eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_بندری سوسیس بندری را که همه وارد هستیدوممکنه با تفاوت جزیی از همدیگه درست کنیم که اونم بخاطر ذائقه هاست چند نکته...... شما میتونید سوسیس را جدا گانه سرخ کنید هم میتونید با پیاز سرخ کنید سیب زمینی را هم میتونید سرخ کنید هم بصورت آبپز درشت خرد کنید وبه مواد اضافه کنید که توی ساندویچ فروشیها همیشه ابپز درست می کنن سوسیس بندری باید تند باشه میتونید هم زرد درست کنید هم رب برنید وقرمز رنگ بشه طرز تهیه...... پیاز را خلالی خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد اگر دوست داشتید فلفل سبز تند ریز خرد شده را اضافه کنید ومخلوط کنید بعد زردچوبه وفلفل قرمز وپودر زیره که واسه گرفتن نفخ پیاز است وادویه مخلوط یا کاری را اضافه ومخلوط کنید بعد سوسیس سرخ شده را اضافه ومخلوط کنید ودراخر رب را با اب رقیق کنید واضافه کنید وسر تابه را بذارید با حرارت کم تا موادپخته بشه من چون سوسیس نمک داره وخیار شور هم استفاده می شه نمک نزدم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی هویج یک و نیم کیلو هویج یک و نیم لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته ۲ بسته وانیل (معادل ایرانی ۱/۲ ق چ وانیل پودری) رنده پوست یک عدد لیمو ترش آب یک عدد لیمو ترش ۲ بسته بیسکوییت پتی بور هویج رو پوست بکنید و خرد کنید .۵ لیوان آب بریزید و بزارید بپزه . بعد از پخت با بلندر میکس کنید . نشاسته رو با یک استکان آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود . داخل پوره هویج ، شکر و آب لیمو و رنده پوست لیمو و وانیل و نشاسته حل شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید کمی تا به غلظت مناسب برسد . بعد بیسکوییت ها را به دلخواه چیده و لا به لا از مواد قرار دهید . در یخچال قرار دهید و بعد آماده سرو می باشد . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ماست اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دولیوان(سفید قنادی) تخم مرغ چهار عدد ماست یک لیوان حتما از ماست استفاده کنید ماست شیرین باشه فرقی نمیکنه چه ماستی باشه شکر یک لیوان روغن مایع دو سوم لیوان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق سوپ سرخالی کشمش وگردو نگینی هر کدوم یک چهارم لیوان اختیاریه همه مواد آماده ودم دستتون باشه شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(متوسط باشه) وماهی تابه رژیمی رو بزارید روش تا گرم شه ومثل فر عمل کنه پانزده دقیقه برای گرم کردن ماهی تابه کافیه تخم مرغا رو با شکر ووانیل بزنید حدود سه الی چهار دقیقه تا کرم رنگ وکش دار شه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید اونم در حد مخلوط کردن بزنید آرد وبکینگ پودر که باهم مخلوط والک شوند. درسه مرحله به مواد اضافه میکنیم واخر سر یک دور با هم زن میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۵ دقیقه عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کیک نسوزه عزیزان آگه بخوای برگردونید طرف دیگه ماهی تابه چرب کردن نمیخواد چون کیک پخته فقط میخوایم طرف روش طلای بشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر #کیک ماست #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی مواد لازم خمیر پیراشکی : 1 – تخم مرغ : 2 عدد 2 – روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری 3 – ماست غلیظ : 1/2 لیوان 4 – شیر : 1/2 لیوان 5 – نمک : 1 قاشق چایخوری 6 – آرد : 500 گرم 7 – بکینگ پودر : 1/2 قاشق مرباخوری طرز تهیه خمیر پیراشکی : 1 – تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، خوب به هم بزنید. 2 – بکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کرده و مخلوط نمایید. 3 – آرد را کم کم به این مواد بیافزایید و هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود . به دست نچسبد. 4 – خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و خمیر را دو ساعت کنار بگذارید تا بماند. مواد لازم پیراشکی گوشت : 1 – تخم مرغ پخته : 2 عدد 2 – گوشت چرخ شده : 350 گرم 3 – پیاز : 1 عدد 4 – جعفری ریز شده : 2 قاشق غذاخوری 5 – رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری 6 – نمک و فلفل : به مقدار لازم دستور پخت پیراشکی گوشت : 1 – پیاز را خرد کرده و در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود بعد روغن را به آن اضافه کرده و سرخشان کنید . 2 – گوشت و پیاز سرخ شده را باهم مخلوط کرده و مقداری آن ها تفت دهید. 3 – پس از تغییر رنگ گوشت و سرخ شدنش، رب گوجه را در نصف لیوان آب گرم حل کنید و به گوشت اضافه کنید تا بجوشد و آب آن به خورد گوشت رود سپس از روی حرارت بردارید. 4 – تخم مرغ های آبپز و سفت شده را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید. 5 – جعغری خرد شده، نمک و فلفل و اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به گوشت و تخم مرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید. 6 – مقداری آرد بر روی تخته بپاشید و خمیر پیراشکی را خیلی نازک پهن و باز کنید و با دهانه ی لیوانی دایره هایی برش بزنید. 7 – از مایه گوشت پیراشکی مقداری در وسط خمیر ریخته و دو طرف خمیر را به روی هم آورید و بهم بچسبانید تا موقع سرخ شدن باز نگردد. 8 – در ماهی تابه ای گود مقدار زیادی روغن ریخته و پیراشکی گوشت را در روغن بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند. 9 – پیراشکی را در دیس چیده و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و سبزیجات آن را تزیین نمایید. در طرز تهیه پیراشکی گوشت به نکات زیر توجه کنید: • برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتر است از روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید تا هم پیراشکی های شما خوشمزه تر شود و هم از ضررهای داغ شدن زیاد روغن در امان باشید، چرا که با حرارت دیدن زیاد روغن، دودی تولید می شود که سرطانزا است. • یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر می باشد که بهتر از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید. • از خمیرهای آماده نیز می توانید برای تهیه پیراشکی استفاده نمایید. اما خمیری که خودتان درست کنید بسیار لطیف تر و نرم تر خواهد شد و پیراشکی شما نیز پس از سرخ شدن نرم است. • زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد. • سرو کردن پیراشکی همراه سس بسیار لذت بخش و جذاب تر خواهد بود. • می توانید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخشان کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیراشکی_گوشت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دوستای گلم اینم پیتزا بدون فر .خوشمزه و لذیذ👌👌👌امیدوارم درست کنید و از خوردن لذت ببرید. طرز تهیه خمیر پیتزا اب ولرم نصف لیوان خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد نمک نصف قاشق چایخوری شکر 1 قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پیمانه آرد حدود 3 پیمانه ماست نصف پیمانه طرز تهیه ابتدا خمیر مایه و شکر را باهم ترکیب کرده و اب ولرم را روی آن میریزیم درون ظرفی غیر فلزی و درب بسته به مدت 7 دقیقه تا عمل بیاد . بعد تخم مرغ رادرون ظرفی شکسته و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد . نمک . ماست .روغن و خمیرمایه عمل اومده را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم . بعد بکینگ پودر رااضافه کرده و سپس ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیرنرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه . به مدت 10 دقیقه با کفی دست ورز میدیمو بعد 100 بار خمیر را پرتاب میکنیم . بعد کف ظرف را چرب کرده و خمیر رادرون ظرف میزاریم و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت به خمیر استراحت میدیم . خمیر پیتزا هر چی بیشتر بمونه خوب عمل میاد و پوک و ترد میشه . بعد از گذشت5 ساعت خمیر را هواگیری کرده و استفاده میکنیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این غذا ادویه های زیادی داره, به همین خاطر حسابی خوش عطره.این غذا با مرغ هم پخته میشه. رسپی:اول گوشت رو با پیاز تفت میدیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین میریزیم, اب اضافه میکنیم تا گوشت بپزه. اواخر پخت نمک میریزیم. اب گوشت رو صاف میکنیم. گوشت رو کنار میزاریم. توی ابش هل میخک فلفل سیاه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی میریزیم, به جوش که اومد, برنج رو میریزیم و کته میکنیم. کمی کره روی برنج میزاریم, دم میدیم. گوشت پخته رو تفت میدیم. سیب زمینی خلالی رو سرخ میکنیم. پیاز خلالی رو سرخ میکنیم و پودر لیمو عمانی روش میریزیم. نخود رو که از قبل پختیم, هم کمی تفت میدیم و نمک و فلفل سیاه میزنیم. کشمش رو هم که از قبل شستیم و ابش رفته, تفت میدیم. (من کشمش نریختم )وقتی برنج رو کشیدیم مواد رو روی اون میریزیم, در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج میریزیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#گبولی_گوشت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍩 🌹 مواد لازم : آب ولرم يك ليوان خمير مايه يک قاشق شكر يک قاشق غذاخوری سر خالى نمك نصف قاشق غذاخوری سرخالی سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره) فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان فلفل و آويشن به ميزان لازم آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه) 🌹 طرز تهیه : اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد... روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه..... بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد... 🚦نكات: حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد.... مقدار ژامبون رو دو لیوان بریزید خیلی بهتر میشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دونات_ژامبون #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شير 1ليتر آرد 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانيل 1ق م كره 1 ق غ شكر 1 ليوان بيسكويت بتي پور 2 بسته شكلا تخته ايي 80 گرم شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#محلبي_دورنگ_ليواني #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ زیتون پروده خانگی 😋 ✍مواد لازم: زیتون بی هسته مقداری گردو چرخ شده رب انار ترش نعنا،پونه،نمک،فلفل،سیر،گلپر، روغن زیتون یک ق غ سیر خام رنده شده آب انار 🍜 طرز تهیه: همه مواد رو با هم مخلوط کردم و زیتون ها رو با پشت قاشق کمی له کردم تا مواد به داخل زیتون ها بره و خوب طعم بگیره،بعد از یکروز قابل مصرفه اضافه کردن زیادی گلپر پرورده رو تلخ میکنه... من گردو رو داخل زیتون پرورده خیلی دوست دارم برای همین با دست و دلبازی میریزیم اضافه کردن رب انار واجب نیست اما طعمشو عالی میکنه؛ بعضیا داخلش انار محلی ترش هم میریزن که طعمشو خیلی عالیتر میکنه... 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#زیتون_پرورده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لقمه #نون_پنیر حتما از نون تست هاى سبوسدار,روگن يا چند غله استفاده کنيد. پنير خامه اى رو با جعفرى خورد شده مخلوط کنيد.حالا روى نون,يک لايه از پنير و جعفرى و يک لايه خيار نازک برش خورده بزاريد. روى يک برش ديگه نون تست پنير و جعفرى بزنيد و روى لايه قبلى بزاريد.نون تستهارو از دو قطر برش بزنيد(اينجورى چهارتا مثلث کوچيک داريد) و داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنيد. اين کوچولوها طعم فوق العاده اى دارن,حتما امتحانشون کنيد ♥ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹 #دسر_خرمالو داخل خرمالو با قاشق خالى كنيد، كرم كاسترد يا ژله توى اون بريزيد و بزاريد خودشو بگيره بعد با خامه و شكلات تزيين كنيد نوش جان 😊 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ســـــــلام_صبحتون_بخیر🌸 الهی حال دلتون قشنگ روزهای عمـرتون شـاد و خوشـرنگ ساعتهای شادیتون طولانی و زندگیتون پراز عطر خداوندی باشـد 🌸 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم یک بسته لازانیا ( ۲۰۰گرمی ) گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰گرم هویج دو عدد متوسط پیاز یک عدد قارچ هفت الی هشت عدد فلفل دلمه ای یک عدد رب یک قاشق غذاخوری کمی کمتر پنیر پیتزا،روغن،نمک و فلفل وپاپریکا به مقدار لازم ➕ادویه ای که داخل بسته لازانیا هستش قبل از دست به کار شدن نخود فرنگی را از فریزیر در میاریم نصف پیمانه ازش خالی میکنیم وبا کمی آب میپزیم حدود ده دقیقه وکنار میزاریم پیاز را ریز خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت میدیم پیازها که شیشه ای شدن گوشت را اضافه میکنیم وتفت میدیم سپس هویج رنده شده به گوشت اضافه میکنیم وتفت میدیم حالا قارچ های خرد شده به مواد اضافه کنید وسرخ میکنیم فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ونخود فرنگی اضافه ،وبا هم سرخ میکنیم رب، نمک و فلفل و پاریکا وادویه مخصوص لازانیا(داخل)جعبه اضافه همه رو با هم تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم نوبت ورقه های لازانیا ست درون قابلمه آب را بجوش بیارید کمی نمک و روغن میریزیم ورقه های لازانیا رو تو آب جوش بندازید حدود ۸ الی ده دقیقه تا نرم بشن سپس آبکش کنید واب سرد روش بکشید وبه لبه آبکش آویزان کنید تا بهم نچسپن کف ظرف را چرب ورقه های سیب زمینی کفش میچینیم ورقه لازانیا رو سیب زمینی میزاریم،کمی پنیر رو ورقه های لازانیا؛مایه گوشت ؛کمی سس سفید؛وپنیر ودوباره ورقه های لازانیا این کار رو ادامه میدیم تا تموم بشه آخرین ردیف ورقه لازانیا میزاریم سس سفید روش وسپس پنیر(تو فیلم همه چیز مشخصه)میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه تا کناره های لازانیا طلای بشه گریل رو روشن کرده تا روش طلای شود دوقاشق آرد سفیددوقاشق کره یا پنجاه گرم دولیوان شیر گرم آرد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته شه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتمااا از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه 😊 من تو این سس دو حبه سیر رنده شده اضافه کردم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_گوشت_سبزیجات #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیر ۲.۵ لیوان پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) شکر ۱۰۰ گرم( ۶ تا ۷ ق غ) وانیل نوک قاشق پودر ژله یک بسته برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه . پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه . بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم . پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم . بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید ۸ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین . نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید . نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتا_با_ژله #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
5_4 عدد سیب زمینی آب پز شده 1 عدد پیاز رنده شده 1 پیاله جعفری خرد شده 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد سوخاری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز به مقدار دلخواه 👈مواد را ترکیب کنید و به اندازه دلخواه شکل بدید و داخل تخم مرغ بزنید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوفته_سیب_زمینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱