eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
کاپ کیک ترکیه ای موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته پودر ژله هلو یک لیوان شیر ۲ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین شکلات تخته ایی سفید شکلات رو به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید و بعد روی پلاستیک ریخته تا مدل حبابی بگیره. اگه قالب دارید چه بهتر😉 ژله رو مطابق دستور روی بسته تهیه کنید. شیر رو روی بخار کتری گذاشته و بعد از گرم شدن پودر ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه.و بعد مطابق فیلم یک لایه ژله هلو میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و بعد لایه دیگه رو میریزیم. اگه در این حین ژله سفت شد و کار کردن براتون سخت بود روی بخار کتری بزارید تا نرم بشه. برای لایه ایی ریختن اصلا نباید مواد ژله داغ باشه چون لایه ها باهم قاطی میشن. در اخر با شکلات تزیین کنید. نوش جان🌼🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج وگردو شکر1لیوان آرد2لیوان شیردوسوم لیوان روغن وسوم لیوان تخم مرغ3عدد گکینک پودر وانیل مقداری گردو نصف لیوان هویج1لیوان دارچین2ق چ شکر وتخم مرغ رو باهم ده دقیقه میزنیم بعد روغن واضافه میکنیم وبعد شیر رو اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم بعد ارد و پکینک پودر ودارچین رو اضافه میکنیم وهم میزنیم درنهایت هویج وگردو را اضافه کرده مخلوط میکنیم داخل قالب ریخته دمای180درجه ب مدت50الی60دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام پیراشکی و اشترودل و میشه با این مواد درست کرد مواد لازم برای خمیر ۱کیلو آرد ۲تا تخم مرغ ۲ق غ شکر نوک ق چ نمک ۱لیوان شیر نصف لیوان ماست شیرین نصف لیوان آب نصف لیوان روغن مایع ۱ق غ سر صاف مخمر مواد میانی گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی ۲۰۰تا۳۰۰گرم قارچ ۱۰تا۱۵عدد متوسط فلفل دلمه ۱عدد درشت سیب زمینی ۱عدد درشت هویج ۱عدد درشت پیاز ۱عدد درشت رب و سس کچاپ به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا هم به میزان دلخواه همه ی مواد خمیر به دمای محیط برسه وبعد مخلوطشون میکنیم و خمیر و ورز داده و حدود ۱تا۱ونیم ساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد تو این فاصله مواد و تفت میدیم بعد عمل اومدن خمیر از مواد لاش میزاریم و به شکل دلخواه میپیچیم و روش رومال میزنیم وتوفر با دمای ۱۷۰تا ۱۸۰ به مدت ۲۰دقیقه گریل هم حدود ۵دقیقه برای رومال هم ۱دونه زرده ی تخم مرغ ۱تا۲ ق غ شیربا کمی زردچوبه یا زعفرون و کمی کنجد یا سیاه دونه میپاشیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دارک چاکلت مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان وانیل نوک ق چ شیر ۶۰ گرم حدودا ۱/۳ لیوان روغن مایع ۵۵ گرم حدودا ۱/۳ لیوان بکینگ پودر ۲ گرم یا نصف ق چ آرد ۱۰۰ گرم یا ۲/۳ لیوان پودر کاکائو تیره ۳۰ گرم یا دو ق غ خامه قنادی حدودا ۳۰۰ گرم دما فر ۱۸۰ مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قالب ۲۰ دما فرها متفاوته واسه همین درجه و‌زمان ممکن متغیر باشه منظور از ۱/۳ لیوان یعنی یک لیوان را سه قسمت کنیم و بک قسمت را پر کنیم منظور از لیوان یعنی لیوان فرانسوی دسته دار که اندازش مساوی پیمانه آشپزی و قنادیه برای روکیک دو الی سه ق نوتلا یا شکلات صبحانه را بع روش بنماری آب کنید بادام زمینی قابل حذفه دونوع پودر کاکائو داریم یکی تیره یکی روشن که تمام لوازم قنادی ها دارند برای خامه پس از فرم دادن دو الی سه ق غ پودر کاکائو‌روشن اضافه کنبد و مخلوط کنید حتما لایه ها کیک را نازک برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی کرم دار😍 مواد لازم (برای ۱۶-۱۵ عدد پیراشکی): آرد سفید ۵۰۰ گرم مخمر فوری ۱۵ گرم(۱/۵ ق غ) شکر ۴ ق غ تخم مرغ ۲ عدد شیر گرم ۲۵۰ سی سی کره ۵۰ گرم وانیل نصف ق چ بهبود دهنده ۱/۴ ق چ نمک یک پنس . مواد لازم برای کرم شکلاتی: شیر ۱/۵ پ نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر ۲ ق غ شکلات سکه ای ۶۰-۵۰ گرم وانیل نوک قاشق . نکات مهم: ☑️استراحت اول خمیر ۴۵ دقیقه و استراحت دوم ۳۰ دقیقه است ☑️استفاده از بهبود دهنده اس پونصد باعث افزایش حجم و ماندگاری و بهبود طعم پیراشکی میشه ☑️پیراشکی هارو با شعله متوسط بذارید روی حرارت و اجازه بدید تا کاملا مغزپخت بشه ☑️میتونید برای وسط پیراشکی از نوتلا یا شکلات صبحانه هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌 به پانصد گرم خرما احتیاج داریم. هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین. بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه. سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین . مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین. کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین . چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم پیراشکیه هم کروسان هم نرررررم . آب ولرم ۱۰۰ گرم شکر ۲۰ گرم مخمر فوری ۴ گرم تخم مرغ یک عدد آرد فانتزی ۲۸۰ گرم نمک ۱/۴ ق چ کره ۳۰ گرم . نکات👇 خمیر در مرحله اول ۱۰ دقیقه با دست یا ۵ دقیقه با دستگاه ورز بدید تا سطح روی خمیر کامل صاف بشه. وقتی کره رو اضافه میکنید خمیر شل میشه که طبیعیه. دستتونو آرد بزنید و خمیر خوب ورز بدید. خمیر در ابعاد ۴۳×۲۶ باز کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه پیمانه برنج حدود نیم کیلو آلبالو شکر، بسته به میزان شیرینی که میخواید، من نصف میزان آلبالو شکر ریختم که خیلی شیرین نشه مرغ رو برای فیله حلزونی یکساعت تو شیر خوابوندم تا نرم بشه... آلبالو رو ده دقیقه با شکر جوشوندم،بعد آلبالو رو از شهد جدا کردم و گذاشتم فقط شهد ده دقیقه بجوشه،دوباره آلبالو رو برگردوندم و باد از دو دقیقه آماده میشه، گوشت قلقلی رو با پیاز رنده وآب گرفته،فلفل قرمز،نوک ق چ دارچین،زردچوبه،نمک و یک ق آرد خودچی ورز دادم، نصف فنجون ماست،سه تازرده تخم مرغ،یک ق چایخوری گلاب،ترکیب روغن مایع و کره،محلول زعفرون و رو با ۲/۳ برنج ترکیب کردم، ۱/۳ برنج با شهد،شهد زیاد نباشه چون میره ته قابلمه و تهدیگ میسوزه کم بریزید، هم تهچین رو تو فر میتونید بذارید حدود یکساعت ۱۸۰ درجه هم رو شعله گاز که خیلی کم باشه و با شعله پخش کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: هات داگ🌭 سیب زمینی 🥔 پنیر پیتزا 🧀 آرد🥡 اورگانو یا نعناع🍃 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اگه یه پیاز داغ ترد و خوشرنگ میخواین حتما با این دستور درست کنید پیاز : ۵ عدد بزرگ نمک: ۴ ق چ روغن و آب : به میزان لازم پیاز رو خلالی خرد کنید و داخل آب جوش نمک و پیاز رو بریزید و اجازه بدین ۱۰ دقیقه بجوشه و بعدش آبکش کنید و بزارید آبش کاملا کشیده بشه و بعدش داخل روغن داغ سرخش کنید و بعدش بریزید داخل آبکش تا روغن اضافیش کاملا گرفته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت سیبزمینی😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی متوسط :۳ عدد تخم مرغ: ۱ عدد خامه :نصف استکان آرد: نصف استکان پنیر پیتزا: نصف استکان فلفل سیاه وقرمز /نمک/پودر سیر/ادویه /زردچوبه: به مقدار لازم جعفری خرد شده به دلخواه طرز تهیه🔻 سیب زمینی را آبپز کنید وله کنید و بقیه مواد وادویه ها را بهش اضاف کنید خامه رو کمی گرم کنید تا رقیق بشه وبه مواد اضاف کنید وبا حلیم کوب برقی یا غذا ساز مواد مخلوط کنید تا کاملا چسبنده ونرم بشه استفاده از حلیم کوب یا غذا ساز باعث چسبندگی وا نرفتن مواد میشه حتما باید اجرا بشه میتونید مواد مثل فیلم تو قیف بریزید وسرخ کنید ویا از مواد مقداری در دست باز کنید ووسطش گوشت چرخ کرده پخته شده یا سوسیس یاپنیر پیتزا و ..بزارید وگرد کنید وسوخاری کنید ویا ساده سرخ کنید این مواد میتونید توی فر هم بپزید کمی کره روی کراکت ها بمالید و۱۵ دقیقه در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته کادین بودو مواد لازم: نیم کیلو گوشت چرخ شده گوساله 1 عدد پیاز 1 مشت جعفری خرد شده 1 استکان برنج نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده روغن مایع برای سرخ کردن برای روی کوفته ها: 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد طرز تهیه: 1 استکان برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید 1.5 لیوان آب جوش بریزید و تا وقتی که آب برنج کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود (اگر در خانه از روز قبل برنج دارید میتوانید 1 لیوان از آن استفاده کنید) 250 گرم گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه خوب تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه برنج و گوشت چرخ کرده سرد شد داخل یک ظرف بریزید. 250 گرم گوشت چرخ کرده باقیمانده را هم اضافه کنید. ادویه ها ، جعفری و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس تمام مواد را خوب ورز بدید. دستتان را با روغن چرب کنید و از مواد کوفته برداشته شکل بدید. دو عدد تخم مرغ را شکسته هم بزنید. کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛