونید داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز درست کنید .در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گنج های روزی در گشاده رویی است . امام علی (ع) (کافی) سلام مهربونا ، دسر شارلوت از دسرهایی هست که با هر طعم و میوه ای می تونید درست کنید😍 ، به هر شکل و با طعم میوه ای و شکلاتی و .... کیک رولتی ۲ تا ۳ بسته پودر ژله آناناس ۲ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) بستنی وانیلی ۱ عدد لیوانی ( ۲ تا ۳ ق غ) کمپوت آناناس به میزان لازم بسته پودر ژله آناناس رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم و خوب هم زدم تا ذراتش حل بشه . آب زیاد نریزین می خوایم سفت بشه و دسرمون شل نباشه . بعد کنار گذاشتم توی محیط که خنک بشه . بستنی رو که کمی توی محیط مونده بود بهش اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد خامه رو ریختم و خوب هم زدم . گذاشتم یخچال نیم بند بشه و بعد کمپوت آناناس رو نگینی خرد کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . توی ظرفم سلفون کشیدم ، دو ، سه لا بکشین که یه وقت پاره نشه . من از این رول کیک ها که توی سوپر مارکت ها هستش استفاده کردم و با چاقو اره ای حدود یک سانت یک سانت برش دادم . کف طرفم این کیک های رولتی رو چیدم و بعد دیواره هاش ، جاهایی هم که خالی مونده بود رو با خرده های این رول کیک ها پر کردم . سعی کنین زیاد خالی نمونه تا نشت نداشته باشه . بعد موادم رو که یخچال گذاشته بودم بیرون اوردم و داخل ظرفم ریختم . دلیل اینکه میزاریم نیم بند بشه به خاطر اینکه نشت نکنه . اگه از کیک هاتون مونده بود و دسرتون رو ریختین خالی موند اون ها رو دورش رو با چاقو ببرین و نیم سانت از ارتفاع بزارین بمونه . دوباره روی اون از کیک های رولتی چیدم . (اگر دسرتون کمی شله بزارید یخچال کمی سفت بشه و بعد از کیک های رولتی روش بچینید. دوباره یخچال ۳ الی ۴ ساعت گذاشتم بمونه و بعد از این یه دیس روش گداشتم و برگردوندم . با آناناس و خامه فرم گرفته تزیین کردم . دور تا دورش رو هم با خامه فرم گرفته با ماسوره شکوفه زدم . ماسوره من شماره ۱۳۲ هستش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛