eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام یه کیک دلبر و خوشمزه 😍😊😋. از هر نوع میوه ای هم بخواید می تونین استفاده کنین فقط میوه هاتون خیس نباشن . من این بار ترکیب توت فرنگی و موز استفاده کردم . برای این کیک از توت فرنگی های رسیده و شیرین استفاده کنین خیلی بهتره . . من قبلا این کیک رو با حجم بیشتر دقیقا توی همین قالب درست کردم این بار مواد رو کمتر کردم و دوباره همین قالب پختم تا ارتفاع کیکم کمتر بشه . اندازه قالب بین ۲۰ تا ۲۳ برای این مواد خوبه اگر قالبتون سایزش کوچیکتر باشه ارتفاع بیشتر میشه . سعی کنین برای کیک های میوه ای ارتفاع رو بیشتر نکنین برای پخت بهتر . هر چی اندازه قالبتون بزرگتر باشه اارتفاع و ضخامت کیکتون کمتر میشه ، توت فرنگی ها کمتر ته نشین میشن ، داخل کیک بهتر پخته میشه . تخم مرغ ۲عدد ماست ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) (جاش شیر هم می تونین بریزین) روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان) شکر ۱۸۰ گرم ( دو سوم لیوان ) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) توت فرنگی به میزان لازم موز ۱ تا ۲ عدد همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به تدریج کم کم به موادم اضافه کردم و با قاشق هم زدم . توت فرنگی ها رو شستم و خرد کردم و گذاشتم خشک خشک بشن . موز خرد شده و توت فرنگی ها رو کمی ارد زدم این هن برای اینکه ته نشین تشه مناسبه و بعد داخل مواد ریختم . از هر قالبی می تونین استفاده کنین اجباری در کار نیست ، من قالب کمربندی در سایز قطر ۲۳ سانت استفاده کردم و داخلش کاغذ روعنی انداختم و مواد رو ریختم . روش هم دوباره یه چند تا توت فرنگی چیدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدودا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه ، دمای فرها فرق داره بعد از نیم ساعت حتما خودتون چک کنین . من یه دو دقیقه آخر هم گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا روش خوش رنگتر بشه . بعد از پخت و خنک شدن از قالب بیرون آوردم ، خواستین می تونین روش کمی پودر قند هم الک کنین . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و هویج: ماده غذایی مقدار مورد نیاز قارچ تازه ۱ کیلوگرم/ نمک وفلفل به میزان لازم/ شکر ۱ قاشق مرباخوری /سیر ۳ حبه/ شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری /هویج ۳ عدد/ آب ۱۸ لیوان /سرکه ۱ لیوان و ۳ قاشق غذاخوری /روغن مایع یک دوم لیوان طرز تهیه ترشی قارچ و هویج: ابتدا سرکه و نمک و فلفل و سیر و شکر و هویج رنده شده را مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه کنار می گذاریم بعد از ده دقیقه دو پیمانه از اب را اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت وقتی به جوش امد می گذاریم ده دقیقه بجوشد و در اخر روغن را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. ۱۶ پیمانه اب را با یک قاشق غذاخوری نمک می گذاریم بجوشد و وقتی جوش امد قارچهای شسته شده را به اب اضافه می کنیم و اجازه میدهیم برای سه دقیقه بجوشد و بعد با اب سرد ابکشی می کنیم قارچ را خرد می کنیم و با سسی که اماده کردیم مخلوط می کنیم و داخل شیشه تمیز میریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم بعد از یک ماه ترشی اماده سرو هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. در ورژن اصلی و ابتدایی موساکا فقط از ترکیب بادمجان و مایه گوشتی استفاده میشه به همراه پنیر...و اضافه کردن سیب زمینی آبپز ورقه یا پوره شده و یا گوجه فرنگی حلقه شده در بین لایه ها کاملا سلیقه ای و به ذائقه شما بستگی داره بادمجان ها رو پوست کنده و ورقه کنید و نمک بپاشید و کمی صبر کنید و بعد بشوئید و خشک کرده و در روغن سرخ کنید و روی دستمال حوله ای روغن اضافی بادمجان رو بگیرید. برای تهیه مایه گوشتی از ترکیب پیاز نگینی شده+ گوشت چرخکرده+فلفل دلمه نگینی+قارچ ورقه شده+یک تا دو قاشق رب گوجه یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید . برای طعم دادن به مایه گوشتی از یکی دو حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر) به همراه آویشن استفاده کنید. آویشن رو در مرحله آخر قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید اضافه کنید چون اگه آویشن زیاد روی حرارت بمونه عطرش رو از دست میده و البته در نظر داشته باشید که اضافه کردن آویشن به مقدار زیاد باعث تلخ شدم مایه گوشتی میشه. میتونید کمی آویشن هم بین لایه ها بپاشید. من معمولا بین لایه ها سس بشامل نمیریزم چون باعث شل شدن موساکا میشه و فقط سس بشامل رو روی لایه آخر به همراه پنیر میریزم که هم بافت موساکا رو لطیف میکنه و هم کمک به خوب کش اومدن پنیر پیتزا میکنه. .در پایان ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار بدید تا پنیر ذوب و روی موساکا طلایی بشه...در صورت لزوم چند دقیقه گریل رو روشن کنید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورتون میشه فقط توی ۲۰ دقیقه این دسر خوشمزه و مقوی درست میشه؟😋😍 شیر سرد یه لیتر نشاسته چهار قاشق غذا خوری ارد سه قاشق غذا خوری رو همراه نصف لیوان پودر قند با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت مدام هم‌بزنید تا قوامش غلیظ بشه وقتی که خودشو گرفت خاموش کنید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید کف ظرف مورد مظرتون رو با میوه های دلخواه تزیین کنید و مواد رو روی اونا بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودشو کامل بگیره و سفت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ😍😋 مواد لازم: پیاز بزرگ🧅: ۱عدد سیب زمینی متوسط🥔: ۱عدد فلفل دلمه ای متوسط🫑: ۱عدد سینه مرغ درشت🍗: ۱عدد رب گوجه فرنگی🥫: ۱قاشق غذاخوری سرپر ادویه: زردچوبه/فلفل سیاه/نمک/پودر سیر/فلفل قرمز🌶🧂🧄 آب💧: ۱ فنجون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخاب اول و آخرت واسه مهمونیا میشه، چون زیاد خرج رو دستت نمیذاره 😍😍😋 سه لیوان آرد نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق چایخوری، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری با هم مخلوط کنین یک پیمانه آب ولرم اضافه کنین، ورز بدین تا خمیر جمع شه روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و به دوازده قسمت تقسیم و چانه کنین تابه دو طرفه رو کمی چرب کنین و چانه ها رو داخلش بچینین درشو ببندین و دوباره یک ساعت استراحت بدین با ته لیوان وسط خمیر ها رو گود کنین کمی سس بزنین و با فرچه پخش کنین مقداری ژامبون کمی قارچ تفت داده شده پنیر پیتزا بریزین با ترکیب یک عدد زرده‌ی تخم مرغ و مقداری عصاره زعفران، رومال کنین کنجد بپاشین، کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده بریزین روی شعله پخش کن، با حرارت کم و درِ بسته، نیم ساعت زمان بدین خمیرِ این پیتزا بافت نرم و عالی‌ای داره، با طعم معرکه‌ش دل همه رو بدست میاره نوش جان😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه 😍😋 ۲ پیمانه عدس خیس شده رو داخل آب بریزید تا بپزه وقتی پخت داخل کاسه بریزید اجازه بدین سرد بشه ۳ عدد تخم مرغ اضافه و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کنید ( از گوشتکوب دستی هم میتونید استفاده کنید ) نصف لیوان آرد سفید ( همه کاره یا سه صفر ) ۳ ق جعفری خرد شده ۱ عدد متوسط پیاز ساتوری شده اودیه ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه از هرکدام ۱ ق چ سر پر ) اضافه و مخلوط کنید به کمک قاشق داخل روغن سرخشون کنید ( داخل تابه یه تیکه هم میتونید بریزید ) این کوکو ترد و مقویه ( جذب روغن پایینی هم داره ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ ۳ عدد نان تست ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب ی۱/۳ پیمانه نمک ۲ قاشق چای خوری آویشن و پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا و فلفل قرمز و فلفل سیاه ( از هر کدوم یک قاشق چای خوری ) تخم مرغ ۲ عدد سس تند ۲ قاشق غذا خوری ‌پانکو ۱ و‌نیم پیمانه مواد سس 👇 مایونز ۲ قاشق غذا خوری خردل ۱ قاشق نصف قاشق غذا خوری کچاب ۱ قاشق غذا خوری سرکه ۲ قاشق غذا خوری چند تا نکته برای ناگت ،اول این که حتما آب یخ اضافه کنید ،بعد از میکس کردن ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد از این که پودر سوخاری زدین ۱ یاعت بزارین فریزر ( تا ۳ ماه هم میشه ) ،حرارت برای سرخ کردن کم باشه ،تو فر هم میتونید آماده ش کنید ،دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله😍😋 یه آموزش خوشگل و خوشمزه داریم براز تولد و مهمونی عالیه سریع و فوری درست کنید یک بسته ژله با طعم دلخواهتون و یک پیمانه آبجوش رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بن ماری کنید تا شفاف بشه . یک بستنی وانیلی روی ژله ها بریزین و اجازه بدین خودش باز بشه اگه خیلی هم بزنین ژله از حالت دوفاز خارج میشه کف یه سینی ۳۵در ۲۵ رو کمی مرطوب کنین و نایلون بندازین و مواد رو بریزین نیم ساعت داخل یخچال بزارین تا کمی خودشو بگیره بوسیله چاقو دور ژله رو از نایلون جدا کنین برش های موازی بزنین و به این صورت رول کنین به همین آسونی میتونید ژله های به این خوشکلی رو تو مهمونیا و جشن تولدا درست کنید مورد نظر برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛