#کیک_تی_تاب
مواد لازم👇
تخم مرغ ـــــ3عدد
ارد ـــــ 105گرم
پودر کاکائو ـــــ 15گرم
شکر دانه ریز ــــ90گرم
شير هم دمای محیط ـــ60گرم
روغن مایع ــــ60گرم
بکینگ پودرـــ یک قاشق چ خ
وانیل ــــ نصف قاشق چ خ
مواد لازم مغزی تیتاب👇
شکر ـــــ80
شیر ـــــ40گرم
خامه صبحانه ــــ یک قاشق غ خ
کره ــــ20گرم
پودر کاکائو ــــ یک قاشق غ خ
طرز تهیه مغزی تیتاب👇👇
شکر میزاریم رو حرارت ملایم اصلا قاشق نزنید
تا کاراملی بشه بعد که شکر اب شد با لیسک هم بزنید و کره رو اضافه کنید کره ذوب شد شیر و خامه رو که از قبل داخل یه ظرف دیگه ترکیب و داغ کردیم به شکر و کره اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم حتما باید شیر و خامه باهم ترکیب و داغ باشه وگرنه شکر سفت میشه
بعد پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه
طرز تهيه 👇👇👇
زرده و سفيده رو جدا سازی کنید
سفیده ها رو میریزیم داخل همزن میزنیم تا کف کنه بعد نصف شکر رو بارانی بهش اضافه میکنیم بادور تند همزن میرنیم تا فرم بگیره بعد میزاریم یخچال
بعد زرده ها رو با وانیل و بقيه شكر 3 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه
شیر و روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میرنیم مواد خشک رو سه بار الک کرده و اضافه میکنیم با دور کند همزن هم میزنیم تا گوله ای داخلش نباشه زیاد هم نزنید
بعد سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم با لیسک به ارومی دورانی مخلوط میکنیم
سه قاشق از مواد رو برمیداریم یک قاشق غذا خوری ارد بهش اضافه میکنیم با لیسک مخلوط میکنیم برای تزیین روی کیک
بعد پودر کاکائو رو روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم
داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم مواد رو در قالب 25 در 35 می ریزیم با پالت مواد رو خوب صاف کنید تا هوای داخل مواد از بین بره
و مواد رویه رو در قیف یکبار مصرف می ریزیم طرح میزنیم طرحی که میزنید باید دالبری باشه موادتون نباید خیلی شل باشه
بعد در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت180 به مدت 15 دقیقه میزاریم تا پختش کامل بشه
بعد پخت بزارید کامل خنک بشه بعد کاغذ روغنی جدا کنید با چاقو اره ای تیز از وسط برش بزنید یک قسمت کیک رو مغزی تیتاب روش بریزید با پالت صاف کنید و قسمت دیگه رو روش بزارید فیکس کنید بعد به اندازه های دلخواه برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور
اول چند تا نکته بگم که در تهیه یک کیک بدون شکر با بافت وطعم خوب بسیار مهم هست
۱.تمام مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شوند،
۲.مخلوط ارد وبیکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید و کنار بگذارید،
۳.درتهیه کیک شیره انگور،طعم وغلظت شیره بسیار مهم هست اگر شیره ترش هست یا شیره ی خوش طعمی ندارید انتظار یه کیک خوشمزه نداشته باشید چون طعم وشیرینی این کیک از شیره هست
شیره هم نباید سفت باشه شیره نسبتا رقیق میخواییم
۴.اگر شیره خوبی داشته باشین شیرینی کیک با این میزان شیره و آرد کاملا مناسبه در غیر این صورت می تونید مقداری شکر به دستور اضافه کنید،
۵.این کیک به دلیل داشتن شیره امکان سوختن زیادی داره
پس حتما حرارت فر را کنترل کنید یا زیر قالب کیک سینی فر را قرار دهید،
۶.درهم زدن مایه کیک بخصوص موقع اضافه کردن ارد دقت کنید ،تا حدی با لیسک هم بزنید ،،،،،درنهایت یکی دو دور با دور کند همزن مایه را یکدست کنید چون مایه کیک ممکنه گوله بشه وبرای یکدست شدن ،،، با لیسک بیشتر هم بخوره
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژله ای 🤤
خیلی راحته
برای هر بسته ژله ی دلخواه
نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها
یک و نیم پیمانه آب
۱/۲ پیمانه شکر
دو سه ق گلاب اگر دوست دارید
دو ق هم روغن مایع
اول آب و شکر و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با یه ساندویچ راحت و خوشمزه اومدم بریم سراغ درست کردنش 😍😊
#ساندویچ_مرغ_فانتزی
مواد لازم ؛
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پیاز چه خرد شده ١/٤ پيمانه
جعفری خرد شده ١/٤ پيمانه
چیپس خلال ١ پيمانه
خيار شور خرد شده ١/٢ پيمانه
سس مایونز ١/٢ پيمانه
سس خردل ١ قاشق سوپخورى
نمک و فلفل به میزان لازم
نان همبرگری کوچک ۸ عدد
کاهو خرد شده ۲ پیمانه
گوجه ۲ عدد .
طرز تهیه ؛
سینه مرغ پخته شده رو تیکه تیکه های درشت خرد میکنیم و توظرفی میریزیم
بعد خیار شور ، چیپس خلال ، جعفری ، پیازچه ، نمک و فلفل و در آخر سس مایونز و سس خردل و اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، نان همبرگری رو باز کرده و مقداری از مواد داخل نون میزاریم و بعد گوجه و کاهو میزاریم و یه ساندویچ راحت و خوشمزه آماده میکنیم به همین راحتی غذامون آماده میشه 😍حتما امتحان کنید طعمش عالیه 😋😋
.
نکته ؛ از هر نوع نانی میتونید استفاده کنید ، اگه پيازچه تو دسترس نبود پياز هم ميتونيد بريزيد ، ميتونيد ميزان سس و بيشتر يا كمتر كنيد ، حتما بزارید مرغ خوب سرد بشه چون این ساندویج سرده و اگه بعد از آماده کردن ساندویچ کمی تو یخچال هم بمونه خیلی عالی میشه حتماً درست كنيد و از خوردنش لذت ببرين 🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوكوى شكم پر
اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش.
اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده،
راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردونی
مواد لازم :
ران مرغ
پیاز
سیر
آلو جنگلی
آلو بخارا
ناردون
رب انار
رب نارنج
شکر یک قاشق غذا خوری
زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک
گردو اختیاری
زعفران به میزان لازم
.
ابتدا تکه های مرغ رو با کمی پیاز ، نمک و فلفل سیاه
طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رونفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون
(انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه .
.
نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_شکلاتی #بدون_فر #بدون_تخم_مرغ #بدون_همزن
بچه ها اینم ویدئو خدمت شما😊🙏🏻
به نکات دقت کنین
مواد لازم :
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
ماست پرچرب ۲ ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
کنجد
شکلات صبحانه
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
طرز تهیه :
کره و روغن مایع و ماست و پودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم(کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و نرم شده باشه)،بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم که ترکیب مواد یکدست بشه،حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و در دو مرحله در مواد الک کرده و حسابی با چنگال یا قاشق یا حالا دست هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد،سرعت عملتون بالا باشه و حسابی هم بزنین،خمیر که یکدست شد یک ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بزارین تا استراحت کنه ، بعدش که از یخچال دراومد،به اندازه یک مغز گردو یکم بزرگتر،از مواد برداشته و کف دست پهن کرده و یکم شکلات صبحانه وسطش ریخته و طبق فیلم که نشون دادم گردش میکنیم با دست و بعد یکم پهنش میکنیم،تابه ی رژیمی دو طرفه رو اون قسمتش که خط نداره رو چرب کرده و کاغد روغنی روش پهن میکنیم و کلوچه هارو توش میچینیم،زرده تخم مرغ رو زده و با فرچه روی کلوچه ها میزنیم و با چنگال روش حالت ضربدر ایجاد میکنیم مث فیلم ، و بعد روش کنجدپاشی میکنیم،واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه کلوچه ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته و کامله.
اگه پاخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها پیشنهاد میکنم حتمااااا یبار امتحانش کنید دیونش میشید😋😍
کیک خیس شکلاتی با یه بافت پنبه ای و خیس و شکلاتی و یه عالمه مزه باحال👌👌👌
من که عاشششقشم اصن میمیرم براش🙈🙈
یه دستور بی نقص و عاااالی 💖💖
#کیک_خیس_شکلاتی
آرد دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک و نیم پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
وانیل شکری یک قاشق غذاخوری سرصاف معادل ده گرم
برای سس شکلات هم👇👇
یک پیمانه شیر
نصف پیمانه پودر قند
یک چهارم پیمانه روغن مایع
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
خوب بریم سراغ طرز تهیه☺
تخم مرغا و شکر و وانیل و خووووووب با همزن میزنیم تا کشدار و غلیظ بشه بعد شیر و روغن و اضافه میکنیم و یه کوچولو هم میزنیم بعدم مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و که همه رو الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی آروم هم میزنیم و مخلوط میکنیم من چند ثانیه با دور کند همزن زدم تا خوب مخلوط بشه
حالا قالب و با کره چرب میکنیم بعد توش یکم پودر کاکائو الک میکنیم و قالب و تکون میدیم تا همه جاش پودری بشه بعد مایع کیک و میریزم تو قالب و میزاریم تو فر
180 درجه به مدت 45 الی یکساعت(مدت زمان پخت بستگی به حرارت فرتون داره)
مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ( لازم نیست بزارید رو حرارت )
وقتی کیک پخت از قالب خارج میکنیم و خلال یا سیخ چوبی رو با فاصله های نزدیک داخل کیک فرو میکنیم تا حفره ایجاد بشه بعدم سس رو میریزیم رو تمام قسمتای کیک اینجوری سس وارد حفره ها میشه و قشنگ جذب کیک میشه
بعدم که میزاریم کیکمون خنک بشه و نوش جان میکنیم😋😍
من روی کیکم گاناش ریختم تا دلبریش و بیشتر کنم🙈🙈
برای تهیه گاناش شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید به همون اندازه خامه صبحانه بهش اضافه کنید یه مقدار خیلی کم هم روغن مایع بریزید و بزارید یکم رو حرارت تا یکدست بشه و بعدم بریزید روی کیک تمووووم
نکته : فر و یه ربع زودتر رو 180 درجه گرم کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای عزیییزم 😍😍
پیراشکی داریم اونم چه پیراشکی ای.... پیراشکی فوق العاااااده نرم و لطیف و خوش عطر که با مرغ و سس مخصوصش ترکیب خیلی خوبی میشه
👈میدونید .
#پیراشکی_مرغ_گل رز
مواد لازم برای خمیر ۱۴ عدد
شیر ولرم: یک پیمانه
آب ولرم: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
خمیر مایه: یک ق غ
نمک: نصف ق غ
شکر: ۲ ق غ
آرد سفید به میزان لازم( حدودا پنج لیوان تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
👈بهتره آرد، خمیر مایه و تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید
مواد لازم برای داخل پیراشکی:
نصف سینه مرغ کامل
آرد: ۲ ق غ
شیر: ۱ پیمانه
روغن: ۳ ق غ
پیاز : ۱عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه و آویشن و جعفری تازه
.
👈از پیمانه استاندارد ۲۵۰ میلی یا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
طرز تهیه
۱.پیاز رو داخل کمی روغن سرخ کنید سپس؛
آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
نمک+ فلفل سیاه+ آویشن+ ادویه های دلخواه+ مرغ ریشه شده+ شیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت بدید تا سس غلیظ و سفت بشه و جعفری رو اضافه کرده وصبر کنید تا سرد بشه
۲. برای خمیر:
شکر رو در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و با درب بسته برای ۱۰ دقیقه در جای تاریک بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه
۳.توی یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو کمی بزنید تا از حالت لختی در بیاد سپس؛
روغن+ نمک+ شیر ولرم+ خمیر مایه عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه کنید.
۴. آرد الک شده رو کم کم بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه
👈بیش از حد آرد نریزید که خمیر خشک و سفت بشه؛
سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید(میزان آرد تقریبه)
۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید سپس داخل ظرف کمی چرب شده بذارید و با دست کمی هم روی خمیرو چرب کنید.
در آخر روی خمیر رو بپوشونید و در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت حدود یک و نیم ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
۵.پف خمیر رو بگیرید و به اندازه تقریبا یه نارنگی از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده گرد کنید و مثل تصویر ۵ تا برش بزنید و لبه های خمیر رو سفیده تخم مرغ بمالید( خیلی سفیده ضروری نیست😊)
و مواد رو وسط خمیر بذارید و بپیچید
در آخر روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید
۶. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید و چند دقیقه هم فر بالا رو روشن کنید تا طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_آناناس
دوستان منظور از( پ) پیمانه هست نوشتم
آرد:۲پ
ب پ:۲ق چ سرخالی
شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ
روغن مایع:۱پ
شکر:۱پ
پودر نارگیل:۳_۴ق س
وانیل:کمی
کمپوت آناناس به میزان لازم
تخم مرغ:۴عدد
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.
روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.
شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.
نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و برشی از آناناس رویش قرار میدهیم.
پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.
نکات خودم:
_اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کردم.
_روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد)
_نصف دستور۶تا پای آناناس داد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸#بامیه_ترک
مواد لازم:👇
ارد سفید: 2 و نیم لیوان
آب: 2 لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد سمولینا: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته:1 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ:3 یا 4 عدد(بسته به اندازه تخم مرغ)
روغن برای سرخ کردن:مقداری
شربت:
شکر: 3 و نیم لیوان
آب: 3 لیوان
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:👇
اول شربت رو درست میکنیم.آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد روی حرارت میذاریم تا بجوشه.وقتی جوشید چند دقیقه زمان میدیم تا کمی غلیظ بشه.
برای تهیه خمیر بامیه، آب،شکر و کره رو روی حرارت میذاریم.وقتی به جوش اومد آرد رو اضافه میکنیم و دو تا سه دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم.از رو حرارت برمیداریم و وقتی از حرارت اولیه افتاد تخم مرغ ها رو دونه دونه میشکنیم و به خمیر اضافه میکنیم و هم می زنیم.در نهایت آرد سمولینا و نشاسته رو اضافه میکنیم و بوی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.خمیر رو توی قیف میریزیم و توی روغن و روی حرارت متوسط میندازیم و سرخ میکنیم.بعد بامیه ها رو داغ داغ داخل شربت سرد شده میندازیم و کمی صبر میکنیم تا جذب بشه.❤️
#پیشنهاد_دانلود😊
#فوروارد.یادت.نره🌟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نازک_برنجی 😍😋
#شیرینی_عیدانه_با_طعم_فوق_العاده
🍶مواد_لازم:
✅آرد سفید:125گرم(یک لیوان سرخالی)
✅ آرد برنج:250گرم(دو لیوان سرخالی)
✅روغن صاف قنادی:190گرم(یک و نیم لیوان)
✅تخم مرغ:1 عدد🥚
✅شیر یا آب:37گرم(4 قاشق غ خ)
✅گلاب:37گرم(4 قاشق غ خ)
✅شکر:125گرم(3/4 لیوان)
✅وانیل:سر قاشق چ خ
✅رنگ زرد یا زعفران دم کرده(1ق چ خ)
✅مارمالاد هویج و شکلات و پودر پسته و پودر نارگیل به مقدار لازم
👨🍳طرز تهیه:
#مرحله1⃣
ابتدا شکر و گلاب و شیر و وانیل و تخم مرغ و رنگ زرد یا زعفران رو در ظرفی ریخته و قاطی کنین تا شکر حل بشه در مواد
تا شکر در مواد در حال آب شدن میریم مرحله بعد
#مرحله2⃣
ابتدا آرد سفید و آرد برنج و روغن صاف قنادی رو با هم قاطی کنین و با همزن به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه زده شه تا حسابی پوک و سبک شه
#مرحله3⃣
خمیر پوک و سبک شده رو به ترکیب اولیه که (تخم مرغ و شکر و...)اضافه میکنیم و بصورت دورانی زیر و رو میکنیم تا یکدست شه
بیش از حد قاطی کنین خمیرتون سفت میشه پس حتما طبق ویدئو عمل کنین
#مرحله4⃣
در ۲ روش میتونین قیف بزنین
خمیرمون که یکدست شد با ماسوره ستاره دار قیف میزنین توی سینی و کف سینی نه کاغذ میخواد نه چرب کردن چون خود خمیر روغن داره
روش دوم بدون ماسوره قیف میزنیم
و با ته یک لیوان صاف ...ته لیوان رو در آرد میزنیم و روی خمیر مهر میکنیم تا کمی پخش شه در ویدئو آموزش براتون گذاشتم
و حتما حتما برای هر شیرینی یک بار ته لیوان داخل آرد بشه و بعد مهر کنین غیر این بزنین ته لیوان به خمیر میچسبه
#مرحله5⃣
⏲دمای فر180
⏰13تا18دقیقه
🔸⏲دمای توستر 150
⏰زمان پخت 15تا 20دقیقه
طبقه پایین هر دو المنت پایین و بالا روشن
دوستان توجه کنین دمای فر ها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه عمل کنین ....و وقتی که زیر شیرینی طلایی شد بعد ۱دقیقه در بیارین
در فیلم آموزش براتون عکس طلایی شدن رو گذاشتم
#مرحله_آخر دیزاین
مدل هایی که با ماسوره ستاره زدین میشه شکلات بن ماری کرد و روش خط شکلات برید
و مدلی که با روش ساده قیف زدین رو نصفشو برگردون کنین و مثل شیرینی مربایی جفت کنین روی هم و دیزاین با شکلات یا سلیقه خودتون عمل کنین
طعم این شیرینی بسیار خوشمزس و حتما امتحان کنین در اعیاد نوروز😋
#آموزشگاه_رایگان_قنادی
🎥🎂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خیس_یا_کیک_تگرال_قنادی
این کیک رو من درست میکنم خیلی پر طرفداره
شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پکینگ پودر 10گرم
وانیل 1/2قاشق چ
پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم
فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.
تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد .کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تی_تاپ_خونگی_بدون فر🍰🍰🍰
مواد لازم :
سه عدد تخم مرغ
ارد یک پيمانه
شیر سه چهارم پيمانه
روغن مایع سه چهارم پيمانه
شکر سه چهارم پيمانه
بکینگ.پودر یک ق چ
پودر کاکائو یک ق س
طرزتهیه :
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید ..
(میتونید بجای خامه شکر و پودر کاکائو را کمی رو گاز بزارید تا حالت کاراملی پیدا کنه من چون کیکم قهوه ای بود از خامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده
فقط باید نکته به نکته پیش برین تا نتیجه بگیرین ولی خیلی ساده و راحت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪافه_گلاسه
مواد لازم:
شےر 4لیوان.
پودر نسڪافه یا پودر قهوه 4قاشق غ خ.
شڪر4قاشق غ خ.
بستنی لیوانے به انداز ه ے هر لیوان براے من 6 عدد.
گردوی خرد شده و بیسڪوییت رولفر براے تزیین.
مراحل:ابتدا شیرو شڪر و پودر قهوه را مخلوط ڪرده و روے گاز مدام هم میزنیم تا شیر ڪاملا بجوشه.
سپس بزارید توے یخچال دوساعت بمونه تا خنک شه وبعد توے هرلیوان به میزان لازم از مایه بریزید حالا هرلیوان یه اسڪوپ بستنے یا یه بستنے لیوان بریزید روش پودر گردو ریخته و رولفر واسه تزیین بزارید به همین راحتی😊.
👩🍳🧑🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_زنبوری
مثل همیشه قالبو چرب کنین بذارین تو فریزر
یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنین روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژلاتین گاملا حل شه و زله شفاف بشه
بذارین کاملا خنک شه و بهش نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین
یک بسته ژله موز و یک بسته ژله پرتقال رو هم با روش بالا درست کنین
نکته:(طعم ژله زرد دلخواهه)
تو خونه هایی که زنبور داره ژله سفید بریزین و تو خونه های دیگه به دلخواه ژله زرد و نارنجی بریزین و بذارین تو یخچال تا نیمبند شه
وقتی نیمبند شد بقیه ژله سفید رو اروم با قاشق بریزین تو قالب و بذارین نیمبند شه
وقتی نیمبند شد ژله زرد رو اروم بریزین رو ژله سفید
بازم بذارین نیمبند شه و ژله پرتقال رو بریزین تو قالب و بذارین یه شب تا صبح تو یخچال بمونه تا خوب خودشو بگیره
بعد اطراف ژله رو با دست بکشین به سمت داخل قالب تا ژله از دیواره قالب جدا شه و وقتی مطمئن شدین کاملا آزاد شده برگردونین تو ظرف سرو
وقتی از قالب دراوردین با قلم مو و رنگ خوراکی زنبورا رو رنگ کنین
آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🍮
💟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛