eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هم پیراشکیه هم کروسان هم نرررررم . آب ولرم ۱۰۰ گرم شکر ۲۰ گرم مخمر فوری ۴ گرم تخم مرغ یک عدد آرد فانتزی ۲۸۰ گرم نمک ۱/۴ ق چ کره ۳۰ گرم . نکات👇 خمیر در مرحله اول ۱۰ دقیقه با دست یا ۵ دقیقه با دستگاه ورز بدید تا سطح روی خمیر کامل صاف بشه. وقتی کره رو اضافه میکنید خمیر شل میشه که طبیعیه. دستتونو آرد بزنید و خمیر خوب ورز بدید. خمیر در ابعاد ۴۳×۲۶ باز کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه پیمانه برنج حدود نیم کیلو آلبالو شکر، بسته به میزان شیرینی که میخواید، من نصف میزان آلبالو شکر ریختم که خیلی شیرین نشه مرغ رو برای فیله حلزونی یکساعت تو شیر خوابوندم تا نرم بشه... آلبالو رو ده دقیقه با شکر جوشوندم،بعد آلبالو رو از شهد جدا کردم و گذاشتم فقط شهد ده دقیقه بجوشه،دوباره آلبالو رو برگردوندم و باد از دو دقیقه آماده میشه، گوشت قلقلی رو با پیاز رنده وآب گرفته،فلفل قرمز،نوک ق چ دارچین،زردچوبه،نمک و یک ق آرد خودچی ورز دادم، نصف فنجون ماست،سه تازرده تخم مرغ،یک ق چایخوری گلاب،ترکیب روغن مایع و کره،محلول زعفرون و رو با ۲/۳ برنج ترکیب کردم، ۱/۳ برنج با شهد،شهد زیاد نباشه چون میره ته قابلمه و تهدیگ میسوزه کم بریزید، هم تهچین رو تو فر میتونید بذارید حدود یکساعت ۱۸۰ درجه هم رو شعله گاز که خیلی کم باشه و با شعله پخش کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: هات داگ🌭 سیب زمینی 🥔 پنیر پیتزا 🧀 آرد🥡 اورگانو یا نعناع🍃 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اگه یه پیاز داغ ترد و خوشرنگ میخواین حتما با این دستور درست کنید پیاز : ۵ عدد بزرگ نمک: ۴ ق چ روغن و آب : به میزان لازم پیاز رو خلالی خرد کنید و داخل آب جوش نمک و پیاز رو بریزید و اجازه بدین ۱۰ دقیقه بجوشه و بعدش آبکش کنید و بزارید آبش کاملا کشیده بشه و بعدش داخل روغن داغ سرخش کنید و بعدش بریزید داخل آبکش تا روغن اضافیش کاملا گرفته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت سیبزمینی😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی متوسط :۳ عدد تخم مرغ: ۱ عدد خامه :نصف استکان آرد: نصف استکان پنیر پیتزا: نصف استکان فلفل سیاه وقرمز /نمک/پودر سیر/ادویه /زردچوبه: به مقدار لازم جعفری خرد شده به دلخواه طرز تهیه🔻 سیب زمینی را آبپز کنید وله کنید و بقیه مواد وادویه ها را بهش اضاف کنید خامه رو کمی گرم کنید تا رقیق بشه وبه مواد اضاف کنید وبا حلیم کوب برقی یا غذا ساز مواد مخلوط کنید تا کاملا چسبنده ونرم بشه استفاده از حلیم کوب یا غذا ساز باعث چسبندگی وا نرفتن مواد میشه حتما باید اجرا بشه میتونید مواد مثل فیلم تو قیف بریزید وسرخ کنید ویا از مواد مقداری در دست باز کنید ووسطش گوشت چرخ کرده پخته شده یا سوسیس یاپنیر پیتزا و ..بزارید وگرد کنید وسوخاری کنید ویا ساده سرخ کنید این مواد میتونید توی فر هم بپزید کمی کره روی کراکت ها بمالید و۱۵ دقیقه در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته کادین بودو مواد لازم: نیم کیلو گوشت چرخ شده گوساله 1 عدد پیاز 1 مشت جعفری خرد شده 1 استکان برنج نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده روغن مایع برای سرخ کردن برای روی کوفته ها: 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد طرز تهیه: 1 استکان برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید 1.5 لیوان آب جوش بریزید و تا وقتی که آب برنج کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود (اگر در خانه از روز قبل برنج دارید میتوانید 1 لیوان از آن استفاده کنید) 250 گرم گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه خوب تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه برنج و گوشت چرخ کرده سرد شد داخل یک ظرف بریزید. 250 گرم گوشت چرخ کرده باقیمانده را هم اضافه کنید. ادویه ها ، جعفری و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس تمام مواد را خوب ورز بدید. دستتان را با روغن چرب کنید و از مواد کوفته برداشته شکل بدید. دو عدد تخم مرغ را شکسته هم بزنید. کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا کاسه شیرازی آرد سفید 1 لیوان من همیشه از آرد سه صفر استفاده میکنم،از لوازم قنادی یا سوپرمارکت قابل تهیه ست آرد برنج 1 لیوان روغن 1 لیوان من همیشه نصف لیوان روغن جامد و بقیه رو روغن مایع میریزم شکر 2 و نیم لیوان اگه مثل من دوست ندارید حلوا زیاد شیرین بشه 1 و نیم لیوان شکر اضافه کنید. آب 1و 1/4 لیوان تخم مرغ درشت 2 عدد گلاب مرغوب 1 لیوان زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم ابتدا شکر+آب را مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید در حدی که شکر حل شود و بعد بلافاصله شربت را از روی حرارت بردارید. به هیچ عنوان شربت نباید بجوشد وگرنه میزان آن کم شده،در نتیجه حلوای لطیفی نخواهید داشت. شربت را به 4 قسمت تقسیم کنید. در ظرفی تخم مرغها+زعفران دمکرده غلیظ را با همزن دستی خوب بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس گلاب و 1 قسمت از شربت را اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد سفید و آرد برنج را الک کرده و در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. زمان دقیق نمیشه گفت من چون تابه رو روی شعله کوچیک گاز و حرارت کاملا ملایم قرار میدم حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشه تا کاملا بوی خامی آرد از بین بره. دقت کنید در نهایت آرد نباید تغییر رنگ بده و همین طور به هیچ عنوان بوی خامی نداشته باشه. سپس روغن جامد را اضافه و کمی مخلوط کنید و بعد روغن مایع را کم کم اضافه کنید تا جایی که آرد به صورت خمیر یکدستی دربیاد. 2تا 3 دقیقه مخلوط آرد و روغن را روی حرارت ملایم هم بزنید. سپس شیره تخم مرغی را به تدریج اضافه و مدام و سریع با همزن دستی(ترجیحا) هم بزنید. سپس شربت را کم کم اضافه و مدام هم بزنید. احتمال گلوله شدن در این حلوا زیاده بنابراین باید مدام و سریع هم زده بشه. من گاهی اوقات برای همزدن این حلوا از همزن برقی استفاده میکنم. سپس روی حرارت ملایم مدام حلوا را به صورت پارویی(رفت و برگشت) هم بزنید تا حلوا جمع شود. در انتها تابه را به چپ و راست تکان دهید تا حلوا بقچه و در ظرف جمع شود(گهواره کردن حلوا) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت 300 گرم گوشت رو با یکعدد پیاز متوسط رنده شده, دو قاشق آرد سفید،نمک فلفل و زردچوبه پودر گشنیز و پودر سیر کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و ۱ لیوان آب اضافه کردم زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کلم پیچ برای مواد داخلی؛ گوشت چرخ کرده ۱عدد پیاز برنج ۱ عدد گوجه فرنگی ۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز سبزی کوفته (جعفری، ترخون،تره،ریحان، نعناع و پیازچه) برای سس؛ ۱لیوان آب گرم نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک کلم را داخل آب جوش به مدت ده دقیقه میجوشانیم سپس مثل فیلم برگ می‌کنیم . پیاز رنده شده را تفت میدیم سپس رب و گوجه رنده شده و گوشت را اضافه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم و در آخر ادویه ها و برنج از قبل خیس شده و سبزیجات را اضافه کرده و داخل برگ کلم میریزیم و رول می‌کنیم و در قابلمه چیده و سس را روش اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط تا پخته شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
، بسیار خوشمزه😍😋 آرد سفید 2 لیوان،آب 1 لیوان و نیم، شکر طبق ذائقه، گلاب 1 استکان چایخوری، کره 100 گرم، روغن نصف لیوان، خامه صبحانه 120 گرم حتما آردتون رو هم قبل از تفت دادن و هم بعد از تفت دادن الک کتید. شربت حلوا باید حتما گرم باشه. حتما از ترکیب کره و روغن استفاده کنید. آردتون رو با حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت بدین. اگر حلواتون اون لطافت رو نداشت روغن حلواتون کمه میتونید مجدد روغن اضاف کنید. از حرکت گهواره ای هم که دیگه غافل نشید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ۷۰۰گرم مرغ قطعه شده 🔻 ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زیره، ۱ ق چ آویشن، ١ ق غ رب گوجه، نصف فنجان روغن زیتون، ۱ ق چ نمک، ۱ فنجان آب 🔴همه این موادو با هم مخلوط کنید. و روی مرغها بریزید و مخلوط کنید تا همه قسمتهاش به مواد آغشته بشه و بذارید حداقل ۱ ساعت بمونه. ۳ بادمجان متوسط، ۲ سیب زمینی متوسط، ۴-۵ عدد فلفل سبز، ۱ پیاز متوسط، ۳-۴ عدد گوجه، ۵-۶حبه سیر، نصف فنجان روغن زیتون، نمک 🔴سبزیجات رو ریز خرد کنید. روغن زیتون و نمک اضافه و مخلوط کنید. قطعات مرغ رو از سس دربیارید و روی سبزیجات قرار بدید. سس باقیمانده از مرغ رو با ۲ لیوان آب روی همه مواد بریزید ، روی سینی رو پوشانید یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه و حدوداً یک ساعت بپزید. قبل از خارج کردنش از فر ، فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه در فر قرار بدید تا قهوه ای شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده😋😍 مواد لازم🔻 زیتون بدون هسته یک کیلو سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم رب انار ملس ۴ ق غ گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده می‌کنه حدود دو الی سه ق غ گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود روغن زیتون سه الی چهار ق غ آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم. طرز تهیه🔻 کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره. ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست. رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: سیب زمینی 🥔 بیکن🥓 پنیر پیتزا 🧀 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری وانیل 2 و 1/4 لیوان آرد 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری نمک 200 گرم کره (دمای اتاق) 2 لیوان شکر 1 لیوان آب پرتقال تازه 1/4 لیوان ماست ساده 100 گرم شکلات تلخ (ذوب شده و سرد شده) 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ‌ کره را با همزن زده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر را در آخر اضافه کرده و هم بزنید.نیمی از مخلوط کیک را در قالب بریزید.نیمی دیگر از مخلوط کیک را شکلات ذوب شده و پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید و روی خمیر کیک سفید بریزید و با خلال کمی مخلوط کنید. (قالب کیک را حتما چرب کرده) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 1 ساعت یا تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاید بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد تخم مرغ 2 پیمانه شکر 1.5 پیمانه روغن مایع 2 پیمانه ماست 4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند) 2 ق م سر پر. بیکینگ پودر کمی وانیل 👈برای تزیین مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید)) خلال پسته ، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن کتلت صدا دار😍😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛