eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید) فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم: 🔹200 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 🔹200 گرم مرغ چرخ شده 🔹4 عدد سیب زمینی رنده شده 🔹1 عدد پیاز رنده شده 🔹2 قاشق غداخوری آرد 🔹1 عدد تخم مرغ 🔹ادویه های مورد دلخواه 🔹روغن مایع برای سرخ کرد ♨️طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی بریزید و ورز بدید. از مواد داخل روغن داغ بریزید و با قاشق روی مواد فشار داده شکل بدید. هر دو طرف را سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی . برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. . برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم ❥JOiN👇🏾 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🛑 بالاخره جاریم بعد ۲سال اعتراف کرد 🛑 🌺🌺تا دو سال پیش صورت جاریم اینقد افتاده و لاغر بود 😣 ولی الان نگاش کنی هلوی شده برای خودش🥰🥰 نامرد راز چاقی صورتشو نمی‌گفت 😁 تا دو روز پیش دوباره ازش پرسیدم گفت دیوونم کردی بیا تو این کانال عرض یک هفته صورتت تپل میشه 🤩🤩 بدونه بازگشت🤩🤩 😉😉الان میفهمم چرا صورتش اینقد تپل و صاف شده بود😉😉 رازش اینجا بود👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1870594612Cd27789041e ✅ تاییدیه وازرت بهداشت پست آخر کاناله✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش کدوسبز😍😋 مواد لازم: برای خورشت کدو:(برای ۳-۴ نفر) اول دوتا پیاز رو ریز کنید🧅 و بعد سرخ کنید، وقتی که سرخ شد، ۳۰۰ گرم گوشت‌چرخ‌کرده🥩 رو با ادویه‌های زیر اضافه کنید: نمک🧂 فلفل‌سیاه🌶 زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر🧄: ۱ قاشق چای‌هوری پاپریکا🫑: ۱ قاشق چای‌خوری با حرارت زیاد تفت بدید، و بعد از عوض شدن رنگ گوشت، به اندازه ۱ (تا ۲) قاشق غذاخوری رب گوجه🥫 رو اضافه کنید، ۲-۳ دقیقه مخلوط کنید، آبجوش بریزید و روی حرارت کم بزارید تا ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشه! تو این مدت کدو رو سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید با همون حرارت کم، ۱۰ دقیقه دیگه بپزه! و برای تکمیل کار، تو این مدت سیب‌زمینی🥔 هم بُرشِ نازک بدید و سرخ کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تخم مرغ و سیر دارید این خوشمزه رو درست کنید و که کوجیک و بزرگ عاشقش میشد❤ تخم مرغ 2 عدد شیر یا ماست 150 میلی لیتر سیر 5-6 حبه نمک 1 قاشق چایخوری نوشابه 1 قاشق چایخوری آرد 300 گرم نمک 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد 300 گرم مواد رو با هم خلوط کنید و داخل تابه سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕خوشبختی یعنی عطر نفس‌های مادر❤️ 💕قدر فرشته‌های زندگی‌مون رو بدونیم❤️ شب بخیر🍰❤️ میلاد با سعادت خانم فاطمه الزهرا سلام الله علیها❤️ و روز مادر و زن مبارک❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترایفل 😍😋 من از کیک شکلاتی استفاده کردم ، ۲ بسته کیک شکلاتی رو خرد و یه کم پودر کردم . پودینگ رو طبق دستور روی بسته اش درست کردم دوستای گلم پودینگ من فوری بود و به این صورت خیلی راحت درست میشه نیاز داریم به ۲ لیوان شیر سرد که با یه بسته پودینگ با طعم دلخواه من از موزی استفاده کردم مخلوط کردم و با همزن ۲ دقیقه زدم . از هر نوع پودینگ و کرم و حتی قبلا که خودم پودینگ خونگی توی پیج همین دستور ترایفل رو گذاشتم و یا حتی پودر کاسترد هم می تونید استفاده کنید . یه بسته ژله هر طعم و رنگی دوست داشته باشید رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی یه ظرف ریختم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد برش دادم . داخل لیوان های بلند و یا جام لایه لایه به دلخواه پر کردم یه لایه کیک شکلاتی و پودینگ و میوه دلخواه من توت فرنگی ریختم و ژله خرد شده به این ترتیب لایه ها رو پر کردم چند ساعتی یخچال گذاشتم تا خوشمزه تر بشه و بعد آماده سرو هست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ 😍😋از جمله کباب های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران ها پیدا می شه بنا بر این دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و‌‌‌... اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌 مواد لازم مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل کاپی: ۱ عدد جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم نمک: ۳ قاشق چایخوری سر خالی یا ۱۰ گرم فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: ۱ قاشق چایخوری کره و زعفران 🍔🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط 😍😋 مواد لازم: گل کلم🥦:۱عدد کرفس تازه🌱:چندشاخه سیر🧄:۸حبه خیار🥒:۳عدد هویج🥕:۳عدد موسیر🧄:۵پر حتما بزارید از شب قبل خیس بخوره ادویه : گلپر🍃 پودر انبه 🥭و زردچوبه هرکدام یه ق چ سیاهدونه:۱ق غ سرکه محلی انگور🍇 به میزان لازم برای هر لیتر سرکه:۱ق چ زردچوبه فلفل تند🌶:۲عدد نمک🧂:۴ق غ بریزید بعد یک هفته باز کنید اگه حس کردید نمکش کمه ۱ق غ دیگ بهش اضافه کنید اگه از سرکه صنعتی استفاده میکنید برای ۲لیوان سرکه نصف لیوان آب بریزید طرز تهیه: اول مواد خوب بشورید ۱ساعت روی پارچه بزارید خوب خشک بشه بعد سرکه رو بزارید بجوشه بعد بهش زردچوبه اضافه کنید بزارید ۶۰ثانیه بجوشه بعد خاموش کنید بزارید کنار هم سرکه خنک بشه هم زردچوبه ته نشین بشه اون ته نشین زردچوبه رو داخل ترشی نریزید برای ادویه هم زیاد از حد نزنید که ترشی تلخ نکنه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود جامبو شلز پنیری😍😋 مواد لازم: جامبو شلز: ۱ بسته گوشت چرخکرده:🥩 ۴۰۰-۵۰۰ گرم قارچ خورد شده:🍄 ۳۰۰ فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد پیاز بزرگ: 🧅۱عدد رب:🥫 ۱-۲ ق غ پنیر پیتزا:🧀به مقدار لازم ادویه: نمک🧂، فلفل🌶، زردچوبه، پودر تخم گشنیز☘️، پودرسیر🧄 یا هر ادویه دلخواه نکات مهم: -دقت کنید جامبوهارو داخل یک قابله بزرگ با آب فراوان بپزید تا بهم نچسبن و اینکه زیاد نجوشونید و مدام قاشق نزنید تا له و پاره نشن.بعد از آبکش کردن هم با آب سرد بشورید(کمی نمک و روغن هم داخل آب بریزید) -دقت کنید نباید زیاد داخل فر بمونه تا خشک نشه. -بهتره بعد از چیدن جامبوها دور ظرف فویل بکشید و فقط دو دقیقه آخر فویل رو بردارید و گریل بزنید تا پنیر طلایی بشه. اینطوری دیگه جامبو خشک نمیشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر 😍😋 بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه فلفل دلمه ای یک عدد کوچک نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی و دو قاشق غذاخوری برای سس ✅طبق فیلم مراحلو انجام بدید ✅برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید ✅نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شکم پر 🐟 😍😋 مواد لازم: ماهی :۱عدد گردوی آسیاب شده: ۲۰۰گرم سبزی: ۳۰۰گرم شامل(گشنیز،جعفری،شنبلیله،چوچاق،نعناع و کمی اناریجه) رب انار: (ترش) ۱قاشق غذاخوری(ملس)۲قاشق غذاخوری آب انار ترش: نصف استکان پیاز: ۱عدد نگینی سرخ شده سیر:چند حبه ادویه:(نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ماهی) روغن: برای سرخ کردن ابتدا ماهی را بعد از شستن با فلفل،نمک،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار میکنیم و۲ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد مواد میانی را آماده کرده داخل شکم ماهی را پر کرده میدوزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم،و ۵دقیقه آخر شعله بالا را برای گریل شدن روشن میکنیم،در تابه نیز میتوانیم در روغن هر دو طرف ماهی شکم پر را سرخ کرده و درب تابه را میگذاریم تا مغز پخت شود. به باقی مانده مواد میانی ۱استکان آب اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد و به همراه ماهی شکم پر سرو میکنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولی در عین حال بسیار خوشمزه هست...😍😋 نان تست ۱بسته(ترجیحا جو)، سینه مرغ ۲ عدد، پیازچه نصف لیوان، سبزی خوردن نصف لیوان، گردو نصف لیوان، ماست و موسیر ۴۰۰گرم، لیمو تازه ۲عدد ✅ مرغ ها را با سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم و ریش ریش میکنیم. ماست موسیر را داخل یک ظرف ریخته و پیازچه ساطوری و گردو خرد شده و آبلیمو تازه و مرغ ها را اضافه میکنیم و خوب مواد را با هم ترکیب میکنیم. کف ظرف مستطیل شکلی را نایلون پهن میکنیم و یک لایه نان و یک لایه از مواد میزنیم و تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم ، لایه آخر رو نان قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا بافت منسجم تری پیدا کند و نایلون را میبندیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم.، بعد از یک ساعت کیک مرغ را داخل ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین شکلاتی😍😋 مواد لازم: 2عدد تخم مرغ🥚 100گرم شکر🍚 وانیل🌸 100گرم روغن🥃 100گرم ماست ساده🍶 120گرم ارد 🥡 2قاشق پودر کاکائو🍫 8گرم بیکینگ پودر🥄 1پیج نمک🧂 شکلات تخته ای 🍫 تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید روغن و ماست رو اضافه و مخلوط کنید و بعد ارد و پودر کاکائو و بیکینک پودر رو اه هم یه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید شکلات رو تیکه کنید و با مواد بهم بزنید ودر آخر بریز توی قالب و بزار توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰به مدت 25تا30دقیقه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 حتی از چیپس هم تُردتره، برای دورچین فینگرفود هم عالیه😍 سیب زمینی ۵۰۰ گرم، آرد نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه 🔴 سیب زمینی هارو خورد و آب پز میکنیم. تا داغ هستن پوره میکنیم و ادویه ها آرد نشاسته ذرت رو اضافه و ورز میدیم. ✅ اگه دوست دارین پنیری باشه ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا اضافه و ورز بدین. میتونین در صورت دلخواه کمی سبزی خشک یا تازه (جعفری یا شوید یا نعنا) اضافه و ورز بدین. برای سیب زمینی های متری یکمی از سیب زمینی هارو بین دوتا پلاستیک صاف کرده و برش های باریک و بلند میزنیم و برای سیب زمینی های کوچیک طبق فیلم یکمی از سیب زمینی رو بصورت مربع درمیاریم و بعد از برش با چنگال روش خط میندازیم در روغنی که از قبل با حرارت متوسط رو به بالا داغ شده سرخ کنید و بعد از سرخ شدن داخل توری یا روی دستمال روغن گیر بزارین تا حسابی ترد بشه😋 ✔️ اگه میزان آرد ذرت کم باشه سیب زمینی اصلا منسجم نمیشه و وقتی برمیدارین تا توی روغن بندازین از هم باز میشه و اصلا ترد نمیشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو لوبیا سبز 😍😋 با این روش به مدت یک سال لوبیا رو داخل کابینت نگه دارید. تمام مراحل داخل فیلم هست .ویدیو رو تا آخر ببینید. من برای هر کیلو لوبیا دو برابر گوجه ریختم تا موقع استفاده دیگه نیازی به رب نداشته باشم حتما حتما شیشه ای که درب فلزی داره استفاده کنید محکم ببندید در غیر این صورت لوبیا خراب میشه. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر عربی😍😋 یه دسر خیلی خوشمزه و راحت که خودم واسه اکثر مهمونیام درست میکنم😍 مواد لازم: شیر دو لیوان كرم كارامل يك بسته کافی میکس یک بسته پتي بور ٢٠ عدد خامه ١٠٠ گرم شكر ٢ ق غ آب سرد نصف فنجان پودر ژلاتين دو ق غ طرز تهيه: ژلاتين و آب سرد رو تركيب كنيد بذاريد روي حرارت كتري تا كامل ذوب بشه شير و شكر و كرم كارامل و كافي ميكس رو تركيب كنيد بذاريد رو حرارت تا شكر حل بشه بهش خامه و پودر بيسكوييت و ژلاتين ذوب شدع رو اضافه كنيد كف قالب رو با روغن كمي چرب كنيد(من اسپري روغن زدم) و دسر رو بريزيد و ٤_٥ ساعت بذاريد يخچال تا كامل ببنده بعد خيلي راحت اطرافش رو جدا كنيد و برش گردونيد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کیک مناسب فصل که هر چقد از خوشمزگیش بگم کم گفتم حتما نظر قشنگتو بگو😍😋 ✅مواد لازم توت فرنگی به مقدار لازم پنج تا هفت عدد شکر ۱۰۰ گرم کره ۸۰ گرم تخم مرغ یک عدد آرد ۱۸۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر ۱۲۵ میلی لیتر ✅اول شکر و کره هم دمای محیط رو با هم خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد هم شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید حسابی مخلوط کنید در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید قالب رو چرب و آرد پاشی کنید بهتره قالبتون تخت باشه بعد هم مایع کیک رو بریزید و روشو صاف کنید و توت فرنگی اسلایس شده رو روش بچینید بعد هم روشو شمر بپاشید بزارید داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه من تو توستر درست کردم نیم ساعت اول المنت پایین دمای ۱۶۰ پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کردم تا روش برشته بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم😍😋 ببین این راحتترین ترشی دنیاست🤭👀 با اینکه تو موادش آب داره اصلا اصلا کپک نمیزنه و خراب نمیشه فقط نکات و رعایت کنین💫 مواد لازم برای یک کلم متوسط👇🏻 کلم بنفش یک عدد متوسط نمک ۲ قاشق غذا خوری فلفل و سیر به مقدار دلخواه آب جوشیده سرد شده یک لیوان سرکه یک لیوان اگر مقدار اب و سرکه کم اومد مجدد به همین انداره و به یک مقدار از هر دو اضافه کنین برای داخل ترشی از یک قاشق شکر و یک قاشق نمک استفاده کنید 🌀حتما حتما کلم خشک باشه 🌀قسمت داخلی کلم که به سمت ریشه هست و جدا کنین 🌀بعد از اضافه کردن نمک که دو ساعت استراحت دادین کلم اب بنداره خوب ابشو بگیرین هرچی بهتر ابشو بگیرین ترشی خوش رنگ تر میشه و کاملا شفاف میمونه و اصلا کدر نمیشه 🌀شکر برای این اضافه میشه که تیزی سرکه گرفته بشه وگرنه اصلا شیرین نمیشه اصلا بعد اینکه ترشی تموم میشه میتونین با رعایت کردن این نکات بازم تو همین اب و سرکه باقی مونده ترشیتون کلم بریزین😍 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بااین آش معرکه به استقبال پاییز برید🤩 بلغورگندم دولیوان نخود یک لیوان لوبیا نصف لیوان نمک وادویه به میزان لازن پیاز دوعدد سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان عصاره قلم یک تکه گوشت گوساله ۳۰۰گرم گوجه ۴عدد پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم ❤❤❤❤❤👇👇👇👇👇👇 من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍 نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک عدد سیب بزرگ یک عدد تخم مرغ سه قاشق شکر یک سوم لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک لیوان ارد کمی شکر و دارچین در آخر ✅️طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا بدون فر 😍😋 سس بشامل رو اینجوری درست کنین: یه قاشق کره رو آب کنین؛ ۲ قاشق آرد رو اضافه کنین و همشون بزنین تا یکدست شن؛ یک لیوان شیر رو کم کم اضافه کنین و وقتی مواد یکدست شد ادویه ها رو بریزین توش. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سفید و پودر سیر و اورگانو. اگه جوز هندی دارین، نصف قاشق چایخوری جوز هم بریزین توش👌 استفاده از پنیر پارمسان یا خامه هم اختیاریه ولی نیازی نیست❤️ ورقه های لازانیا رو حدود ۳ الی ۴ دقیقه توی آب در حال جوشیدن و روغن و نمک بذارین تا نرم شن ولی پاره نشن. مقدار مواد لازم لازانیا برای ۳ الی چهار نفر هم اینهاست: گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم قارچ: ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد رب یک قاشق چایخوری لازانیا : ۱۰ عدد پنیر چدار: پنج ورق نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا: یک قاشق چایخوری پودر سیر: نصف قاشق چایخوری پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🍔🥗