eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دستور تهیه : 250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید. نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه. حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید. مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه. خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید. حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید. داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید. سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید. این نان نیازی به استراحت دوم نداره از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید. بعد نانهای خرمایی رو در فر قرار بدید برای حدود 25 تا 30 دقیقه تا نانها بپزند... مواظب باشید نانها را بلافاصله بعد از پخت از فر خارج کنید تا خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا کنجدی😍 ۱ لیوان کنجد داخل تابه تفت میدیم بعد اینکه کنجد برشته شد نصف لیوان شیره انگور اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا زمانی که جم بشه بعد حدودا ۵ دقیقه زیرش خاموش میکنیم تا خنک بشه دستتون چرب کنید و مقداری از مواد داخل کف دستتون گلوله کنید حلوای خوشمزه آمادس و میتونید نوش جان کنید امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ارد….۳پیمانه تخم مرغ….۴ عدد شکر….۱ پیمانه و نیم روغن…..۱پیمانه شیر…..۱پیمانه بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری دارچین…..۱قاشق چای خوری پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری وانیل تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید. قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری آردگندم ۳ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان شیر۳ لیوان نان سوخاری به میزان لازم موادلازم برای شربت شکر یک لیوان آب یک لیوان برای شربت شکر رو روی حرارت متوسط بذارید گاهی اوقات هم بزنید تا کاراملی بشه بعد اب رو بهش اضافه میکنیم اجازه میدیم تا شکرش اب بشه از روی حرارت بردارید یک ردیف در ظرف موردنظر نان سوخاری میچینیم و روش شربت داغ رو میریزیم حالا پودینگ رودرست میکنیم شیر و ارد و نشاسته وشکر رو مخلوط کنید روی حرارت متوسط میزاریم مدام هم زده تا غلیظ بشه ، دراخربهش گلاب ووانیل رواضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم وروی، نان سوخاری میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدخامه قنادی فرم گرفته روش میریزیم وبایک چنگال روشو و توت فرنگی وپودرپسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جیب تاچر یک نوع فينگرفود راحت داخلش رو میتونین با هر چی دوست دارین پر کنین مواد لازم : نان تست 1 بسته. تخم مرغ 1عدد. شیر 3 قاشق غذاخوری. پودر سوخاری ریز به مقدار لازم. مواد لازم برای داخل فينگر فود : سینه ی مرغ پخته و ریز شده نصف یک عدد. خیار شور ریز شده 4 عدد. گوجه فرنگی ریز شده 3 عدد. ذرت پخته شده نصف لیوان . سس مایونز 2 قاشق غذاخوری. طرز تهیه : ابتدا سینه ی مرغ را میپزیم بعد ریز خرد میکنیم، خیار شور و گوجه فرنگی را هم ریز خرد میکنیم و با ذرت پخته شده و سس مایونز مخلوط می کنیم. چهار طرف نان های تست را با چاقو برش میدهیم، بعد دو تا دو تا نان‌های تست را روی هم گذاشته با وردنه صاف میکنیم، به وسیله ی یک قالب گرد نان ها را کاتر زده و با کمک کمی آب دور تا دور نان ها را بهم می چسبانیم، حالا یک عدد تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط می کنیم. نان ها را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر زده بعد با پودر سوخاری آغشته میکنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم، نان ها در حین سرخ شدن پف میکنن. سپس آنها را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. پس از سرد شدن نان ها را از وسط با کمک چاقو نصف کرده و داخلشون رو با مواد پر میکنیم. اضافه های نان را میتونین پودر کنین و پس از خشک شدن داخل کتلت استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم(فقط انگشت گرم بشه) 1 استکان روغن مایع(80گرم) 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک به میزان لازم آرد 2 عدد تخم مرغ( سفیده برای داخل خمیر وزرده برای رومال) برای مواد میانی از سوسیس، کالباس ،پنیر رنده شده،زیتون سیاه ،فلفل دلمه‌ای ،ویا مرغ یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید طرز تهیه : در یک کاسه شیر ولرم را بریزید وخمیرمایه وشکر رو اضافه کنید وحدود 5تا10 دقیقه زمان بدید تا خمیر مایه پف کند وبه اصطلاح عمل کند وبعد سفیده تخم مرغ، روغن ونمک را اضافه وکمی هم بزنید و در آخر کم‌ کم آرد را اضافه تا اینکه خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد،روی ظرف خمیر را بپوشانید وبزارید در محیط آشپزخونه به مدت 1 ساعت بمونه تا حجم خمیر دوبرابر شود. بعد استراحت از خمیر یک چونه به اندازه دلخواه برداشته وطبق ویدئو با ته یک استکان که با روغن چرب کرده اید روی خمیر گذاشته وفشار دهیددتا شکل بگیرد وبعد از بامواد دلخواه(پنیر پیتزا، سوسیس وکالباس، فلفل دلمه‌ای وسس کچاب،...) پر کنید واطراف خمیر رو با زرده رومال کنید وباز روی خمیر رو بپوشونید و20 دقیقه استراحت بدید. سینی فر رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه بزارید تا موقعی که کناره زیرین نون ها کمی طلایی شود ودر آخر هم دوست داشتید برای طلایی شدن روی پیتزا، کمی گریل رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا مواد لازم: 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید) فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین مرغ و بادمجان🍛🍗🍆 . مواد لازم : (برای هر دو پیمانه برنج یک عدد تخم مرغ ) زعفران آب شده ادویه نمک.فلفل.پودرسیر.زردچوبه هویج وپیاز ماست خامه ای یک قاشق آبلیموی تازه (اگر ماست ترش بود نیاز نیست ) گلاب یک قاشق.غ زرشک دارچین نصف لیوان کره آب شده یا روغن ماست خامه ای یا چکیده سه قاشق.غ دوعدد بادمجان سرخ شده طرز تهیه :بادمجان هارو حلقه ای کنید بزارین داخل آب نمک و بعد صافی بریزید و سرخ کنید حلقه ها نازک باشن.مرغ رو با هویج پیاز و ادویه ها بزارین کاملا بپزه و ریش ریش کنید بعد توی تابه تفت بدین مقداری دارچین اضافه کنید وزرشک رو اضافه کنید کمی تفت خورد شعله رو خاموش کنید برنج یکم دون تر آبکش کنید یک عدد تخم مرغ رو خووووب بزنید (خیلی مهمه خوب زده بشه )بعد گلاب یا پودر هل زعفران غلیظ ماست چکیده یا خامه ای و کره آب شده رو اضافه خوب هم بزنید و بعد برنج آبکش شده رو اضافه کنید (برای اینکه تخم مرغ بوی زهم نده برنج رو بزارین کاملا سرد شه بعد به مواد اضافه کنید )برای اینکه ته دیگ سالم برگرده روغن رو بزارین خوووب داغ بشه حسابی داغ که شد موادتون رو بریزید و صاف کنید کف قابلمه بعد مواد مرغی رو جوری بریزین که تقریبا وسط باشع که لایه های برنجی بچسبه بهم لایه بعدی باز برنج ماستی و در آخر یکم برنج زعفرانی ساده ومقدارکمی روغن وبزارین نیم ساعت با شعله کم روی شعله پخش کن دم بکشه .قبل اینکه قابلمه رو برگردونید بزارین دمی که روشه یه ذره عرق کنه 🤪بعد تکونش بدید و مطمئن شید و برش گردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه مغزدار تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادی ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم) ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم) بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل مقداری(نوک قاشق) زعفران مقداری اول میریم سراغ شهدش ، برای شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شکر داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم کرده رو اضافه و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه جوشیدن مقداری گلاب اضافه کردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستی استفاده کردم می تونین برقی هم استفاده کنین با دستی یکی ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کردم . حالا آرد رو الک کرده و به مواد اضافه کردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید . حالا داخل تابه ای من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم رو روی حرارت قرار دادم و روغن در حد کم یکی ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتی بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چی بخواین سلیقه ای پودر گل محمدی ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده کردم . بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه . بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روی خاگینه داغ ریختم و بعد که به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش می زنیم . روش هم کمی پودر گل سرخ و پودر پسته برای تزیین ریختم . برای فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان می بره حتما خودتون چک کنن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک سوسیس بندری😍 مواد لازم: ۴ عدد سیب زمینی پخته و له شده جعفری خرد شده۲ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ ادویه شامل نمک فلفل سیاه پودر سیر مواد میانی پیاز ۱ عدد خرد شده فلفل دلمه ای ۱ عدد ریز خرد شده سوسیس ۲-۳ عدد ریز خرد شده قارچ ۵-۶ عدد ریز خرد شده ادویه ها شامل نمک فلفل قرمز زردچوبه پولبیر رب گوجه ۲ ق غ ❌میتونید از گوشت چرخ کرده و مرغ و انواع سبزیجات داخل توپکها استفاده کنید فقط مواد خیلی ریز خرد بشه سس بشامل ۱ ق غ ارد همه منظوره ۱ لیوان شیر کره ۱ ق غ نمک و فلفل ارد و شیر رو باهم مخلوط میکنیم و روی گاز مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه و در نهایت کره و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و‌تمام ❌❌میتونید از انواع سس بخصوص سس گوجه به همراه گوجه پوره شده و روغن زیتون و‌کمی ریحون خرد شده ته ظرف و روی توپکها استفاده کنید زمان پخت بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمانی که پنیر کاملا اب شد دمای فر ۱۸۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمه‌ای و پنیر 😍😋 مواد لازم: سس فلفل دلمه: پیاز:🧅 ۱ عدد گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد نمک و فلفل سیاه🌶🧂 آویشن: 🌱۱ قاشق چای‌خوری جعفری🍀 خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه. مایه کِرپ: آرد: 🥡۱ لیوان نمک: 🧂۱ سرانگشت شیر: 🥛۱/۵ لیوان تخم مرغ:🥚 ۲ عدد . مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفل‌دلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید. اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل) اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 فنجان برنج 1 فنجان بلغورگندم 1 عدد پیاز رنده شده 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری روغن هر کدام یک قاشق چایخوری؛ آویشن، نعناع، ​​پودرفلفل دلمه ای، فلفل سیاه نمک یک دسته جعفری ریز خرد شده طرز تهیه: برای مخلوط گوشت چرخ کرده، همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید، در این مرحله اگر می خواهید مواد نرم تری داشته باشید، می توانید 2-3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. کلم را مانند تصویر برش دهید و حدود پنج دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید. (میتونید با اب و شیر بجوشونید تا بوی بدش از بین بره آب اضافی برگ های کلم را در صافی تخلیه کنید تا آماده پیچیدن شود مواد را داخل برگ بگذاریدو آن را بپیچید. کف قابلمه تان را با برگ های کلم که استفاده نمی کنید بپوشانید تا کلم تان به ته نچسبد. تمام کلم های پیچیده شده را پشت سر هم بچینید. در یک قابلمه جداگانه، 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. با مقداری آب ان راباز کرده و نوک قاشق چایخوری نمک و شکر را اضافه کرده و ان را روی کلم ها بریزید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید. نقطه کلیدی: اگر چند قطره آب لیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید از پارگی برگ ها جلوگیری می کنید. اگر بعد از ریختن سس در قابلمه، بشقاب روش بزارید، از باز شدن دلمه ها جلوگیری می کنید. 🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه مکزیکی😍😋 مواد لازم یک پیاز متوسط🧅 نصف یک عدد فلفل دلمه🫑 پنیر خامه ای سه ق غ خ🧀 سینه مرغ پخته نصف یک عدد🍗 خمیر یوفکا🫓 سیر دو حبه🧄 جعفری خرد شده🍀 .نکته مهم حتما باید از دو ورق از ورقه های یوفکا استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛