گز آردی
مواد لازم :👇
بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید.
شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه)
گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه)
گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود.
سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد)
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر
حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید
آب 1 پیمانه
مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم
دستور تهیه :👇
ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید.
حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد.
به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد
وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود.
دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید
بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود)
دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه
.
وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند.
و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند.
سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود.
و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود.
و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید.
مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد.
مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد.
اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید)
.
وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید.
کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید.
کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید.
سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت تیرامیسو 👌🍰🍫
مواد لازم👇
* 7 قاشق غذاخوری روغن
* 3 قاشق غذاخوری کاکائو
* 3 قاشق غذاخوری شکر
* 3 قاشق غذاخوری آب
* 3 قاشق غذاخوری آرد
* 1 ق چ وانیل شکری
* نصف ق چ بکینگ پودر
* پودر قند 5 قاشق غذاخوری
* زرده تخم مرغ 4 عدد
* سفیده تخم مرغ 4 عدد
* 1 پیمانه نمک (نصف قاشق چایخوری)
برای بین و بالاتر:👇
* خامه 400 میلی لیتر
* 250 گرم پنیر ماسکارپونه یا لبنه
* 4-5 قاشق غذاخوری شکر (به سلیقه شما)
* وانیل شکری 1 عدد
*1 بسته پودر خامه
برای خیس کردن کیک👇
* 2-3 قاشق چایخوری قهوه
* نصف لیوان آب داغ
1. خامه، شکر، وانیل، ماسکارپونه،پودر خامه را در ظرفی ریخته و هم می زنیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
2. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید، کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید. 5 قاشق غذاخوری پودر قند را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
3. روغن را داغ کرده و در ظرفی قرار می دهیم.
4. کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شکر و آب را روی آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
5. آرد، بکینگ پودر، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
6. زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
7. سفیده تخم مرغ را به غلظت کف هم زده شده به مخلوط کاکائو اضافه می کنیم و با هم زدن از پایین به بالا بدون اینکه با لیسک قطع کنیم ، تا یکدست شود.
8. کیک اسفنجی را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید. سینی را چند بار به زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شوند.
9. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه دقیقاً 10 دقیقه بپزید.
10. روی کیک اسفنجی پخته شده خودمان کاغذ روغنی می گذاریم و به کمک سینی دیگری مانند ویدیو آن را زیر و رو می کنیم.
11. کاغذ روغنی بالایی را با احتیاط بردارید.
12. قهوه و آب را مخلوط کرده و کیک را کمی با آن مرطوب می کنیم.
13. خامه ای را که از یخچال درآورده ایم بدون اینکه کیک خنک شود، بمالید.
14. به کمک کاغذ روغنی رول درست می کنیم.
15. باقی مانده خامه را روی آن بمالید و 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی 🌷
برای ژله تزریقی می تونید از هر قالبی خواستید استفاده کنید ولی اگه کاسه پلاستیکی یکبار مصرف استفاده بشه درآوردن ژله توش راحت تره.
ژله آلوورا(هر بسته) رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کنید و بعد از سه ساعت که تو یخچال بود،آماده تزریق میشه.
برای تزریق هم از خامه و رنگ خوراکی استفاده می کنیم که اون رو با شیر یا اب یا روی حرارت کتری رقیق می کنیم. یه لیوان آب هم دم دستتون باشه برای تمیز کردن سرنگ. سرنگ های مخصوص ژله تزریقی رو تهیه کنید که در شکل های مختلف در بازار پیدا میشه.
نکته ابتدا وسط ژله آلورا بسته شده با قاشق اسکوپ (توپی) یه جای خالی برای تزریق باز کنید
نکته. برای شفافیت ژله می تونید بجای ژله آلورا از پودر یا ورقه ژلاتین استفاده کنید.
برای تهیه این ژله زیبا ابتدا داخل تعدادی کاسه یک بار مصرف ژله الوورا درست کنید و تا سه ساعت بذارید داخل یخچال بعد از بسته شدن ژله ها ، با هر رنگی که دوست دارید گلهاتون و تزریق کنید.
بعد از اتمام تزریق، کاسه ها رو داخل اب جوش قرار بدین و ژله های تزریقیتون و از داخل کاسه ها خارج کنید
در این مرحله داخل ظرف اصلی کمی ژله الوورا بریزید و یکی از ژله های تزریقی و بذارید داخلش و بعد مطابق تصویر یک کاسه کوچکتر از ظرف اصلی بذارید داخلش و بقیه ژله ها رو دور اون بچینید
نکته: در این لحظه باید قالب کوچکتر و پر از اب سرد کنید تا کاسه بالا نیاد و تکون نخوره
بعدفضای بین اونها رو مجدد با ژله الوورا پر کنید تا فضای بین دو کاسه کاملا پر بشه. بعد ظرفتون و داخل یخچال بذارید تا کاملا ببنده
نکته: بعد از بسته شدن ژله، اب سرد داخل کاسه کوچکتر و خالی کنید و با اب داغ پر کنید، کمی صبر کنید تا کاسه مرکزی راحت جدا بشه.
و برای قسمت وسط ژله می تونید پاناکوتا شکلاتی، پاناکوتا نسکافه ای یا حتی پاناکوتا سفید درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس تارتار رو خیلیا یکی از بهترین مکمل ها در کنار انواع غذاهای گوشتی ، غذاهای دریایی و سوخاری به حساب میارن.
البته سس تارتار رستورانی به روشهای مختلفی درست میشه. بعضیا برای درست کردنش پیاز و خیارشور رو رنده میکنن، بعضیا به جای پیاز از پیازچه استفاده میکنن و بعضیا هم جعفری خرد شده رو با مواد سی هم میزنن.
ولی در مجموع طرز تهیه سس تارتار به روش رستورانی بسیار ساده است و با مواد خیلی کمی میتونین این سس لذیذ و خوشمزه رو تهیه کنین. به نظر شما کدوم سس در کنار سوخاری ها لذیذتر میشه؟
مقدار مواد لازم برای تهیه سس تارتار :
سس مایونز: 6 قاشق غذاخوری
خیارشور : 60 گرم ( 2 قاشق غذاخوری )
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز : یک چهارم یک پیاز متوسط
نصف لیمو ترش متوسط
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
در انتهای درست کردن سس تارتار با جعفری خرد شده و فلفل سیاه ، سس را تزئین کنید.
راستی میتونین از ترکیب سس مایونز و ماست برای درست کردن سس تارتار استفاده کنین تا کالری کمتری دریافت کنین❤️
آموزش میگو سوخاری رو دیدین؟😍
#سس #سس_تارتار #تارتار #سوخاری #فست_فود #سوخاری🍗 #سس_مخصوص #سس_سالاد #آشپزی #مرغ_سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیزم سلام🙌
.
صبحتون به خیر
.
بازم براتون آموزش فینگرفود دارم چه فینگری!👌😉
.
هم خوشمزه و لذیذ هم زیبا
. .
راتا مرغ و پسته
یک عدد سینه مرغ آبپز، ۲۵۰ گرم خیارشور،۲ عدد سیب زمینی متوسط و ۱۰۰ گرم ریحان تازه را نگینی ریز ریز کنیدو به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید.
سس:
مایونز و پنیر خامه ایی را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید و هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و بمدت دوساعت در یخچال بذارید . نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید. ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید.
در صورت استقبال شما عزیزان ویدیو روش کاتر و آماده سازی راتا را ارائه خواهم داد 🌺
#سالادشوید_وسیبزمینی
یک عدد سینه مرغ آبپز ریز خرد شده یا ( ژامبون) سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط، خیارشور ۲۵۰ گرم ،شوید تازه ، برگ و ساقه مغز کرفس همه مواد را نگینی خردکنید.
سس :
ماست خامه ایی یا چکیده بک پیمانه، مایونز نصف پیمانه، پنیر خامه ای نصف پیمانه فلفل سیاه نمک و آب لیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون همه را با هم خوب مخلوط کرده به مواد بالا اضافه و هم بزنید. اندازه ها چشمی و دلخواه هست مثلأ سینه مرغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و یا سس را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید ولی نسبت ماست به مایونز باید بیشتر باشه یعنی ۲ به ۱.به این سالاد ، سالاد ماست وشوید هم گفته میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون
این پست عالیه 😊
#پیتزا_کیک یا همون کیک پیتزایی خفن😎
به همراه دستور خمیر پیتزای فوق العاده عاااالی
✔این میزان خمیر برای دوتا کیک پیتزایی به سایز
قالب ۱۸ میشه
خمیرمایه ۳ق چ سرصاف (۱۱گرم)
شکر ۳ ق چ (۱۵گرم)
آب ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
شیر ولرم ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
روغن مایع ۱/۳ پیمانه (۸۰گرم)
نمک ۱ق چ پر (۱۰گرم)
تخم مرغ ۱عدد
آرد حدودا ۳ ونیم تا ۴ پیمانه( ۵۰۰۴۰۰گرم)
مواد میانی دلخواهه:
من از ژامبون خرد شده ،سوسیس خرد شده وسرخ شده،فلفل دلمه ای و قارچ بلانچ شده استفاده کردم و لابه لای مواد پنیر پیتزا ریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیکها دو نوع پختنی و یخچالی دارن ، چیز کیکی امروز اموزشش رو براتون میزارم از نوع یخچالی هست .
کراست این چیز کیک بیسکوئیتی هست که اگه تمایل داشته باشید میتونید به سلیقه خودتون از کراست کیک شکلاتی هم استفاده کنید.
من خودم به شخصه عاشق چیز کیک ها هستم 😋
امیدوارم شماهم این دسر رو درست کنید و دوس داشته باشید 😉ا
❇️قالبی که من استفاده کردم ، قالب کمربندی قطر ۱۸ سانت هست .
❇️من از پنیر مارک ویلی استفاده کردم ، ویلی کم نمک هست . اگه بخواین بی نمک استفاده کنید باید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
❇️بیسکوئیت شکلاتی رو ، بیسکوئیت پتی بور استفاده کردم .
#چیز_کیک_شکلاتی
بیسکوئیت شکلاتی ۱۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
پودر کاکائو دو قاشق ِغذاخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
برای گاناش :
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
کف قالب کمربندی رو پلاستیک بندازید بعد کمربند قالب رو ببندید تا قالب اماده باشه .
بیسکوئیت ها رو آسیاب کنید تا کاملا پودر بشه . کره رو ذوب کنید و اجازه بدید خنک بشه بعد به بیسکوئیت ها اضافه کنید تا حالت خمیری بشه . مواد رو کف قالب پهن کنید و فشرده کنید و بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .
پودر ژلاتین رو با آب ترکیب کنید بعد بزارید رو بخار کتری و بن ماری کنید .
پنیر خامه ای و خامه صبحانه رو با همزن بزنید تا یکدست بشه ، بهش پودر قند و پودر کاکائو رو اضافه کنید و دوباره بزنید تا یکدست بشه . حالا ژلاتین بن ماری شده رو هم اضافه و مخلوط کنید .
مواد پنیری رو بریزید روی کراست بیسکوئیتی که خودش رو گرفته و دوباره بزارید یخچال حدود ۴ ساعت تا دسر کاملا ببنده.
برای تهیه گاناش خامه صبحانه رو گرم کنید بعد شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید تا گاناش آماده و یکدست بشه و بریزید روی مواد پنیری که خودش رو گرفته ، قالب رو یکساعت دیگه بزارید یخچال تا خودش رو بگیره .
بعد از آماده شدن دسر ، دیواره قالب رو کمی سشوار بگیرید تا دسر از دیواره قالب جدا بشه بعد کمربند قالب رو باز کنید و دسر رو از قالب جدا کنید.
و به دلخواه تزیین کنید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهار_مدل_سس😍😋
🔹️سس پِستو:
🔸 ریحان تازه (۱۵۰ گرم)
🔸 مغز گردو (دو عدد کامل)
🔸 سیر (۴ حبه ریز)
🔸 نمک و فلفل (هر کدام نصف قاشق چایخوری)
🔸 پنیر پارمزان (دو قاشق غذاخوری)
🔸 روغن زیتون (یک سوم لیوان)
🔸 آب لیموی تازه (به مقدار دلخواه)
.
⭐موارد استفاده:
پاستای پستو، روی نیمرو یا املت، داخل سوپ، روی پیتزا، روی مرغ سوخاری یا گریل، داخل انواع ساندویچ، روی نان تست بهمراه پنیر برای صبحانه، همراه با استیک گوشت، روی سبزیجات بخارپز.
.
🔹️سس تارتار:
🔸 سس مایونز (۴ قاشق غذاخوری پر)
🔸 جعفری خورد شده (یک قاشق پُر)
🔸 خیارشور خردشده (یک مشت)
🔸 آب لیموی تازه (یک قاشق)
🔸 فلفلسیاه (نصف قاشق چایخوری)
🔸 پیاز (یک عدد ریز)
.
⭐موارد استفاده:
میگو پفکی، جوجه چینی، فیش اند چیپس، انواع غذاهای دریایی، ناگت، سالاد.
.
🔹️دیپِ گودا یا چِدار:
🔸 کره (۲۰ گرم)
🔸 آرد (نصف قاشق)
🔸 شیر سرد (نصف لیوان)
🔸 نمک و فلفل (نصف
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیڪ تابهاے باشه ،همزن نخواد ،تو نیمساعتم آماده بشه!!
بهتر ازینم مگه داریم؟؟😍😍
ےکعدد سیب رو نصف کنید و دانههاشو خارج کنید.
بهصورت ورقههاے نازڪ برش بزنید.
کمے آب لیموے تازه بزنید تا رنگشون تغییر نکنه.
ےکعدد تخم مرغ،
ےکپینچ نمڪ،
نصف قاشق چایخورے وانیل،
و دو قاشق غذاخورے شکر ،
باهمزن دستے بزنید تا کرم رنگ بشه.
دو قاشق غذاخورے روغن مایع ،
۲۰۰میلے لیتر شیر ،
مخلوط کنید.
۱۶۰ گرم آرد رو به مواد اضافه و یکدست کنید.
در آخر ۸ گرم بکینگ پودر روے مواد الڪ کنید.
موادو خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
داخلتابه نچسب یک قاشق غذاخورے شکر بربزید،
سیبها رو کف تابه بچینید،
مقدارے کشمش بریزید ،
موادکیڪ رو به آرومے از وسط تابه روے سیبها بریزید.
درتابه رو دمکنے بذارید و ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم زمان بدین.
باکمڪ بشقاب کیڪ رو برگردونید ،
کف تابه رو کمے با دستمال چرب کنید،
واجازه بدید سمت دیگه کیڪ هم بپزه.
کیڪ رو داخل ظرف موردنظر منتقل کنید،
اطرافشو با فرچه عسل بزنید وَ با گردوے خرد شده تزیین کنید.
عطرو طعم سیب توے این کیڪ غوغایے به پا میکنه ،میشه گفت خود بهشته ☺️😋
نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ عدد کدو درشت رو رنده ریز کنید😍😋
۱ حبه سیر رو رنده کنید
نمک،فلفلسیاه
۱ ق غ جعفرے خشک
۳ عدد تخم مرغ
ترکیب کنید
۱ لیوان آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید
۱،۲ملاقه از مواد رو داخل تابه اے که روغن ریختید و داغ شده بریزید
رنگش که تغییر کرد،برگردونید که طرف دیگه ش هم بپزه
آخرین لایه رو که برگردوندید،
روشپنیر پیتزا بذارید و لایه هاے دیگه رو روش بذارید
درش رو ببندید،۵ دقیقه بمونه تا پنیر ذوب بشه
تو ظرف سرو بذارید
با جعفرے تزئین کنید
مرسے که با ما همراه بودید😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمهای و پنیر 😍😋
مواد لازم:
سس فلفل دلمه:
پیاز:🧅 ۱ عدد
گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد
فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
آویشن: 🌱۱ قاشق چایخوری
جعفری🍀
خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه.
مایه کِرپ:
آرد: 🥡۱ لیوان
نمک: 🧂۱ سرانگشت
شیر: 🥛۱/۵ لیوان
تخم مرغ:🥚 ۲ عدد
.
مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفلدلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید.
اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل)
اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃کیک_خیس_شکلاتی🍃
مواد لازم:
✅شکر 1 لیوان
✅شیر 1 لیوان
✅روغن نصف لیوان
✅آرد 2 ونیم لیوان
✅تخم مرغ 3 عدد
✅بگینگ پودر یک بسته ترکیه ای
✅وانیل یک بسته ترکیه ای
✅پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
✅عسل 2 ق خ
طرز تهیه:
1. آرد، و بکینگ پودرو پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
2. شکر، تخم مرغ وانیل رو باهمزن میزنیم به مدت 5 دقیقه
3. روغن مایع رو اضافه کرده به مدت یک دقیقه هم میزنیم تا شکل روبانی بگیره مواد
4. بعد شیر با عسل مخلوط کرده به مواد اضافه کرده و با همزن هم میزنیم.
5. مخلوط آرد پودر کاکائو بگینک پودر رو کم کم اضافه میکنیم. همون دو لیوان ونیم آرد رو بریزید. نه کمتر نه بیشتر.
6. مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت 20 دقیقه روشن بوده میزاریم.
7مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 30-35 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است.
8 در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود.
9. بعد که از فر درآوردیم ازحالت داغی بیفته و به آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد اون یک لیوان سسی رو که جدا درست کرده بودیم روی کیک میریزیم.
کیکِ برش خورده سس رو به خودش جذب میکنه و طعم فوق العاده ای به خودش میگیره.
بزارید کاملا سرد بشه و بعد میل کنید.
قبل ازاینکه سس رو روی کیک بریزید با قلم مو حتما کمی شربت مربای بالنگ بزنید حدود دوسه قاشق باشه کافیه اگر دردسنرس نداشتین شربت بار بزنید بعد سس بریزید
✅برای اینکه عسل داخل مواد کیک خوب مخلوط بشه حتما شیر روکمی گرم کنید وعسل رو بهش اضافه کنید سپس بزارین خنک بشه بعد به مواد کیک اضافه اس کنید
✅مواد لازم سس مخصوص روی کیک
✅شیر 1 لیوان
✅شکر. 1لیوان
✅روغن مایع. 1/3. پیمانه
✅شربت مربای بالنگ. 1/3. پیمانه
✅وانیل. 1/4. ق چ
✅عسل. 2 ق غ
✅پودر کاکائو. 2 ق غ
✅کاپوچینو. 1 بسته کوچک
✅کافی میت. 1. ق غ
✅طرزتهیه
همه مواد روبا همزن هم بزنید تاقوام بگیرد سپس ازروی کیک بزش خورده بریزید تا جذب کیک بشه وبعد به شکل دلخواه تزیین کنید
✅ سایز قالب من 20. در 30 بود
برای اینکه عسل خوب حل بشه باشبر کمی سیر رو گرم کنید بعد عسل رو اضافه کنید هم بزنید حل بشه بعد بزارین خنک بشه به موادسس اضافه کنید. 🍃تزیینات من. مربای نارنج خلال بادام. پودرپسته مربای زرشک پودرنارگیل بود🍃🌴
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای زرد آلو
سعی کنید از زردآلو سفت ورسیده استفاده کنید زردآلو که خال سیاه روشه مرباش خوش رنگ نمیشه
زردآلو شیرین وکمی به ترشی بزنه واسه مربا عااالیه زردآلو بزرگ که زردآلو کشاورزی بهش میکن واسه مربا مناسب نیستن طعم ومزه خاصی ندارن بزرگ وکرمی رنگن بعضی از قسمت زردآلو قرمزه اینا مرباش خوشمزه نمیشه.
زردآلوی مربا سفت ورنگش به نارنجی میزنه.
دستور مربا
زردآلوی بدون هسته وخرد شده یک کیلو
شکر ۶۰۰ گرم
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری اگه ندارید دو قاشق اب لیمو تازه بزنید
زردآلو رو بشوریید هسته شو دربیارید وخرد کنید
بهتره تو ماهی تابه درست کنید تا رو هم انباشه نشه
زردآلو وشکر رو بریزید تو ماهی تابه گاز رو با شعله متوسط روشن کنید به آرومی بزنید تا شکر زردآلو با هم مخلوط بشن
احتیاجی به اب نداره زردآلو خودش آب میندازه
هر چند دقیقه یکبار به آرومی بزنید تا شکر حل بشه واسه این میگم به آرومی تا زردآلو له نشه
با فرچه خیس اطراف ماهی تابه رو تمیز کنید تا مربا بعدا شکرک نزنه
مربا که داره قوام میاد کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف بشه
حدود نیم ساعت زمان میبره تا مربا قوام بیاد
نزارید مربا بیش از حد قوام بیاد که بعدا شکرک بزنه رقیق هم باشه مربا کپک میزنه اگر حس کردید غلیظ شده جوهر لیمو ویا اب لیمو بزنید فوری کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال ویا فریزیر تا زود سرد بشه اگر انگشت کشیدی وسط شربت وفوری جاش پر نشد قوام اومده .اگه دیدید خطوط زود پر میشه رقیقه چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید تا قوام بیاد. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه اگر واسه ماندگاری طولانی میخواید فریزیر بزارید. هر هفته به اندازه مصرف در بیارید و یخچال بزارید.
اختیاریه زردآلو رو خرد کنید یا دوتکه
فقط هسته شو دربیارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج با سبک جدید 😍😋
۲ عدد پیاز، ۱ دسته پیازچه، ۱ دسته اسفناج خرد کنید
پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید
آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه
برای خمیر:
۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، ۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید
به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید
۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه
روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه
خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید
هر چونه را با کمی آرد باز کنید
داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید
روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید
کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛