eitaa logo
آشپزی خاص
95.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعی کنید از سیر های سالم و بدون لک استفاده کنید. سیر رو پوست بگیرید ورقه ای برش بزنید. رو سبد ویا پارچه پهن کنید.اگه منطقه شما هنوز هوا گرمه جلو آفتاب بزارید تا خشک بشه چند روزه خشک میشه منطقه ما که سرده پارچه رو شوفاژ خشکشون کردم. سیر ها رو هم انباشته نشن تا یکدست خشک بشن سیرها زمانی خشک شدن که ترد و شکننده باشه به خوبی خشک نشه موقع زدن با دستگاه گوله گوله میشه و به هم میچسپن. سیر های خشک شده داخل دستگاه آسیاب بریزید چند دقیقه بزنید تا پودر بشه بریزید داخل شیشه در دار بزارید داخل کابینت (داخل یخچال نزارید نم میکشه) بعنوان ادویه در انواع غذاها وسوپ ها وسس ها میتونید استفاده کنید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(گارنی یاریخ)😍😍 بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
گردوی آسیاب شده ۳۰۰گرم رب انارترش ۲قاشق غذاخوری آب سرد دولیوان چندتکه یخ گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم پیازیک عدد نمک وادویه به میزان لازم سبزی(نعناع،گشنیز،جعفری،تره) پاک شده وخردشده ۱۵۰گرم گردوی خردشده روتفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه بهش رب اناررواضافه کرده آب وچندتکه یخ میریزیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاگردوروغن پس بده این مرحله رودوتاسه بارتکرارمیکنیم سبزی روهم تفت میدیم بهش اضافه کرده قلقلی روهم سرخ میکنیم به خورشت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاخورشت جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب یک لیوان شکریک قاشق غذاخوری روغن جامدیاکره ۵۰گرم یادوقاشق غذاخوری آرد یک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری تخم مرغ بین ۳تا۴عدد خامه زده شده ۳۰۰تا۴۰۰گرم آب وشکروروغن رومیزاریم روی حرارت وقتی شروع کردبه ریزجوش زدن آردروبه یکباره اضافه میکنیم خمیرروچندباربازوبسته میکنیم (داغ زدن) حدودابین ۵تا۸دقیقه زمان میبره میزاریم تایکمی سردبشه تخم مرغها رودونه دونه اضافه کرده بهش وانیل وبکینگ پودررو هم میکنیم تخم مرغ آخرروبایدبااحتیاط اضافه کنید برای من ۳تاونصفی تخم مرغ مصرف شد اگرخیلی خمیرتون سفت بودتخم مرغ اخررواضافه کنید اگرخیلی شل بودنزنین موادروداخل قیف که ماسوره گزاشتین بریزین (نوع ماسوره مهم نیست) داخل سینی کاغذروغنی میزاریم موادرو روی کاغذپایپ میکنیم داخل فرازقبل گرم شده میزاریم ۱۵دقیقه اول با حرارت بالا وبعدازاون حرارت روکم میکنیم واجازه میدیم تاپخت نونها کامل بشه ازفردرمیاریم میزاریم کاملاسردبشه پشت نونهارویک سوراخ کوچیک ایجادمیکنیم وداخلشوباخامه فرم گرفته پرمیکنیم روی نونهارومیتونیدباشکلات آب شده تزیین کنید حرارت اولیه فرخیلی مهمه فرروازقبل بادرجه ۲۰۰بمدت یکربع گرم میکنیم سینی روداخل فرمیزاریم باهمون حرارت ۲۰۰یکربع باشه بعدحرارت روکم میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه تخم مرغ بزرگ ۲ عدد ماست ۳/۴ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه شکر ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه چیپس شکلات ۱/۲ پ بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل ۱ ق چ شکلات تلخ خرد شده ۱/۲ پ ( قابل حذف ) چیپس شکلات برای روی مافین ها طرز تهیه: تخم مرغ ، شکر ، وانیل رو با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا سبک ، حجیم و رنگش روشن شه ، حالا به ترتیب روغن ، ماست و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید . حالا چیپس شکلات و شکلات خرد رو اضافه و با لیسک مخلوط کنید . کپسول ها رو توی قالب بزارید و اون ها رو پر کنید ، چون میخوایم مافین هامون پف کنن پس کپسول ها رو تقریبا پر میکنیم از مواد. حالا روشون چیپس شکلات بریزید . در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه بزارید به مدت ۶ دقیقه و بعد از ۶ دقیقه دما رو روی ۱۸۰ درجه بزارید و حدود ۱۲ دقیقه دیگه بزارید تا کاملا مافین ها پخته بشن . در آخر با خلال دندان تست کنید اگر تمیز بیرون اومد از فر در بیارید . من همیشه برای اینکه روی کاپ کیک و مافین هام گنبدی بشه ، تقریبا ۵ دقیقه اول المنت بالا و پایین رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنم تا روی کیک کمی پخته بشه و پف کنه بعد دما رو میزارم‌ روی ۱۸۰ درجه و فقط با المنت پایین برای حدود ۱۵ دقیقه میزارم بقیه پخت انجام بشه . رنگ کیک من بخاطر این قهوه ای روشن شده چون پودر کاکائو من رنگش خیلی روشن بود ، شما اگر از پودر کاکائو تیره استفاده کنید رنگ کیکتون تیره میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 3 عدد کدو سبز 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت 2 حبه سیر نصف فنجان روغن مایع فلفل سیاه.آویشن.فلفل قرمز نمک طرز تهیه: کدوهارو را خلالی طبق فیلم خرد می کنیم. در ظرفی ریخته همه ی ادویه هارو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم روش آرد میپاشیم در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه نیم ساعت میپزیم. می توانید با ماست سیر میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پلو مخلوط باشه،عطر و طعم جعفری هم داشته باشه محشر میشه🤤 ۱ عدد پیاز نگینی شده رو تفت بدید ۱ عدد سینه مرغ خورد شده رو هم اضافه و خوب تفت بدید. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، جعفری خرد شده (میزانش دست خودتون هست ۲۰۰ گرم الی بیشتر) ۳-۴ دقیقه تفت بدید و خاموش کنید. ۲ پیمانه برنج رو به همراه زردچوبه بزارید نیم پز شه و آبکش کنید. ته دیگه بزارید و (روغن کمی و زعفرون برای ته دیگ) لایه لایه مواد و برنج رو بریزید آخر سر چند‌ تیکه کره و دم بزارید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛