#کوکو_مرغ_و_قارچ
موادلازم
گوشت مرغ چرخ کرده : نیم کیلوگرم
قارچ خیلی ریز خرد شده : نیم کیلوگرم
پیاز رنده شده با رنده درشت : یک عدد کوچک
تخم مرغ : دو عدد درشت
خرده نان : نصف پیمانه
روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به اندازه کافی
آرد : نصف پیمانه
طرز تهیه:
قارچ را کمی در روغن تفت دهید.
مرغ چرخ شده،قارچ،پیاز،تخم مرغ،خرده نان،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
هر بار به اندازه یک گردو از مواد بردارید به شکل بیضی در بیاورید و هر دو طرف را در آرد بغلتانید.
این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و به محض گرم شدن هر دو طرف را سرخ و سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#برگر_مرغ_و_كدو 🍔
طعم خوبي داره و علاوه بر اينكه تنوع جالبيه
يدونه سينه ي مرغ چرخكرده (خام)+دو تا كدو سبز متوسط رنده شده(آب اضافشو بگيريد)+يدونه تخم مرغ+دو تا پيازچه(كامل) خرد شده+دو حبه سير رنده شده+دو قاشق جعفري ريز خرد شده+نمك و فلفل
همه رو مخلوط و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد،اگه موادتون شل بود يكي دو ق آرد سوخاري اضافه كنيد،بعد به اندازه يك نارنگي از مواد برداريد و توي دست فرم بديد و سرخ كنيد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#قلیه_مرغ
سبزی قلیه( شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به دو) دو پیمانه
تمر هندی نصف بسته
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری
سینه مرغ یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده یک دوم پیمانه
سیر چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و پودر سیر به میزان کافی
تمر هندی را داخل دو لیوان جوش به مدت یک ساعت خیس میکنیم و عصاره اون را از صافی رد میکنیم کنار میگذاریم.. پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه ریز خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت میدیم.. رب گوجه و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم تا خوب تفت بخوره.. در نهایت تمر هندی را اضافه میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاد و شعله گاز را کم میکنیم..سینه مرغ را فیله میکنیم و بصورت نواری برش میزنیم و بصورت حلزونی میپیچیم.. بعد با خلال دندان فیله ها را فیکس میکنیم.. کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها میزنیم و توی تابه با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم .. وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تموم شد خلال های دندان را از فیله ها خارج میکنیم و فیله ها را داخل خورشت میگذاریم.. کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفته.. نوش جااان.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅انار پلو 😋
✍مواد لازم
برنج 2 لیوان
دانه انار 1 لیوان
سینه مرغ 1 عدد
گشنیز خرد شده نصف لیوان
پیاز 2 عدد
خلال پسته و بادام مقداری
زعفران دم کرده مقداری
🍜طرز تهیه
سینه مرغ را به همراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس کنید برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد )
در یک ماهیتابه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.
#انار_پلو #شب_یلدا🍛
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_لبو
ابتدا نصف شیر و2ق پودر ژلاتین رو به روش بنماری حل میکنیم و میزاریم خنک بشه. حالا 3-لبو رو پوست کنده و و با2-اب روی حرارت گذاشته تا خوب بپزن.
بعد لبوها را با میکسر پوره میکنیم1شیر رو با نصف شکر روی حرارت گذاشته تا شکر حل بشه از روی حرارت برداشته میزاریم کنار تا خنک شود حالا1/5 شیر خنک لبوی پوره شده،آب لبو،1بسته خامه،وانیل و2ق ژلاتین رو اضافه میکنیم و خوب با هم زن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه قالب رو خیلی کم چرب کرده و مواد رو داخل قالب ریخته بمدت شش ساعت داخل یخچال بزارید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کباب تابه ای مرغ
٢ تکه سینه مرغ
١ عدد پیاز درشت نمک و فلفل سیاه زعفران دم شده روغن چند قطره
طرز تهیه:
پیاز را چرخ و یا رنده کرده و سپس در صافی بریزید تا آب پیاز خارج شده و بعد با مرغ چرخ شده به همراه نمک و فلفل در ظرفی ترکیب کنید و هم زده تا کاملا مخلوط شود.در یخچال به مدت ١ ساعت قرار داده تا مرغ مزه دار شود. در یک تابه روغن را بریزید و گوشت را در تابه به صورت دایره و یا هر شکلی که دوست دارید فرم داده و روی حرارت قرار دهید.زعفران را هم اضافه و گذاشته تا پخته و سرخ شود.بعد مرتب گوشت را برگردانده تا طرف دیگر آن هم سرخ و طلایی شود.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱