لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😍😋
سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗
مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید .
.
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده
کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم .
می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید .
برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم .
بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره .
با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین دسرلیوانی😍😋
بیسکوییت شکلاتی کرم دار
موز
گردو
خامه قنادی یا صبحانه
کمی شیر
پودر نسکافه برای تزیین
بیسکوییت هارو خرد کنید به حدی که زیر دندون بیاد و زیادی پودر نشه
گردو ها رو هم درهمین حد خرد کنید و با موزِ له شده مخلوط کنید…
لایه به لایه از بیسکوییت و موز توی لیوان یا ظرف مورد نظرتون بریزید…
دقت کنید بعداز هرلایه بیسکوییت کمی شیر روی بیسکوییت ها بریزید و سطحش رو کاملا صاف کنید
خامه قنادی رو فرم بدید و در آخر کار روی دسر بریزید✅اگر از خامه صبحانهاستفادهمیکنید کمی شکر بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره✅میتونید بین همه لایه ها از خامه استفادهکنیداما من چون نمیخواستم پر خامه بشه استفاده نکردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_اتابکی😍😋
تخم مرغ 1 عدد، وانیل نوک ق چ، پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان (۱۰۰گرم حدود)، روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۱۵۰ گرم، آرد گندم ۲۰۰ گرم، آرد برنج ۲۰۰ گرم، رنگ خوراکی قرمز، هل نصف ق چ، پودر زعفران 1 ق چ
🔴تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو اونقد میزنیم تا یکدست و کرم رنگ بشه ، بعد روغن رو اضافه و بازم هم میزنیم ، روغن بهتره جامد و به دمای محیط رسیده باشه ، بعد کم کم آرد هارو جدا جدا الک و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. روی سطح صاف آرد ریخته و خمیر رو روش وردنه میزنیم و قالب میزنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم، میذاریم،داخل فر ۱۶۵ درجه به ۱۵ دقیقه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چنجه_گیلکی
پیاز رنده شده.....۱عدد
سیر رنده شده.....۶ حبه
گردو خرد شده.....۲۰۰ گرم
رب الوچه......به مقدار لازم
لیمو ترش....۱عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا چنجه داخل ظرف ریخته.با مواد مخلوط کنید.حدود ۸ ساعت بماند تا کامل مزه دار بشه و گوشت بیات بشه.بعد چنجه را به سیخ چوبی بزنید.داخل فر قرار می دهیم.ظرف فر حتما چرب کنید.مواد مرینیت مجدد آماده کنید روی حرارت تفت می دهیم.این سس می توانیم کنار غذا سرو کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️
امشب آرامشی از جنس⚡️
فرشتههایت نصیب همه دلها⚡️
و شبی آرام و بی نظیر⚡️
قسمت عزیزانم بگردان⚡️
تا درودی دیگر بدرود⚡️
⚡️ شبتون خوش پایان
#خجالت_میکشی تو جمع حرف بزنی؟
بی حوصله ای؟
فکرگذشته رومیکنی؟
#افسرده_ای؟
مدام تو خودتی؟
دوست داری همه رو به خودت #جذب کنی؟
چند دقیقه زمان بزار👇
https://eitaa.com/joinchat/2570059956C9b529ac9e8
بدو بهترین کانال برای روحیه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
#میگو_سوخاری .
مواد لازم :
پودر سوخاری پانکو طلایی
آرد سفید
میگو
۲ عدد تخم مرغ
ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن.
داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه.
آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم.
بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه.
میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین.
نکات :
ميگوها را زياد در آرد نغلتونین.
در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن.
میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن
برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه.
برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه.
توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میگو_سوخاری#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگو پفکی
سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس.
مواد لازم
میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس
به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
ماءالشعیر تلخ 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 لیوان
نمک مقدار لازم
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید.
میگو پفکی😋
در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.
پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛