فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_بندری😍😋
مواد لازم:
سوسیس آلمانی
پیاز
رب گوجه
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه
آب
روغن
گوجه
خیارشور
پیاز و جعفری
نون بولکی
سس مایونز و یا کچاپ به اختیار
من که خودم با این سس رنچ میزنم اصلا یه وضعی اگه ویدیو رو تا آخر نگاه کنی قطعا رازشو میفهمی اینم بگم لطفا سوسیس آلمانی باشه اصلا فقط با این سوسیس هست که میشه خوده خوده بندری اصل راستش قیمتشم خیلی خوبه و قشنگ میشه با مقدار کمیش کلی ساندویچ درست کرد نگید طعمش خوب نیست که اتفاقا خوشمزه هم هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😍😋
نکات:
۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده.
۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه.
۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم
۲-مرغ ۱ عدد متوسط
۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ
۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی)
۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ
۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه
۹-زعفران ۱ ق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ و بادمجان 😍😋
مواد لازم:
برای دونفر الی سه نفر
سینه مرغ🍗 ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود
بادمجان🍆 ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره)
پنیر گودا 🧀۲ ورق
قارچ🍄 ۶-۷ عدد
پنیر خامه ای🧀 ۲ قاشق غذاخوری پر
گردو ۲ عدد
نان باگت🥖 ۱ عدد بزرگ
ریحان🌱 مقداری
سیر 🧄۱ حبه
روغن زیتون🫒
گوجه🍅
مواد مرینیت مرغ:
ماست 🍶
نمک 🧂
روغن زیتون🫒
اورگانو🍃
پول بیبر🌶
ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نرگسی_اسفناج😍😋
۱-اسفناج پاک شده ۱ کیلوگرم
۲-پیاز ۶ عدد
۳-تخم مرغ۶ عدد
۴-رب۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
۵-روغن ۱/۲ پیمانه
۶-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام ۱قاشق مربا خوری
۷-آب لیموی تازه یا نارنج ۳ عدد
۸- آب اضافه ۱ لیوان
ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از ۵ دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلو بادمجان
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه با استخون چی میگه...😊😍😋
چطور شد؟
مواد لازم برای ۴ نفر
۱ جوجه ۱۰۰۰گرمی
۱عدد پیاز
زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه ای
۴ قاشق روغن زیتون
کره ۱۰۰ گرم
نمک
فلفل قرمز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋
موادلازم :
🔹پشمک : به مقدارلازم
🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم
🔹پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
.
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️
امشب آرامشی از جنس⚡️
فرشتههایت نصیب همه دلها⚡️
و شبی آرام و بی نظیر⚡️
قسمت عزیزانم بگردان⚡️
تا درودی دیگر بدرود⚡️
⚡️ شبتون خوش پایان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
گز آردی
مواد لازم :👇
بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید.
شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه)
گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه)
گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود.
سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد)
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر
حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید
آب 1 پیمانه
مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم
دستور تهیه :👇
ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید.
حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد.
به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد
وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود.
دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید
بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود)
دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه
.
وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند.
و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند.
سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود.
و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود.
و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید.
مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد.
مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد.
اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید)
.
وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید.
کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید.
سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت تیرامیسو 👌🍰🍫
مواد لازم👇
* 7 قاشق غذاخوری روغن
* 3 قاشق غذاخوری کاکائو
* 3 قاشق غذاخوری شکر
* 3 قاشق غذاخوری آب
* 3 قاشق غذاخوری آرد
* 1 ق چ وانیل شکری
* نصف ق چ بکینگ پودر
* پودر قند 5 قاشق غذاخوری
* زرده تخم مرغ 4 عدد
* سفیده تخم مرغ 4 عدد
* 1 پیمانه نمک (نصف قاشق چایخوری)
برای بین و بالاتر:👇
* خامه 400 میلی لیتر
* 250 گرم پنیر ماسکارپونه یا لبنه
* 4-5 قاشق غذاخوری شکر (به سلیقه شما)
* وانیل شکری 1 عدد
*1 بسته پودر خامه
برای خیس کردن کیک👇
* 2-3 قاشق چایخوری قهوه
* نصف لیوان آب داغ
1. خامه، شکر، وانیل، ماسکارپونه،پودر خامه را در ظرفی ریخته و هم می زنیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
2. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید، کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید. 5 قاشق غذاخوری پودر قند را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
3. روغن را داغ کرده و در ظرفی قرار می دهیم.
4. کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شکر و آب را روی آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
5. آرد، بکینگ پودر، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
6. زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
7. سفیده تخم مرغ را به غلظت کف هم زده شده به مخلوط کاکائو اضافه می کنیم و با هم زدن از پایین به بالا بدون اینکه با لیسک قطع کنیم ، تا یکدست شود.
8. کیک اسفنجی را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید. سینی را چند بار به زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شوند.
9. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه دقیقاً 10 دقیقه بپزید.
10. روی کیک اسفنجی پخته شده خودمان کاغذ روغنی می گذاریم و به کمک سینی دیگری مانند ویدیو آن را زیر و رو می کنیم.
11. کاغذ روغنی بالایی را با احتیاط بردارید.
12. قهوه و آب را مخلوط کرده و کیک را کمی با آن مرطوب می کنیم.
13. خامه ای را که از یخچال درآورده ایم بدون اینکه کیک خنک شود، بمالید.
14. به کمک کاغذ روغنی رول درست می کنیم.
15. باقی مانده خامه را روی آن بمالید و 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی 🌷
برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره.
ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه.
برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر یا اب یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. یه لیوان آب هم دم دستتون باشه برای تمیز کردن سرنگ. سرنگ های مخصوص ژله تزریقی رو تهیه کنید که در شکل های مختلف در بازار پیدا میشه.
نکته ابتدا وسط ژله آلورا بسته شده با قاشق اسکوپ (توپی) یه جای خالی برای تزریق باز کنید
نکته. برای شفافیت ژله می تونید بجای ژله آلورا از پودر یا ورقه ژلاتین استفاده کنید.
برای تهیه این ژله زیبا ابتدا داخل تعدادی کاسه یک بار مصرف ژله الوورا درست کنید و تا سه ساعت بذارید داخل یخچال بعد از بسته شدن ژله ها ، با هر رنگی که دوست دارید گلهاتون و تزریق کنید.
بعد از اتمام تزریق، کاسه ها رو داخل اب جوش قرار بدین و ژله های تزریقیتون و از داخل کاسه ها خارج کنید
در این مرحله داخل ظرف اصلی کمی ژله الوورا بریزید و یکی از ژله های تزریقی و بذارید داخلش و بعد مطابق تصویر یک کاسه کوچکتر از ظرف اصلی بذارید داخلش و بقیه ژله ها رو دور اون بچینید
نکته: در این لحظه باید قالب کوچکتر و پر از اب سرد کنید تا کاسه بالا نیاد و تکون نخوره
بعدفضای بین اونها رو مجدد با ژله الوورا پر کنید تا فضای بین دو کاسه کاملا پر بشه. بعد ظرفتون و داخل یخچال بذارید تا کاملا ببنده
نکته: بعد از بسته شدن ژله، اب سرد داخل کاسه کوچکتر و خالی کنید و با اب داغ پر کنید، کمی صبر کنید تا کاسه مرکزی راحت جدا بشه.
و برای قسمت وسط ژله می تونید پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا نسکافه ای یا حتی پاناکوتا سفید درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس تارتار رو خیلیا یکی از بهترین مکمل ها در کنار انواع غذاهای گوشتی ، غذاهای دریایی و سوخاری به حساب میارن.
البته سس تارتار رستورانی به روشهای مختلفی درست میشه. بعضیا برای درست کردنش پیاز و خیارشور رو رنده میکنن، بعضیا به جای پیاز از پیازچه استفاده میکنن و بعضیا هم جعفری خرد شده رو با مواد سی هم میزنن.
ولی در مجموع طرز تهیه سس تارتار به روش رستورانی بسیار ساده است و با مواد خیلی کمی میتونین این سس لذیذ و خوشمزه رو تهیه کنین. به نظر شما کدوم سس در کنار سوخاری ها لذیذتر میشه؟
مقدار مواد لازم برای تهیه سس تارتار :
سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری
خیارشور : 60 گرم ( 2 قاشق غذاخوری )
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز : یک چهارم یک پیاز متوسط
نصف لیمو ترش متوسط
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
در انتهای درست کردن سس تارتار با جعفری خرد شده و فلفل سیاه ، سس را تزئین کنید.
راستی میتونین از ترکیب سس مایونز و ماست برای درست کردن سس تارتار استفاده کنین تا کالری کمتری دریافت کنین❤️
آموزش میگو سوخاری رو دیدین؟😍
#سس #سس_تارتار #تارتار #سوخاری #فست_فود #سوخاری🍗 #سس_مخصوص #سس_سالاد #آشپزی #مرغ_سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیزم سلام🙌
.
صبحتون به خیر
.
بازم براتون آموزش فینگرفود دارم چه فینگری!👌😉
.
هم خوشمزه و لذیذ هم زیبا
. .
راتا مرغ و پسته
یک عدد سینه مرغ آبپز، ۲۵۰ گرم خیارشور،۲ عدد سیب زمینی متوسط و ۱۰۰ گرم ریحان تازه را نگینی ریز ریز کنیدو به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید.
سس:
مایونز و پنیر خامه ایی را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید و هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و بمدت دوساعت در یخچال بذارید . نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید. ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید.
در صورت استقبال شما عزیزان ویدیو روش کاتر و آماده سازی راتا را ارائه خواهم داد 🌺
#سالادشوید_وسیبزمینی
یک عدد سینه مرغ آبپز ریز خرد شده یا ( ژامبون) سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط، خیارشور ۲۵۰ گرم ،شوید تازه ، برگ و ساقه مغز کرفس همه مواد را نگینی خردکنید.
سس :
ماست خامه ایی یا چکیده بک پیمانه، مایونز نصف پیمانه، پنیر خامه ای نصف پیمانه فلفل سیاه نمک و آب لیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون همه را با هم خوب مخلوط کرده به مواد بالا اضافه و هم بزنید. اندازه ها چشمی و دلخواه هست مثلأ سینه مرغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و یا سس را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید ولی نسبت ماست به مایونز باید بیشتر باشه یعنی ۲ به ۱.به این سالاد ، سالاد ماست وشوید هم گفته میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون
این پست عالیه 😊
#پیتزا_کیک یا همون کیک پیتزایی خفن😎
به همراه دستور خمیر پیتزای فوق العاده عاااالی
✔این میزان خمیر برای دوتا کیک پیتزایی به سایز
قالب ۱۸ میشه
خمیرمایه ۳ق چ سرصاف (۱۱گرم)
شکر ۳ ق چ (۱۵گرم)
آب ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
شیر ولرم ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
روغن مایع ۱/۳ پیمانه (۸۰گرم)
نمک ۱ق چ پر (۱۰گرم)
تخم مرغ ۱عدد
آرد حدودا ۳ ونیم تا ۴ پیمانه( ۵۰۰۴۰۰گرم)
مواد میانی دلخواهه:
من از ژامبون خرد شده ،سوسیس خرد شده وسرخ شده،فلفل دلمه ای و قارچ بلانچ شده استفاده کردم و لابه لای مواد پنیر پیتزا ریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛