eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 پیتزا تابه ای 🍕😍😋 نام تست ۴ عدد پنیر ورقه ای چدار یا گودا ۶ عدد کالباس ۲-۳ ورق، سوسیس ۱ عدد، قارچ ۲ عدد، فلفل دلمه یک چهارم پنیر پیتزا ۱ کاسه کوچک سس سالسا یا کچاپ تند کره به نون تست ها کره بزن و بذار تو ماهیتابه بعد پنیر ورقه ای چدار یا گودا بچین روی نون ها، روی پنیرها سس بزن، کالباس، سوسیس قبلش تو یه ماهیتابه جداگانه با روغن یکم تفت بده و پنیر پیتزا بریزبعد فلفل دلمه، قارچ اسلایس شده، آویشن و فلفل سیاه بریز و یکم دیگه پنیر پیتزا و در ماهیتابه ببندبذار با شعله کم حدود نیم ساعت بپزه تا هم نون برشته شه هم پنیرها آب شن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دکمه ای😍😋 مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم🥩 پیاز یک عدد متوسط🧅 زردچوبه یک قاشق مربا خوری💛 نمک مقدار لازم🧂 پودر سیر، فلفل سیاه، کاری، پودر زیره هم به مقدار لازم👌🏼 پودر نان کا ما از نان باگت های خشک شده و آسیاب شده استفاده میکنیم 🥖 بادمجان یک عدد بزرگ🍆 سیر دو حبه🧄 گوجه دو عدد🍅 روغن هرچی کمتر بهتر😉 برای سس: رب یک قاشق و نصفی غذاخوری تفت داده شده🥫 پیاز داغ دو قاشق غذاخوری🧅 آب ولرم بهتره از کتری بردارید کمی نمک و زردچوبه اگر دوست داشتید کمی فلفل قرمز🌶 زعفران هم که دیگه نباشه نمیشه🧡 اول بادمجان رو پوست بکنید و حلقه کنید و در داخل اب نمک قرار بدین بعد خشک کنید و سرخ کنید🍆 بعد از اینکه پیاز رو رنده کردین و گوشت و ادویه هارو بهش اضافه نمودین اون رو داخل یخچال قراربدین😉 بعد کباب ها رو دکمه ای کنید و سرخشون کنید در ادامه در ظرف دیگه که بادمجان ها هست بعد کم کردن روغن گوجه و سیر و پیاز داغ رو اضافه کنید به همراه سس و کباب ها رو روش بچینید بعد از ۲۰ دقیقه کباب دکمه ای شما آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ بهترین گزینه واسه افطار حتما امتحان کنید 😍😋 سینه و ران مرغ به نسبت مساوی سیب زمینی رنده شده یک عدد متوسط فلفل دلمه ای نصف یک عدد پیاز نصف عدد سیر یک حبه تخم مرغ یک عدد نمک و ادویه شامل پولبیبر،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز ،پاپریکا،پودر زیره سس خردل یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری سه قاشق غذاخوری پودر سوخاری برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهیه استخوان از گوشت جدا کنید داخل خرد کن بریزید میتونید چرخ کنید یا ساطوری ریز خرد کنید فلفل دلمه و پیاز و سیر هم اضافه کنید نمک و اویه جات و در آخر سی خردل تخم مرغ هم اضافه کنید کامل میکس کنید بعد هم پودر سوخاری و سیب زمینی رنده شده رو اضافه کنید کامل مخلوط کنید دستتون رو خیس کنید و به اندازه یه نارنگی کوچیک بردارید و گرد کنید به اندازه دلخواه پهن کنید بعد هم اطرافشو به پودر سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد 🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
🌸 بهشت را میتوان 🌼 روی زمین احساس کرد 🌸 همین که حال دوستانم 🌼 خوب باشد و لبخند شادی 🌸 بر لبانشان برایم کافیست 🌼 در کنار لبخند زیبایتان 🌸 این صبح زیبا را آغاز میکنیم 🌷سلام عزیزان صبحتون بخیر🌷 🗓جمعه،۲ تیر ۱۴۰۲ 📌کانال رسمی ایتا آهنگرکلا بزرگ
🔷مواد لازم 🔹ِسیب زمینی متوسط : ۲ عدد 🔹نمک : ۱ قاشق چای خوری یا کمی بیشتر 🔹بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری 🔹حوله و یا دستمال خشک 🔹 پوست كن ♨️طرز تهیه اول از همه سیب زمینی هارا خوب شسته و پوست میگیریم حالا با پوست کن یا هر وسیله ای که میتونه خیلی نازک سیب زمینی رو برشش میزنیم ، توصیه میکنم خیلی نازک باشه لایه ها چون هرچی نازک تر باشن نتیجه هم مطلوب تر میشه. یه ظرفی رو پر از آب سرد و یخ میکنیم و بکینگ پودر و نمک رو بهش اضافه میکنیم. سیب زمینی هارو میندازیم داخل ظرف آب و یخ و برای مدت نیم ساعت میزاریم تا همونجوری بمونه.(این کار برای اینه که نشاسته های سیب زمینی ازبین بره) نیم ساعت که گذشت سیب زمینی هارو دونه دونه ورداشته و روی حوله ی خشک میزاریم و بعد روشو یه پارچه میزاریم که سیب زمینی ها خوب خشک بشن ، نيم الي ١ ساعت میزاریم یجای گرم(دماي محيط). بعد از دو سه ساعت که سیب زمینی ها قشنگ خشک شدن ، داخل دیگ یا تابمون روغن میریزیم میزاریم رو شعله گاز تا داغ بشه ، داغ که شد یکم زردچوبه بهش میزنیم بعد ۱ دقیقه میزاریم بمونه تا زردچوبه قاطی روغن بشه. سیب زمینی هارو میندازیم داخل روغن داغ تا سرخ بشن باید مواظب باشین که سیب زمینی ها نسوزن یعنی به این مرحله که رسید از روغن برش دارین.(ترد که شد). سیب زمینی ها آمادن حالا میتونین با انواع سس و سبزیجات یا هرچی که دوس دارین سرو کنین ، نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کمپوت ها ، می تونه این کمپوت باشه ، لذیذ و دلچسب 😍😍 یک میان وعده و از تنقلات دوست داشتنی 😋😋 می تونید حتی برای تزیین انواع دسر هم ازش در هر زمان استفاده کنید . به این روش با ماندگاری بالا همه ایام می تونید در منزل از خوردن این کمپوت لذت ببرید 🤗 خوش اخلاقى روزى ها را زياد مى كند و ميان دوستان انس و الفت پديد مى آورد. امام علی (ع) (غررالحکم) گیلاس ۳ کیلو شکر ۳ لیوان آب ۳ لیتر ( ۱۲ لیوان) ✅ در واقع به ازای هر کیلو گیلاس ، ۱ لیوان شکر ، ۱ لیتر (۴ لیوان) آب نیاز هست . 🔴 میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی میوه شما داره و قابل تغییر هست و می تونید کم و یا زیاد کنید . (برای گیلاسی که ترش نباشه این میزان خوبه) آب و شکر رو در قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بجوشه . همین که بجوشه کافی هست و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم که خنک بشه . چوب گیلاس ها رو کندم و گیلاس رو شستم و کامل خشک شده . شیشه هایی انتخاب کردم که درش کامل چفت و محکم بشه ، شیشه ها کامل تمیز و خشک باشند . در شیشه ها فلزی باشند . شیشه ها رو با گیلاس پر کردم . چند بار کوبیدم که فضا کامل پر بشه و فضای خالی موند با گیلاس پر کردم . ترکیب شکر و آب (خنک) رو داخل شیشه همراه گیلاس ریختم . در شیشه ها رو محکم بستم . قابلمه ای بزرگ انتخاب کردم ، شیشه ها رو در قابلمه قرار دادم و تا پایین درب شیشه ها با آب شیر پر کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم تا بمونه و بجوشه ، از زمانی که شروع به جوش کرد ، حدود نیم ساعت لازم هست که روی حرارت باشه . (البته بسته به نوع میوه این تایم ممکنه بیشتر هم بشه ، اگر میوه سفت هست و دیرتر می پزه تایم بیشتر میشه ) بعد از آب خارج کردم و برعکس قرار دادم تا ۱۲ ساعت حدودا به این شکل بمونه . ⬅️اگر حباب ریز از در شیشه خارج شد حتما اون شیشه رو زودتر باز و مصرف کنید . ⬅️اگر حباب ریز از در شیشه خارج نشد تا چند ماه و حتی یک سال ماندگاری داره . ⬅️ در صورتی که در شیشه باز بشه باید زود مصرف بشه ، در این صورت حدود یک هفته ماندگاری داره . ⬅️در محیط بیرون ، جایی که گرم نباشه هم می تونید شیشه های کمپوت رو نگه داری کنید ، اگر هم یخچال بزارید چه عالی . 👈هر میوه ای رو با این روش و طرز تهیه می تونید کمپوت درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب ۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۲ عدد پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان سر خالی نمک ۱ پنس پودر کاکائو ۱ ق غ بکینگ پودر ۱ ق چ شیر ۱/۴ لیوان روغن مایع یک پنجم لیوان کره ۶۰ گرم کشمش و گردو با هم یک و نیم تا ۲ لیوان به همراه ۱ ق غ آرد آرد، بکینگ پودر، نمک و پودرکاکائو رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنیدکره نرم و همدمای محیط رو به همراه پودر قند یا پودر شکر هم بزنید تا کرمی و نرم بشه تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و هر بار ۱ دقیقه هم بزنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل و دارچین رو اضافه کنید بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد رو طی ۴-۳ مرحله اضافه کنید و با دور کنید مواد رو هم بزنیدبیش از حد هم نزنید چون باعث میشه کوکی ها بعد از پخت سفت بشن کشمش و گردو رو با آرد مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید ، با لیسک مخلوط کنیدمواد رو یکساعت داخل یخچال بزارید و بعد با اسکوپ یا قاشق با فاصله از هم توی سینی بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 داخل یه کاسه ۶ حبه سیر و ۲ عدد تخم مرغ بریزین با گوشکوب برقی میکس کنین نصف پیمانه ماست یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده اضافه و یکدست کنین ۳۰۰ گرم آرد بریزین با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین یکم دیگه ورز بدین روی سطح کار آرد پاشی کنین با وردنه خمیر رو پهن کنین با کاتر قالب بزنین داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین به همراه عزیزانتون میل کنید نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۴ لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان مایه خمیر نصف لیوان نمک نوک ق چایخوری شیر ولرم نصف لیوان ماست ۳ق غذاخوری مواد رومال👇👇👇 زرده تخم مرغ یک عدد عسل رقیق شده یک ق مرباخوری زعفران دمکرده غلیظ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موساکای بادمجان مواد لازم: بادمجان بزرگ ۳عدد سیب زمینی متوسط ۲عدد گوشت چرخکرده نیم کیلو گوجه فرنگی کوچک ۳عدد رب فلفلی ۱ق غ(اگر نداشتید رب گوجه بزنید) پیاز متوسط ۱عدد سیر ۴حبه روغن مقداری جعفری خردشده زیره ،فلفل سیاه،نمک برای سس بشامل: شیر ۳لیوان آرد نصف لیوان کره ۴ق غ نمک نصف ق چ برای رویش پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی هارا خرد کرده وسرخ میکنیم و کنار میگذاریم. بادمجان هارا پوست کنده و خرد میکنیم و در آب نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه بعدمیشوریم و خشک میکنیم و سرخ کرده و کنار میگذاریم. تو ظرف مخصوص فراول سیب زمینی هارا چیده و رویشان بادمجان هارا قرارمیدهیم. برای تهیه مایه گوشتی ،پیاز را سرخ کرده و گوشت را اضافه کرده وباهم تفت میدهیم،سپس گوجه خرد شده و رب و ادویه ها و سیر و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مایه گوشتی را روی بادمجانها میریزیم. برای تهیه سس بشامل،کره و آرد را در یک ماهیتابه تفت داده و روش نمک و شیر را کم کم اضافه میکنیم،تا وقتی بجوشد مدام هم میزنیم و وقتی به غلظت فرنی رسید روی مایه گوشتی میریزیم،در لایه آخر پنیر پیتزا ریخته و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰درجه گذاشته به مدت ۱۵دقیقه میپزیم،سپس ۵دقیقه هم فقط حرارت بالا را روشن میکنیم تا پنیر برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم کارامل از دسرهای خوشمزه ای است که من بخاطر کالری بالا نمیخوردم ولی این دستور را راحت وبدون استرس میخورم میتونید دوقاشق شیره کف قالب بریزید تا شیرین تر بشه یا موقع سرو روش بریزید کاملا سلیقه ایه مواد لازم .....میتونید مواد را دوبرابر هم کنید پيمانه هم میتونید از لیوان استفاده کنید شیر ...کم چرب یا پرچرب بستگی به شما داره وفرقی نداره شیر........یک پیمانه +یک سوم پیمانه پودرژلاتین....یک قاشق سوپ‌خوری شیره خرما یا انگور......برای توی دسر یک قاشق سوپ‌خوری برای توی هر قالب هم یک قاشق سوپ‌خوری وانیل .....نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... اول یک چهارم پیمانه شیر هم دمای محیط را با پودرژلاتین مخلوط وکنار بذاربد یک پیمانه شیر ویک قاشق سوپخوری شیره خرما و وانیل را مخلوط کرده بعد روی حرارت گذاشته ومرتب بهم بزنید اطرافش،که حباب زد ژلاتین را اضافه کنید وخوب مخلوط کرده تا ژلاتین توی شیر حل بشه چند دقیقه که جوش خورد از روی حرارت برداربد قالب یا استکان یا کاسه ای که تحمل حرارت گرما را داشته باشه توی هر قالب یک قاشق شیره خرما بریزید قالب را تکون داده تا کف قالب کاملا آغشته بشه بعد شیر داغ را توی قالب ریخته روش را فویل بوشید واطرافش را محکم کنید تابه یا قابلمه ای را روی حرارت بذارید مقدلری اب جوش بریزید وقالب را توی ابجوش بذارید تا نيمه قالب اب باشه درش را بذارید یه ربع بجوشه وبعد قالب را بیرون بیارید بذارید توی اشپزخونه تا کاملا خنک بشه بعد حداقل ۶ساعت توی یخچال بذارید وقتی بست اطرافش را ازاد وبرگردونید وباخیال راحت از خوردنش لذت ببرید سالم ومقوی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بافت وطعم کیک خیلی خوبه . فقط به غلظت سس شکلاتی دقت کنید نه باید شل وابکی باشه که کیک را خمیر کنه نه خیلی سفت که اصلا به خورد کیک نره به میزان مواد با توجه به گرم هم توجه فرمائید که اشتباه نریزید 🥞 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شیر ولرم ۱ پیمانه سرخالی (۱۶۰ گرم) روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰گرم) پودر کاکائو ۳ ق غ پر (۳۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ق س پر (۱۲ گرم) 👈تخم مرغ، شکر ووانیل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس شیر وروغن مایع را اضافه کنید،کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را درون قالب دلخواه،، سایز ۲۵ بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۳۰دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته و چیزی از آن به سیخ چوبی نچسبید قرار دهید کیک را پس از ولرم شدن برش بزنید (اگر کیک کاغذ روغنی داره می تونید اول کاغذ ان را جدا کنید وسپس برش بزنید) و سس شکلاتی گرم (داغ نباشد خنک هم نباشد) را روی آن بریزید یک شب استراحت دهید وسپس تزیین کنید ونوش جاان.......😍 . سس شکلاتی : شیر ۲ پیمانه پر (۴۵۰ گرم) شکر ۱/۴ پیمانه سرپر (۶۰گرم) پودر کاکائو ۲ق غ سرصاف (۱۵ گرم) شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم (اگر کیک تلخ دوست دارین می تونید شکلات تلخ بزنید) کره ۵۰ گرم یا روغن مایع . 👈 شکر وپودر کاکائو را باهم مخلوط کنید(این کار را انجام میدیم که موقع اضافه کردن به شیر، پودر کاکائو گوله نشه) وبه شیر اضافه کنید مخلوط کنید وروی حرارت ملاایم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا شیر کمی غلیظ شود سپس شکلات تخته ای را اضافه کنید هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد (نه سفت نه شل وابکی ) در نهایت کره را اضافه کرده وپس از یکدست شدن شعله را خاموش کنید اجازه دهید تا سس از دما بیفتد سپس روی کیک بریزید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋 بادمجان ۵ عدد گوجه ۷_۸ عدد فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان ____ 1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن 2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار 3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه 4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه زعفرانی با پیاز کاراملی 😍😋 مواد لازم سینه مرغ🍗 ۲ عدد نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و تخم گشنیز و پاپریکا 🌶🧂🍀هر کدوم نصف قاشق چاشق چای خوری خردل ۱ قاشق نصف لیمو 🍋 روغن🥃 ۳ قاشق زعفران💛 ۴ قاشق پیاز🧅 ۱ عدد نصف لیوان آب نارنج 🍊 آب پرتقال 🍊۱ لیوان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمبوسه_جنوبی😍😋 سيب زميني متوسط سه عدد پياز يك عدد بزرگ جعفري،تره خورشده يك فنجان نمك،فلفل قرمز،زردچوبه پياز رو نگيني خورد كنيد وتفت بدين،زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه كنيد، سيب زميني رو بپزيد وقتي خنك شد بكوبيد، به تابه اضافه كنيد،نمك برنيد،تره وجعفري خورد شده رو اضافه كنيد وهمه مواد رو تفت بدين... نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد سه دفعه به شكل مثلثي تا بزنيد،ادوسانت بالاتر از نون رو برش بزنيد وقسمتي رو كه لاي بسته نون هست رو اريب برش بزنيد،مواد رو داخل لايه ي مياني بريزيد،و قسمتي رو كه برش زديد داخل لايه اول نون تا كنيد،واز همون قسمت ، داخل روغن بندازيدوبا حرارت متوسط رو به كم سرخ كنيد وروي دستمال آشپزخونه بزاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛