eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات 120 گرم شیر عسلی 380 گرم پودر کاکائو 45 گرم الک شده خامه 500 گرم نمک یک پنس خامه رو 20 دقیقه تو فریزر میذاریم تا کمی یخ بزنه و در آورده و با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و پودر کاکاءو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شکلات رو بن ماری ذوب کرده و از روی حرارت برداشته هم زده تا یکدست شود و شیر عسلی و نمک رو داخلش ریخته و هم زده و مخلوط رو داخل خامه میریزیم و هم میزنیم و توی ظرف مورد نظر ریخته و روکش کشیده و یک شب در فریز قرار میدهیم.بعد در میاریم و با اسکوپ در ظرف میکشیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مراحل کار این پای فوق العاده خوشمزه وبی نظیر رو ببینید 🙏🌺 سلام به روی ماهتتون وقتتون بخیر 👈بافت این پای کیک بسیار نرم،پوک و اسفنجی،است و به لحاظ،طعم ومزه عالییییه همه پسند و خوشمزست دردهان آب میشود .پیشنها د میکنم در اولین فرصت درستش،کنید برای این ایام و پذیرایی و سفارش،گرفتن و..... عالیییییه 👈حتمابعداز پخت برای رطوبت بیشتر و خوشمزگی ولذیذ تر بودنش،از شربت بار رقیق یا عسل رقیق شده با کمی آب استفاده کنید طعم باقلوایی خییییلی خوبی به پای میدهد ولذت خوردنش رو چندین برابر میکند ☘️ 👈ترکیب خرما وگردو، کیک نرم ، شربت بار و نارگیل یک ترکیب بهشتیه 🌹 موادلازم : 👈احتیاج به یازده قالب پای به قطر ۹ سانت و ارتفاع سه سانت دلرید ۱_ آرد قنادی ۳۰۰ گرم ۲_بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری سرصاف ۳_تخم مرغ کامل با احتساب پوست ۲۴۰گرم یا ۲۵۰ گرم (به دمای محیط رسیده ) ۴_عسل یک قاشق غذاخوری ۵_کره به دمای محیط رسیده ۱۲۰گرم (۱۰دقیقه یا ۱۵دقیقه از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد ) ۶_شکردانه ریز ۱۰۰گرم ۷_وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری ۸_شیر ۹۰ گرم ( ولرم یا به دمای محیط رسیده ) موادمیانی :👇👇👇👇 ۱_خرما دشتستان ( بهم چسبیده و بدون شهد ) و بدون هسته نیاز نیست پوست خرما گرفته شود . ۲۴ عدد ۲_کره ۲۰گرم ۳_ گردو نگینی درشت خرد شده ۵۰ گرم ۴_کرم فیل شیری یا وانیلی ،مقداری (از لوازم قنادیها تهیه شود ) برای هر پای بصورت چشمی یک قاشق چ خوری یا مرباخوری در نظر بگیرید . کرم فیل قابل حذف است . طرزتهیه 👇👇👇 در تابه کوچک کره را بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم شود وسپس حرارت را خاموش کنید خرما را اضافه کنید خرمارا با دست چنگ بزنید تا خرما کاملا له و نرم شود و سپس گردو را اضافه کنید . موادمیانی آمادست . موادرویه :👇👇👇 ۱_عسل رقیق شده با کمی آب یا شربت بار مقداری ۲_پود ر نارگیل و پودر پسته مقداری 👈👈دمای فر ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (فر را از نیم ساعت قبل در همین دما گرم کنید ) سایز،قالب پای،👇👇 قالب،پای تکنفره به قطر ۹ سانت وبه ارتفاع سه سانت 👈این مقدار مواد وبا این سایز قالب یازده عدد پای،میدهد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇🏻 آب ۳۵۰ گرم روغن مایه ۶۰ گرم آرد سفید ۱۳۰ گرم بکینگ پودر ۳ گرم تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد(کم کم اضافه شود) وانیل نوک ق چ عسل ۱ ق چ خامه قنادی نیم‌کیلو طرز تهیه: ابتدا روغن مایع و آب و عسل رو روی حرارت بذارید تا کاملا به جوش بیاد، سپس ارد و بکینگ پودر را یک باره اضافه کنید، و وقتی جمع شد بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم رو به کم مدام زیر و رو کنید تا رطوبت خمیر گرفته بشه. سپس از روی حرارت بردارید و بذارید ولرم بشه(از داغی بیوفته).حالا تخم مرغ ها رو کم‌کم اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا به غلظت ویدیو برسه. در نهایت روی کاغذ روغنی، کاغذ نسوز یا سیلپد پایپ کنید.فر رو از نیم ساعت قبل روشن کنید تا کاملا دااغ داغ بشه و به دمای ۲۰۰ برسه.سینی فر رو بذارید داخل فر و بمدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بپزید تا کاملا پف کنه، بعد از ۱۵ دقیقه دما رو به ۱۷۰ کاهش بدید و بمدت ۱۵ دقیقه دیگر هم بذارید با ۱۷۰ بپزه تا پفشو حفظ کنه. بعد ازون فر رو خاموش کنید، در فر رو نیم باز بذارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد از ۵ دقیقه سینی رو از فر دربیارید(این کارو میکنیم که محض احتیاط یه موقع پف نون خامه ایاتون نخوابه). بعد از خنک شدن با خامه فرم گرفته پر کنید و با شکلات تزیین کنید. نوش‌ جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ماهی تو فر . .براى مزه دار كردن ماهى تو فرمون به 👇🏻👇🏻 كره ى ذوب شده ، مقدارى زعفران دم كرده ، نمك و فلفل قرمز (سياه هم ميتونيد بزنيد) و فويل نياز داريد . اول ماهى رو از استخوانش جدا كرده (جدا كردن استخوان از ماهى تو پيج موجوده ) . بعد پولكاى اضافى رو گرفته و حسابى شستشو و تو آبكش گذاشته تا حسابى ابش چكيده بشه . ماهى رو هم درسته ميتونيد درست كنيد و هم اينكه قطعه قطعش كنيد . ماهى رو روى تخته گوشت گذاشته اول با قلمو زعفران ميماليم و بعد كره ى ذوب شده و بعد نمكش رو ميزنيم و بعد فلفلا رو زده و بعد برگردانده پشتش رو هم مزه دار و رو فويلى كه به اندازه هاى ماهى برش زده ميزاريم و كمى از كناره هاى فويل رو تا كرده كه اب و روغنى كه داره بيرون نياد و رو سيني يا ظرفتون نريزه البته زياد انچنان اب نداره اما به محض اطمينان براى غذاى هاى ديگه هم ميتونيد از اين روش استفاده كنيد ماهى رو روى سينى فر گذاشته و در فرى ك يك ربع قبل با درجه ى 180 گرم شده به مدت 15 تا20 ميزاريم بپزه ، بعد يك ربع بيرون اورده و روش رو كمى زعفران زده و دوباره در فر ، گريل بالا رو روشن به مدت يك دقيقه ك روش طلايى شد بيرون اورده و با سبزى پلو نوش جان كنيد ماهى رو مواظب باشيد زياد خشك نشه ، بنظرم كمى ابدار باشه خوشمزه تره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 4 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری کره پاستوریزه 5 قاشق غذاخوری آرد سفید 4 پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی) بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا نصف شیر،یک قاشق شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و بزارین تا عمل بیاد.حالا شکر،بقیه ی شیر و کره ذوب شده را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید سپس تخم مرغها را اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید(تا جایی که خمیر به دست نچسبه)خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روشو با سلفون بپوشونیدتا خوب پف کنه بعد از این مدت پف خمیر را با دست بگیرید و چانه های کوچکی بردارین(مال من ۶۵ گرمی بود) و درون قالب کاغذ روغنی بزارین و مقداری چرب کنید چانه ها را بذارین و ده دقیقه استراحت بدین تا حجم بگیره سپس رومال یک عدد زرده تخم مرغ،یه قاشق شیر و مقداری زعفران بزنید کنجد بپاشین و دردون فر که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کردین به مدت 20 دقیقه بذارین تا پخته بشه.ظرف آب داخل فر بذارین تا رطوبت فر حفظ بشه. روش پخت روی گاز: روی شعله متوسط شعله پخش کن بذارین تابه رو روی شعله بذارین و درش رو دم کنی بذارین شعله باید خیلی ملایم باشه تا خوب مغز پخت بشه و زیرش نسوزه بعد نیم ساعت در تابه رو بردارین اگر روی نون سفت شده بود آماده ست برای طلایی شدن و برشته شدن روی کیک بعد پخت بزارید از حرارت بیفتا و برگردونید تا روی دیگر هم طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پوآچا . مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان) 1 استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1 استکان ماست (نصف لیوان) 3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 50 گرم کره نرم شده در دمای اناق 7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پیتزا پوآچا: پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید) طرز تهیه: شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است. وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان نکته: خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.⁣ این نون های خوشگل و قلبی یه نون شیرین بی نظیره برای صبحونه و عصرونه ⁣ ⁣مواد لازم:⁣ شیر: 250 میلی لیتر ( معادل 1 پیمانه) شکر: 100 گرم (معادل 8 قاشق غذاخوری) پودر خمیرمایه: 8 گرم (معادل 2 قاشق چایخوری) کره نرم شده: 50 گرم برای خمیر و 10 گرم برای رومال تخم مرغ : 1 عدد آرد : 450 تا 500 گرم (معادل 3 پیمانه) بهبود دهنده : نصف قاشق چایخوری نمک : نصف قاشق چایخوری دمای فرهای گازی 200 درجه، (فرهای برقی و سولار 190 درجه) با پیش گرمایش و زمان 15 الی 20 دقیقه حتما بعد از خروج از فر روی نون ها رو حداقل به مدت 5 دقیقه با یه حوله تمیز بپوشونید و اجازه بدین خنک بشه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر تکنفره تیرامیسو راحت و بی دردسر مخصوصا برای عزیزانی که فر ندارن خوبه برای مهمونیا و تولدا یه ایده ی عالیه حتما امتحانش کنین خب بریم سراغ مواد لازم "تیرامیسو تکنفره" بیسکوییت کرم دار 10 عدد نسکافه 1 قاشق غذاخوری آب گرم 1 پیمانه پنیر لبنه یا پنیر خامه ای 100 گرم خامه فرم گرفته 100 گرم اگر خامه فرم گرفته در دسترستون نبود میتونین از 100 گرم خامه پاکتی به همراه 2 قاشق غذاخوری پودر قند و کمی وانیل استفاده کنین حالا نسکافه و آب گرم را خوب مخلوط کنین بزارین کنار پنیر و خامه فرم گرفته را با همزن حسابی بزنین تا یکدست شود اگر خامه ساده ریختین که با پودر شکر و کمی وانیل اضافه کنین و با دور تند هم بزنین وقتی کرم آماده شد کرم را داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزین بیسکوییت هارو تو قهوه بزنین و زود درش بیارین که له نشه بزارینش رو کاغذ روغنی های تکنفره یا ظرف دلخواه روش کرم را شکوفه بزنین و لایه ی بعدی رو قرار بدین مثل شکل در آخر روش پودر کاکائو الک کنین و بزارین 2 تا 3 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب جا بیفته و خنک شه با این مقدار 5 عدد دسر تکنفره خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛