کیک مخصوص دیابتی ها
کاملا رژیمی ...
#کیک_خرماوروغن_زیتون
سلام بازم اومدم با یه کیک خوشمزه دیگه که با روغن زیتون درست میشه . و میتونم با جرائت بگم که واقعا طعم روغن زیتون تو کیک خیلی خوشعطر میشه و اصلا غالب نمیشه و میتونیم عطرو مزه های مواد دیگه روهم تو کیک حس کنیم . مخصوصا این کیک خوشمزه که خرماهم توش داره و خیلی مقوی هست واسه کوچولوهامون و اگه کسی دیابت داره هم میتونه ازین کیک مصرف کنه چراکه شیربنی این کیک طبیعیه و از خرما هست و اصلا شکر نداره .
پس بهتون توصیه میکنم واسه یه عصرونه کنار خانواده همراه باچای این کیک خوشمزه رو امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید .
مواد لازم:
ارد قنادی 2/5 پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن زیتون سه چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ سه عدد
خرمای بدون هسته 300 گرم ( خرما پوست گرفته نشود)
بکینگ پودر 2/5 قاشق چایخوری
گردو یا کشمش در صورت تمایل
طرز تهیه:
ابتدا خرماهای هسته گرفته را به همراه یک لیوان شیری که گرم کردیم داخل مخلوط کن میریزیم تا پوره بشه .
بعد تخم مرغ ها + وانیل را در ظرفی ریخته و باهمزن برقی به مدت 3 دقیقه میزنیم .
سپس مخلوط شیرو خرما را اضافه کرده و 4 دقیقه دیگه میزنیم تا خوب مخلوط بشن .
سپس روغن را اضافه میکنیم + ارد + بکینگ پودر را با الک اضافه کرده و با کمک لیسک ارد را با مواد مخلوط میکنیم .(*** اضافه کردن ارد باید کم کم و در طی سه مرحله انجام شود)
قالب مورد نظر را چرب کرده و ارد پاشی میکنیم . دیواره قالب چرب نشه چون از پف کیک جلوگیری میکنه فقط کف قالب .
فر را از قبل گرم کرده و سپس مواد را طوری در قالب میریزیم که تمام قالب به طور یکسان از مواد پر بشه . از قاشق برای پخش کردن مواد استفاده نکنید .
مایع این کیک کمی غلیظ تر از دیگر کیک هاست . پس نگران نباشید .
سپس قالب را در طبقه وسط فر با دمای 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم تا پخته بشه .
من تو توستر درست کردم با دمای 170 .
بعد از پخت اجازه میدیم کیک کمی از گرما بیفته سپس اول دیواره کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و ازاد میکنیم و بعد در ظرف مورد نظر بر میگردونیم .
من تو قالب کمربندی گرد 22 سانتی درست کردم .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_ناگت_سبزیجات
مواد لازم:
هویج 2 عدد
سیبزمینی 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 2 پیمانه
پودر سیر 2 قاشق مرباخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
✍طرز تهیه:
سیب زمینی را آب پز کنید و پوست آن را بگیرید
سیب زمینی آب پز، پیاز و هویج را همراه با روغن زیتون، پودر سیر، نمک، فلفل و آویشن داخل غذاساز بریزید و میکس کنید نا مایه ناگت کاملا یکدست شود.
مایه را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از یک ساعت با استفاده از قالب فلافل یا سر لیوان آن را به شکل گرد در بیاورید.
ناگتها را به ترتیب در روغن و آرد سوخاری بغلتانید و روی یک سینی بچینید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا میتوانید ناگتهای آماده شده را در روغن داغ سرخ کنید یا در فر گریل کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#گشنيز_پلو_با_مرغ
اين سومين بارى بود كه اين غذا را درست كردم و به نظرم از هميشه خوشمزه تَر شد.
.
دو تا پياز را سرخ كردم و با زرد چوبه تفت دادم، نيم كيلو تكه هاى مرغ را هم كمى تفت دادم و نمك و فلفل زدم و اب توى ظرف ريختم كه جوش بياد. بعد برنج را كه از قبل خيس كردم توى همون اب مرغ و پياز ريختم تا بپزه.
گشنيز خرد شده را وقتى كه برنج قد كشيد و كمى پخته شد در اخر به برنج اضافه كردم كه در اثر پخت زياد عطر و رنگش از بين نره.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای با سبزیجات
مواد لارم ؛
600 گرم گوشت چرخ شده شده
1 عدد تخم مرغ
3-4 تکه خرده نان باگت خشک
1 عدد پیاز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری زیره سبز
2 قاشق غذاخوری بادمجان ( می توانید کباب کنید)
1 عدد پیاز
5-6 عدد فلفل
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی 3-4 گرم
جعفری
روغن زیتون
.
2 عدد گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سایر مواد تشکیل دهنده اضافه کنید و با روغن تفت دهید . مخلوط بادمجان کباب یا سرخ شده را ساطوری کنید تا ریز شود به باقی مواد اضافه کنید و کف ظرف فر بریزید و کبابها را بر روی آنها بگذارید و نیز تکه های گوجه فرنگی را بین انها و در 20 دقیقه در دمای 200 درجه از پیش گرم شده داخل فر بگذارید، کبابها را در ابتدا 15 دقیقه قبل از اینکه داخل فر بگذارید سرخ کنید.
نوش جان"
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهيه پيراشكي كرم دار
مواد لازم براي خمیر پيراشكي:
شکر …….8قاشق سوپخوری
شیر ………1/2 پیمانه
آب ولرم…….1/2 پیمانه
روغن مایع …… 2قاشق غدا خوری
خمیر مایع……..2قاشق غذاخوری
کره ………….1/3پیمانه
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….2عدد
آرد …….درحدی که بدست نچسبه
مواد لازم کرم:
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4پیمانه
کره………. 2قاشق غذاخوری
طرز تهيه خمیر
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم.
طرز تهيه کرم:
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
نوش جان …
#پیراشکی_کرم_دار
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب چوبي بادنجان🍆😋
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده..... پانصد گرم
پياز..... يك عدد
فلفل قرمز..... سه عدد
نان خشك (پودر شده)..... يك دوم پيمانه
نمك/فلفل سياه/فلفل قرمز (پودر شده)..... به مقدار لازم
بادنجان..... به مقدار لازم
رُب گوجه فرنگي..... به مقدار لازم
طرز تهيه:
پياز را رنده كرده و آب را كاملاً بگيريد و به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد. فلفل قرمزها را ريز خرد كنيد و به همراه نان خشك پودر شده، نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز پودر شده به مواد اضافه كنيد و مواد را به خوبي ورز دهيد. گلوله هايي از مواد جدا كنيد و آنها را دور سيخ چوبي به شكل كباب درآوريد و سپس در روغن سرخ كنيد.
بادنجان ها را پوست كنده و ورقه اي برش دهيد و در روغن سرخ كنيد. آنها را دور كباب ها بپيچيد و به سيني فر انتقال دهيد. مقداري رُب گوجه فرنگي را با مقداري آب رقيق كرده و روي آنها بريزيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۷۰ درجه سانتي گراد (۳۲۵ درجه فارنهايت) قرار دهيد تا بپزند (مي توانيد به جاي فر، آنها را در تابه قرار دهيد و در ظرف را بگذاريد تا به آرامي بپزند). سپس سرو كنيد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیتزا_یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(اگه شیر نداریدآب و روغن رومساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوسیس
زیتون مقداری
گوجه فرنگی کمی
برای مواد سس:
1 ق غ رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
توجه اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میتونید استفاده کنید
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید شیرو روغن را روی یوفکا بمالید وازقسمت بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدین۳ سانت مانده به آخرش دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنیدونوک یوفکا راتا کنید.
مواد سس رب را با هم مخلوط بکنید ونازک روی یوفکا بزنید و مواد داخلش رواضافه کنید. سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت،پنیر پیتزا رنده شده ریخته و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیراشکی_قارچ
مواد لازم
روغن زیتون : ۱/۴ لیوان
شکر : یک قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
مخمر : سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
شیر : ۱ لیوان
آرد : ۳.۵ پیمانه
سینه مرغ : ۲ تکه
فلفل دلمه ای : یک عدد
سیر : ۱ حبه
پیاز : یک عدد
قارچ : به مقدار لازم
طرز تهیه پیراشکی قارچ در منزل
برای تهیه پیراشکی قارچ و مرغ ابتدا شیر را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا شیر ولرم شود و مخمر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید و بعد از مدت ذکر شده شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کف کنند سپس تخم مرغ های زده شده را به مخلوط مخمر و شیر اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی قارچ، نمک و آرد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و آن ها را سه بار الک نمایید و مخلوط آرد الک شده را درون ظرفی مناسب بریزید و وسط آرد را گود کنید و روغن و مخلوط تخم مرغ را در مرکز آرد بریزید و همه این مواد را به آرامی با یکدیگر ترکیب کنید و خمیر را ورز دهید. اطراف و کف ظرفی مناسب را با کمک کره و روغن چرب کنید سپس خمیر پیراشکی را درون ظرف قرار دهید و روی ظرف پارچه تمیز و نخی مرطوب بکشید و به مدت دو ساعت ظرف را در مکانی گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی قارچ، سینه مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای و قارچ و سیر و پیاز تفت دهید.
تکه هایی از خمیر پیراشکی را بردارید و خمیر را پهن کنید و مواد را در مرکز خمیر قرار دهید سپس خمیر را به شکل دلخواه خود بپیچید.
زرده و سفیده تخم مرغ جدا کنید سپس زرده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و زرده را با کمک برس روی سطح خمیرها بزنید تا بعد از پخت پیراشکی ها طلایی رنگ شوند.
در مرحله آخر دستور تهیه پیراشکی قارچ ته سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیرهای آماده شده پیراشکی را درون سینی فر با فاصله مناسب بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید و به خمیرها استراحت دهید سپس سینی را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پیراشکی ها برشته و طلایی شوند.
در صورت تمایل می توانید برای تزیین کردن پیراشکی قارچ از روش های تزیین پیراشکی استفاده کنید.
در این مطلب با طرز پخت پیراشکی قارچ آشنا شدید که امیدواریم با کمک این مطلب آموزشی بتوانید پیراشکی با طعم و مزه بی نظیری را در منزل تهیه کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیده_گوشت
با این دستور 4 تا 6 عدد پیده خواهید داشت
آرد 3 پیمانه(حدود 400 گرم)
خمیرمایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد
نمک 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
شکر 1 قاشق چایخوری استاندارد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری استاندارد
1 عدد زرده تخم مرغ+کمی کره+کمی زعفران+کنجد برای رومال
آب ولرم نصف لیوان برای عمل آوری+کمی بیشتر برای خمیر شدن آرد .
گوشت چرخکرده 200 تا 250 گرم
پیاز نگینی شده 1 عدد درشت
گوجه فرنگی ریز نگینی شده 2 عدد درشت
جعفری ساطوری 1 تا 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 حبه یا مقداری پودر سیر
فلفل دلمه ریز نگینی شده 1 عدد
.
خمیرمایه فوری+شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید.
آرد+نمک را با همزن دستی مخلوط و سه بار الک کنید.
خمیرمایه عمل آمده+روغن مایع را به آرد اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید و کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
روی سطح کار خیلی کم آرد بپاشید و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شود.
خمیر را در کاسه چرب قرارداده و 1/5 تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
.
در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید
پیاز را خیلی ریز نگینی کرده با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود،سپس فلفل دلمه ریز نگینی شده را هم اضافه و تفت داید تا نرم شود و بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید.
کمی زردچوبه+فلفل+نمک+سیر له شده یا پودر سیر اضافه کنید.
سپس گوجه فرنگی ریز نگینی شده را هم اضافه کنید و کمی که آب گوجه فرنگی کشیده شده رب گوجه را اضافه و تفت دهید.
مواد گوشتی را کنار بکذارید تا خنک شود.
.
بعد از استراحت پف خمیر را بخوابانید و به 4 تا 6 قسمت تقسیم کنید.
روی سطح کار آرد پاشیده و هر چانه خمیر را به صورت کشیده باز کنید .
سپس خمیر را به کاغذ روغنی داخل سینی فر منتقل کنید.
بهتره برای اطمینان از نچسبیدن پیده،کاغذ روغنی رو کمی چرب و بعد خمیر پیده را روی آن قرار دهید.
روی خمیر از مایه گوشتی پهن کنید و لبه های خمیر را تا بزنید.
میتوانید به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی میده بپاشید.
دور تا دور خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران(به دلخواه)+کمی کره رومال کرده و کنجد بپاشید.
پیده را در فر با حرارت 200 درجه قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.
در فر برقی دما 20 درجه کمتر
پیده را در تابه روی گاز میتونید بپزید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیده_گوشت
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_بندری
سوسیس بندری را که همه وارد هستیدوممکنه با تفاوت جزیی از همدیگه درست کنیم که اونم بخاطر ذائقه هاست
چند نکته...... شما میتونید سوسیس را جدا گانه سرخ کنید هم میتونید با پیاز سرخ کنید سیب زمینی را هم میتونید سرخ کنید هم بصورت آبپز درشت خرد کنید وبه مواد اضافه کنید که توی ساندویچ فروشیها همیشه ابپز درست می کنن سوسیس بندری باید تند باشه میتونید هم زرد درست کنید هم رب برنید وقرمز رنگ بشه
طرز تهیه...... پیاز را خلالی خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد اگر دوست داشتید فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه کنید ومخلوط کنید بعد زردچوبه وفلفل قرمز وپودر زیره که واسه گرفتن نفخ پیاز است وادویه مخلوط یا کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد سوسیس سرخ شده را اضافه ومخلوط کنید ودراخر رب را با اب رقیق کنید واضافه کنید وسر تابه را بذارید با حرارت کم تا موادپخته بشه من چون سوسیس نمک داره وخیار شور هم استفاده می شه نمک نزدم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی هویج
یک و نیم کیلو هویج
یک و نیم لیوان شکر
۵ ق غ نشاسته
۲ بسته وانیل (معادل ایرانی ۱/۲ ق چ وانیل پودری)
رنده پوست یک عدد لیمو ترش
آب یک عدد لیمو ترش
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
هویج رو پوست بکنید و خرد کنید .۵ لیوان آب بریزید و بزارید بپزه . بعد از پخت با بلندر میکس کنید .
نشاسته رو با یک استکان آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود .
داخل پوره هویج ، شکر و آب لیمو و رنده پوست لیمو و وانیل و نشاسته حل شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید کمی تا به غلظت مناسب برسد .
بعد بیسکوییت ها را به دلخواه چیده و لا به لا از مواد قرار دهید .
در یخچال قرار دهید و بعد آماده سرو می باشد .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_بدون_فر
#کیک ماست
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد دولیوان(سفید قنادی)
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک لیوان حتما از ماست استفاده کنید ماست شیرین باشه فرقی نمیکنه چه ماستی باشه
شکر یک لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق سوپ سرخالی
کشمش وگردو نگینی هر کدوم یک چهارم لیوان اختیاریه
همه مواد آماده ودم دستتون باشه
شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(متوسط باشه) وماهی تابه رژیمی رو بزارید روش تا گرم شه ومثل فر عمل کنه پانزده دقیقه برای گرم کردن ماهی تابه کافیه
تخم مرغا رو با شکر ووانیل بزنید حدود سه الی چهار دقیقه تا کرم رنگ وکش دار شه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید اونم در حد مخلوط کردن بزنید آرد وبکینگ پودر که باهم مخلوط والک شوند. درسه مرحله به مواد اضافه میکنیم واخر سر یک دور با هم زن میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۵ دقیقه
عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه
عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کیک نسوزه
عزیزان آگه بخوای برگردونید طرف دیگه ماهی تابه چرب کردن نمیخواد چون کیک پخته فقط میخوایم طرف روش طلای بشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر
#کیک ماست
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی
مواد لازم خمیر پیراشکی :
1 – تخم مرغ : 2 عدد
2 – روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری
3 – ماست غلیظ : 1/2 لیوان
4 – شیر : 1/2 لیوان
5 – نمک : 1 قاشق چایخوری
6 – آرد : 500 گرم
7 – بکینگ پودر : 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی :
1 – تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، خوب به هم بزنید.
2 – بکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
3 – آرد را کم کم به این مواد بیافزایید و هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود . به دست نچسبد.
4 – خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و خمیر را دو ساعت کنار بگذارید تا بماند.
مواد لازم پیراشکی گوشت :
1 – تخم مرغ پخته : 2 عدد
2 – گوشت چرخ شده : 350 گرم
3 – پیاز : 1 عدد
4 – جعفری ریز شده : 2 قاشق غذاخوری
5 – رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
6 – نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت پیراشکی گوشت :
1 – پیاز را خرد کرده و در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود بعد روغن را به آن اضافه کرده و سرخشان کنید .
2 – گوشت و پیاز سرخ شده را باهم مخلوط کرده و مقداری آن ها تفت دهید.
3 – پس از تغییر رنگ گوشت و سرخ شدنش، رب گوجه را در نصف لیوان آب گرم حل کنید و به گوشت اضافه کنید تا بجوشد و آب آن به خورد گوشت رود سپس از روی حرارت بردارید.
4 – تخم مرغ های آبپز و سفت شده را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید.
5 – جعغری خرد شده، نمک و فلفل و اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به گوشت و تخم مرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
6 – مقداری آرد بر روی تخته بپاشید و خمیر پیراشکی را خیلی نازک پهن و باز کنید و با دهانه ی لیوانی دایره هایی برش بزنید.
7 – از مایه گوشت پیراشکی مقداری در وسط خمیر ریخته و دو طرف خمیر را به روی هم آورید و بهم بچسبانید تا موقع سرخ شدن باز نگردد.
8 – در ماهی تابه ای گود مقدار زیادی روغن ریخته و پیراشکی گوشت را در روغن بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند.
9 – پیراشکی را در دیس چیده و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و سبزیجات آن را تزیین نمایید.
در طرز تهیه پیراشکی گوشت به نکات زیر توجه کنید:
• برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتر است از روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید تا هم پیراشکی های شما خوشمزه تر شود و هم از ضررهای داغ شدن زیاد روغن در امان باشید، چرا که با حرارت دیدن زیاد روغن، دودی تولید می شود که سرطانزا است.
• یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر می باشد که بهتر از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید.
• از خمیرهای آماده نیز می توانید برای تهیه پیراشکی استفاده نمایید. اما خمیری که خودتان درست کنید بسیار لطیف تر و نرم تر خواهد شد و پیراشکی شما نیز پس از سرخ شدن نرم است.
• زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد.
• سرو کردن پیراشکی همراه سس بسیار لذت بخش و جذاب تر خواهد بود.
• می توانید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخشان کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دوستای گلم اینم پیتزا بدون فر .خوشمزه و لذیذ👌👌👌امیدوارم درست کنید و از خوردن لذت ببرید.
طرز تهیه خمیر پیتزا
اب ولرم نصف لیوان
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف پیمانه
آرد حدود 3 پیمانه
ماست نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه و شکر را باهم ترکیب کرده و اب ولرم را روی آن میریزیم درون ظرفی غیر فلزی و درب بسته به مدت 7 دقیقه تا عمل بیاد .
بعد تخم مرغ رادرون ظرفی شکسته و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد .
نمک . ماست .روغن و خمیرمایه عمل اومده را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم .
بعد بکینگ پودر رااضافه کرده و سپس ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیرنرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه . به مدت 10 دقیقه با کفی دست ورز میدیمو بعد 100 بار خمیر را پرتاب میکنیم .
بعد کف ظرف را چرب کرده و خمیر رادرون ظرف میزاریم و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت به خمیر استراحت میدیم .
خمیر پیتزا هر چی بیشتر بمونه خوب عمل میاد و پوک و ترد میشه .
بعد از گذشت5 ساعت خمیر را هواگیری کرده و استفاده میکنیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱