eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: برنج ۶ پیمانه مرغ ۱ عدد کشمش پلویی ۲ پیمانه زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری کرفس (اختیاری) به مقدار لازم رب نارنج ۳ قاشق سوپ خوری پیاز (سرخ شده) ۱/۴ پیمانه روغن (حیوانی) ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرز تهیه: ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا میكنیم و مرغ را به شش یا هشت تكه تقسیم نموده و با نمك، فلفل و ادویه مزه‌دار می‌كنیم. بعد مرغ‌های مزه‌دار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ می‌نماییم. در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط كرده و به همراه پیازداغ روی مرغ‌های سرخ‌شده می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند. اگر دوست دارید میتوانید مقداری كرفس را جداگانه سرخ كرده و با مواد مخلوط كنید. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و آبكش نموده و دم می‌كنیم. كشمش‌ها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم كرده، كشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ كرده را با هم مخلوط می‌كنیم. در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را كشیده، تكه‌های مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط كشمش و برنج را روی آن می‌دهیم و سرو می‌نماییم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوباره ایده یلدایی 😊😍. یه نکته مهم در تهیه مسقطی بگم که حتما حوصله به خرج بدین و زمان خیلی مهمه . حالا نکات رو در ادامه میگم آب انار ۱ لیوان شکر یک سوم لیوان ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره) من خیلی شیرین درست نمی کنم تا نصف لیوان شکر می تونین بریزین . نشاسته گندم (نشاسته پودری) ۲ ق غ ( از نشاسته گل هم می تونین استفاده کنین در این صورت حدودا ۳ ق غ) گلاب ۲ ق غ کره ۱ ق غ ابتدا بگم که در حجم زیاد می تونین درست کنین تا ۴ تا لیوان آب انار بهتون مقدار بیشتری مسقطی میده . آب انار هم طبیعی باشه نه از این کارخونه ای ها اصلا کیفیتش خوب نمیشه . نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . بعد از صافی رد کردم خوب نشاسته من عالی بود ولی اگه نشاسته تون باز هست و ممکنه توش ناخالصی باشه و آشغال باشه خوبه که از صافی رد بشه . آب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم قرار دادم (رو به کم ) و مدام هم زدم . این یه نکته مهم که حوصله به خرج بدین و هی هم بزنین و از کنار اجاق کنار نرین . مدام هم بزنین تا حایی که حسابی موادمون سفت بشن و به سختی بشه هم زد . این حدودا یک ساعت زمان می بره . بعد بهش گلاب رو اضافه کردم و بعد آخر کار کمی کره ریختم بعد هم می تونین مثل من توی قالب های ریز بریزین . هم می تونین توی قالب بزرگ و هم می تونین توی یه ظرف مستطیلی بریزین و بعد به دلخواه برش بدین . من توی قالب سیلیکونی های ریز رو کمی با روغن مایع چرب کردم و بعد ریختم داخلش و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . پودر ژلاتین نیاز نیستش اصلا ولی اگه خودتون خواستین تا ۱ ق م می تونین بریزین . اگه اون چیزی که گفتم رعایت کنین یه مسقطی عالی دارین که خیلی هم خوب و منسجم و حالت پاستیلی بهتون میده . حدودا برای من ۸ الی ۹ عدد این قالب های کوچولو شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋 فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید _ مواد لازم: آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم) شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره). ••••●❥JOiN👇🏾 💕 🍡کانال دوم دسر ودیزاین👇 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ۳ سوته😍😋 مواد لازم: برای كرم: ١ پاكت خامه صبحانه صورتى🥣 ٢ ق غ پنير خامه اي🧀 ٣ الي ٤ ق غ شير عسلي🍯 همه ى مواد رو باهم مخلوط ميكنيم و بعد يه بسته بسكوييت پني بور وانيليو نصف بسته بسكوييت پتي بور شكلاتي اضاف ميكنيم با هم مخلوط ميكنيم و ميريزيم تو ظرف سرو و بالاش رو با قاشق صاف ميكنيم و اخر كار بالاى دسر هر كرمى كه دوست داريد بريزيد و بفرستيد يخچال كه خنك بشه و نوش جان… ❌با هر طعم بسكوييتي كه دوست داريد ميتونيد درست كنيد🍪 ❌من اينجا كرم نوتيلا ريختم كه با كرم لوتوس هم فوق العاده ميشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رول سیب زمینی رو حتما یه بار امتحانش کن 😍😋 اقتصادی و خوشمزه و فوری اینارو میخوایم 😍 سیب زمینی ۴ عدد کره ۱۰۰ گرم هویج رنده شده ۱ عدد خیارشور ۲ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد ژامبون ۳ورق رول ۲ ساعت داخل یخچال باشه تا کاملا خنک بشه و بعد هرجوری دوست دارید سرو کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. . برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج کوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفری خردشده کمی زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه : اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. 🤗🤗 به همین راحتی وخوشمزگی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ❇️سیب زمینی : ۴ عدد ❇️جعفری و گشنیز خورد شده : ۳ ق غ ❇️تخم مرغ : ۱ عدد ❇️نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم ❇️پیاز : ۱ عدد چجور درستش کنیم 🤔 1️⃣ابتدا سیب زمینی هایی که پختیم و رنده کردیم رو به همراه همه موادی که بالا براتون نوشتم ترکیب کنید 2️⃣یک کاسه آب رو بردارید و دستاتونو باهاش خیس کنید و به کتلت هاتون فرم بدید و بعد در روغن داغ سورخ کنید ✴️👇نکات 🔴اگه مواد کتلتون خیلی چسبنده بود و اگر کار باهاش سخت بود تا پنج ق غ سر خالی ارد رو میتونید اضافه کنید اگه یک مقدار چسبنده بود اون عادی هست و مشکلی پیش نمیاد 🟠تخم مرغ رو اروم اروم اضافه کنید تا دو تا تخم مرغ رو میتونید اضافه کنید ولی دونه دونه اضافه کنید و مخلوط کنید تا خیلی چسبنده نشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم کیک 3 عدد تخم مرغ نصف فنجان شکر (90 گرم) وانیل یک کم نمک آرد یک چهارم فنجان (90 گرم) پودر کاکائو (8 گرم) ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا دوبرابر شود وکرم رنگ بعد پودر کاکائو را به مواد بالا اضافه کرده ومخلوط کنید آرد والک کنید و تو دومرحله به مواد بالااضافه کرده و مخلوط کنید بعد در قالب که کف ان کاغذ روغنی گذاشته میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰به مدت۱۲ تا ۱۵ دقیقه برای ترکردن کیک - نصف فنجان آب (100 میلی لیتر) - 3 قاشق غذاخوری شکر (45 گرم) - 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری مواد را باهم مخلوط کرده و دو تاسه دقیقه روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه وبعد از سرد شدن کیک اماده را بعد از خنک شدن قالب بزنید و در مواد بالا بخیسانید . برای کرم - یک فنجان خامه قنادی(200 میلی لیتر) 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری - نصف فنجان پودر قند (50 گرم) را هم بزنید و بعد یک لایه کیک یک لایه مواد خامه ایی را در ظرف سرو بچینید . وبعد به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد با پودر قهوه تزیین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پیاز داغ ۳ ق غ، رب گوجه ۱ ق غ، نمک، فلفل و زردچوبه، سبزی معطر خرد شده تازه ۲ ق غ، آب جوش به مقداری که تا روی کوفته ها را بگیرد عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، لپه نیم پز ۱/۲ پیمانه، برنج نیم پز ۱/۲ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، آرد نخودچی ۱/۳ پیمانه، پیاز داغ ۲ ق غ، سبزی کوفته پیاز داغ، زرشک تفت داده شده، آلو خورشتی، گردو، تخم مرغ آب پز در صورت تمایل 1⃣ ۳۰_۴۵ دقیقه خیلی خوب با همزن یا غذاساز یا با دست حسابی مواد رو با هم ورز بدید تا چسبنده بشه این خیلی مهمه 2⃣موقع گرد کردن مواد کوفته اگر خیلی به دستتون میچسبید یه کاسه آب کنار دستتون بزارید و گاهی دستتون رو مرطوب کنید 3⃣آب کوفته رو اول آماده کنید بزارید تا ۴۵ دقیقه بجوشه تا جا بیوفته 4⃣موقعی که میخواید کوفته ها رو داخل آب بندازید شعله رو کم کنید تا فقط ریز قل بزنه و بعد کوفته هارو آروم بندازید تو آب تا ۳۰_۴۵ دقیقه بمونه و درب قابلمه رو نزارید تا کوفته ها خودشونو بگیرن و بعد درب قابلمه رو نیم باز بزارید تا مغز پخت بشه 5⃣ سبزی مواد کوفته آبدار نباشه میتونید از شب قبل تو هوای محیط توی سینی پهن کنید تا یکم خشک بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 😋😍 ▫️شیر: یک ونیم لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ ▫️خامه صبحانه: ۱بسته ▫️آب سرد: نصف لیوان ▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم 🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم. داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه. داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌 داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو تن😍😋 تن ماهی رو داخل آبجوش بجوشونید ۱ عدد پیاز رو سرخ کنید چند عدد سیر رو ساتوری کنید همراه با تن ماهی و ادویه ها داخل تابه بریزید و مخلوط کنید (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گوجه،پاپریکا) برنج از قبل خیس شده با نمک رو با روغن بذارین بپزه. برنج رو با چند قاشق شوید ترکیب کنید برای مدل اول ته دیگ زعفرون و کنجد و کاهو بزارید پلو شویدی، تن، و پلو شویدی برای مدل دوم ته دیگ سیب زمینی و زعفرون و کنجد با پلو ساده ، تن، پلو ساده و زعفرون برای مدل آخر سیب زمینی های باقیمانده رو خلالی کنید و با زعفرون و کنجد ته دیگ بزارید یه لایه پلو ساده ، تن، و پلو شویدی. ۳۰ دقیقه رو شعله پخش کن دم بزارید. نوش جان🌺❤️ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم برنج چهار پیمانه پیاز یک عدد درشت گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق نمک و فلفل سیاه و قرمزو زردچوبه و دارچین و روغن بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان آب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه، که نمیدونم دقیقا اسمش چی هست😁😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۱۰ عدد پیاز درشت 🧅 ۱ عدد گوشت چرخ کرده 🥩۵۰۰ گرم فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ نمک🧂 ۱ ق م سس بشامل ۴۰۰ میلی لیتر(دستورش داخل کانال هست) پنیر پیتزا ¹•در پخت اولیه که سس بشامل رو ،روی مواد ریختید ظرف رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدید. ²•در پخت مرحله ی دوم،پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه قرار بدید تا پنیر طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقدر این غذا خوشمزه ست که مطمئنم اگه یه بار درستش کنی میره تو لیست غذا های مورد علاقه ت سیب زمینی متوسط ۴ عدد، کره ۲ ق غ، شیر 1/4 لیوان، نمک و فلفل سیاه و به دلخواه جعفری خشک یا تازه پیاز متوسط ۱ عدد، گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم، قارچ ۲۰۰-۳۰۰ گرم، ذرت پخته یا فلفل دلمه و انواع سبزیجات به دلخواه، نمک و ادویه دلخواه👈فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه تندوری، کمی دارچین، پودر سیر، آویشن، پول بیبر و زردچوبه : آرد سفید ۲ ق غ، شیر 1 و نیم لیوان، کره ۳۰ گرم، کمی پنیر پیتزا به دلخواه، فلفل سیاه و نمک، پنیر پیتزا 🔸داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود ۱۰ دقیقه تا پنیرش آب شه و ۱-۲ دقیقه آخر میتونین گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی شه. 🔸اگه فر ندارین داخل تابه روی گاز درست کنین و دربشو ببندین تا فقط پنیرش آب شه 🔸میتونین از مرغ یا انواع سبزیجات استفاده کنین. 🔸من سس بشامل رو کمی رقیق تر برداشتم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 ۲ کیلو بادمجان،نخود 1 پیمانه،عدس 1 پیمانه، گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم، کشک، نمک و زردچوبه، پیاز داغ، آرد سفید ۴ قاشق، دو حبه سیر 🔴 بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببندید اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و آب میریزید اجازه میدید تا خوب بپزن داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی پخت به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید. برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت کاکایویی پتی بور کرم: شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر ‌ 1 لیوان سمولینا 1 لیوان پودر نارگیل نصف قاشق چایخوری وانیل سس شکلات: خامه مایع 50 گرم شکلات تیره و شیری برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه😍😋 • هرچی از خواص این خورش بگم کم گفتم،لذت خوردنشُ از دست ندین🤩🤩 یک عدد پیاز رو داخل روغن تفت بدین دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین و تفت بدین کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنین یک قاشق غذاخوری رب بریزین و ترکیب کنین دو عدد گوجه رنده شده اضافه و مخلوط کنین دویست گرم بامیه بریزین و با مواد کمی تفت بدین به مقدار کافی آب بریزین درِ قابلمه رو بذارین و وقتی به جوش اومد کمی نمک اضافه کنین یک ساعت زمان بدین تا خورشت جا بیوفته با برنج سرو کنین و کنار ترشی میل کنین که عجیب میچسبه نوش جان😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋 لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم به همین راحتی نوش جونتون 🌺 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛